Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale co ciekawe, na FB mam wrażenie że widzę lekką odwilż jeśli chodzi o AI, bo im więcej osób jej używa tym bardziej te teksty giną w tłumie podobnych "okrągłych" i "pustych" tasiemców, więc trochę łatwiej jest z nimi wygrać niż jeszcze parę miesięcy temu. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obecnie np. masz w Orange 200 GB za friko na miesiąc, gdy darmowy miesiąc zacznie się kończyć, przenosisz w salonie numer do Plush i masz kolejny miesiąc, włączasz bonusy tym razem chyba 400 GB. Potem za miesiąc przenosisz do a2mobile, włączasz bonusy i znowu masz 200 GB. Ktoś powie: dużo roboty z tym myśleniem o przenoszeniu. A wcale nie. Wizyta w salonie przy okazji zakupów w galerii to 5 minut roboty, a oszczędność kosmiczna. To już wina sieci, że przyjęły politykę "stałych klientów olewać, a przenoszących numer obsypywać gratisami".
Co do samych połączeń, jak kupiłem pakiet 100 minut z pół roku temu, tak mam do dziś jeszcze resztka minut mi została. Nie rozmawiam długo, przez telefon załatwiam raczej sprawy codzienne, a tam gdzie chcę pogadać z bliskimi, dzwonię przez messenger. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam, od kiedy to odkryłem, za telefon miesięcznie mi wychodzą jakieś śmieszne kwoty. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech, zawsze człowiek popełnia ten sam błąd się niepotrzebnie nakręci Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że mógłbym na to spojrzeć że każdy etap to kompletnie osobny konkurs, ale przetłumaczcie to mojej psychice która uwielbia prokrastynację. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może coś drobnego chociaż by dziś wpadło na poprawę wiary w siebie...? Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-kod do eBilet o wartości 50 zł, za 25 zł
data ważności: 31.01.2024 SPRZEDANE Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tym większa motywacja, gdy widać że to jednak długoterminowy efekt ciężkiej pracy i nie poddawania się w konkursowaniu. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: mail z godziny 11:20
Dodatkowe informacje:
II stopień (zestaw produktów) Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sumaryczna wartość nagród:
ok. 7000 zł, co ciekawe drobnicy poniżej 100 zł raczej niewiele.
Najbardziej wartościowa nagroda:
Laptop za ok. 2000 zł. Niby spoko, ale nastawiałem się jednak na trochę bardziej spektakularną główną. No chociaż ta piątka mogłaby być z przodu.
Ulubiona nagroda:
2 vouchery do Suntago które się pojawiły w trudnym dla mnie życiowo momencie i radość ze skorzystania z nich znacznie przekraczała nominalną wartość.
Pozytyw roku:
Jak już coś wygrywałem to akurat dokładnie te nagrody których potrzebowałem dla siebie. Zepsuły mi się słuchawki, wygrałem słuchawki. Zepsuł mi się e-czytnik, wygrałem e-czytnik. Potrzebowałem konkretny bon do danego sklepu, wygrałem bon do właśnie tego sklepu. To o tyle ciekawe, że zwykle gdy mi zależy na nagrodzie, to zbytnio się spinam i moje zgłoszenia są kiepskie, wreszcie przełamałem ten trend.
Negatyw roku:
Mimo licznych prób i rekordowych jak na mnie inwestycji zakupowych, nie wypełniłem mojego konkursowego celu na ten rok, jakim było nauczenie się wygrywania w konkursach promocyjnych. To chyba jednak nie dla mnie, mam wrażenie jakby komisje oczekiwały tam kompletnie innych zgłoszeń niż w pozostałych konkursach. Próbowałem wszystkiego, nie zadziałało, wywieszam więc białą flagę i będę brał w nich udział jedynie okazjonalnie.
Cel na 2024:
Utrzymać się w konkursowej karuzeli, bo zdolnej konkurencji coraz więcej, a ciekawych konkursów coraz mniej.
Marzenie na 2024:
Pobić osobisty rekord wygranej który stanął na ok. 5000 zł i złowić coś naprawdę dużego. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ważny do: 22.03.2024
2. głośnik bluetooth Sharp GX-BT280(BK) o wartości ok. 190-200 zł sprzedam za 105 zł SPRZEDANE
zapraszam do kontaktu Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybka i sprawna transakcja, polecam Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0