Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy 50-ciu nagrodach głównych, nie ukrywam że liczyłem, że się uda
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Umowy jakby co, można przecież nie podpisywać przy kurierze, wystarczy patrzeć jaki papier podkłada
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...htc-desire-626g.html
Wiem że ktoś mówił że ściema, że dzwonili i proponowali abonamenty. No to
wczoraj też do mnie dzwonili, ale o żadnym abonamencie nie było mowy.
Prosili tylko żeby przesłać im dane potrzebne do opłacenia podatku. Ja
oczywiście olałem, tymczasem dzisiaj mi przysłali na maila potwierdzenie
wygranej, mam niby 7 dni na dostarczenie danych potrzebnych im do
Urzędu Skarbowego. Jak to jest w końcu z tym CTDP Marketing? Dzwonili
też do Was? Jak wyglądały te rozmowy? Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraz jakiś matematyk nam wyliczy że większe szanse mamy złamać sobie palce podczas wpisywania kodu niż na wygranie
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I znając życie, w tym roku będzie dużo więcej uczestników, bo już wszyscy zobaczyli że to żadna ściema... No ale faktycznie, statystyka statystyką, a jednak ktoś musi to wygrać i niekoniecznie musi to być ktoś kto wyśle 100 zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żywiec znowu olał (no dobra, 300 000 było tylko jedno
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agencja J. Walter Thompson była odpowiedzialna za social media marki Tiger. Niby pani prezes agencji już przeprosiła, ale chyba wypadałoby żeby za takimi przeprosinami poszła donacja na Muzeum Powstania Warszawskiego, albo jakąś fundację opiekującą się powstańcami.
Zresztą przeprosiny to i tak trochę ściema bo nie pierwszy raz próbują grać na kontrowersjach. Na Boże Ciało, była grafika z nagą kobietą, a na rocznicę katastrofy w Smoleńsku, świętowali dzień lotnictwa. Ot gimbomarketing, pewnie praktykanci to ogarniali. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wciąż lepsze niż oryginał
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wsiadam na rower, specjalnie jadę do Stokrotki po czteropak EB na ten konkurs promocyjny. Rozglądam się po półkach... 3 zł za puszkę.
Chyba już wiem po co zrobili ten konkurs - aż tak im to nie schodziło. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam, o Wizażu też różne legendy chodzą a moja mama parę dni temu jednak coś tam wygrała Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłaszam się, oddam wszelkie kody
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kwestii pieniędzy, ogromnie marzyłem o 300 tys. z Żywca, ale chyba jednak zbyt mała szansa wygranej. W innych promocyjnych też pustka - chyba są jednak nie dla mnie. Nie ogarniam jak to możliwe że właśnie w promocyjnych konkach lecą na forum nagrody niemal lawinowo, a ja nawet choćby jakiejś głupiej nagrody XIII stopnia nigdy nie dostałem
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to jest zwykły portal ze zleceniami dla freelancerów, tylko że umowę dostaje ta osoba której praca zostanie uznana za najlepszą. Po to te wszystkie regulaminy i zasady, żeby oddzielić "zwykłych" internautów, od tych którzy zajmują się zleceniami profesjonalnie. W praktyce oczywiście na pierwszy rzut oka wygląda to jak zwykłe konkursy, ale to jednak trochę co innego. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy choć z 5 osób zadeklaruje chęć przyjęcia nagrody i zrobi przelew
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w ogóle sobie nie wyobrażam sytuacji że proszę o cokolwiek znajomych żeby mi zostawili kodów, czy to Żywiec czy Carlsberg
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OK, szczerze mówiąc myślałem że jednak mniej kodów jest zgłaszanych
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakim cudem da się tyle zdobyć? Ja mam w sumie już 10, każde z wypitego piwa i myślałem że to dużo. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I nawigacja na telefon Navitel. Jest dobrze