Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Informowali z ostatniego etapu? Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam w klubie Wiadomo że na główną nagrodę nie liczyłem, ale na zgrzewkę miałem po cichu nadzieję przy takiej ilości do rozdania. Orsay dzisiaj podobno wysyłał maile, też żadnej wiadomości. Piątek bardzo słaby, a zwykle piątki mam najszczęśliwsze Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę ktoś odchodzi z forum z takiego powodu? Przecież ograniczenia dostępu są jedynie symboliczne.
Mi szkoda że nie dodaję konkursów jedynie dlatego, że troszkę czuję się jak pasożyt, gdy przychodzę na gotowe . Ale nie widzę powodu żeby stawiać jakieś limity dodawanych konkursów - skoro ktoś chce dodawać to tylko się cieszyć. Limitowanie czyichś chęci do robienia czegoś produktywnego zalatuje mi "forumowym socjalizmem", niczym słynne limity na produkcję mleka w UE.
Chęci do działania się wspiera, a nie tłumi sztucznymi przepisami. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
EB Tesco? Mail jest masówką puszczoną do wszystkich, czy troszkę bardziej indywidualny? Bo nie wiem czy jeszcze wypatrywać w skrzynce czy odznaczyć jako przegrany konkurs Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coraz większa konkurencja, więc widocznie trzeba się coraz bardziej wyróżniać. Najgorsze są właśnie konkursy na FB i na forach. Tam odpowiedzi są jawne i widząc co inni publikują, zawsze się znajdzie ktoś kto wyczai co musi zamieścić żeby jakoś przebić poprzedników. Dlatego doceniam konkursy z limitem znaków. Są znacznie trudniejsze, ale dają więcej satysfakcji Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie na odwrót. Kurier mnie nie zastał, więc zostawił paczkę z nagrodą jakiejś kobiecie z mojej klatki (którą pierwszy raz na oczy widziałem) zupełnie bez mojej wiedzy i zgody. Zamiast zadzwonić, zapytać czy może, to oddał jej ot tak i ma sprawę z głowy. Denerwuje mnie to okropnie, bo generalnie nie zgadzam się na takie rzeczy. Ogólnie moi sąsiedzi mimo że uprzejmi to już jak się domyślam mają dość robienia za skrzynkę odbiorczą, bo już kilka takich paczek w ostatnich miesiącach mi przekazywali.
Teraz się jeszcze okazało, że nikt nie podpisał protokołu odbioru nagrody i jest małe zamieszanie w agencji obsługującej konkurs. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to zwykle bywa, pomogło wczorajsze żalenie się w wątku "Nic nie wygrałem" Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najprościej by było gdyby był dokument z adresem zameldowania tym samym co adresat na przesyłce, wtedy powinno być OK. Inaczej jak pani z okienka się uprze to może nie wydać, zależy od humoru i podejścia do przepisów Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ile mi wiadomo, ser do pizzy dodaje się przed upieczeniem. Jako że to pizza a nie zapiekanka, to ser oczywiście idzie zgodnie ze sztuką kulinarną bezpośrednio na sos, a dopiero na samej górze kładziemy dodatki. Wtedy się nie powinien przypalić, bo dostaje wilgoci od sosu, a z góry osłaniają go trochę dodatki. Na górze nie powinno być sera jeśli to ma być prawdziwa pizza, ale jeśli już koniecznie musi być ten ser na końcu to faktycznie wystarczy tuż przed końcem lekko posypać po wierzchu starty na drobne wiórka. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przecież nie znasz w ogóle treści pracy, a już krytykujesz ogarniając jedynie temat. To niepoważne. Lewy miał specjalizację trenersko-menadżerską, więc myślę że to bardzo dobrze, że zrobił case study (studium przypadku jak ktoś woli) swojej kariery. Dobre wzorce warto kopiować i wcielać w życie. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przejmuj się, ja niedawno tak wygrałem jakiś voucher. Imię i literka nazwiska się zgadzały na liście wyników, miejscowość podobnie brzmiąca ale inna. Po jakimś czasie dostałem maila Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fpiec....9/23/zegarkidrewnoog Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I bardzo dobrze Czasem trzeba odrobinę sprytu, przecież i tak większość ludzi w konkursach nie pisze tego co myśli, ale to czego oczekują oceniający. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście temat konkursu był na tyle uniwersalny, że faktycznie parę przeróbek i przy odrobinie szczęścia może będzie się dało jeszcze gdzieś go wysłać. A teraz znalazłem jeszcze inny tekst sprzed miesiąca, także leży w "roboczych"... Nie wiem gdzie mam głowę Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetny pomysł, mimo że organizatorzy często nie dotrzymują terminów, to "data podania wyników" pomogłaby oszczędzić sporo czasu Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalny kurier TNT. Dane wysłałem w poniedziałek. Miałem wielkie obawy, ale zaryzykowałem i się opłaciło Od razu założyłem sobie, że jedyny dokument jaki podpiszę przy kurierze to protokół, a wcześniej dokładnie go przeczytam żeby mieć 100% pewności że to prawdziwa nagroda. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oficjalnie: rzeczywiście dostałem nagrodę
Telefonik dzisiaj przyszedł kurierem. Jedyny dokument jaki musiałem podpisać to protokół odebrania nagrody, taki sam jak przy innych konkursach. Żadnych abonamentów, żadnych dodatkowych umów. A więc to nie była żadna ściema, od dzisiaj polecam ich konkursy Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja uważam że wręcz głupotą byłoby przy posiadaniu doświadczenia, dobrego sprzętu i talentu, nie skorzystać z niego skoro jest otwarta szansa. Pamiętajmy że każdy profesjonalista kiedyś był amatorem, a to że doszedł do pewnego poziomu jest efektem ciężkiej pracy i żmudnego zbierania doświadczenia.
Zdjęcie świetne, w pierwszej chwili zacząłem szukać gdzie ono jest, dopiero potem się zorientowałem że to co najpierw wziąłem za grafikę reklamującą konkurs, jest zrobione przez uczestnika konkursu. Wyświetl w wątku >>