Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://nerdheim....zle-od-ravensburger/ Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrane:
- kilka drobnych bonów i voucherów, głównie o wartości 20-50 zł, dwa największe za 100 zł
- zestaw olejów spożywczych
- karton piwa w środku lata (ojjj przydał się na upały)
- dobrej jakości duży plecak
- 2 x bluza
- whisky
- piwko Radler (jedno! ), coś mi się pomieszało w konkursach bo miałem kilka regulaminów otwartych i myślałem że gram o większy zestaw.
Największa wygrana:Licząc według deklarowanej w regulaminach wartości nagród, najbardziej wartościową nagrodą była bluza. I to chyba najlepsze podsumowanie mojego konkursowego roku. Osobiście najbardziej się cieszę z whisky, bo normalnie nie kupuję mocnych alkoholi, ale wygraną to miło będzie wypić.
Konkursowo na plus:
- podobnie jak moi przedmówcy, przestaję już marnować czas na jakieś dziwaczne nagrody które będą mi się kurzyć
- sporo drobnic przy których kompletnie się nie napracowałem pisząc spontanicznie zgłoszenia bez myślenia, na luzie, w 2 minuty
- przeproszenie się z konkursami facebookowymi które kiedyś były moją piętą achillesową. Sam jestem zaskoczony ale to właśnie one w tym roku przyniosły mi najwięcej nagród zarówno jakościowo jak i ilościowo.
Konkursowo na minus:
- sporo spektakularnych porażek konkursach skończonych nawet bez nagród najniższego stopnia, gdzie włożyłem sporo pracy i sił w zgłoszenie
- brak choćby jednej większej nagrody
- porażka za porażką w zgłoszeniach promocyjnych: weszło mi dosłownie... jedno.
Cele na 2022:
1. wypracować całkowicie nowy styl pisania, bo obecny już nie daje mi takich efektów jak dawniej
2. wrócić do okazjonalnego wygrywania trochę większych nagród Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://nieskonczonoscnapokladzie.pl/
W sumie trudno się do czegoś przyczepić, widać że starali się wybrać zróżnicowane odpowiedzi. Tematem przewodnim który dawał przewagę i pojawia się w wielu zgłoszeniach, tym razem okazały się pochwały wobec marki, co w sumie nie powinno dziwić skoro konkurs nie szedł przez zewnętrzną agencję. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://nieskonczonoscnapokladzie.pl/ Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drugi dzień z rzędu z jakąś wygraną, środek grudnia konkursowo zaczyna wyglądać dobrze. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czaiłem się na bluzę, ale... to i tak pierwsza nagroda od wielu dni, więc w sumie się cieszę z przełamania. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nic, walczymy dalej. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://www.filmweb.pl/contest/5636 Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozbroję Ci to na czynniki pierwsze, skoro musze tłumaczyć łopatologicznie:
1. Konkursy nawet z kiepskimi telefonami, w porównaniu do innych konkursów, wymagają często o wiele więcej wkładu czasu/wysiłku/lepszego sprzętu niż nawet jakieś vouchery za 1000 zł, a nawet czasem droższe AGD. Co biorąc pod uwagę skalę zjawiska, generalnie mnie dziwi. Bo to chyba nic złego, że jedne rzeczy nas w życiu dziwią, inne mniej? A jeśli coś złego, to już idę grzecznie do kąta.
2. Nie, z tym "dejcie", to przestrzelone bardziej niż przedsezonowe prognozy wyników Legii Warszawa na koniec rundy jesiennej. Nie mają jak mnie wybrać skoro zwykle nie biorę udziału w konkursach z telefonami, z powodu wymienionego w punkcie 1 i z powodów z poprzedniego komentarza. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na konkursach FB z taką nagrodą zawsze jest 500-1000 zgłoszeń gdzie już z góry wiadomo że nie wygra żaden pomysłowy i estetyczny komentarz, tylko jakiś przypadkowy i niechlujny bo jury i tak nie chce się wszystkiego czytać. Na konkursach insta, zwykle jest wojna na lajki albo oznaczanie innych, lub nagrywanie stories. W pozostałych konkursach często jeden telefon w puli i trzeba kręcić jakieś filmy gdzie wiadomo że wygra jakiś półprofesjonalista czy youtuber z dobrym sprzętem. Ewentualnie w tych pisanych dają brak limitu znaków, więc wiadomo że trzeba poświęcić dużo czasu, a jednocześnie trudno o motywację nie wiedząc czy jury w ogóle będzie to czytało, czy pójdzie na łatwiznę i wybierze kilkuzdaniową prostą rymowankę. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://www.mensh...towe-Philips,15691,1 Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do Twojego problemu, miałem niemal identycznie w tamtym roku. Płytki i krótki sen, częste wybudzenia, bezsenność. Pomogły... zwykłe krople walerianowe. Maksymalne możliwe dawkowanie według ulotki. Są śmiesznie tanie a naprawdę mocno działają, tylko mało kto je poprawnie stosuje, każdy myśli że to się stosuje jak krople żołądkowe na niestrawność, że weźmie raz kropelki i będzie efekt. Tymczasem waleriana działa inaczej, jej działanie się powoli kumuluje i dopiero po kilkunastu dniach regularnego stosowania, zaczyna się odczuwać efekt, na niektórych ulotkach zresztą jest to opisane. Sam chciałem je szybko odstawić bo nie czułem poprawy, a tu po ponad tygodniu zaczęło działać. Nagle udało mi się przespać całą noc. Myślałem że to przypadek, ale zaraz potem zdarzyły mi się już dwie w pełni przespane noce z rzędu, a potem znowu i znowu. Przed kroplami miewałem miesiące bez nawet jednej normalnie przespanej nocy w miesiącu , po 4 tygodniach brania kropli, przesypiałem już normalnie jakieś 90% nocy. Sen był wyraźnie głębszy, zacząłem zasypiać szybciej, przestałem się wybudzać, mogłem odstawić krople. Nie wiem czy Tobie pomoże, bo ponoć każdy organizm ma inną podatność na walerianę, ale ja polecam spróbować jeśli tylko nie masz żadnych przeciwskazań wymienionych w ulotce. Wyświetl w wątku >>