Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są same zalety:
- mniej frustracji
- większa efektywność
- więcej czasu na inne konkursy
- poczucie że nie jestem bez szans i dzięki temu lepsza motywacja
Polecam, o wiele przyjemniej mi się konkursuje od kiedy się do tego stosuję. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wątku, może jeszcze dzisiaj by coś wpadło? Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale narzekacie. Jakoś tak mi się wydaje że gdybym wygrał taki domek za friko, to odśnieżanie byłoby najcudowniejszym problemem świata.
Naprawdę wolałbym narzekać że codziennie w zimie odśnieżam swój własny domek na Podhalu, niż przez 30 lat narzekać że muszę tyrać nadgodziny na kredyt hipoteczny żeby mieć gdzie mieszkać.
Ale spokojnie, i tak nikt z forum nie wygra, na te miliony zgłoszeń szansa jak szóstka w Lotto. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A obawa że ktoś zażąda osobne kategorie dla różnych bonów, to już argument erystyczny, bezpodstawnie rozszerzający pierwotny pomysł. Rozmawiamy o voucherach, w postaci jednej kategorii, więc proponuję się trzymać właśnie tego pomysłu. Nie ma żadnych podstaw żeby z góry zakładać rozdrabianie kategorii voucherów. Zresztą zmiana jest dobra, Tobie nic nie ubędzie gdyby została wprowadzona, a wielu osobom pomoże. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam! Wszystko zgodnie z ustaleniami, na luzie i bez najmniejszych problemów. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze trochę, i z desperacji wrócę do loterii. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to nawet nie mam pretensji że ich technologia czasem zawala, ale skoro zostawiają ocenę technologii, to i powinna być opcja odwołania do ludzkiego moderatora z szybką decyzją, która naprawiłaby błąd. Tymczasem w opisie całego procesu odwołania, jest jedynie idiotyczna notka że ze względu na COVID mają mniej moderatorów i odwołanie jest zawieszone, co jest oczywistym absurdem w przypadku pracy która może być wykonywana w 100% zdalnie. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ja wiem? Bez szału te odpowiedzi, na 99,9% dało się wybrać o wiele lepsze na 19k zgłoszeń i można się domyślić jak wyglądał "wybór", ale już tyle o wiele bardziej kontrowersyjnych wyborów ludzie tu pokazywali, że te naprawdę nie wzbudzają jakiegoś mojego wzburzenia. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
09:49 (e-voucher) Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta kwestia była już poruszana na forum wiele razy, ale dzisiaj się wkurzyłem na maxa. Robię zgłoszenie w konkursie na FB, przeglądam jaką mam konkurencję, patrzę, gdzieś już widziałem identyczną pracę. Szukam po wcześniejszych konkursach, rzeczywiście: autoplagiat. Patrzę dalej, znowu autoplagiat. I znowu. I znowu. Można zgłosić do organizatora raz czy dwa... ale mam wrażenie że to walka z wiatrakami. Człowiek się stara konkursować uczciwie, naiwnie poświęcając nieraz cały swój wolny czas żeby na każdy konkurs wysmażyć uczciwe oryginalne zgłoszenie... no załamać się idzie. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy uczciwie podejść do sprawy. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo gdy się kryją, to przynajmniej wiedzą że są nie fair i trochę się wstydzą tego co robią... Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BTW: Agencje nie patrzą potem mniej przychylnie na zgłoszenia w kolejnych konkursach po tym jak się im kłopotu narobiło? Wyświetl w wątku >>