Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tydzień był raczej kiepski, więc takie jego zakończenie przyjmuję z otwartymi ramionami. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Soplica jak zawsze leci sobie w kulki, jestem w szoku że na tyle zgłoszeń, tak zróżnicowanych stylem i pomysłami, ani jedno nie zasługiwało chociaż na II stopień. Ostatecznie zniechęciłem się do tej marki. (straty w firmie wyceniono na 0 zł bo i tak mocnych alkoholi praktycznie nie kupuję ) Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...e-kreatorom-zmian-18 Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i najniższy stopień, może i ostrzyło się ząbki na główną, ale czystą kasę wygrałem pierwszy raz i przyznaję że nawet te niewiele ponad dwie stówki, satysfakcjonują o wiele bardziej niż vouchery. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
15:47, kategoria tekstowa, nagroda III stopnia Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam siłę i są konkursy = nie mam czasu
Mam czas i są konkursy = nie mam sił
I tak zawsze. Wcześniej miałem kilka zgłoszeń do zrobienia, to mogłem się patrzyć w ekran przez godzinę i nie być w stanie napisać nawet jednego zdania, kompletne rozkojarzenie i zmęczenie. Dzisiaj akurat jestem na siłach i w dodatku będę miał chwilkę wieczorem, chciałem ze schowka wydobyć jakiś konkursik to się okazało że już wszystko po terminach, a atrakcyjne nowe się nie pojawiają. A gdy za kilka-kilkanaście dni zaczną się już pojawiać jesienne, to znając życie braknie mi czasu i znowu koło nosa przejdzie mi sporo fajnych konkursów. Chyba jestem prawdziwym Polakiem, zawsze mi coś nie pasuje. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uff... może nie jest to wielka wygrana, ale czuję ulgę bo passa konkursowych niepowodzeń wreszcie przełamana. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
15:40 Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą z tego co widzę, od jakiegoś czasu coraz popularniejsza jest opcja "hybrydowa", czyli np. sporo bonów po 100 zł, a do tego główna z wycieczką czy autem. I to jest bardzo fajna opcja, dla każdego coś miłego. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
weekend w Hotelu / SPA, albo voucher do biura podróży, albo wycieczka, albo bilety lotnicze, bo ostatnio się zorientowałem że od kiedy bawię się w konkursy, jeszcze nigdy nic nie wygrałem z tej kategorii Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze im bliżej jesieni, tym miałem większą skuteczność, a teraz z każdym tygodniem jest coraz gorzej. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wklepywałem zgłoszenia chyba co drugi dzień zmieniając za każdym razem pomysły, styl zgłoszenia, i nic. Już myślałem że zgłoszenia idą w tysiące i że praktycznie nie da się tam nic wygrać, ale wróciła mi nadzieja i będę próbował dalej mimo że już prawie koniec konkursu. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No trudno, trzeba się bardziej przyłożyć w weekend żeby potem zbierać lepsze plony. Wyświetl w wątku >>
southlander
Postów 418
Punkty karne 0
Konkursy dodane