Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mayteq
Postów 96
Data rejestracji 28.04.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam laureata z 04.09.2017 - ale czy dalej poinformowali chętnie się dowiem. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla pewności odeślij oba. Wszyscy tak robią teraz, ciężko jakiekolwiek informacje dostać z agencji. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znajdz 3 różnice:
http://www.fakt.p...ndall-to-hit/dsprdlx
Konkurs Grześków na FB:
https://www.faceb...2tn%22%3A%22R9%22%7D Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też żulernia, nie da się kupić normalnych produktów, a o konkursowych to można tylko pomarzyć Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo w Smolarze wygrać to graniczy z cudem Od 4 lat nie trafiłem tam nic.. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O Matko! Tylko 14 dni Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sorki miało być Auchan Ten z bonami na zabawki co wszyscy się chwalą Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu niektrzy nie powinni grać w konkursach i tyle. Donoszenie w każdej postaci jest dla mnie upokażające, wiadomo można napisać do właściciela zdjęcia, że to czy tamto to przegięcie. Ale od razu donosić? W życiu prywatnym też tak macie? Współczuje waszym sąsiadom. Każdy kij ma dwa końce, lepiej żyć w zgodzie niż robić sobie dookola wrogów.
Carpe diem - Żyj i daj żyć innym. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weźmy pod uwagę np. aktualnie zakończoną promocję Schaumy, Pani dzwoni i od razu pyta z kim rozmawia, prosi o podanie numeru telefonu na jaki dzwoni i adres email ktory został podany podczas zgłoszenia miesiąc temu. Ja zawsze do konkursów z powodu spamu używam adresów "jednorazowych" nie jestem w stanie nawet przypomnieć sobie co mogłem podać. Więc już liczcie na jedną walizkę z rezerwy (o ile będzie).
Kiedyś Pani z albedo jak dzwoniła mówiła wszystko razem z numerem paragonu który trzeba odesłać, teraz wszstko trzeba skrupulatnie zapisywać z niesamowitą precyzją. Po pierwsze odczuwają to konkursowicze ale również osoby "niewinne" bo która Pani co kupi szampon będzie zapisywała numer paragonu który wysłała dnia 01.04.2017 o godzienie, 17:25 - podejrzewam że problem leży tutaj. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...la.html#.WQm6Q9KLSM8 Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane