Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mayteq
Postów 96
Data rejestracji 28.04.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygralem rowniez, co prawda sam zestaw produktow. Ale da sie Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak wymagaja. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cyt. Do wzięcia udziału w loterii uprawnia zakup 2 pojedynczych butelek 1,5L bądż 1 dwupaka 1,5L. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze jak potrzebowałem coś się dowiedzieć to zawsze trafiałem na ktorąś z tych opcji:
1. Pani odpowiedzialna za konkurs jest na urlopie.
2. Pani odpowiedzialna za konkurs musiała wcześniej wyjść.
3. Pani odpowiedzialna za konkurs jest na szkoleniu.
4. Pani odpowiedzialna za konkurs aktualnie jest zajęta - proszę zadzwonić później
5. Proszę zadzwonić jutro.
Powiedzcie mi czy tylko ja tak mam, czy tylko ja mam wrażenie żejak chcę się czegoś dowiedzieć to wiecznie Pani na urlopie? Boże ile oni mają tych urlopów - czas zmienić pracę. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w każdym osiedlowym. Z sieciówek to np. Delikatesy Centrum, Dino itp. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś się chwalił chyba w MDW Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do imienia, nazwiska i miejscowości to jestem przeciwny. Potem każdy każdego wylicza na forum. Lepiej byłoby nr. tel i numer paragonu wg. mnie. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś miałem podobną sytuację w albedo. Napisałem oświadczenie że przekazuje paragon do wglądu na konkurs ten i ten, wysłąny dnia tego i tego na konkurs ten i ten. I nagrody otrzymalem. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj dostałem SMS z dnia wczorajszego. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście, że Smolar wycina duble i nikt mi nie powie że jest inaczej. A to że kolega kolegi wygrał - sorki nie wierze w to. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No wygrać 22x w ciągu kilku dni - szacun. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale skąd wiesz, że wszystkie smsy dostałaś? Wygrywasz w każdym ich konkursie? Nikt tego nie wie ile przepadło możemy się tylko domyślać Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy że padnie Ci telefon i masz chwilowo wyłączony (smsa już nie dostaniesz) chyba że u mnie tylko tak jest ale wątpie. Miałem tak np. 2 dni temu z Liptona - do dnia dzisiejszego bram SMS, a na stronie pisze jak byk Gratulujemy Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej na pewno przepadła Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane