Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mayteq
Postów 96
Data rejestracji 28.04.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można wiedzieć co to za konkurs? Nie mogę nic w bazie znaleźć. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W taki sposób kilka lat temu przepadł mi wyjazd do londynu za 20k. Nie pozwolili mi wyrobić paszportu (z visa oczywiście). Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba najprościej tutaj:
https://www.olx.p...erty/q-jack-reacher/ Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...nd.html#.Wo2HGqjOWUk Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, i co im to da że bedą wiedzieć. Co to zmieni? Większość osób zmienia numery by nie trafić na tzw. czarną listę (kolejna teoria spiskowa) w agencji. Mogą do mnie dzwonić i 20x za każdym razem na inny numer i nic im do tego. Niektóre zagrania agencji ciężko racjonalnie wytłumaczyć. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się zawsze zastanawiam po co pytają, chyba wiedzą gdzie dzwonią. Druga sprawa jest taka, że nigdy nie gram ze swojego numeru głównego (spam), zawsze kupuje świeże na konkurs. Kiedyś zadzwoniła do mnie jakaś pani i pyta na jaki numer dzwoni, to jej powiedziałem "że skąd mam wiedzieć, znam numer do żony - do siebie się nie dzwoni" Powiedziałem, że numer wpisze w formularzu, ale pytanie musze przyznać mnie zaskoczyło. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje bardzo, bo już myślałem że 8zl w plecy Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie również proszę o odpowiedż. Mam wysłać drugi raz ten sam numer paragonu, bez spacji ? Czy ten ze spacja jednak przyjdzie za kilka dni ? Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak oddzwoń i tyle. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs: https://www.e-kon....html#.WkPJOd_iaM9 Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs: https://www.e-kon....html#.WkPJOd_iaM9 Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety ja mam wrażenie, że organizatorzy chcą nagradzać "normalnych konsumentów" a nie osoby zawodowo wygrywające konkursy. Niestety w konkursach już lepszy nie wygrywa, wygrywa nie konkursowa miejscowość i nie konkursowe nazwisko. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie da sie, próbowałem. Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.crpo....-dla-pielegniarek,13
Teraz będą mogły pielęgniarki szkolne kwalifikować do szczepień? To chyba jakiś żart, a gdzie badanie lekarskie? Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem co to kumoterstwo konkursowe i chciałem się podszkolić w waszej terminologii Wyświetl w wątku >>
mayteq
Postów 96
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozumiem o czym piszesz, możesz rozwinąć myśl ? Wyświetl w wątku >>