Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7201431 Napisano: 24.08.2024 13:29:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stopi napisał(a):

Czy wszyscy juz dostali przelewy z favity? Mam gratulacje i formularz z 28.07

Z poczatku sierpnia nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7201345 Napisano: 23.08.2024 22:02:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

rufus

#7201256 Napisano: 23.08.2024 16:15:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

8igora9 napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

pusheen napisał(a):

deva napisał(a):

słuchajcie, są jeszcze te stówki z Favity? Coś cisza na forum i nie wiem, czy dać cynk koleżance, nie chce jej robić złudnych nadziei

Jest licznik na stronie, zostało ponad 17 tysięcy zwrotów. emotka

dziękuje bardzo emotka

Jak widać konkursowicze i ich rodziny się pokończyły a kasy zostało od metra... Tak więc niech organizatorzy robią konkursy z przynajmniej 3 tysiącami nagród, jedna nagroda na główkę i wszyscy będą zadowoleni emotka

Przyszło mi do głowy, że może w ten sposób możemy się policzyć emotka
Ilu jest pracowników branży konkursowej w naszym kraju emotka
Zawsze mnie interesowało ile nas jest, ile osób gra w konkursy, może to jakis trop...

Nie policzymy się, bo większość osób zagra jeszcze na partnera, a niektórzy też na rodziców, czy innych krewnych. 🤪 Większość pewnie też puści wieści w świat, że rozdają hajs za darmo... chociaż akurat u mnie wszyscy mugole olali zarobienie 100zl w 5 minut. 😱 Także nie widzę tego, żeby mieli rozdać całą pulę nagród. 🙃

Ja kilka osób skusiłam na gwarantowaną wygraną ;) ale oczywiście mąż też wygrał emotka

Ja probowalem jedna osobe skusic. Nawet przypominalem kolejny raz, ze jeszcze aktualne i ze to bardzo proste... ale jakos tak z odzewem bez checi. A potem jak sie pochwalisz jakas nagroda to slyszysz "ty to masz szczescie" tylko jak ma sie to do takiej osoby, ktorej nawet nie chcialo sie "schylic" po łatwą darmowa stówke to co dopiero, zeby jakos bardziej sie zaangazowac w jakis konkurs. Niektorzy mysla ze to samo przychodzi. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

rufus

rufus

#7201035 Napisano: 23.08.2024 04:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

onmyown napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jak myślicie mogę wysłać oba paragony z dino  w jednej kopercie na siebie i na męża? Ktoś próbował tak robić u kropki?? ( tylko, że mąż nie jest zameldowany pod tym adresem co ja)

Organizator nie uwzględnia przesyłek, którezawierają komplety dokumentów dotyczące więcej niż jednego Uczestnika – w
takim przypadku wszyscy Uczestnicy, których dokumenty zostały przesłane jedną  przesyłka tracą prawo do Nagrody I Stopnia i odpowiednio Nagrody II Stopnia.

Ja wygrałam w Nuii Delikatesy na siebie i męża i też chciałam tak wysłać ale odpisali , że mamy wysłać osobno . Więc napisałam aby podali nr  paragonów i też mi nie podali .

Coś niezbyt sympatyczna i proludzka ta agencja, że tak to delikatnie ujmę... Do Avanti nawet nie mają podjazdu. Ehh, to nie wróży dobrze przy próbie zmiany uczestnika wyjazdu na mecz do Dortmundu emotka

A Kropka nie ma gdzies zapisu, ze przesyla sie wszystkie zgloszone paragony?

Ma. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

rufus

#7201027 Napisano: 22.08.2024 23:48:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

darog napisał(a):

asantesana napisał(a):

taak napisał(a):

asantesana napisał(a):

taak napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy Favita umie tylko w fejsbucza, czy Instagram czasem tez ogarnia? Znów mają jakąś długą obsuwę, ostatnio trzeba było się upomnieć po 2 tygodniach, żeby łaskawie klepnęli zgłoszenie...

Za zgłoszenie z długiego weekendu info było w poniedziałek. Najlepiej oznaczyć profil Mlekovity na zdjęciu, a nie tylko w opisie, wtedy na pewno zobaczą zgłoszenie emotka

Jest oznaczona Mlekovita, zgodnie z regulaminem i nie mam info sprzed długiego weekendu... czyli znow trzeba pisać, wiecznie pod górkę.

Najlepiej, żeby dodawać znacznik na zdjęciu, a nie tylko wspominać ich profil w opisie zdjęcia. Jeśli nie zadziałało, to trzeba napisać 😏

Ależ Kochana, jak napisałam wyżej jest oznaczona mlekovita na zdjęciu, nie robię tego pierwszy raz emotka  Napisałam do nich, zobaczymy.

zgłoszone wszystko jak trzeba 27 lipca, powiadomienie o 100zł nie ma do dziś... już wszystko w Favita rozda
ne?

Pozostało 17683 nagrody (aktualizowane raz dziennie na dole strony). Ja też nic nie mam za zgłoszenie z Facebooka z końca lipca emotka

Z facebooka? To moze usun i wstaw jeszcze raz. Kiedys patrzylem po komentarzach to tam bardzo szybko odpowiadaja. U mnie doslownie z 5 min po wstawieniu juz byla wiadomosc. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

rufus

#7200681 Napisano: 22.08.2024 08:52:41 w Żabka
notta napisał(a):

info z @ dzisiaj od żabki. Aktualizują aplikację i mają wprowadzić:
2. Nowe, dedykowane miejsce w Twoim profilu, w którym możesz przechowywać wszystkie kupione i otrzymane kupony.

Szkoda ze jeszcze nikt nie wpadl na to zeby kody pojawialy sie wg np kolejnosci zakupu.. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7200569 Napisano: 21.08.2024 17:39:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taylors napisał(a):

Co zrobić gdy nie przyszła mi zwrotka w konkursie w którym na pewno powinna ona przyjść?

1. Sprawdzic spam lub inne foldery.
2. Zapytac agencji czy maja zgloszenie. Wyświetl w wątku >>
1 taylors 0

rufus

#7200462 Napisano: 21.08.2024 13:29:51 w Żabka
sasaaabp napisał(a):

czy jak ma sie kod z żabki, to można wysłać z innego maila niż jest założona aplikacja? bo w sumie tak wysłało mi się w konkursie Żabka x Tyskie i zastanawiam sie czy to było głównym problemem, że nie wygrałem biletu, a było przecież 500 w danej edycji.

Mozna z innego Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7200454 Napisano: 21.08.2024 13:17:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam za 300 zl drukarke do zdjęć Fujifilm Instax o wart. 600 zł.. lub zamienie za cos.. 
Wysyłka prosto od organizatora.

Specyfikacja:
https://mediamark...ha-gray-1457892.html Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7200328 Napisano: 21.08.2024 00:49:43 w Żabka
asper01 napisał(a):

Ja tym razem dostałem gratulacje ukończenia wyzwania, ale kodu tradycyjnie brak. Co za wielkie G!

U mnie to samo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7200240 Napisano: 20.08.2024 18:02:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natie77 napisał(a):

Pytanie do tych, którzy wygrali w Tyskie Dino emotka  jak to będzie wyglądało? Jaki transport, jakie zakwaterowanie? Bilet jednoosobowy, ale czy na wyjazd można wziąć osobę towarzyszącą? Jestem niepodróżującym samotnie cukrzykiem emotka

Mnie logika podpowiada ze nie mozna nikogo zabrac. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7200157 Napisano: 20.08.2024 12:48:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam za 300 zl drukarke do zdjęć Fujifilm Instax o wart. 600 zł.. lub zamienie za cos.. 

Specyfikacja:
0 0

rufus

#7199886 Napisano: 19.08.2024 13:35:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

Specyfikacja:
0 0

rufus

#7199845 Napisano: 19.08.2024 11:58:51 w Paragony na trwające konkursy
0 0

rufus

#7199736 Napisano: 18.08.2024 13:51:04 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam za 300 zl drukarke do zdjęć Fujifilm Instax o wart. 600 zł.. lub zamienie za cos.. emotka

Specyfikacja:
0 0