Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
msn22
Postów 58
Data rejestracji 23.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie nie było nawet standów... Sprawdzałam jeszcze raz w dwóch. Ani przy kasie, gdzie zwykle są produkty promocyjne, ani na chemii... Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byłam wczoraj, byłam dzisiaj, obeszłam cały sklep i nic... A promocja zwrotów od wczoraj Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w jednej była tylko Optima, a w drugiej była i Optima (wśród margaryn) i Surf (osobny stojak w pobliżu kas). Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szybko i konkretnie Polecam Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też tylko podziękowania. Myślałam, że potwierdzenie dojdzie później, po cierpliwym oczekiwaniu - nic, nawet w spamie.
Galeria - pokazuje mi się po kilka zdjęć na stronie i 50 stron - wszystkie działają i pokazują różne zdjęcia, sprawdzałam. Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Aż mi głupio, bo dwa razy czytałam regulamin, a jest jak wół napisane Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj dodałam bez problemu Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbuję dodać zdjęcie paragonu i za każdym razem pokazuje mi się komunikat "problem z dodaniem zdjęcia". Zmniejszyłam rozmiar, format jpg, czyli dozwolony, a nadal nie chce dodać paragonu Czy ktoś miał podobny problem i wie, jak to rozwiązać? Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki miały być 2 maja, a tu cisza... Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurier DPD Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś się orientuje, co to może być? Nic nie zamawiałam, więc to musi być jakaś nagroda, tylko co? Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.kroplasport.pl/ Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najpierw dało mi do myślenia to, że pudełko nie miało na sobie folii, jak krem na dzień - tutaj wszystko ok. Na opakowaniu jest informacja, aby przed pierwszym użyciem zdjąć plombę zabezpieczającą, a tutaj patrzę - brak.
Jestem zawiedziona i szczerze mówiąc, nie wiem, co zrobić z tym fantem - kiedy opakowanie zostało otwarte przez kogoś, czy wszystko z tym kosmetykiem w porządku w związku z tym i czy nie dostanę jakiegoś syfu na twarzy... Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również dziękuję za udaną sierpniową wymianę Wyświetl w wątku >>
msn22
Postów 58
Punkty karne 0
Konkursy dodane