Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tesa
Postów 149
Data rejestracji 13.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaraz niedługo po Magii puścili sms-y Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
plecak, torba i szklanki Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
nie wiem, co jest, odesłałam drugi raz i cisza
to trzeba tak: NESTLE.DANE. imię, nazwisko i adres na numer 7055 ? czy coś jest inaczej? Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostajecie jakąś zwrotkę, jak odsyłacie dane... u mnie cicho i nie wiem, czy dobrze posłałam Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli każdy czekałby na listę rezerwową i nie pozbywał się wcześniej paragonów, to te osoby z paragonami mieliby większe szanse na wygrane, przecież to oczywiste... a tak, to częśc nagród trafia do osób bez paragonów Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze, przecież w tych konkursach będą przecież listy rezerwowe, to po co się spieszyc i pozbywac się paragonów, nie lepiej poczekac na rezerwę i najwyżej potem sprzedac... Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też już powoli traciłam nadzieję, ale telefony jednak nosiłam przy sobie
i tu przecież będzie jeszcze lista rezerwowa, także szanse na wygraną są jeszcze spore Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz... 101 nagród Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na moich paragonach jest wszystko ładnie i szczegółowo napisane, Bulionetka Knorr z kury i Fix Knorr klopsiki z pieczarkami Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie z ostanich dni eski przyszły wcześniej niż z pierwszych Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też ostatniego dnia wysłałam i to chyba nie ma znaczenia, kiedy się wysyłało Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorki, źle zrozumiałam Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam 94 wyrazy Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z regulaminu
Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
akurat z tym, co napisałaś: bo dla niego to wycieczka jak każda inna... byleby pojechać.... to się nie zgodzę, w moim przypadku nie jest to prawdą, nie każdy ma życie różami usłane, że może w każdej chwili rzucic wszystko i jechac sobie na wycieczkę czy sylwester, gdyby to było w innym czasie z pewnością skakałbym do góry z radości i już zaczynała pakowac walizki, ale w takiej sytuacji, jaką mam w tej chwili nie mogę jechac... Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to akurat nie była żadna rymowanka, napisałam osiem zdań o pięknie i kobiecie, w jednym zdaniu tylko delikatnie wspomniałam o Loreal Wyświetl w wątku >>
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesa
Postów 149
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
kurcze, ucieszyłam się, bo myślałam, że to bony, nie chciałam Paryża Wyświetl w wątku >>