Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika razdwatrzycztery

razdwatrzycztery

#6394837 Napisano: 25.08.2017 13:14:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

razdwatrzycztery napisał(a):

Mama szła do biedronki więc poprosiłam ją o zakup coli, ewentualnie fanty. Kupiła pepsi i mirnide  emotka  Sa jakieś konkursy z pepsi? emotka

Moja mama kupiła tak jak ją prosiłam colę, ale nie zabrała paragonu emotka

Nie ma jeszcze wyrobionego nawyku 'konkursowicza' emotka Wyświetl w wątku >>

razdwatrzycztery

#6394825 Napisano: 25.08.2017 13:03:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mama szła do biedronki więc poprosiłam ją o zakup coli, ewentualnie fanty. Kupiła pepsi i mirnide emotka  Sa jakieś konkursy z pepsi?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6371332 Napisano: 23.06.2017 23:11:43 w WC - rozmowy o wszystkim
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

W moim mieście powiesił się w sklepiku szkolnym, który od lat prowadził (uwielbiany przez młodzież, szanowany przez nauczycieli, przez wszystkich bardzo lubiany) -56 letni był policjant, któremu obniżono emeryturę mundurową."Dobra zmiana"  emotka emotka Następnym razem taki los może spotkać każdego z nas. emotka Dziś w Polsat News program A.Gozdyry poświęcony p.Markowi. Gościem Gen.Dukaczewski .21.30.

Jaki los? powieszenie się? Jeśli ten człowiek faktycznie powiesił się przez obniżenie emerytury to znaczy że było z nim coś bardzo nie tak. Czy reszta emerytów (którzy zapewne dostają o wiele mniej niż ten pan) też ma się powiesić? Moi dziadkowie pracowali ciężko całe życie i dostają niecałe 1000 zł podczas gdy grupy uprzywilejowane, które często działały na szkode obywateli mają o wiele więcej. Dla mnie obniżka  emerytur osób niesprawiedliwe uprzywilejowanych to jak najbardziej dobra zmiana 

A słyszałaś może o tym, że prawo nie może działać wstecz? Pracownik zawarł z państwem polskim jakąś umowę, dotyczącą również wysokości emerytury.Otrzymał ją wg umowy, ułożył sobie życie, spłaca kredyty ale po latach państwo zmienia zasady przyznawania tych emerytur.Wyobraź sobie,że wypracujesz sobie 2 tys.emerytury, a po 5 latach zabiorą Ci z tego połowę.Czy to jest fair?A jeśli chodzi o działanie na szkodę obywateli, to owszem pan Marek był policjantem, ale zajmował się szkoleniem psów. A przy tym był  niezwykle przyzwoitym i szanowanym człowiekiem.Dobra zmiana w tym wypadku polega na tym , że wszystkich wrzucono do jednego worka.

Czyli jeżeli ówczesni beneficjeni systemu przyznaliby sobie dożywotnią pensję za nic nie robienie do końca życia w wysokości 100k na msc to znaczy że obywatele musieliby w nieskończoność to wypłacać? emotka Prawo nie działa wstecz ale bez przesady.

prawo jest prawem, czy Ci się podoba czy nie.Ale pewno Ci się nie podoba? 

Przede wszystkim prawo jest dla ludzi nie na odwrót emotka  i myslę, że warto skończyć już tę dyskusje bo to jednak nie jest dobry wątek a swoje zdanie na ten temat i tak każdy ma.  Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

razdwatrzycztery

#6371324 Napisano: 23.06.2017 23:02:30 w WC - rozmowy o wszystkim
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

W moim mieście powiesił się w sklepiku szkolnym, który od lat prowadził (uwielbiany przez młodzież, szanowany przez nauczycieli, przez wszystkich bardzo lubiany) -56 letni był policjant, któremu obniżono emeryturę mundurową."Dobra zmiana"  emotka emotka Następnym razem taki los może spotkać każdego z nas. emotka Dziś w Polsat News program A.Gozdyry poświęcony p.Markowi. Gościem Gen.Dukaczewski .21.30.

Jaki los? powieszenie się? Jeśli ten człowiek faktycznie powiesił się przez obniżenie emerytury to znaczy że było z nim coś bardzo nie tak. Czy reszta emerytów (którzy zapewne dostają o wiele mniej niż ten pan) też ma się powiesić? Moi dziadkowie pracowali ciężko całe życie i dostają niecałe 1000 zł podczas gdy grupy uprzywilejowane, które często działały na szkode obywateli mają o wiele więcej. 
Dla mnie obniżka  emerytur osób niesprawiedliwe uprzywilejowanych to jak najbardziej dobra zmiana 

A słyszałaś może o tym, że prawo nie może działać wstecz? Pracownik zawarł z państwem polskim jakąś umowę, dotyczącą również wysokości emerytury.Otrzymał ją wg umowy, ułożył sobie życie, spłaca kredyty ale po latach państwo zmienia zasady przyznawania tych emerytur.Wyobraź sobie,że wypracujesz sobie 2 tys.emerytury, a po 5 latach zabiorą Ci z tego połowę.Czy to jest fair?
A jeśli chodzi o działanie na szkodę obywateli, to owszem pan Marek był policjantem, ale zajmował się szkoleniem psów. A przy tym był  niezwykle przyzwoitym i szanowanym człowiekiem.Dobra zmiana w tym wypadku polega na tym , że wszystkich wrzucono do jednego worka.

Czyli jeżeli ówczesni beneficjeni systemu przyznaliby sobie dożywotnią pensję za nic nie robienie w wysokości 100k na msc to znaczy że obywatele musieliby w nieskończoność to wypłacać? emotka Prawo nie działa wstecz ale bez przesady. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

razdwatrzycztery

#6371313 Napisano: 23.06.2017 22:43:39 w WC - rozmowy o wszystkim
mama2006 napisał(a):

W moim mieście powiesił się w sklepiku szkolnym, który od lat prowadził (uwielbiany przez młodzież, szanowany przez nauczycieli, przez wszystkich bardzo lubiany) -56 letni był policjant, któremu obniżono emeryturę mundurową."Dobra zmiana"  emotka emotka
Następnym razem taki los może spotkać każdego z nas. emotka

Dziś w Polsat News program A.Gozdyry poświęcony p.Markowi. Gościem Gen.Dukaczewski .21.30.

Jaki los? powieszenie się? Jeśli ten człowiek faktycznie powiesił się przez obniżenie emerytury to znaczy że było z nim coś bardzo nie tak. Czy reszta emerytów (którzy zapewne dostają o wiele mniej niż ten pan) też ma się powiesić? Moi dziadkowie pracowali ciężko całe życie i dostają niecałe 1000 zł podczas gdy grupy uprzywilejowane, które często działały na szkode obywateli mają o wiele więcej. 
Dla mnie obniżka  emerytur osób niesprawiedliwe uprzywilejowanych to jak najbardziej dobra zmiana emotka Wyświetl w wątku >>

razdwatrzycztery

#6366182 Napisano: 09.06.2017 17:24:19 w moje dzisiejsze wygrane :)

razdwatrzycztery

#6365743 Napisano: 08.06.2017 18:36:23 w Czy informują/ informowali?
Informowali z losowania 2.06 z Mokate? Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6362839 Napisano: 01.06.2017 14:10:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mi w Gliwicach tez sie nie udało z rowerkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6360513 Napisano: 26.05.2017 13:52:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Hej emotka Mam takie pytanie. Czy w konkursach promocyjnych liczą się paragony za które zapłace bonami(np z Auchana)?

tak oczywiście emotka

Dziękuję bardzo za odpowiedź, dopiero zaczynam grać w tego typu konkursy więc wolałam się upewnic emotka Wyświetl w wątku >>

razdwatrzycztery

#6360500 Napisano: 26.05.2017 13:34:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej emotka Mam takie pytanie. Czy w konkursach promocyjnych liczą się paragony za które zapłace bonami(np z Auchana)? Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6359537 Napisano: 24.05.2017 12:27:49 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

A ja sie całkowicie zgadzam z taalvikki w temacie znanych zmarłych. Dla mnie liczy się moja rodzina i moi znajomi. Znani ludzie odchodzą? No taka jest kolej rzeczy, codziennie umierają tysiące ludzi o których w mediach nie wspominają.

Patrzę na to nieco inaczej. Co innego mieć takie przekonania, a co innego publicznie się wkurzać na to, że ludzie mają inaczej.
Skoro porównujesz do śmierci bliskich, to w porównaniach użyję tego wątku: to, że taalvikki napisała na forum to, co komentujemy, jest jak pójście na pogrzeb obcego dla nas człowieka i urządzanie na cmentarzu awantury, że żałobnicy są żałośni, bo opłakują kogoś, kto dla niej jest obcy. Rozumiesz? Kwestia pewnej delikatności, której zabrakło.

Nie do końca zgadzam się z porównaniem a propo urządzania awantury na pogrzebie. Opłakiwanie przez żałobników bliskiej osoby na cmentarzu jest jak najbardziej naturalne bo opłakują osobę z którą mieli na codzień do czynienia, którą lubili/kochali itp. Natomiast Zbigniew Wodecki czy inni celebryci nie są znani prywatnie osobom które tu się wczesniej wypowiadały. Mozliwe że gdyby znali się w realnym życiu to byliby wrogami czy chociażby nie przepadaliby za sobą. Mnie osobiście opłakiwanie takich zmarłych  nie wkurza ale też nie lubie być bombardowana z każdej strony informacjami nt śmierci 'gwiazdy' bo jest wiele ważniejszch informacji dla żyjących. Nie lubie też"równych i równiejszych" Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6357652 Napisano: 18.05.2017 17:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

Czy wszyscy  dostali bony douglas z Kinder Bueno? Kody do kina już dostałam, bona brak ;/ i tak myślę czy pisać do nich, choć regulamin wcięło..   emotka

Ja z kolei czekam na kody do kina. Chyba będzie trzeba napisać Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6352439 Napisano: 04.05.2017 13:46:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziękuje bardzo za szybkie odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6352433 Napisano: 04.05.2017 13:37:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie czysto teoretyczne. Co jeśli w czasie telefonicznego informowania bede zagranicą? Nie dodzwonią się czy jak to wygląda emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6342797 Napisano: 05.04.2017 22:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Czy ktoś wysłał na konkur vitamini tymbark 2 zgłoszenia i wygrał? Ile paragonów wysyłacie?

Oo jednak wygrałas?:DBo zastanawiam sie czy juz odpuscic ten konkurs czy jeszcze czekac Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6342437 Napisano: 05.04.2017 11:09:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dodzowniłam się do smolara i wg nich było duzo zgłoszeń i każdy dostał wiadomość już

Ciekawe czy da sie coś z tym jeszcze zrobić. Ludzie specjalnie kupują te soczki, poświęcają swój czas tworząc zdjęcia a tu takie coś Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6342365 Napisano: 05.04.2017 09:35:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

ktototaki napisał(a):

ktototaki napisał(a):

W 1 etapie vitamini bylo ok30 prac. Nagrod bylo 30 a z kim noe rozmawiam to nie wyfral. Podobno 1 osoba tylko wiadomosc dostala

Może wszystkich nie poinformowali

Napisali tylko do 1 osoby

To może jeszcze jest nadzieje,że na bon się załapie bo na nic innego nie liczę emotka

ciekawe, też sie zastanawiam, czy powiadamiali , w sumie smolar zawsze dośc sie wywiązuje, może jeszcze jest nadzieja, ja posłałam na kilka osób i nikt nie dostał info, licząć ilość prac choć karta jedna się trafić powinna ...

Oby.. póki co u mnie też nic Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6342219 Napisano: 04.04.2017 21:31:10 w Czy informują/ informowali?
 truskaweczka1 napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

lubiejesien napisał(a):

pawio25 napisał(a):

ktototaki napisał(a):

Cczy tymbatk vitamini informowal zwyciezcow?

wydaje mi się,że w poniedziałek będą informować

I wiadomo coś może o wynikach z 1go etapu?

Wg regulaminu do dzisiaj mają czas (w piątek wybierali + 2 dni robocze na poinformowanie)  emotka  

Nadal cisza z vitamini?

Podobno były. Ja nic nie wygrałam.

Dziwna sprawa, nikt sie nie chwali a z tego co widziałam w 1 etapie nagród było niemalże tyle co zgłoszeń, tymbardziej że wiele osób dodawało pare zdj a można i tak raz wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6337879 Napisano: 24.03.2017 18:22:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
 Zastanawiam na jakiej podstawie wybierają zwycięzców w Kinder Bueno. Jak dla mnie zdjęcia które wygrały w tym etapie są strasznie przeciętne. Wyjątkiem są może 2 panie. A w galerii tyle fajnych zgłoszeń widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

razdwatrzycztery

#6317879 Napisano: 03.02.2017 00:13:55 w Auchan
gonzo89 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Warszawa Modlińska K. S.
Łódź Piłsudskiego K. S.
Może to różne osoby ale powinni to sprawdzić

Tak samo gdzieś jest W. F. na 2 sklepach w okolicy Katowic

Z ciekawości, gdzie są te 2 W. F? Bo to moje inicjały i 'moja' okolica. Wygrałam raz W Dąbrowie Górniczej(juz odebrane) 
Edit: przejrzałam i nie ma nigdzie, przewidziało się najwyraźniejemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0