Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ewikewikk

ewikewikk

#6355410 Napisano: 12.05.2017 11:31:15 w SZUKAM....
Szukam voucherów do Cinema City,  punktów Wawel, preparatu Magne-B6. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6355408 Napisano: 12.05.2017 11:28:54 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

Gdzie kupię produkty z serii Paclan PARTY? W Auchan i Carrefour nie znalazłam. emotka

Pojęcia nie mam. W sklepach na regałach czasem obok serwetek czy świec są serpentyny, kubeczki, świeczki na tort itp - może w tym miejscu w sklepach są te produkty? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6355405 Napisano: 12.05.2017 11:23:25 w Paragony na trwające konkursy
Za paragony na trwające konkursy w oferuję wygrane z topu wymian/sprzedaży. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6355402 Napisano: 12.05.2017 11:20:34 w PODZIĘKOWANIA

ewikewikk

#6355196 Napisano: 11.05.2017 15:57:33 w Lay's
krseta napisał(a):

Szybko to makro ogarneli:)  ciekawe jak bedzie z abc

Czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354954 Napisano: 11.05.2017 08:03:25 w Albedo Marketing
I oczywiście nie muszę tłumaczyć, że jak ktoś ma sklep czy w nim pracuje, to paragony zapewne zgłasza nie na siebie - zapisy regulaminowe o zakazie brania udziału w promocjach przez pracowników. Robię dopisek, bo ktoś wcześniej pisał, że przecież pracownicy danych sieci NIE BIORĄ UDZIAŁU W PROMOCJACH. Na pewno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354951 Napisano: 11.05.2017 07:50:20 w Albedo Marketing
Czekam na treść pisma, które masz zredagować w najbliższych dniach - chyba nam zaprezentujesz? Chętnie je przeczytam.
W swoich wywodach pomijasz liczną grupę posiadaczy małych sklepów w określonych sieciach - dostęp do paragonów i kasjerek w sklepach - dostęp do paragonów. W tym kontekście wywody o inwestowaniu w daną promocję w odniesieniu do zgłoszonych na osobę paragonów  biorą w łeb. Zacznij uwzględniać wszystkie aspekty. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354938 Napisano: 11.05.2017 00:13:47 w Albedo Marketing
visserarthur napisał(a):

Chyba trzeba Albedo podsunąć pomysł, by nie publikowali list Zwycięzców i będzie spokój. Smolar też nie publikuje chyba większości wyników i inne zresztą też.

Agencje, które nie mają zapisów o zatrzymywaniu nagród dla siebie mniej mają pola do "popisu" więc może nie muszą się spowiadać? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354924 Napisano: 10.05.2017 23:43:31 w Albedo Marketing
Mam tak samo.  Bądź czujna emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

ewikewikk

#6354916 Napisano: 10.05.2017 23:28:14 w Albedo Marketing
O tym samym pomyślałam! Przez wiek jesteśmy mniej czujne i skore do słownych bijatyk emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354913 Napisano: 10.05.2017 23:24:47 w Albedo Marketing
Z mieszanymi odczuciami od paru dni w pewnych sprawach też się z Tobą ziolko zgadzam emotka Co to się z nami porobiło? emotka Wyświetl w wątku >>
2 kajeczka, mia 0

ewikewikk

#6354903 Napisano: 10.05.2017 23:11:34 w Paragony na trwające konkursy
Za paragony na trwające konkursy w oferuję wygrane z topu wymian/sprzedaży. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354901 Napisano: 10.05.2017 23:10:27 w SZUKAM....
Szukam voucherów do Cinema City,  punktów Wawel, preparatu Magne-B6. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354895 Napisano: 10.05.2017 23:00:53 w Albedo Marketing
edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet \"mniej\" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo \"listy wyparowały\" itp

A skąd wiesz że \"wpadły w ręce organizatora\" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

opieram się na regulaminie (czytając dosłownie):
"4.11 W przypadku, gdy zgłoszenie, które zostanie wylosowane dla Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia nie spełnia wszystkich warunków określonych w Regulaminie lub Laureat nie spełni wszystkich warunków wydania mu Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia określonych w Regulaminie, to Nagroda II Stopnia lub Nagroda III Stopnia pozostaje własnością Organizatora. "

"4.17 Nieprzesłanie wszystkich elementów Dokumentów w sposób i terminie określonym w Regulaminie powoduje utratę prawa do nagrody. Nieprzyznana nagroda pozostanie własnością Organizatora. "

Dosłownie...to kasa zostaje u zleceniodawcy (prawowitego Organizatora), który zlecił konkurs agencji (Albedo). Wszystko jest zawsze rozliczane co do centa. 
W tym przypadku będzie to LOTTE Wedel. Albedo działa wyłącznie na jego zlecenie, mianując się "organizatorem" akcji promocyjnej.

Edzia, myślę, że tak nie jest. Moim zdaniem jednym z problemów z Albedo ( i jeszcze jedną agencją) są zapisy regulaminowe dające im prawo do niewydanych nagród. Im, nie fundatorom. W regulaminach innych firm zazwyczaj jest info o organizatorze - danej agencji oraz o fundatorze. W regulaminach Albedo jest mowa tylko o Albedo więc jeśli w dalszej części regulaminu jest mowa o tym, że nagrody pozostają własnością organizatora to historia jest w 100 % jasna, bo regulamin mówi tylko o jednym - Albedo. I to jest pole do kombinatorstwa i odpowiedź na pytanie, dlaczego na 200 bonów, jeśli dobrze pamiętam, aż! 19 trafiło do konsumentów. Bony to pikuś, co z samochodami, kasą czy wycieczkami - ich dotyczą te same zapisy regulaminowe. Inną sprawą jest, że fundatorzy mają w d... jak loteria jest organizowana i fakt, że nagrody nie trafiają w 100% do konsumentów tylko do cwanego pośrednika. Moim zdaniem powinniśmy uwrażliwiać fundatorów na zapisy regulaminu i fakt, że nagrody nie trafiają do konsumentów. Wtedy bez chandryczenia się z Albedo jest szansa, że odgórnie - ze strony fundatorów - coś się zmieni.

Przykład: 3 regulaminy ostatnich promocji Albedo i fragmenty regulaminów:

Promocja Wiosenna Loteria Wedel:
1POSTANOWIENIA OGÓLNE 1.1 Organizatorem konsumenckiej loterii promocyjnej „Wiosenna Loteria Wedel” jest Albedo Marketing sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu
4.6 W przypadku, gdy...  Nagroda... pozostaje własnością Organizatora.

Loteria Odjazdowe zakupy:
1.1 Organizatorem loterii... jest Albedo Marketing
4.7 ...nie zostaną spełnione wszystkie warunki wydania Nagrody... dana Nagroda... pozostaje własnością Organizatora

Loteria Słodki prezent od serca!
1.1 Organizatorem konsumenckiej loterii promocyjnej... jest Albedo Marketing
4.25 Nagrody osób wykluczonych z udziału w Loterii po przeprowadzeniu postępowania
wyjaśniającego pozostają własnością Organizatora. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

ewikewikk

#6354466 Napisano: 10.05.2017 10:02:16 w Lay's
magalan83 napisał(a):

Mam dwie małe paczki Lays i w żadnej z nich nie mam kodu emotka  paczka promocyjna taka jaka powinna być emotka  ktoś miał taki przypadek? 

W świetle dziennym sprawdzisz latarką z telefonu. Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

ewikewikk

#6354358 Napisano: 09.05.2017 21:06:11 w Lay's
cb656 "Nigdy się w gry nie angażowałem."
A powinieneś. Konkursowicz z konkowego wozu - reszcie lżej...wygrywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354232 Napisano: 09.05.2017 18:03:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
macadamia92 napisał(a):

Witam. Może ktoś brał udział w tym konkursie Heineken - po zarejestrowaniu kodów z pod zawleczek przyszedł mi e-mail.I w tym e-mailu napisano ,,brak takiego kodu" niezarejestrowany.Co oznacza ta informacja?

Spisz i wyślij jeszcze raz - błąd przy wpisywaniu. Na zawleczkach bywają niewyraźne. Wyświetl w wątku >>

ewikewikk

#6354210 Napisano: 09.05.2017 17:25:59 w Lay's
Mój mąż zrobił na wyjeździe bo w miejscowych nic nie ma, na wszystkie promocje brakuje określonych produktów i  w sumie nie wiadomo, czy pomimo szyldu ABC są w sieci bo ani na paragonach ani na stronie ABC ich nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

ewikewikk

#6354118 Napisano: 09.05.2017 15:32:56 w Kaufland konkursy
monkakk napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Na razie 3 numery? Jak 3 rodzaje nagród.

Są jeszcze smsy z 516...

A 504 mają różne końcówki więc wg mnie nie ma znaczenia numer emotka z którego przyszło

Czyli dziś pracownicy Kaufa sms-ują solidarnie do konkursowiczów emotka Zuchy! Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6354112 Napisano: 09.05.2017 15:31:21 w Kaufland konkursy
dorothy napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Czyli stówki? Bo fanty są dla wszystkich uczestników?

Ja to zrozumiałam tak, że ci którzy mają bony to dodatkowo mają i koszulkę czy piłkę...

W regulaminie pisze, że jedna osoba dostaje jedną nagrodę. Ale koszulki i piłki wybierają z najlepszych zgłoszeń, a najlepsze są po 3 w sklepie... Chyba, że wpierw najlepsze zgłoszenia w ogóle a z tego co zostało po 3 nagrody na dany sklep? Nie rozgryziemy, to pewne... Wyświetl w wątku >>
0 0