Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ewikewikk

ewikewikk

#6412978 Napisano: 06.10.2017 21:34:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
weronkaa84 napisał(a):

Na pewno dostali tych wiadomości sporo, bo ja im nawet dwa maile wysmarowałam. emotka Ale oba, tak jak u Was, póki co bez odzewu.

Nie brałam udziału w tej promocji. Ale skoro agencja ma Wasze maile w... poważaniu, to może lepiej pisać do fundatorów nagród? Następnym razem zlecą organizację innej agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6412964 Napisano: 06.10.2017 21:03:15 w Lay's
Czy działa wam kod VOD na 1 film Lays? Film z listy i komunikat, że nie aktywny albo nieważny...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6412673 Napisano: 06.10.2017 12:41:24 w SZUKAM....
Szukam jedzonka dla kota PURINA ONE
Szukam punktów Wawel /paragonów na luzy Wawel
Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6411683 Napisano: 04.10.2017 19:21:41 w Pomoc potrzebującym!
Ośrodek ratujący dzikie zwierzęta potrzebuje inkubatora:

https://pomagam.pl/8hidrdra

Można udostępnić linka - to też ważna pomoc Wyświetl w wątku >>

ewikewikk

#6411511 Napisano: 04.10.2017 14:55:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
defed napisał(a):

http://www.eurojackpotpolska.pl/galeria-konkursowa/3 Pan Kamil wystylizowany na ananasa rozwalił system  emotka  Tu nie wygrał, stylizacja świeża, lecz nie do końca w temacie, szkoda fotki na ten konkurs - odwagę i poczucie humoru oceniam na 10/10  emotka

Nie brałam udziału ale z ciekawością zerknęłam. Ananas super ale chyba nie na temat. Większość zgłoszeń... chyba na zasadzie "jestem czyimś skarbem więc jestem cenny taki jaki jestem". Tych, gdzie się ludziska wykazali pomysłem jest niewiele, więc w sumie konkurencja nie była duża? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6411505 Napisano: 04.10.2017 14:46:12 w SZUKAM....
Szukam punktów Wawel Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6411093 Napisano: 03.10.2017 23:10:03 w Giełda Kodów ; )
Wygrane z topu wymian/sprzedaży wymienię na kody na trwające promocje.

3 bilety na World Travel Show - Piątek 20 października 2017, od godz. 10:00, Ptak Warsaw Expo Nadarzyn, al. Katowicka 62, piątkowi
goście: Wojciech Cejrowski, Aleksander Doba, Szymon Radzimierski, Bartek
Jędrzejak i Małgorzata Szumska plus gala: 7 Nowych Cudów, czas jest
zapełniony od godz. 10.00 do 18.00 - E-BILETY DO SAMODZIELNEGO WYDRUKU,
NA OKAZICIELA
http://worldtrave...stiwalu-podroznikow/
WYMIENIĘ NA 1 KOD NA TRWAJĄCE PROMOCJE Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6411091 Napisano: 03.10.2017 23:06:16 w Paragony na trwające konkursy
Wygrane z topu wymian/sprzedaży wymienię na paragony na trwające promocje.

3 bilety na World Travel Show - Piątek 20 października 2017, od godz. 10:00, Ptak Warsaw Expo Nadarzyn, al. Katowicka 62, piątkowi
goście: Wojciech Cejrowski, Aleksander Doba, Szymon Radzimierski, Bartek
Jędrzejak i Małgorzata Szumska plus gala: 7 Nowych Cudów, czas jest
zapełniony od godz. 10.00 do 18.00 - E-BILETY DO SAMODZIELNEGO WYDRUKU,
NA OKAZICIELA
http://worldtrave...stiwalu-podroznikow/
WYMIENIĘ NA PARAGON NA TRWAJĄCĄ PROMOCJĘ Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6410876 Napisano: 03.10.2017 15:28:56 w GFK
Kosmetyki, pytają czy w domu są dzieci do 36 miesiąca życia. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6410723 Napisano: 03.10.2017 11:42:49 w Lay's
poprostuanette Żabka Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6410537 Napisano: 02.10.2017 21:41:25 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

jakiś czas temu jakaś firma konkursowa sprzedała nasze numery firmie z Warszawy i się zaczęło wydzwanianie z tymi spotkaniami...

Zupełnie nie rozumiem tego typu "problemów". emotka Dzwonią do mnie ze spamem, który mnie nie interesuje? To udzielam krótkiej odpowiedzi i rozłączam się, nie wchodzę w żadne przepychanki. No chyba, że mam czas, to mogę gnojów trochę podrażnić emotka
Na litość boską, to tylko telefon, rozmowa jak każda inna, o co kaman?! emotka

Dzwonią co dzień po kilkanaście razy jak do mnie?  Czy raz na jakiś czas, więc możesz to olać? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6410536 Napisano: 02.10.2017 21:38:02 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Te oferty najczęściej kierowane są do ludzi starszej daty, którzy nie tylko są łatwowierni, ale też często czują się samotni, nie mają z kim porozmawiać, dokąd pójść. Więc kiedy ktoś okazuje im zainteresowanie, zaprasza gdzieś, to czują się znów potrzebni. Na takich spotkaniach jest wesoło, zabawnie - coś się dzieje. Prezenterzy są dla nich bardzo mili, więc Ci ludzie czują się zobowiązani, żeby coś kupić. Odwdzięczyć się i znów wpaść na taki pokaz za jakiś czas. A inni są po prostu naiwni i na słowo "Za darmo" dostają małpiego rozumu. Jak babka nawciska im kit, że to jubileusz firmy i zostali wytypowani do darmowego prezentu za kilkaset złotych, to żal im nie odebrać emotka  

Ja to wszystko wiem. Ale dalej nie rozumiem. W wielu miejscowościach seniorzy organizują się w różnoraki sposób: kijki, uniwersytet trzeciego wieku, kółka zainteresowań, nawet koła gospodyń - jak ktoś szuka towarzystwa to je znajdzie, bez zadłużania się na dłuuuuuugie lata. Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6410328 Napisano: 02.10.2017 14:32:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bez obrazy ale czym się ta fotka różni od fotek zdrowych dzieci? Tak jak rodzice zdrowych dzieci zarabiają na ich wizerunku tak samo próbują rodzice chorej dziewczyny. Jeśli oni nie widzą w tym nic niestosownego to chyba i my chcąc nie chcąc musimy przyjąć ich punkt widzenia - taką mamy rodzinę, takie mamy wspólne momenty... Wyświetl w wątku >>

ewikewikk

#6410315 Napisano: 02.10.2017 14:20:35 w Wkurza mnie...
A na marginesie, rozumiem, że na takim spotkaniu sprzedawcy owijają sobie ofiary wokół palca. Tylko zawsze mnie fascynuje po jakiego grzyba ludzie łażą na te spotkania??????????? Sklepy są pełne towarów, można wybierać, przebierać również w cenach. Bilety na autobus miejski więcej kosztują niż darmowe gadżety, które tam rozdają a wabienie na darmową "lampkę szampana" to można sobie ruskie szampanskoje coś koło 10 zł dziabnąć jak ktoś ma taka potrzebę i to bez wychodzenia z domu. PO CO LUDZIE TAM ŁAŻĄ?????????? I to mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
1 asia670 0

ewikewikk

#6410311 Napisano: 02.10.2017 14:12:56 w Wkurza mnie...
ziolko jakiś czas temu jakaś firma konkursowa sprzedała nasze numery firmie z Warszawy i się zaczęło wydzwanianie z tymi spotkaniami. Nie mam zapisanych danych i nie mam już tej korespondencji więc nie mam konkretów. Po numerach telefonów w wyszukiwarkach namierzyłam dziadostwo. Kilkutygodniowa wymiana maili, wzajemnego straszenia się, z ich strony sądami, obustronnymi groźbami. Generalnie domagałam się od nich zgodnego z ustawą usunięcia moich danych w tym nr telefonu z ich wszystkich firm  - są 3 - i wydzwaniających filii. Jak mi bezczelnie napisali, że za groźby mi sprawę zakładają to dostałam szału. Napisałam im, że jako wolny człowiek też mam możliwość założyć im sprawę bo mam prawo zgodnie z ustawa usunąć swoje dane i korespondencja jest moim dowodem na ich upór w tej sprawie, i że z przyjemnością będę się od takich zdzierców i oszustów domagać milionowego (!) odszkodowania za codzienne nękanie mnie niechcianymi telefonami, i że nie wątpię, że je wynegocjuję biorąc pod uwagę jaki chłam ludziom za tysiące wciskają. I jeszcze: "Do zobaczenia w sądzie". I się skończyło. Ani jednego telefonu po tym mailu od prawie roku. A miałam po kilkanaście na dobę, do późnych godzin wieczornych.
Przypominam, że teraz nr telefonów są przypisane personalnie do osób więc podlegają pod dane osobowe, nie tylko te na imienny abonament jak wcześniej. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

ewikewikk

#6410094 Napisano: 02.10.2017 09:23:04 w SZUKAM....
0 0

ewikewikk

#6409982 Napisano: 01.10.2017 21:46:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
mefist0 napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Powiedz Opinello w CASTORAMA"

robiłem zakupy w Castoramie w sumie nie duże ale fakt , że zakupy sie udały jeśli czegos nie wiedziałem obsługa poinformowała mnie gdzie mogę znaleźć szukaną rzecz zreszta zawsze jest tak jak jestem na zakupach w Castoramie, zawsze jest okey

To chyba są wyniki dla wszystkich sieci. Wszystkie oceny z danego dnia, ze wszystkich sieci - losowany jest 1 laureat dziennie? Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk

#6409606 Napisano: 30.09.2017 12:48:41 w SZUKAM....
0 0

ewikewikk

#6409468 Napisano: 29.09.2017 20:21:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z Hoop Coli nikt się chyba wygraną na forum nie chwalił? A podobno wg regulaminu laureaci są już powiadomieni? ... Wyświetl w wątku >>
0 0

ewikewikk