Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika angellisia

angellisia

#6316942 Napisano: 01.02.2017 13:52:48 w Auchan
bruce napisał(a):

lager napisał(a):

mattadore napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

mattadore napisał(a):

Odebrał już ktoś bony ? Czy realizować można w dowolnym sklepie Auchan?

Bony do odbioru są po 24h od otrzymania maila. Nie wygrałam, ale było info w regulaminie.

Nie wygrałaś, to również nie miałaś maila z taką informacją emotka  i tu nie ma nic o 24h...

Może jak sobie to drukne i im zaniose to tez dadzą emotka

emotka Też mi to przyszło do głowy, ale pewnie mają listy i skrupulatnie wszystko sprawdzają... emotka

Ostatnio jak wygrałam to podawało się imię i nazwisko i mieli spisane zwycięzców , więc niestety nie przejdzie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

angellisia

#6316887 Napisano: 01.02.2017 12:28:20 w Auchan
cc_investigator napisał(a):

bridget napisał(a):

te strefy czasowe Chin - nie powinno byc ich 5?

Nie. Jest nietypowo 1.

W Chinach jak w Polsce  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

angellisia

#6315583 Napisano: 29.01.2017 16:37:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

jest nas dużo więcej wbrew pozorom emotka

I Dąbrowa duża i - dookoła brak innych Auchan'ów. emotka

w Dąbrowie są dwa auchany + Sosnowiec i ewentualnie 3 w Katowicach. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

angellisia

#6315582 Napisano: 29.01.2017 16:34:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

gosia16 napisał(a):

bruce napisał(a):

mmika26 napisał(a):

Ja również próbuję z tym Auchanem... może się uda - ostatnio stówka mi od nich wpadła emotka
Nie wiem w zasadzie co tam "lubieją" i jak ugryźć temat tej ciekawostki, ale coś tam tworzę... oby się udało - fajnie by było.
Widzę, że niektórzy grają na dwa sklepy - regulamin tego nie zabrania chyba, więc fajny patent, tylko, że ja i tak do najbliższego mam 60 km a później już dalej emotka
A może napiszecie na jakie miasta bierzecie udział emotka ?
Ja Legnica emotka

Też próbuję, też mam daleko i w dodatku w innym mieście - ja: Dąbrowa Górnicza. Zawsze na jeden sklep gram. emotka

Uuuuu konkurencja z Dąbrowy Gorniczej emotka emotka

Ty też?! emotka emotka Na szczęście tam są nagrody codziennie - nagród Ci u nich dostatek... emotka

Łooo  jak dużo osób z Dąbrowy Górniczej emotka    Witam i ja ! emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

angellisia

#6315126 Napisano: 27.01.2017 16:14:15 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy po doładowaniu  konta w Play trzeba się ponownie zgłaszać do loterii, czy może losy idą z automatu?  emotka

Z tego co wyczytałam to losy się automatycznie aktywują po doładowaniu. Powinnaś dostać smsa , jednak ja nie doładowywałam jeszcze telefonu to na 100 % nie powiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

angellisia

#6315090 Napisano: 27.01.2017 14:42:44 w SZUKAM....
ktoskcies napisał(a):

Jak powiadamiają z PLAY? Dzwonią? Z jakiego numeru?

Do mnie dzwonili z numeru 537... Wyświetl w wątku >>
1 ktoskcies 0