Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lukasz6

lukasz6

#6550399 Napisano: 24.11.2018 12:38:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=ponawiam pytanko emotka

lukasz6] czy ktoś wie co za konkurs w Leclerc ze zmywarkami? przy BOK jest pudełko na jakieś kupony, ale mignęło mi tylko dziś jak przechodziłem i nie miałem czasu wypytywać się o szczegóły, bo była kolejka w BOK. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6550243 Napisano: 23.11.2018 17:06:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś wie co za konkurs w Leclerc ze zmywarkami? przy BOK jest pudełko na jakieś kupony, ale mignęło mi tylko dziś jak przechodziłem i nie miałem czasu wypytywać się o szczegóły, bo była kolejka w BOK. Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6549443 Napisano: 21.11.2018 12:00:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy były już wyniki?
https://www.debowekonkurs.pl/

wygrał ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6545220 Napisano: 08.11.2018 09:54:15 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
a we Wrocławiu ktoś wie, gdzie znajdę ten wspaniały automat z promocyjnymi kubeczkami? emotka

amif napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

czy jakaś dobra dusza poratuje informacją gdzie w Krakowie kupie na loterie kubek pełen nagród? i w jakiej cenie mimimalnej ?
a gdzie na nagrody z automatów? i w jakiej cenie?

jakiś automat z informacją o promocji widziałam na terenie Szpitala Żeromskiego w Krakowie

Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6542052 Napisano: 26.10.2018 09:38:06 w Loterie bramkowe
Tak mnie teraz naszła taka refleksja dotycząca tych loterii bramkowych...

Nieźle sobie to przemyśleli organizatorzy. Bo tak, jeśli byłby konkurs Kup Prince Polo i wyślij sms z odp. na pytanie, albo zgłoś odp. przez www, to jedna osoba grzecznie kupuje 1 wafelka, zgłasza odpowiedź i cierpliwie czeka na wyniki.
Natomiast w przypadku bramek, osoba kupuje jeden wafelek - zgłasza paragon i od razu sprawdza, że nie wygrywa, a bardzo chce wygrać... Więc co robi? kupuje kolejny wafelek, kolejny raz zgłasza kod i kolejny raz pudło... Co robi dalej? Idzie do sklepu po 10 wafelków i poluje dalej, aż może w końcu trafi na bramkę... Jak trafi, super, powiadamia wszystkich naokoło i znajomi lub rodzina wciągają się w ten wir loterii. Postępują tak samo...

Wniosek dla organizatora: najlepsza forma promocji sprzedaży i źródło nieograniczonego zysku
Wniosek dla gracza: zachować umiar i nie dać się zwariować, kalkulować, by akurat na naszym naiwniactwie nie udało im się zarobić.

Czy mam rację?
Powodzenia! Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6541079 Napisano: 22.10.2018 21:03:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Czy odsyłając oświadczenia na kuferek Wawel konieczne jest podanie nr dowodu os?

tak. i na szczęście mają weryfikowac-czy taki numer dowodu istnieje, czy zwycięzca to "słup-widmo"

tak, jasne, a niby w jaki sposób weryfikacja zwycięzcy po numerze dowodu? agencja ma tak jak sąd dostęp do bazy pesel i w 3 sekundy sprawdzi nasze dane?
lol. ludzie, nie dajcie się zwariować.. Wyświetl w wątku >>
3 nkba, darog, joan 0

lukasz6

#6540589 Napisano: 21.10.2018 11:45:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

PUDLISZKI. Zapas na rok..zero wygranych...
rozumiem, że wszystkie nagrody już poszły?

u mnie tez zero, a liczyłem na te gary... mimo, że poszło kilka formularzy, kompletna susza
nie wiem, co ta agencja preferuje Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6539669 Napisano: 18.10.2018 09:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jogav napisał(a):

iskaa91 napisał(a):

jak mam sms-a z książeczką, a potem sms-a z tortem, to mogę dostać to i to? czy tylko jedną nagrodę? Bo to w końcu jest nagroda z 1go stopnia i 2go stopnia? emotka

Ja mam inny "problem". Ten sam paragon został wylosowany do książeczki i do tortu. Ktoś wie co w takiej sytuacji? 

też chciałbym mieć taki problem jak Ty:)
po co Ci ta książeczka? mogę Ci ją przysłać, a mi oddaj tort emotka
smacznego! Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6539644 Napisano: 18.10.2018 08:58:36 w Czy informują/ informowali?
Auchan Pudliszki było już? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6538700 Napisano: 16.10.2018 11:36:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Takim hasłem niejaki Pan Waldemar emotka łyknął Forda Ka.Hasło może nienajgorsze,ale śmiem wątpić że było najlepsze emotka

Biorac pod uwage haslo "polomarket - moj ulubiony" ... to tak troche srednio wyszlo emotka

a tu reklama Polo: https://www.youtu.../watch?v=MG_TZaU2o0I Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6538699 Napisano: 16.10.2018 11:35:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
lukasz6 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Takim hasłem niejaki Pan Waldemar emotka łyknął Forda Ka.Hasło może nienajgorsze,ale śmiem wątpić że było najlepsze emotka

Biorac pod uwage haslo "polomarket - moj ulubiony" ... to tak troche srednio wyszlo emotka

żenada - nie mogą się tak reklamować, to pewne. Już piszę do Polo w tej sprawie emotka o haseł posłałem 10 i moim zdaniem były fajne. Ale cóż, może Pan Waldek mieszka gdzieś blisko miejsca, gdzie stało to auto w którymś z marketów... Sprawdzimy na FB, czy jest lawina komentarzy anty...

https://www.youtu.../watch?v=MG_TZaU2o0I

Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6538694 Napisano: 16.10.2018 11:21:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

żenada - nie mogą się tak reklamować, to pewne. Już piszę do Polo w tej sprawie emotka o haseł posłałem 10 i moim zdaniem były fajne. Ale cóż, może Pan Waldek mieszka gdzieś blisko miejsca, gdzie stało to auto w którymś z marketów... Sprawdzimy na FB, czy jest lawina komentarzy anty... Wyświetl w wątku >>
0 1 anula18

lukasz6

#6534017 Napisano: 02.10.2018 13:58:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ma ktoś może jakiś wolny kod Lays dla mnie? u mnie nie ma nigdzie promocyjnych paczek na osiedlu, ani w Żabce, ani w Biedronce, ani w Społem. wszędzie stare opakowania bez promocji...

czym się mogę odwdzięczyć? sam nie wiem, nie mam aktualnie wolnego paragonu na cokolwiek
ale mogę zaproponować hmmm kawę, spacer po Wrocławiu, darmową poradę prawną emotka   Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6532111 Napisano: 26.09.2018 15:33:03 w Informują
marfiusza napisał(a):

marfiusza dzięki - ale się cieszę!!! Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6532103 Napisano: 26.09.2018 15:19:46 w Informują
marfiusza napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

sms z nr 7155 - Wygrales: MIESZANKI SALAT! Wyslij adres! Wpisz słowo … i po kropce imie, nazwisko... czekamy 7 dni!
Ktoś wie co to za konkurs? Nie grałem o mieszanki sałat...

A o rower w Kropce TV? (Back to School)

tak, wysyłałem kiedyś sms, znaczy się że to wygrany rower, a nie mieszanki sałat?  emotka Wyświetl w wątku >>

lukasz6

#6532098 Napisano: 26.09.2018 15:11:30 w Informują
sms z nr 7155 - Wygrales: MIESZANKI SALAT! Wyslij adres! Wpisz słowo … i po kropce imie, nazwisko... czekamy 7 dni!
Ktoś wie co to za konkurs? Nie grałem o mieszanki sałat... Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6528024 Napisano: 13.09.2018 10:18:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cześc, nie wiem, gdzie wkleić moje pytanie, więc w tym wątku.
Napiszcie mi, po co w Kinder Bueno są we wnętrzu opakowania nadrukowane kody?
Do loterii zgłasza się paragon, a te kody to na jakiś inny konkurs są? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6527045 Napisano: 10.09.2018 10:34:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Do mnie dziś odpisali, że wszystko ok, dziękują za dokumenty i potwierdzają nagrodę  a wysłałaś tyle paragonów, ile zgłoszeń? Może o to chodzi?

Miałam jedno zgłoszenie wiec odesłałam 1 paragon. A dostałaś powiadomienie smsem czy mailowo, ze dziękują?

skoro laureatów już dawno wybrali i powiadomili w zeszłym tygodniu, to postąpili wbrew regulaminowi, który sami stworzyli

22.
Rozstrzygnięcie Konkursu
a)
K
omisja Konkursowa w dniu
10.09
.2018 r.
zapozna się z treścią wszystkich
kreatywnych odpowiedzi na pytanie konkursowe
, a
następnie przyzna nagrody tym Uczestn
ikom Konkursu, którzy spełnili
wszystkie warunki R
egulaminu Konkursu i
przesłali
najbardziej kreaty
wne
zdaniem Komisji odpowiedzi na pytanie konkursowe.

Zatem chyba sobie dla sportu napiszę reklamację, niech się wytłumaczą, jak macie jakieś wolne paragony, to podsyłajcie mi priv skany, zażądam zwrotu pieniędzy za zakupione żelki, im więcej paragonów, tym lepiej, niech płacą za własną nieuczciwość:) Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6518412 Napisano: 12.08.2018 09:40:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
gryszelm napisał(a):

Oak View garnki Tefal Ingenio + karta RtvAgd na 200 zł - UPS
zestaw od krówki Wawel - ostatni etap - DPD

Wina z oak view tez ktoś już dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

lukasz6

#6516946 Napisano: 07.08.2018 05:07:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Czy z Monnari https://loteriamonnari.pl/laureaci na prawdę nikt z forumowiczów nie wygrał? Na liście brakuje 70 osób, na Fb nie odpowiadają na zapytanie  emotka

Pisz skargę do MultiPrezesa. Baaaardzo aktywny człowiek ostatnio... Tylko w pierwszym półroczu 2018 roku zarejestrował kilkanaście nowych spółek emotka

Może wyniki takie jak kiedyś w Lidlu?:) Wyświetl w wątku >>
1 lukasz6 0