Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika as32572

as32572

#6707327 Napisano: 04.06.2020 09:17:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie zalew spamu, że niby jestem na jakimś portalu randkowym. Maile od Czesławy, Bronisławy itp z maila @outlook.com emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6706567 Napisano: 31.05.2020 18:00:40 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
halliday napisał(a):

ameryka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ameryka napisał(a):

4,20 kaktus w żabce 2 tygodnie temu

to w biedronce taniej 3,49

wczoraj w Lidlu 4 szt po 1,79 szt wyszło. Szkoda, że tylko 4 szt można było kupić na 1 aplikację lidla

nigdy nie widziałem tych lodów w lidlu, wczoraj widziałem tylko te zwykłe małe kaktusy.

u mnie w Lidlu też ich nie było wczoraj, podobnie zreszta w trzech Żabkach, w Topazie jeszcze jutro jest promocja -25% na wszystkie lody Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6706158 Napisano: 29.05.2020 14:15:37 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

as32572 napisał(a):

hej, widzialam temat sieci komorkowych w innym wątku, więc mam pytanie - czy ktos wie czemu mam problem z sygnałem sieci Play w domu? Jak ktos dzowni czy ja dzwonie to nic nie słychac,albo całkiem zrywa połaczenie, musze wychodzić na dwór i tez najlepiej się nie ruszać.
Wszyscy domownicy maja Play i wszyscy mają ten problem, na T-mobile nie zauważylam,chociaz często nie użwyam.
Problem pojawil się około rok temu, nie przybył nam żaden nowy sprzęt który mógłby zagłuszać sygnał. Nie mam pomysłu co z tym zrobić emotka

bo sieć Play rezygnuje z zasięgu plus,orange i t-mobile i zapewne wcześniej miałaś połączenie z którymś z tych sieci nadajników, a teraz zapewne łączy się tylko z nadajnikami play i dlatego tak masz.

to slabo emotka  moze trzeba pomyslec nad inna w takim razie, chociaz siedzenie w domu sie konczy to nie bedzie to takie uciazliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6706134 Napisano: 29.05.2020 13:11:18 w WC - rozmowy o wszystkim
hej, widzialam temat sieci komorkowych w innym wątku, więc mam pytanie - czy ktos wie czemu mam problem z sygnałem sieci Play w domu? Jak ktos dzowni czy ja dzwonie to nic nie słychac,albo całkiem zrywa połaczenie, musze wychodzić na dwór i tez najlepiej się nie ruszać.
Wszyscy domownicy maja Play i wszyscy mają ten problem, na T-mobile nie zauważylam,chociaz często nie użwyam.
Problem pojawil się około rok temu, nie przybył nam żaden nowy sprzęt który mógłby zagłuszać sygnał. Nie mam pomysłu co z tym zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6703671 Napisano: 18.05.2020 14:27:44 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

as32572 napisał(a):

Jest gdzieś promocja na Kaktusy?

W Polo Markecie do jutra przy zakupie dwóch sztuk cena za sztukę 2,49.  emotka

W kauflandowej gazetce promocja 2,49 zł./szt. jednak fizycznie ich nie ma...  emotka

No własnie dlatego pytam, bo w moim Kaufie tez nie ma, a Polo nie ma u mnie wcale emotka
Dzięki za odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6703647 Napisano: 18.05.2020 12:52:50 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Jest gdzieś promocja na Kaktusy? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6702484 Napisano: 12.05.2020 10:05:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e563 napisał(a):

Hej, chcę się upewnić czy na jeden paragon można zarejestrować kilka kaktus shake?

Jeśli masz jeden paragon na kilka lodów to tak.
Przy rejestracji nie podaje sie numeru paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6702411 Napisano: 11.05.2020 20:13:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Podpowiedzcie proszę czy dla nagród poniżej 2280zl,gdzie często nie trzeba podawać numeru pesel, organizator rozlicza się w swoim urzędzie skarbowym czy laureatów?
Chodzi mi o to czy mogę podawać inną miejscowość zamieszkania niż tą w której rozliczam PIT? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6702290 Napisano: 11.05.2020 12:21:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluszczowelove napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

to wysyłanie 1 zgłoszenia dziennie przeze mnie nie ma znaczenia  

najmniejszego. tu się śle codziennie to samo i w dużych ilościach. ponoć tak najprościej wygrać emotka  ponoć, bo ja nie gram.

Dziękuję za informacje emotka  w takim razie od dziś ich bombarduje emotka  

Potwierdzam, ja codziennie wysyłałam 6-8 zgłoszeń aż udało mi się trafić. I wygrał najgorszy rym :/ 

Też uważam że nie liczy sie jakość, a ilość, chociaz akurat udało mi sie wygrac w te dni kiedy wyslałam max 2 zgłoszenia. wiec jak zwykle szczęście ma najwieksze znaczenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6702230 Napisano: 11.05.2020 09:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Loteria farb JEDYNKA, był od 4 maja, a nigdzie go teraz nie mogę znaleźć, czy może ma ktoś regulamin? albo podeśle stronkę ?

była ale zniknęła, przynajmniej tu nic nie ma https://www.farbyjedynka.pl/loteria, chyba najlepiej do nich napisać i się wypytać

Zniknęla podobnie jak ta Hellmans i Knorr, ktora pojawila sie tylko w gazetce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6702225 Napisano: 11.05.2020 09:00:44 w Wkurza mnie...
prosiaczek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

as32572 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, ze dzis w nocy w ogole nie moglam zasnac. Dopiero ok 6 nad ranem mi sie to udalo,ech. Caly dzien chodze taka jakby przymulona, wrr.

Ja od 3 dni mam zawroty głowy,które mnie budzą w nocy,więc już boje się iść spać. W dzień wszystko ok,więc nie wiem o co chodzi, może stres albo zmęczenie wychodzi.
A w sumie to odkąd u sąsiadów piętro wyżej pojawiło się dziecko to żadnej nocy porządnie nie przespałam bo codziennie płacze emotka
Marzę o wyprowadzce z bloku...

Oj, wypadałoby zgłosić gdzieś, bo może to dziecko nie płacze bez "powodu"...

Czujność jest ok, ale jeśli to dziecko "pojawiło się" u sąsiadów, to pewnie u noworodka powodem do płaczu jest po prostu ból istnienia emotka

Tak jest, najpierw słychac płacz a dopiero potem jak ktoś do niego idzie emotka  Nie mam doswiadczenia z dziecmi, ale to ma juz spokojnie z pół roku jak nie więcej i ciągle sie budzi z płaczem. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6702161 Napisano: 10.05.2020 19:21:34 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, ze dzis w nocy w ogole nie moglam zasnac. Dopiero ok 6 nad ranem mi sie to udalo,ech. Caly dzien chodze taka jakby przymulona, wrr.

Ja od 3 dni mam zawroty głowy,które mnie budzą w nocy,więc już boje się iść spać. W dzień wszystko ok,więc nie wiem o co chodzi, może stres albo zmęczenie wychodzi.
A w sumie to odkąd u sąsiadów piętro wyżej pojawiło się dziecko to żadnej nocy porządnie nie przespałam bo codziennie płacze emotka
Marzę o wyprowadzce z bloku... Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6701837 Napisano: 08.05.2020 12:04:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł Kaktus i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

as32572

#6700739 Napisano: 04.05.2020 10:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
roksana2802 napisał(a):

Pytanie dotyczące Warki- u mnie Warki przyszły tylko do osób, które pisały dedykacje, a osoby, które miały być obdarowane nic nie dostały.. u Was tak samo?

W Heinekenie tak było, musza wydrukowac te dedykacje stąd opoźnienie.
A z których dni Warki dotarły? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6700249 Napisano: 30.04.2020 15:57:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy loteria Hellmans i Knorr z samochodami do wyrgania rusza jutro? Widziałam kiedyś info że ma być,ale nie moge znaleźć nic więcej na ten temat. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6699072 Napisano: 25.04.2020 09:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W jaki sposób moge się zalogować do loterii Coca Coli graj o ubrania, jak messenger wymaga podania e-maila i ciągle mówi, że on już istnieje?
No istnieje bo już grałam u nich na ten e-mail, nie wiem o co mu chodzi,że nie dość że przez facebook chcą logowanie to jeszcze dodatkowo te dane.
Prośba o pomoc  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6698546 Napisano: 22.04.2020 17:04:13 w WC - rozmowy o wszystkim
U mnie w pracy w korpo wszyscy marudzą, że chcą juz wrócić do biura, a mi sie wstyd odezwać że najchętniej bym przeszła na pracę zdalną na stałe (do tej pory mogliśmy raz na tydzień).
Codziennie 3 godziny w dojazdach, to teraz mozna odetchnąć i się wyspać.  Wyświetl w wątku >>

as32572

#6698523 Napisano: 22.04.2020 16:04:18 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

Słuchajcie, mam mindfuc*a. Jak spędzacie teraz czas? Siedzicie w domu? Musieliśmy w ubiegłym tygodniu jechać do lekarza. Moja ciężarna bratowa zaoferowała, że mamy dzieciaki zostawić u niej. Gdy stwierdziłam, że nie chce jej narażać odpowiedziała mi, że do nich i tak ktoś ciągle przychodzi... Moja koleżanka (dwójką małych dzieci, z czego jedno noworodek) ciągle wrzuca aktualne zdjęcia z imprez rodzinnych, albo wyjazdów. Może ja nieprawidłowo rozumiem słowo "izolacja" i jak głupia siedzę w domu i ograniczam zakupy do jednego wyjazdu do sklepu na 1.5tygodnia....
I po co te szumne nakładki na zdjęcie profilowe na FB "uratuj komuś życie i zostań w domu"?

Ja i moi rodzice robimy dokladnie tak jak Ty, ale moze dlatego że idalnie wpasujemy sie w mem: kiedy okazuje sie,że Twój styl życia nazywa się kwarantanna emotka
Przestałam chodzić do parku, żeby mnie nie kusiło zbieranie kapsli. Ostatnio za mną chodzą lody naturalne i zastanawiam się jak mam ten lod donieśc w wafelku do domu, a ciągle czytam, że lodziarnia czynna i ludzie chodzą.
U sasiadow na swięta były rodziny/wyjezdzali,ale tak na codzień wydaje mi się, że mniej wychodzą niż kiedyś. Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

as32572

#6698391 Napisano: 22.04.2020 10:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nieprzytomna napisał(a):

Hej. Dostał ktoś może zwrot za Optime Cardio - masło z Lewiatana?

nie, z Carrefour też nie, nie pamiętam do kiedy maja czas Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#6693467 Napisano: 30.03.2020 14:46:07 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Izolacja ogranicza myśli i przytępia zdrowe zmysły. Tak sobie siedzę i myślę: bez teatru można się obyć, bez kina można się obyć, bez sportu ... bez kosmetyczki ... bez kwiatów ... bez nowych butów ... bez nowych mebli ... bez ... bez ... bez ...
Jeśli każdy będzie myślał takimi kategoriami, to naprawdę mnóstwo osób będzie bezrobotnych, a firmy poupadają.
Wierzę w to, że za pół roku będzie już normalnie. I wierzę, że będzie więcej konkursów. Bo nie chcę napisać: bez konkursów można się obyć. Bo nie można i już!

Odnośnie sportu, to ja jestem wielka fanką Zumby i teraz mam nawet wieksze możliwości uczestniczenia w zajęciach online ulubionych instruktorów z innych miast, niż normalnie. Trenerzy też nie zarabiają w klubach, ale organizują zbiórki za takie zajęcia, próbując odnaleźć się w nowej rzeczywistości.
Mimo, ze teraz możemy sie obyć bez wielu rzeczy, ktore wymieniłaś to potem bedzie pewnie jeszcze większa potrzeba korzystania z nich. Obyśmy mieli taka możliwośc jak najszybciej! Dużo zdrowia wszystkim życzę emotka Wyświetl w wątku >>