Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asior24
Postów 105
Data rejestracji 06.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O każdym haśle można dyskutować i rozkładać na czynniki pierwsze, każdy inaczej widzi dokończenie zdania i nie ma co polemizować... ani to plagiat, ani kradzież czyjegoś pomysłu, ani nawet inspiracja
Nie czepiajcie się, milion aut i milion konkursów przed nami ...
Sylwia ciesz się z auta i nie pozwól żeby Ci głupawe komentarze zepsuły radość
Szerokiej drogi i udanych wakacji Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs promocyjny trzeba kupić Dorato z promocyjną nasadką na której jest kod - co tydzień 200 nagród a na koniec 2012 Euro
Może ktoś skorzysta bo w bazie nie widziałam
dodałam konkurs, także do topu teraz tylko info, ale dla miłośników Tesco nie zaszkodzi i tutaj Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie napisali
m. Sklep Konkursowy – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej
Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też mam 597 dwa smsy
Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest stary konkurs, już dawno zakończony - hasło na plakatach i w ulotce było przecież to samo trzeba było dokonczyć Opel z Bryzą..., może pomyliłaś z ostatnim konkursem Włącz tryb AUTO - trwał do 26.10 t na stronie kupujemy wygrywamy oba konkursy są w zakończonych
Jak dla mnie wszystko się zgadza...
Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Delfinka u mnie Polo było prawie pełno w urnie - no nie żebym musiała wciskać swój kupon, ale trochę tego było, w sklepie był duży baner, wywieszony plakat i ulotki przy półce z deserkami i zupkami oraz na monopolu przy samej urnie... myślę że sporo mam przypadkiem kupując deserki dzieciom brało te ulotki bo przy produktach informacja o konkursie była bardzo czytelna i nie sposób było ją przeoczyć.
Może tak trafiłaś że mniej zgłoszeń u Ciebie akurat było Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę że oni te wszystkie kupony i tak razem zrzucą i z ogółu będą wybierać... tak bynajmniej wynika z regulaminu, więc na paragon to pewnie zerkną dopier jak im się hasełko spodoba Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego nie... w większych miastach są poczty całodobowe albo oddziały czynne w niedzielę i bez problemu mozna wysłać Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z moich obserwacji wynika że maile ślą sklepami więc jeśli z różnych wysyłalaś to jeszcze są szanse Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się że one mają te same rozmiary - wprawdzie używam tylko białych bo mój synek się odparza i doszłam na razie do rozmiaru 3 ale koleżanka używa na zmianę niebieskich i zielonych pampersow w rozmiarze 4 i twierdzi że są takie same duże Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- może ktoś pobrał więcej i nie wykorzysta - chętnie przygarnę na PW kodzik może ktoś ma więcej i się podzieli Wyświetl w wątku >>
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asior24
Postów 105
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie widzę... chyba wykrakałam Wyświetl w wątku >>
asior24