Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 947
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mój brat to łoś - zapomniał hasła, więc nie wymyślił hasła i nie ma chipsów Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą - przy organizacji wesela jak płaci się za dzieci? W materiałach, które dostałam z domu weselnego jest napisane, że jeżeli dzieci siedzą przy osobnych stołach płacimy 50% stawki, a jeżeli posadzimy je z rodzicami, to 100%. W ogóle mi się to nie podoba, a dopiero za miesiąc jedziemy się spotkać z organizatorką w celu ustalenia menu... Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja koleżanka w zeszłym roku dostawała stypendium socjalne, bo dochód na osobę w rodzinie wynosił 112zł. Dziwnym trafem stać ją było na wynajmowanie kawalerki za 1500zł i jazdę BMW z 1 serii. Po prostu są ludzie, którzy potrafią sobie radzić lepiej niż inni...(albo ciągle im mało)... Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można na jednym paragonie mieć kilka produktów. Tutaj:
http://www.rossnet.pl/konkursy/faq.aspx Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jestem mugolem! Kupiłam 3 konkursowe produkty i wzięłam z kasy dwa świstki - paragon i niefiskalny dowód zapłaty kartą
AAAA! Znalazłam info, co zrobić w takiej sytuacji - Jeśli tylko posiadasz oryginał paragonu fiskalnego, ale zgubiłaś/-eś drugi paragon niefiskalny z kodem konkursowym / sklep nie wydał Ci paragonu z kodem, w takiej sytuacji należy zgłosić ten fakt wraz ze skanem oryginału paragonu jak najszybciej do naszej Obsługi Klienta drogą mailową (Obsluga_Klienta@rossmann.com.pl) oraz przesłać oryginał paragonu pod adres: Rossmann SDP Sp. z o.o., Łódź 91-222, ul. św. Teresy 109, Obsługa Klienta – z dopiskiem – „duplikat paragonu”. Każda taka reklamacja będzie rozpatrywana indywidualnie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pożycz od kogoś telefon, przełóż tam swoją kartę i wyślij smsa z danymi - mniej stresu o poranku Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nowością jest natomiast fakt, że są ludzie, którzy mnie próbują coś sprzedać - malboro po 10zł, doładowania do telefonów za pół ceny, albo przynoszą obrazy i zapraszają do galerii sztuki. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit. Dzisiaj już nie dam rady więcej. Może jutro się tu znów ogłoszę Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Starałam się napisać coś kulturalnie i bez wyrzutu, ale kiepsko mi chyba poszło... Możecie coś dopisać, jak chcecie Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Serio? O tym nie pomyślałam! Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 947
Punkty karne 0
Konkursy dodane