Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mkmadzia7
Postów 800
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Punkty za czytanie? Polecam --> http://zaczytaj.pl/zapraszam/grzeslaf88
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na zawsze...
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba zamierzeniem Twórców i Adminów tej strony była dobra zabawa ... wspolne hobby ... konkursy... zdrowa rywalizacji, natomiast to co ostatnio się dzieje ... Podglądacze, wygrywanie za wszelką cenę i ... wrr... no ale cóz ... trzeba pomyśleć jak to naprawić, aby ...było miło i ... aby każdy mógł czerpać radość zwygranych ...
hehe ... ach te moje głupie marzenia Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wcale nie trzeba az tyle czasu poswiecac ... po prostu wystarczy zagrac od czasu do czasu, zaryzykować, pobawić się konkursami
Powodzenia życze
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ... skoro nie spędziłes tu w sumie nawet godziny ... to skąd wydedukowałes, że tu nie jest ciekawie ???
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Ty... skoro nie korzystasz z konkursów ... to co tu robisz ??? od tak dawna ??? (proszę nie traktuj tego jako docinki) Akurat ten konkurs Ciebie zaciekawił ??? Wygrana --> Batoniki ??? szalone kalorie ??? Coś nie chce się wierzyć ...
A inni... nowe osoby... skoro tu zawitały, nie wierzę, że od razu skierowały się do tego topu... jest tyle ciekawszych wątków na tym forum, taka baza konkursów...
A gdyby mi zablokowali dostęp do forum ... cóż ... próbowałabym dowiedzieć się co było tego przyczyną i ewentualnie próbowałabym się ... wkupić ... nawet dodaniem konkursów... bo szukanie konkursów ... to wcale nie taka trudna sprawa... wystarczy odwiedzić wszedobylskie portale, czy kliknąc w reklamę na gg... z tego wszyscy przeciez korzystają ...
Nie zniecheciłoby mnie takie ...zablokowanie, bo na wielu forach dostęp do pewnych wątków jest dopiero po ... jakims tam wkupieniu
A przyczyna blokady ... wyjaśniona pewnie będzie dopiero po powrocie Admina ...a to... chyba nie prędko nastąpi Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z tym, że to chyba bardziej chodzi od długoletnich podglądaczy, a nie o nowe osoby
A Ciebie ... bardzo witam na forum i ... zyczę wielu ciekawych wygranych i ... kto pyta nie błądzi Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to normalnie sie zalogowalam ... przeniosłam konto ...
mam telefon w simplusie , brat w mixie ... i oba udalo sie reaktywowac i nawet na jednym wpadły bilety do kina Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepiej skorzystać z funkcji PODŁ¡CZENIA KONTA - gdy mamy panel logowania ... podzielony na 3 okienka ... to jest to okienko z prawej strony i tam ... w zaleznosci co pamiętacie - podajecie nr tel bądz email i hasełko ... i powinno byc si
a moze ... ten link dobrze wejdzie https://www1.plus...so/konto/rejestracja Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Malenka89 ...
Spieszmy się kochać ludzi ...
(*) ... Dominiko ... (*) Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aj tam ...
to ja powinnam Tobie podziękować za ... hehe... wiesz dobrze
DZIÊKUJÊ
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... dlaczego ... Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh
programik bardzo ... przyjemny :d
Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może Scribus
taką ulotkę reklamową (folder) kiedyś w nim tworzyłam Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój iPod Apple miał dolączone oprogramowanie, i tylko przez nie moglam dodawac muzyke.
Ale wiem, ze mozna to jakos ominąc i w inny sposób wgrywac muzykę na iPoda. Ja nie umiałam... gdy kopiowałam , to działalo to wtedy jak pendrive. Wyświetl w wątku >>
mkmadzia7
Postów 800
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn Admin P. działa heh
Wyświetl w wątku >>