Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika koniczynka123

koniczynka123

#7236748 Napisano: 22.01.2025 19:01:31 w Czy informują/ informowali?
Do dzisiaj mieli poinformować zwycięzców, czy ktoś dostał @?
https://www.e-kon...ta-koszacego-z-profi Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7236739 Napisano: 22.01.2025 17:47:35 w SZUKAM....
onmyown napisał(a):

Czy ktoś pamięta jakie dane podawało się przy zgłoszeniu do konkursu w Selgros Krakus/Łowicz Amooco?

imię, nazwisko, @, telefon, zdjęcie paragonu Wyświetl w wątku >>
2 onmyown, cb656 0

koniczynka123

#7236516 Napisano: 21.01.2025 20:44:32 w PODZIĘKOWANIA
Pionas
Dziękuję 🌹 za wiadomość, już myślałam że mam rozdwojenie jaźni 😊 Na szczęście nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7236474 Napisano: 21.01.2025 18:08:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

HEBE Columbit "jesienny makijaż" - czy tylko ja miałam takie "szczęście" i otrzymałam maila z prośbą o wysłanie oryginału? Ciekawe czy to na wyrywki czy coś im się nie spodobało emotka  Pierwszy raz otrzymałam takie wyróżnienie emotka  jejjj jak ja ubóstwiam wycieczki na pocztę i stanie w kolejkach emotka

Wiele razy u columbit wygrywałam i nigdy nie chcieli emotka  coś przeskrobałaś emotka

U mnie to samo...aż do dzisiaj. Nie znasz dnia ani godziny emotka  Wkurzyłam się nieźle.

Przy głównych zawsze Columbit chciał oryginał pocztą więc to żadna nowość, no chyba że wygrałaś "tylko" kosmetykiemotka

Chyba piszesz o bardzo odległych czasach, kiedy może rozdawali główne, które nie były głównie duże gie warte bo mam trochę takich na koncie i nigdy nie chcieli oryginału. emotka  Ale chcieli kiedyś do wygranych 100-ek z Lidla, odesłałam, zweryfikowali negatywnie, na pytanie dlaczego przesłali połowę punktów z regulaminu i zero konkretu więc do tej pory nie wiem, co im się nie spodobało. emotka

Wygrana w tamtym roku, to nie wiem czy to takie odległe czasy Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7236473 Napisano: 21.01.2025 18:06:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Piniata z Kinder, przed chwilą @ i sms- wysłane aż 1 zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7236399 Napisano: 21.01.2025 13:06:28 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
Dziś właśnie mija 20 lat jak dostarczono mi meble kuchenne z pełnym wyposażeniem AGD (o wartości 40 moich wypłat) za wypowiedź dla Muratora. Sam podatek od wygranej to dla mnie był majątek, ale sprzęt wciąż działa a meble nadal pięknie się prezentują emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7236324 Napisano: 21.01.2025 10:12:17 w Avanti
Nuna1210 napisał(a):

niunio no bez przesady z tymi statystami. Jedni mają szczęście w loteriach, inni inwestują sporo kasy. Ktoś tu kiedyś napisał, że miał 70 paragonów- mnie nie stać na takie szaleństwo, choć wiadomo że zwiększa wygranej prawdopodobieństwo emotka

W loterii wygrałam raz i to 100zł w DPD 😅 W konkursach wysyłam po jednym, czasami dwa-trzy zgłoszenia (jak mam więcej weny), więcej niż 4 mi się chyba nie zdarzyło. W Avanti wygrałam prawie każdą dzienną nagrodę + 10000zl z Pepsi Kaufland i 5000zł w Carrefour Lay's w ostatnim czasie. To by musiało być niesamowite szczęście do losowań w tej jednej, konkretnej agencji 🤷‍♀️

To gratuluję emotka Szkoda że nie publikują haseł tak jak kiedyś, gdzie 7 razy powtarzało się to samo hasło (w dodatku 2 razy nagrodzone)- nie mówię tu oczywiście o Tobie lecz o rzetelności agencji. Dlatego zdania nie zmienię, każdy może mieć swoje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

koniczynka123

#7236309 Napisano: 21.01.2025 09:51:37 w Avanti
niunio no bez przesady z tymi statystami. Jedni mają szczęście w loteriach, inni inwestują sporo kasy. Ktoś tu kiedyś napisał, że miał 70 paragonów- mnie nie stać na takie szaleństwo, choć wiadomo że zwiększa wygranej prawdopodobieństwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7236208 Napisano: 20.01.2025 18:11:29 w Avanti
ktosiek1 napisał(a):

montezuma napisał(a):

pikawka napisał(a):

O losie co jest z Avanti… zmieniła się komisja? Ewidentnie inny styl nagradzają, czy się mylę ?:/

A może powód jest zupełnie inny, banalny nawet?
Nowa platforma zwiększyła w sposób bardzo znaczny popularność konkursów organizowanych przez agencję. 
Efekt?
Znacznie większa konkurencja i mniejsze szanse na nagrody.

Pozostaje mieć nadzieję, że w związku ze zwiększonym zainteresowaniem akcjami promocyjnymi Avanti powiększyło także znacząco zespół wyłaniający laureatów.

Nie sądzę, konkurencja konkurencją, ale coś by wpadło a tu ściana dosłownie. Tym bardziej że dużo było przed świętami ich konkursów, to też się trochę rozłożylo. Chyba faktycznie teraz inne odpowiedzi wybierają, choć staram się zmieniać styl, ale póki co bezskutecznie. Pozostaje mieć nadzieję że załapę się na jedną ze 100 nagród dziennych w Biedronce.

A ja w ciągu tylu lat wygrałam tylko 2 razy(badziewia emotka ) w Avanti i nadal nie wygrywam. Dla mnie nic się nie zmieniło, a ślę na każdy konkurs sporo zgłoszeń, w różnym stylu. Dla mnie to losowania, choćby nie wiem kto co tu napisał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7236078 Napisano: 20.01.2025 12:09:52 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam Apple iPhone 12 (MGJ53PM/A) 1750 zł, nowy, nieużywany, faktura
Sprzedam walizkę Puccini czarną kod prod. 5902308049444 https://equip.pl/...-antracytowy.html  chętniej zamienię na jakieś bony
Sprzedam Mop parowy 1300W BLACK&DECKER FSM1605 z odłączanym pojemnikiem za 100 zł, użyty kilka razy, nie nadaje się do paneli
Kod Wyjątkowy Prezent 500 zł sprzedam za 400 zł lub wymienię na jakieś bony Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7235949 Napisano: 19.01.2025 15:04:19 w Pomocy!!!!
ananaska napisał(a):

Hej, czy ktoś miał taką sytuację, że wysłał list Pocztą Polską (polecony priorytet), a ten list zaginął? Bo ja właśnie przerabiam tą sytuację. Wysłałam paragon i protokół do Smolara. Wartość nagrody 3200 zł. List wysłany we wtorek, a w aplikacji do śledzenia przesyłek, cały czas jest informacje: "w transporcie" emotka Wydaje mi się, że coś za długo trwa transport (350 km)...

Też tak miałam choć list dotarł, nigdy nie zaktualizowali tego na stronie poczty. I też słałam to do Smolara a wygrana sporo większa. Zadzwoniłam po tygodniu do Smolara i potwierdzili, że list jest u nich Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7235683 Napisano: 17.01.2025 13:43:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobił mnie Selgros emotka na tyle zgłoszeń nie wpadła żadna wygrana emotka Już nie wspomnę o Tchibo DC i Lidl Lipton- gdzie te wygrane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7235681 Napisano: 17.01.2025 13:42:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wziumbadam napisał(a):

ADVALUE informuje sms zazwyczaj wszystko naraz? Mało coś wpisów z Tchibo DC.

Raczej poszło wszystko, tylko 45 nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7235203 Napisano: 15.01.2025 15:53:54 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie mogłabyś dostać ekwiwalentu, gdybyś sobie tak zażyczyła w "normalnych warunkach", ale skoro działają już poza regulaminem, to możesz mieć takie roszczenie. Mieć możesz, a co oni zrobią, to inna sprawa.

Jestem tego samego zdania emotka  - próbowałabym, mając taki "problem" emotka

Też jestem tego zdania, że zapytać nie szkodzi. Ja sądziłam się z organizatorem, przed samą rozprawą chciał dać zamiennik wart 1/3 nagrody emotka odmówiłam. Rozprawę (wartą sporo kasy) wygrałam, a nagrody choć minęło tyle lat nie dostałam. Komornik stwierdził, że nie ma z czego ściągnąć emotka Organizatorzy wiedzą, że nic nie wskóramy robią co chcą emotka

Jak w agencji nie ma z czego… Chyba, że upadła…

No popatrz. Mieli kilkanaście przyczep, wypasione auta a komornik nie miał z czego ściągnąć. Każdy moje nowe pismo prawnicze to kilka stówek a zero ściągania. Już odpuściłam bo nie stać mnie na przepychanki Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7235198 Napisano: 15.01.2025 15:44:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
100 zł z budyniovelove od unique- fajnie że nie czekali do końca, bo na AC trzeba uzbierać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7235159 Napisano: 15.01.2025 14:28:06 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
mandarynka16 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie mogłabyś dostać ekwiwalentu, gdybyś sobie tak zażyczyła w "normalnych warunkach", ale skoro działają już poza regulaminem, to możesz mieć takie roszczenie. Mieć możesz, a co oni zrobią, to inna sprawa.

Też jestem tego zdania, że zapytać nie szkodzi. Ja sądziłam się z organizatorem, przed samą rozprawą chciał dać zamiennik wart 1/3 nagrody emotka odmówiłam. Rozprawę (wartą sporo kasy) wygrałam, a nagrody choć minęło tyle lat nie dostałam. Komornik stwierdził, że nie ma z czego ściągnąć emotka Organizatorzy wiedzą, że nic nie wskóramy robią co chcą emotka

ta agencja nadal jest na rynku ?

Tak, choć po rozprawie zmienili lokal. Jeszcze mnie straszyli, że jeśli nie usunę posta z ich nazwą to ja będę mieć problemy emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7235156 Napisano: 15.01.2025 14:16:04 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Też jestem tego zdania, że zapytać nie szkodzi. Ja sądziłam się z organizatorem, przed samą rozprawą chciał dać zamiennik wart 1/3 nagrody emotka odmówiłam. Rozprawę (wartą sporo kasy) wygrałam, a nagrody choć minęło tyle lat nie dostałam. Komornik stwierdził, że nie ma z czego ściągnąć emotka Organizatorzy wiedzą, że nic nie wskóramy robią co chcą emotka Wyświetl w wątku >>

koniczynka123

#7235066 Napisano: 15.01.2025 10:56:39 w Czy informują/ informowali?
Mand222 napisał(a):

A coś z tego ruszyło? Wiadomo coś?

1.Konkurs "Chwile pełne smaku" Żabka, 18+ - BLIKI
2.Loteria "WOSEBA – SMAK wygranej na Święta!" 
3.Legendarne Andrzejki Kaufland
4.Stokrotny Mikołaj
5. Tymbark dajcosodsiebie - główne nagrody?

Kawy Woseba(córka wygrała kawy) informowali na bieżąco Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7235063 Napisano: 15.01.2025 10:42:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DHL przywiózł kawy od Nova Group z Intermarche Jacobs, nie wymagał podpisu Wyświetl w wątku >>
0 0

koniczynka123

#7234901 Napisano: 14.01.2025 16:33:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Do czego służy ta paysafe card, co z nią można zrobić?
I jeszcze pytanko odnośnie Pluxxee - podobno można jakoś wpłacić na lotto i wypłacić na konto kasę, ktoś podpowie co i jak?

Kurcze szkoda że nie pomyślałam o lotto,  emotka   bo wypłaciłam z karty z bankomatu ze stratą emotka A odnośnie pytania to jak masz konto na lotto to wpłacasz sobie tam tyle ile masz na karcie (najlepiej ją zarejestrować, bo za sprawdzenie w bankomacie pobrało 5 zł), a potem dokonuje się wypłaty z lotto na swoje konto. Mam nadzieje, że sama o tym nie zapomnę kiedy pracodawca znów da tą kartę  emotka Wyświetl w wątku >>