Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6289777 Napisano: 24.11.2016 14:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

joan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

czy ktoś tak jak ja nic nie wygrał w kinder bueno z 20 opakowaniami i czeka na losowanie rezerwowe?

Czekam, razem z tymi moimi 53. nienagrodzonymi zgłoszeniami emotka

Ja też mam mnóstwo opakowań (wszystkie pudła) - uwielbiam Kinder Bueno  emotka

myślałam, że tylko ja miałam takiego pecha 

nie,ja tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6289737 Napisano: 24.11.2016 13:41:34 w Lay's
paula9891 napisał(a):

bruce napisał(a):

Dziwi mnie dyskusja na forum o akurat moim mężu, który w 7 tygodniu istotnie wygrał piłkę, o czym zresztą napisałam publicznie na forum zaraz po ogłoszeniu wyników, bo nie mam się czego bać ani wstydzić, wygrana jest uczciwa i zgodna z regulaminem (post wykasowałam, jak to robię od pewnego czasu ze wszystkimi moimi wpisami, ponieważ po moim ostatnim powrocie na forum spotkałam się z przykrym PW - podsumowano kilkakrotnie ilość moich postów na forum, porównując ją następnie z ilością moich dodanych konkursów i wytykając mi ciągle olewanie - że tak to brzydko ujmę - konieczności zamieszczania w bazie kolejnych konków, choć przecież tutejszy regulamin, na który pewne Osoby ciągle się tu powołują, nie zabrania mieć miliarda postów i zera konkursów dodanych akurat w danym momencie; wspomniana  blokada wiadomości PW, zresztą zdjęta w okresie jubileuszowym (przy okazji - spóźnione, ale zawsze szczere:  STO LAT! emotka ) - wzięła się właśnie stąd). Miło mi, że Zezowaty Kot dobrodusznie odczytuje omawiany tu szeroko wpis jako gratulacje jego Autora pod moim adresem, ale daleka byłabym od aż tak optymistycznej wersji wypadków. emotka Jak sama wspomniałam na forum, włączając się niedawno do dyskusji o cenie piłek, wygrana ta jest przeznaczona na prezent mikołajowy, czego regulamin konkursu (a przecież pewne Osoby ciągle powołują się tylko na święte zapisy regulaminowe) też chyba nie zabrania. Rękawicy nie podnoszę, ponieważ naprawdę mam istotniejsze i dużo poważniejsze sprawy na głowie. Kto ma ochotę się żreć o takie - sorki - doooperele, niech to robi, Jego sprawa, mnie to nie bawi ani nie pociąga. emotka Raz jeszcze napiszę to, co na forum pisałam wielokrotnie - żal i zdumienie, że Ludziom się chce takimi rzeczami niszczyć wszystko, co dobre i optymistyczne. emotka  

Nie przejmuj się i nie przyjmuj zaczepek. Gdyby nie Twój post, nie wiedziałabym, że chodzi o Ciebie.
emotka
Też mam mnóstwo postów na koncie, a konkursów dodanych... Jak sami widzicie, mało  emotka Jeden woli wrzucać konkursy, drugi pomaga odpowiadając na posty, a inny korzysta z pomocy, doda 3 konkursy i ma to w d. emotka

nie przejmuj się emotka za to ja mam inne pytanie. czyli co w 7 tyg piłka i potem próbowaliście czy dopiero teraz i wpadła konsola?:)  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6289610 Napisano: 24.11.2016 11:25:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tereniagno napisał(a):

Same pustki, 0 - z loterii i  0 - z hasłami. emotka Tylko choroba nadal trwa emotka DLACZEGO emotka

o to to.. już prawie 2 tygodnie choroby emotka a Chetosy mnie nie lubią.. 2 podejścia i nic emotka szkoda Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6289554 Napisano: 24.11.2016 10:31:19 w SZUKAM....
mam kartę 500zł do answear.com szukam ifno czy mogę podzielić ją na 3 zamówienia i korzystać ze zniżek 50zł za wydane 200zł??
Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6289550 Napisano: 24.11.2016 10:27:57 w Lay's
paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

51 dzień (wtorek 22 listopada) i 7 tydzień (Sławek C. emotka emotka )
https://wejdzdogry.lays.pl/zwyciezcy

Hm? emotka

nie wiem w ogóle o co chodzi ?!:) może to przez katar który chyba już objął cały moj mózg ;((
Wyświetl w wątku >>

monisss

#6289010 Napisano: 23.11.2016 14:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziomal102 napisał(a):

nie wiem czy to jakiś żart, ale zobaczcie jakie zdjęcie wygrało w konkursie "SchwarzkopfLooks". Albedo się popisało, nie ma co...

http://schwarzkopflooks.com.pl/

o bosh.. to ja się nie dziwię, że nie umiem wygrać zdjęciowych konkursów hahahha Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6288987 Napisano: 23.11.2016 13:55:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
i ja.. magiczny wątku działaj.. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6288862 Napisano: 23.11.2016 10:59:21 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

ja jestem ciekawa czy ktokolwiek się przyzna emotka w sumie autko za ponad 100 000.. no chyba, że po nazwisku ludzie poznają:)

Aż tyle to auto jest warte? emotka

PS: Nazwisko niepotrzebne, wystarczy miejscowość + imię emotka

albo i więcej. zależy jaka wersja 100-150 tys. no toż to w końcu Audi emotka coś czuję, że w Kauflandzie będą oceniać inaczej niż te wszystkie Smolary, Albedo nawet Lidie.. także wiem, że równą szansę  ma każdy z nas emotka 3mam mocno kciuki za tych którym takie autko zmieni życie na lepsze, bo wpadli w jakiś życiowy dołek emotka   Wyświetl w wątku >>

monisss

#6288840 Napisano: 23.11.2016 10:33:39 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

bruce napisał(a):

mgrzel napisał(a):

bruce napisał(a):

delvitto napisał(a):

a o audikach z 15-lecia nic nie słychać...?

Mnie dziś odpowiedzieli, że jeszcze nad tym pracują... emotka Biorąc jednak pod uwagę terminarz (do 30 listopada wyniki, a przecież zwycięzcy mają bodajże 7 dni na wysłanie dokumentacji) przypuszczam, że laureaci są już dawno powiadomieni. emotka

Niekoniecznie. W zeszłorocznych konkursie z okazji otwarcia chyba 200ego sklepu wyniki miały być 30.11 i tego samego dnia dopiero powiadomili zwycięzców. Pierwsza była lista na stronie a potem dopiero maile, więc według mnie jeszcze nie wszystko stracone.

A wiesz, zgadza się, dopiero teraz sobie to przypomniałam emotka emotka , faktycznie: tak było! Dzięki, nadzieja zatem ciągle jeszcze się tli... emotka emotka

No też obstawiam, że najpierw będą wyniki... Tak swoją drogą wydaje mi się, że oni naprawdę poważnie podchodzą do wyboru haseł emotka . Cóż, kto wygra- wygra pewnie zasłużenie emotka

ja jestem ciekawa czy ktokolwiek się przyzna emotka w sumie autko za ponad 100 000.. no chyba, że po nazwisku ludzie poznają:) Wyświetl w wątku >>

monisss

#6288499 Napisano: 22.11.2016 16:03:59 w Kupię...
mikrofalę z gwarancją
zabawki - zestaw z piaskiem kinetycznym, play doh, zestawy garnków do kuchnii Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6288397 Napisano: 22.11.2016 13:53:29 w Lay's
defed napisał(a):

granie na stare nazwiska to próżny trud i znój,
próbowałam w 7 tygodniu i... jeden wielki **uj!

mam juz dość rymowania emotka Defed czytam Twój tekst 7 raz i mi sie podoba emotka ja widzę, że co do nazwisk to jest w 100% tak,że nie daja wygrać tym samym osobom.. Wyświetl w wątku >>

monisss

#6287734 Napisano: 21.11.2016 13:47:06 w Lay's
agicho napisał(a):

dang21 napisał(a):

Według mnie nie losują. 

Bardziej obstawiam nagradzanie nowych nazwisk emotka

Niekoniecznie w cheetosach w żabce a w Lay'sach te same nazwiska się przewalają

to dobrze!:) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6287724 Napisano: 21.11.2016 13:37:48 w Lay's
dang21 napisał(a):

Według mnie nie losują. 

Bardziej obstawiam nagradzanie nowych nazwisk emotka

moim zdaniem nie losują i dokładnie - nagradzają nowe nazwiska. jak mi się coś zdaje emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6287592 Napisano: 21.11.2016 10:36:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
viviean napisał(a):

moniazr napisał(a):

Loteria mleka Wypasionego 0 trafień/36 zgłoszeń. Też macie takie wyniki?

ja po 5 zgłoszeniach pasuję

ja na 14 - 1 kubek emotka ale że mleko pijemy litrami, nie odpuszczam. wolę mleko niż rybę w puszce;) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6286844 Napisano: 18.11.2016 20:49:24 w SZUKAM....
Niech mi ktos powie ze moge... robilam zakupy w markecie online. Specjalnie wzielam herbapol i graal i co? I ku... dali mi jedynie swistek faktura Vat..... zawsze dawali paragon... moge zglosic fakture? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6286004 Napisano: 17.11.2016 16:16:21 w Lay's
delvitto napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

delvitto napisał(a):

gratuluję raz jeszcze głównych w Lays emotka
mi się nie udało, ale jest jeszcze 3 etap, i wszystko przede mną emotka  ale, z ciekawości, chcę spytać, jaka jest cena samych biletów? Bo kibicem nie jestem, i raczej nie pojechałabym, ale może udałoby się je odsprzedać, choć byłoby to trudne, skoro przysyłają je w ostatniej chwili? oczywiście dzielę skórę na niedźwiedziu emotka

musiałabyś sprzedać je przed odesłaniem oświadczenia i jednocześnie wskazać adres kupującego wtedy bezpośrednio wysłaliby do niego bilety. 

a więc raczej nie do wykonania... w ciągu kilku dni znaleźć amatora na bilety to trudna sprawa;(

oj nie nie . tam nie ma jak i gdzie podać danych żeby bezpośrednio wysłali do osoby, która korzysta z biletów. jeśli była taka opcja to BHAWO JA... bo jutro czeka mnie ekspress żeby przesłać te bilety do znajomych... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285895 Napisano: 17.11.2016 14:17:07 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

mgielkaa napisał(a):

kate1980 napisał(a):

shadow6668x napisał(a): Info z @:

Ambasadorze!

Wyjątkowo ostatnia w tym roku Aukcja odbędzie się 5.12.2016 o godz. 14:00!
Z okazji Mikołajek oraz Waszej długiej zabawy z nami będzie można odebrać
wiele różnych nagród, nie szczędźcie swoich filipsów!

Mimo przesunięcia dnia Aukcji, ważne będą odznaki z 4 etapów bieżącego cyklu.

ciekawe czy ostatnia aukcja równa się koniec Ambasadora, bo zachęcają do wykorzystania punktów. czy może to tylko moja nadinterpretacja

W sumie napisali, że ważne będą odznaki z 4 etapów bieżącego cyklu. Ja to sobie tłumaczę w ten sposób, że będą następne etapy, że będziemy zbierać odznaki. Może już podczas tej aukcji będziemy mieli jakieś zebrane, ale nie będą one brane pod uwagę przy tej aukcji. emotka

w sumie   napisali ,,  ostatnia W TYM ROKU " - a nie  OSTATNIA AUKCJA i stop. Tylko co z punktami???

ja i tak pięknie zawaliłam 2 pytania po 5 punktów i nie mam kompletu odznak emotka a powiedzcie mi marne szanse są żeby coś wylicytować czy spore? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6285858 Napisano: 17.11.2016 13:42:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
aurorcia napisał(a):

Sms od TQG, ale nie pisze jaka nagroda emotka

bon emotka 100zł bodajże ja też mam emotka dziś dobry dzień! Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6285830 Napisano: 17.11.2016 13:17:39 w Lay's
mam informację, że bilety dojechały i już ogarniają transporcik. jutro bilety powinny być u nas:) Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

monisss

#6285791 Napisano: 17.11.2016 12:42:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czy udało się komuś dowiedzieć kiedy będzie posiedzenie komisji z konkursu: TQG ITM?

Ktoś (ale niestety nie pamiętam kto) z forum do nich dzwonił i podobno mają informować do końca tego tygodnia tzn dziś lub jutro emotka

ja emotka tak mi powiedzieli... Wyświetl w wątku >>