Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6303974 Napisano: 22.12.2016 12:46:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rudawka napisał(a):

Każdy dostanie to, w co wierzy, także mimo nagrodowej pustki wierzę w magię Świąt i że jeszcze jakiś prezencik wpadnie w tym roku emotka Czego i Wam życzę  emotka

Dzieki:*  to chcialam przeczytac. No to jeszcze nic. Ale od stycznia telefony beda mi sie urywac od polaczen i smsow;) Wyświetl w wątku >>

monisss

#6303705 Napisano: 21.12.2016 18:12:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jest kawa za marzenie. Moi maly wielki cel Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6303637 Napisano: 21.12.2016 15:36:22 w Lay's
70 zgloszen? jeny.. to ja z 10 może... 3 piłki, 1 konsola, 1 główna.
Bethan po analizowaniu.. też zaczynam wątpić emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6303635 Napisano: 21.12.2016 15:34:19 w Carrefour konkursy
niestety u mnie też nic emotka a mozecie napisać czy wysłaliście takie standardowe ładne zdjęcia zębów ? czy jakieś mega kreatywne zdjęcia? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6303470 Napisano: 21.12.2016 11:36:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na 2 zgłoszenia u mnie zero wygranych. a wy dużo tego puszczacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6303374 Napisano: 21.12.2016 08:03:27 w Biedronka
jackk76 napisał(a):

TOYOTA AYGO  emotka emotka emotka  - na sam koniec  emotka  Nie wiem co mam napisać

super! bardzo gratuluję! i brawo za odwagę emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

monisss

#6303372 Napisano: 21.12.2016 07:56:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

w ogóle gdzie jest pin do tej karty??//

szara koperta. byla obok. nie sprawdzalam w mbanku. poszlam,zaplacilam i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6303108 Napisano: 20.12.2016 14:42:16 w Biedronka
misschocolate napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

mia napisał(a):

shell napisał(a):

mia napisał(a):

Nie rozumiem - nie było smsów z Biedronki, czy nikt się nie pochwalił? emotka
Skąd ta lista?...
http://drgerard.e...reaci_2016_12_20.pdf

o wow emotka
Nie było smsów. Może dziś puszczą. Tzn w takim razie zaraz emotka

Jak o mnie chodzi, już nie muszą. emotka

ciekawa zbieżność wylosowanych numerów w dwóch ostatnich dniach  emotka

I początek numeru po raz drugi się mi zgadza (samochód), oraz dni ale niestety nie ten nr paragonu  emotka

Możesz to być jeszcze Ty emotka  Bo z tego co widzę zrobili kopiuj wklej z numerów 13.12.2016r. do 14.12.2016r.
To jest błąd zapewne.

Mam nadzieję, że to jest błąd, bo czekam na wyniki z ostatniego dnia emotka

to trzymamy kciuki emotka   Wyświetl w wątku >>

monisss

#6303103 Napisano: 20.12.2016 14:41:24 w Biedronka
ja też - 4 zgłoszenia i nic. szkoda, ze mało kto się pochwalił autkiem. Jeszcze raz wielkie brawa dla tych co wygrali i mieli odwagę się pochwalić:) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6302948 Napisano: 20.12.2016 10:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apropo konkursu łazienka Twoich marzeń, wysyłałam zgłoszenie 21 listopada i nawet bonu nie dostałam?nie zdążyłam, czy nic do mnie nie dotarło? ma ktoś bon za zgłoszenie po 21.11? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302929 Napisano: 20.12.2016 10:37:37 w SZUKAM....
xena napisał(a):

monisss napisał(a):

xena napisał(a):

monisss napisał(a):

xena napisał(a):

czy ktoś może ma jakiś pomysł i oświeci mnie dlaczego na monitoringu poczty nie wyszukuje mi listu poleconego nadanego wczoraj rano?? Wysyłałam też paczkę i zajechała już b. daleko a nr listu nie znajduje wcale:( Wysyłałam w kopercie bąbelkowej kartę visa z elseve i bony, jak to gdzieś wcięło to masakra! Czy mogli jeszcze nie wprowadzić do systemu?

okres przedświąteczny.. możliwe, że nie ogarniają już. u mnie nie raz tak było, że przesyłka doszła a na stronie było,że w doręczeniu, ale lepiej sprawdzić.

no ale jak sprawdzić?? wcale nie znajduje takiego numeru??

a wpisujesz caly ? z wszystkimi zerami?

tak z 2 zerami z przodu

to nie wiem.. a z innej przegladarki probowalas? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302925 Napisano: 20.12.2016 10:29:16 w SZUKAM....
xena napisał(a):

monisss napisał(a):

xena napisał(a):

czy ktoś może ma jakiś pomysł i oświeci mnie dlaczego na monitoringu poczty nie wyszukuje mi listu poleconego nadanego wczoraj rano?? Wysyłałam też paczkę i zajechała już b. daleko a nr listu nie znajduje wcale:( Wysyłałam w kopercie bąbelkowej kartę visa z elseve i bony, jak to gdzieś wcięło to masakra! Czy mogli jeszcze nie wprowadzić do systemu?

okres przedświąteczny.. możliwe, że nie ogarniają już. u mnie nie raz tak było, że przesyłka doszła a na stronie było,że w doręczeniu, ale lepiej sprawdzić.

no ale jak sprawdzić?? wcale nie znajduje takiego numeru??

a wpisujesz caly ? z wszystkimi zerami? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302917 Napisano: 20.12.2016 10:12:42 w SZUKAM....
xena napisał(a):

okres przedświąteczny.. możliwe, że nie ogarniają już. u mnie nie raz tak było, że przesyłka doszła a na stronie było,że w doręczeniu, ale lepiej sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302746 Napisano: 19.12.2016 20:36:38 w SZUKAM....
netka2000 napisał(a):

monisss napisał(a):

Co zrobic z poczta na wp...nie wiem czy ktos sie nie wlamal na konto, bo mamy poczta przestala dzialac...z godziny na godzine...nie miala zadnego telefonu przypisanego i nie wiem co teraz zrobic?! Nagle jest informacja (z zapisanym haslem w przegladarce) ze haslo jest zle.... 

Poczekać. Często to się zdarza na wp. Po jakimś czasie wraca do normy.

Serio? Matko... ja mam konto na gmailu i nie jestem przyzwyczajona do takich akcji... dzieki Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302738 Napisano: 19.12.2016 20:29:36 w SZUKAM....
Co zrobic z poczta na wp...nie wiem czy ktos sie nie wlamal na konto, bo mamy poczta przestala dzialac...z godziny na godzine...nie miala zadnego telefonu przypisanego i nie wiem co teraz zrobic?! Nagle jest informacja (z zapisanym haslem w przegladarce) ze haslo jest zle....  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302527 Napisano: 19.12.2016 14:36:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
hehe nawet "głupiego" kucyka z wielkiej  loterii. na 4 zgłoszenia. także tego.. no miło by było jakby do Świąt jednak cokolwiek wpadło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6302447 Napisano: 19.12.2016 13:04:14 w Nasze wygrane w minionym roku
zaczęłam grać czerwiec 2016 i mogę pochwalić się główną z Avanti, no i szereg drobnych i większych wygranych emotka
najfajniejsza wygrana - zegarek, nie w moim kolorze, sama bym sobie w życiu nie kupiła ale noszę go od kilku dni i wyraźnie coraz bardziej się do niego przyzwyczajam emotka
niestety wygrane piwa nie działają dobrze na moją trzeźwość umysłu. chyba kończę brać udział w konkursach z %
dzięki wygranym w końcu moja szafa staje się pełna (normalnie żal mi wydać kasę na modne, ładne ciuchy).
oczywiście mój cel - samochód, jeszcze nie osiągnięty. jeszcze:)
w loteriach nie mam szczęścia(do czasu) emotka
ale co najważniejsze. znalazłam swoją pasję. coś mojego, coś co daje mi ucieszkę w krainę fantazji od tej szarej codzienności, od pracy i pieluch emotka i spotkałam wiele fajnych ludzi. to jest moja największa wygrana !
Wyświetl w wątku >>

monisss

#6302288 Napisano: 19.12.2016 08:05:25 w Lay's
mia napisał(a):

kalka napisał(a):

No pięknie, a ja właśnie zagrałam w ostatnim dniu konkursu LAYSów w Tesco emotka  Mam pytanie: czy powinno przyjść potwierdzenie ma maila? 

W Tesco? emotka
W ogólnopolskich Lay's nie przychodzi żadne potwierdzenie. A konkursu w Tesco nie kojarzę...

No jak ?:) byl. Sluchawki do wygrania. Nie tu nic nie przychodzi ze zwrotek. Ehh z lezka w oku zegnam ten konkurs emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

monisss

#6302162 Napisano: 18.12.2016 19:44:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
L
scrabble napisał(a):

A jak Wam poszło w Paczce Sprzątaczce? Ja pierwszy raz nic nie ustrzeliłam, zgłoszeń chyba 6  emotka

3 na paczke, i po 1 glade i kiwi i okragle zero:) u mnie tak wygladaja loterie. Wierze ze za x czasu ustrzele cos wartosciowego i wtedy skoncze grac;) po tylu pudlach zal mi przestac bo to niemozliwe zeby tak nic nie wygrywac:P Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monisss

#6301329 Napisano: 16.12.2016 13:17:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Heineken - życzeniami dla mojej psiny emotka Wyświetl w wątku >>