Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6305572 Napisano: 29.12.2016 13:06:53 w Kupię...
sokowirówkę/wyciskarkę. porządną i nieskomplikowaną w użyciu i myciu.
proszę o oferty na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6305533 Napisano: 29.12.2016 11:55:41 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

A bony z Kamis ( ITM) to już mają właścicieli?? Czy jest jeszcze jakaś szansa?

Nie mają, powiadamiali jedynie roboty kuchenne emotka
Dzisiaj oddzwaniałam na nieodebrane z piątku, to podpytałam - "zwycięzcy zostaną powiadomieni zgodnie z regulaminowym czasem", a czas mają chyba do stycznia.

;) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6305526 Napisano: 29.12.2016 11:41:40 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Przez kilka dni odwiedzałam forum tylko na telefonie i do szału doprowadzały mnie hiper rozbudowane piramidy, o właśnie takie:

Życzę wszystkim w nadchodzącym roku umiaru  emotka

oj tak! a mnie jeszcze to , ze nie moge pisac polskimi znakami na komputerze emotka nie wiem czemu ale jak wciskam jakis polski znak (jeszcze nie doszlam ktory) to wywala mnie z okna wiadomosc prywatna i wyskakuje dziwne okienko , musze cofnac, a tekstu wiadomosci juz nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6305178 Napisano: 28.12.2016 13:34:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

A jeśli przesyłkę odebrała babcia, to też należy przekazać jej notarialnie nagrodę?! emotka  Przecież to nonsens  emotka  Jeśli regulamin nie reguluje tej kwestii, a nagroda trafiła do laureata (nawet jeśli od kuriera przesyłkę odebrał dziadek, babcia, wujek, syn itp)  i nie ma w tej sprawie reklamacji, to po co notariusze i sztucznie generowany problem.
Przecież to nie nowość, że kurierzy i listonosze przekazują przesyłki domownikom, więc Ferrero mogło wcześnie przewidzieć takie sytuacje, wnieść stosowny zapis w regulaminie itp, a teraz jeśli nagrody są przekazane, odebrane i nie ma reklamacji, to mogą cmoknąć laureata w trąbkę (jak mawia Bethan emotka )      

ale wiecie co jest najlepsze? że przeciez odebrali puste nic nie warte kartoniki. nawet nie zasilone wiec o co chodzi? emotka nie wydaje się to Wam dziwne? tak długo zwlekać. do kiedy maja czas w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6305161 Napisano: 28.12.2016 13:23:18 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

Szukam pomocy.Chciałam zaplacić kartą Elseve,a Pani w kasie chciała pin,niby skąd ja mam go wziąć?!Miał ktoś tak?

tak był w szarej kopercie obok karty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6305108 Napisano: 28.12.2016 12:10:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a właśnie apropo US i tak dalej... wygrałam kilka nagród powyżej 760zł czy ja dostanę jakieś świstki od firm konkusowych co by to wpisać do dochodu?! nie wiem czy w dobrym wątku piszę.. koniec roku się zbliza i się tak zaczęłam zastanawiać.. kasa od Avantii.. tam faktycznie wysyłalam kopię dowodu, ale np inne konkursy to nie podawałam czasem PESELU .. czy jest coś o co ja muszę się zatroszczyć?czy to agencję ogarniają? w żadnym nie musiałam płacić sama podatku... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6305098 Napisano: 28.12.2016 11:57:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wpisuje się na szczęście emotka fajnie byłoby zakończyć rok czymś dużym emotka od paru dni cisza u mnie...  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6305088 Napisano: 28.12.2016 11:33:28 w Czy informują/ informowali?
czy z loterii Winiary juz wszystkie dni plus glowna obdzwonione?
podłączam się również pod pytanie o ITM Kamis z bonami, plus nadal BAM C4 - czy ktokolwiek potem dostał maila z info o nagrodzie?!
Wyświetl w wątku >>
1 czeko 0

monisss

#6305079 Napisano: 28.12.2016 11:17:18 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

ziolko napisał(a):

julia26062011 a pisałaś do firmy kurierskiej, że przesyłkę odebrał ktoś inny? 
To była pomyłka kuriera, czy TQG wysłało bony nie tam, gdzie trzeba? 

Firma wyslala na mój adres,ale przesyłkę odebrala osoba której nie znam! Osoba o podam nazwisku na podpisie u kuriera nigdy tutaj nie mieszkała,ani co mi wiadomo w okolicy!Napisałam do firmy-odpisali że przekażą tą sprawę firmie kurierskiej.Dwa dni po tym przyjechal przedstawiciel firmy kurierskiej,pytał się Mnie o tą osobę-z czystym sumieniem odpowiedzialam że nie znam i pojechał szukać dalej....Od tamtej pory ani bonów ,ani e-maila od firmy.DOstalam od osoby z forum telefon,zadzwoniłam,ale powiadomili Mnie że osoba która sie tym zajmuje,jest nawolnym...Będę dzwonić po nowym roku....

ale mieszkasz w domu czy bloku? u mnie w bloku czasem dają sąsiadom, ale juz znają mnie po nazwisku, czasem mnie pytają czy przyjmę, ale też mnie znają.. i pilnują jakim nazwiskiem się podpisuje.. dziwna sprawa Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6304858 Napisano: 27.12.2016 14:25:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Czy w C4 konkurs już rozwiązany?

BAM..Zdjęcia mailem trzeba było wysłać..

Dzięi za odp.

wlasnie?! ktoś wygrał zestaw blendamed?? na MDW widziałam 2lub 3 bony... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6304825 Napisano: 27.12.2016 12:51:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
imienniczko - gratulacje!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monisss

#6304793 Napisano: 27.12.2016 11:29:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
mnie denerwuje, że muszę dodać 3 konkursy,zeby mieć dostęp do niektórych wątków.. od rana próbuje być pierwsza ale większość konkursów od pojawienia się na stronie 30minut wcześniej jest już w bazie.. i muszę dodawać jakieś głupotki (maluteńkie konkursiki lokalne) emotka żeby z powrotem mieć dostęp.. dla mnie to nie ma najmniejszego sensu emotka zresztą na tyle forumowiczów te 3 konkursy to dużo, chyba, że nie umiem tego po prostu szukać...  Wyświetl w wątku >>
2 synk, Diana02 0

monisss

#6304775 Napisano: 27.12.2016 10:20:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje autka i kasiorki emotka ciekawe komu będziemy gratulować 50 000 z Winiar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6304772 Napisano: 27.12.2016 10:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

katrin1 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Jak uważacie, czy w czasie świąt warto wysyłać kody z mleka wypasionego? Czy firma nie zrobiła też sobie wolnego?
Czy bramki będą zamknięte?

posłałam kilka i same pudła emotka

u mnie też pudła..ale to już taki standard do którego zdązyłam się przyzwyczaić.

Bramki otwierają się co jakiś czas na kilka minut. Pierwszy w bramce jest kubek , ale pod nim mogą być inne nagrody . W przypadku wygranego kubka warto zaryzykować i natychmiast po wpisaniu danych kliknąć jeszcze raz w ten sam kawałek. Jeszcze na początku, gdy nie było takiej konkurencji w jednym kawałku było i 6 nagród.  Oczywiście same te małe do kart 77zl. Wyższego stopnia trafiłam gdy miałam błąd w dacie ,  pech (?).  Ze "strzelania " pojedynczymi kodami nie mam nic. U mnie działa sukcesywne wpisywanie zgrzewki ( lub więcej) co 5 minut. Śledzę zegarek i klikam zaraz po przeskoczenia minuty z końcówką 5 lub 0. Jak się uda to natychmiast następne. W nocy bramki chyba są zamknięte.
Powodzenia  emotka

dzięki kochana jesteś. w końcu mi się to wszystko rozjaśniło. dlatego ja w tych brak nie ustrzeliłam nic prócz kubka.. życzę powodzenia, oby dziś wskoczyło coś więcej emotka Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

monisss

#6304643 Napisano: 25.12.2016 15:45:29 w Paragony na trwające konkursy
Planuje wieksze zakupy w Monnari. Jesli ktos chce to paragon to prosze o propozycje na pw:) 
nieaktualne.. Wyświetl w wątku >>
1 rkvi 0

monisss

#6304403 Napisano: 23.12.2016 15:05:20 w Informują
Przed 12 tel z +61 869... kamis ITM nagroda I stopnia z 8.12  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6304381 Napisano: 23.12.2016 14:09:00 w Intermarche
marla napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Podnoszę wątek ITM, żebyśmy mogli ogarnąć Albedo dzwoniące z Kamis ITM.
Do tej pory pojawiły się wpisy o robotach z 08.12, 19.12 i jeden lakoniczny wpis "Kamis ITM dzwoni - robot?".
Nikt nie wpisał z czego dzwonią.
Nie pojawiły się wpisy o bonach.
Wygląda jakby zaczęli od robotów, a bony miały pójść w 2 rzucie (podobnie obdzwaniali w wakacje skutery i kosze).

Dzwonią z numeru 618xxx405. Jak już pisałam u mnie robot z 19.12. Też sądzę, że bony będą obdzwaniać później.

Dokladnie. Z tego numeru:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6304314 Napisano: 23.12.2016 11:49:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Robot planetarny ITM Kamis dzien 1 emotka  niespodziewajka pod choinke! Marzylam o takim emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6304126 Napisano: 22.12.2016 18:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w mieszko zdjecia dodaja od razu czy admin zatwierdza? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6304049 Napisano: 22.12.2016 15:02:05 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragon lipton w c4 Wyświetl w wątku >>
0 0