Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6315765 Napisano: 30.01.2017 10:39:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Na Puławskiej w Warszawie pewnie tłumy? emotka

wiesz.. sądząc po tym,że to moloch i najwięcej ma klientów z tych mazowieckich to obawiam się, ze tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6315728 Napisano: 30.01.2017 09:50:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Jeżeli ktoś wierzy, że znajdzie jakiś Auchan z mniejszą konkurencją, to myślę, że jest w wielkim błędzie. Tutaj gramy bez paragonu (nie mówiąc o jego numerze) i jedynym ograniczeniem jest konieczność osobistego dojazdu do sklepu. W mojej opinii będzie się działo dużo i intensywnie, a jedna nagroda na sklep dziennie (mimo całościowo oszałamiającej liczby 770), to mało. Popatrzcie co się dzieje w budżecie kauflandowym, jak coraz trudniej jest coś trafić.
Tematyka to dla mnie kłoda pod nogi, zwykle nudę w życiu sobie cenię, bo lubię komfort i spokój, ale tutaj podcina mi skrzydła. Ja naprawdę nie wiem o czym pisać!

ja też nie wiem.... wymyślam totalne głupoty emotka
a kto mi w Wawie na Modlińskiej robi konkurencję?;) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6315700 Napisano: 30.01.2017 08:27:01 w Lay's
angelika1701m napisał(a):

Ja wygrałam telefon ale powiem tak... to był szczyt moich kombinatorskich możliwości fotograficznych i trafiłam go za 6 podejściem. Da się ale trzeba się nagimnastykować. Widzę tylko, że oceniają pomysłowość i robią to uczciwie, bo faktycznie poprzednie "moje" zgłoszenia zasługiwały jedynie na komin, a niektóre w mojej ocenie nawet nie.

czyli nie tylko ladny uśmiech wygrał emotka gratulacje tak w ogóle emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6315591 Napisano: 29.01.2017 17:31:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
moskala22 napisał(a):

masakra, smiem twierdzić że ten wątek juz nie działa... no ale wpiszę sie tu dla zasady, bo puuuusto!!!

Tez tak czuje;( nawet kija z DC nie mowiac ze S7 nie dla mnie...nigdzie jej wygrac nie moge. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6315077 Napisano: 27.01.2017 14:06:33 w Lay's
lola.lola napisał(a):

monisss napisał(a):

ja osobiście nie chciałabym głównej:P wolę sam telefon emotka   no tak na pewno potem by były takie komentarze.. w to nie wątpię. widzisz niby znam gust Avantii co do tekstów, ale co do zdjęć okazało się , że nie znam ich emotka  

Nie chcesz głównej?!  emotka  Z tego co pamiętam wyjazd można wymienić na gotówkę emotka

a czytałam i doszłam do tego,że nie można wymienić.... chyba mi się mózg zlasował od tych konkursów.. regulaminy czytam bez zrozumienia..emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

monisss

#6315072 Napisano: 27.01.2017 13:54:30 w Lay's
poprostuanette napisał(a):

synk napisał(a):

monisss napisał(a):

czy będzie ktoś tak miły i plus minus pokaże/opisze jakie zdjęcia zwyciężają telefon? nie sądzę żeby to aż tak wielką konkurencję Wam dało emotka a mnie ciekawość zżera...  emotka  

Już wcześniej 2 osoby pisały czym wygrały - jedna wygrała pięknym uśmiechem, a druga zdjęciem rodzinnym (bodajże 3 uśmiechy w pakiecie)

musisz się wstrzelic po prostu w gust Lidii. Ja osobiście nikomu nie pokazałam zdjęcia jakim wygrałam telefon bo nie osuzkujmy się ale jest jeszcze główna nagroda a którą każdy chciałby powalczyć emotka
I powiem Wam że dizęki temu nikt nie mówi że wygrało zdjęcie beznadziejne czy nie... Nikt sie nie będzie inspirował inną pracą. Ja lubie podejście Lidii emotka

ja osobiście nie chciałabym głównej:P wolę sam telefon emotka   no tak na pewno potem by były takie komentarze.. w to nie wątpię. widzisz niby znam gust Avantii co do tekstów, ale co do zdjęć okazało się , że nie znam ich emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

monisss

#6315057 Napisano: 27.01.2017 13:13:19 w Wkurza mnie...
ten rok konkursowy ... znów w siebie zwątpiłam.. oprócz tego dochodzą inne problemy, ale wolę się skupić na problemach z konkursami, to moja odskocznia od gorszych życiowych problemów,chociaż też nie mówię,że są najgorsze emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

monisss

#6315050 Napisano: 27.01.2017 13:02:32 w Lay's
czy będzie ktoś tak miły i plus minus pokaże/opisze jakie zdjęcia zwyciężają telefon? nie sądzę żeby to aż tak wielką konkurencję Wam dało emotka a mnie ciekawość zżera...  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6314973 Napisano: 27.01.2017 10:59:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Czym oni się kierują przy wyborze zwycięzców w Monteemotka   Zwycięskie smaki nie są jakieś wyszukane, projekty opakowań raczej zwykłe a ilość polubień to tylko dodatek do konkursu, więc........? 

nie no te co wygrały moim zdaniem w większości mają fajną etykietkę. jeśli to osobiście stworzone grafiki to szacun:) kombinuje coś z własnymi zdjęciami ale na razie nic się nie udaje wygrać. Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

monisss

#6314965 Napisano: 27.01.2017 10:39:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

Czy w konkursie auchan nie chcą paragonu?
https://www.e-kon...ie.html#.WIsS19ThBi0

Trochę to dziwne bo można grać w całej Polsce bez zakupów i pojechać tam gdzie się wygra.
...Każdy Uczestnik może wziąć udział w konkursie wielokrotnie i wysłać dowolną liczbę ZgłoszeńKonkursowych, ale może wygrać tylko jedną Nagrodę, niezależnie od liczby rund, w których wziął
udział. Pierwsza wygrana w Konkursie eliminuje Uczestnika z kolejnych rund Konkursu....
Wiadomo w dużych miastach spora konkurencja emotka

nie chcą:) jak nic będzie tyle zgłoszeń , że będą musieli zrobić losowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6314961 Napisano: 27.01.2017 10:29:35 w Czy informują/ informowali?
holaaolaa napisał(a):

Czy informowali już z konkursu Delikatesy Centrum, Pepsi i Lay's?

nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6314960 Napisano: 27.01.2017 10:29:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursu Wielkopolskiego. Ostatnie wyniki i wygrane były z III czy z IV tury?

III emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

monisss

#6314941 Napisano: 27.01.2017 09:42:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

Co do auchan to kwota jak na miesięczne zakupy bez szału;p Ale duży plus za ilość nagród;)

liczyłam na 1000zł emotka ale nie powiem, bardzo bym się ucieszyła z tych 600zł + do budżetu domowego! i tak prawe 500 000zł wydadzą na nagrody.. i do tego nie trzeba nic kupować. szacun Wyświetl w wątku >>

monisss

#6314936 Napisano: 27.01.2017 09:29:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Gdzie są wyświetlane te ciekawostki w konkursie Auchan? Bo mi od razu pytania wyskakują, ktoś szukał tych odpowiedzi?  emotka

możesz po kolei zaznaczać, jak jest dobrze to przechodzisz do następnego zadania. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6314930 Napisano: 27.01.2017 09:18:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ostatni raz, ostatni się wpisuję dziś! potem będzie nagród moc emotka telefon i mail się będą urywać. tak i już emotka tego Wam też życzę Wyświetl w wątku >>

monisss

#6314643 Napisano: 26.01.2017 09:35:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wątku proszę.. miałam wejść w ten rok z przytupem a tu wchodzę z konkursowym dołem...
nadal mam nadzieję, że się rozkręci... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6314375 Napisano: 25.01.2017 13:38:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
izak1000 napisał(a):

Reni napisał(a):

Sztućce od Smolara - DPD  emotka

Do mnie też dotarły... emotka

i do mnie w końcu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6314344 Napisano: 25.01.2017 12:46:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu (...)

Nooo, witamy Karlsbada w 2017 emotka

Istnieje prefiksowa rozbieżność pomiędzy plakatami + ulotkami, a regulaminem emotka ale dodatkowo całkowicie bez sensu jest podawanie miasta zakupów w smsie, bo w każdej miejscowości jest srylion Żabek i Freshów (sama dziś będę przechodziła obok 5!) emotka Powinno się w zgłoszeniu podawać numer sklepu, a nie miasto. Widać, że ktoś zupełnie nie przemyślał sprawy, a regulamin na kolanie pisany emotka

czyli nas zobowiązuje to co jest w regulaminie.. ale którym ?emotka tym z nazwą miasta czy bez? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6314334 Napisano: 25.01.2017 12:25:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

monisss napisał(a):

anula81 napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

https://www.almette.pl/loteria/

rozmarzyłam się  emotka

kurde ale fajnie emotka Widać że kobieta jeszcze nie może sama w to uwierzyć, grunt że trafiło do normalnych ludzi, niech sie im dobrze mieszka/wypoczywa emotka

szczerzę Pani Agnieszce gratuluję, i kolejny raz o ile to prawda, potwierdza się to iż jak się ma wygrać -wygra się 1-2 zgłoszeniem emotka i tego w loteriach się trzymam !

naprawdę się wzruszyłam emotka fajnie się czyta ten wywiad. ogromnie się ciesze, że trafiło na zwykłą rodzinę emotka

też się wzruszyłam i szczerze gratuluję Pani Agnieszce tak pięknej wygranej, ja wysłałam wiecej znacznie kodów, ale zależało mi jedynie na tysiaku... Domek piękny emotka  ale za każdym razem jak widzę piękny domek w górach z ładnymi widokami, które kocham, to przed oczami staje mi (znany pewnie wszystkim) filmik i do łez śmieszny tekst https://www.youtu...atch?v=eumEuK1sD90 
P.s. Też mieszkam poniekąd w górach i znam te "przyjemności zimowego odśnieżania" z pługiem w roli głównej emotka  

emotka no po prostu nie mogę, zaryczałam się ze śmiechu! 

u mnie na osiedlu jest maluch z takim plugiem snieznim i w zeszlym roku jezdzili nim emotka w tym juz jezdza takim malym traktorkiem do odsniezania,ale maluch wymiatał emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

monisss

#6314321 Napisano: 25.01.2017 11:57:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

https://www.almette.pl/loteria/

rozmarzyłam się  emotka

kurde ale fajnie emotka Widać że kobieta jeszcze nie może sama w to uwierzyć, grunt że trafiło do normalnych ludzi, niech sie im dobrze mieszka/wypoczywa emotka

szczerzę Pani Agnieszce gratuluję, i kolejny raz o ile to prawda, potwierdza się to iż jak się ma wygrać -wygra się 1-2 zgłoszeniem emotka i tego w loteriach się trzymam !

naprawdę się wzruszyłam emotka fajnie się czyta ten wywiad. ogromnie się ciesze, że trafiło na zwykłą rodzinę emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0