Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6318958 Napisano: 06.02.2017 08:25:21 w Paragony na trwające konkursy
kupię paragon Beblion Biedronka ale dam do 20zł. jeśli ktoś chętny zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6318949 Napisano: 06.02.2017 06:46:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czuje sie konkursowo wyczerpana Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monisss

#6318794 Napisano: 05.02.2017 19:29:25 w Auchan
Nie mam juz sily... wyslalam prawdziwe ciekawostki i nic.  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6318793 Napisano: 05.02.2017 19:27:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Super... nic.. tylko z konta ubywa na kolejna gre i zabawe Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6318174 Napisano: 03.02.2017 15:03:32 w Auchan
beata91 napisał(a):

Hej!
Ja już wygrałam swoje bony, także ewentualnie służę pomocą emotka Co pisałam? Nie wymyślałam niestworzonych historii, tylko pisałam o pozytywnych aspektach swojego życia emotka wysłałam jedno zgłoszenie i wygrało emotka

W wakacyjnej akcji z bonami kuzynka wysyłała zgłoszenia i jak nie wygrywała, tak w ostatnim dniu wygrała... 2 razy! Wpisała to samo imię, nazwisko, ten sam telefon, adres e-mailowy i dostała dwie wiadomości, że wygrała 100, a później 50 zł. Jak pojechała po odbiór nagrody, to Pani jej po prostu nie wydała tego mniejszego bonu i powiedziała, że musiała nastąpić awaria systemu, skoro przyznano jej dwie nagrody.

Dzieki:) powodzenia w innych konkursach:) Wyświetl w wątku >>
1 beata91 0

monisss

#6318103 Napisano: 03.02.2017 13:38:29 w Lay's
puściłam test i mi przeszło jak Defed.. wysłałam zatem bez polskich znaków i przeszło. nie wiem czy już naprawili czy kwestia polskich znaków? Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

monisss

#6318090 Napisano: 03.02.2017 13:04:01 w Lay's
defed napisał(a):

monisss - wysłałam próbne zgłoszenie 2 wyrazowe na Kowalsiego i poszło bez problemu, natomiast gdy wpisuje swoje hasło to nie idzie, pomyślałam że to wina enterów w haśle, ale też nie działa, mam odpowiedź na max znaków, więcej formularz nie przepuszcza, zgłupiałam do reszty. IDENTYCZNY PROBLEM miałam kiedys z formularzem Smolara na konk Jamesona, wtedy koleżanka z innego miasta puściła moje zgłoszenie i za 1 razem sie jej to udało  emotka  Juz nie mam siły...A

A wiesz,że też pomysłałam, że coś w tym jest... bo mi się wydaje że 1 poszło a drugie już nie chciało, ale teraz już nie mam pojęcia... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6318072 Napisano: 03.02.2017 12:44:38 w Lay's
defed napisał(a):

monisss - dostałam odp:

"Prosimy wyczyścić historię przeglądarek (minimum tydzień wstecz) i spróbować ponownie. Uprzejmie prosimy również o próbę zgłoszenia na innym komputerze jeśli ma Pani taką możliwość. Z naszej strony sprawdzamy aplikację i jeśli tylko pojawią się dodatkowe informacje, to oczywiście je przekażemy."
Wyczyściłam historię na starej przeglądarce, nie działa. Zainstalowałam nową przeglądarkę, nie działa.  emotka
Nie mam kilku komputerów emotka

dzwoniłam do nich i mam im to opisać i wysłać maila... u nich działa normalnie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6318023 Napisano: 03.02.2017 11:29:22 w Lay's
83huda napisał(a):

monisss napisał(a):

co ty... no to ja nie mogę puścić.. kurczę blaszka napisałam do nich ciekawe co odpiszą..

u mnie ze Slimjeta idzie. Fajna i szybka przeglądarka tak w ogóle emotka

W temacie komina: o tak, jest milusi i cieplusi. Tylko trochę w nim wyglądam, jak ABS = Absolutny brak szyi

u mnie w slimjecie nie działa ;((( z komóki też nie idzie.. póki co nie odpisują. też mnie to już irytuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6318020 Napisano: 03.02.2017 11:25:57 w Lay's
83huda napisał(a):

monisss napisał(a):

co ty... no to ja nie mogę puścić.. kurczę blaszka napisałam do nich ciekawe co odpiszą..

u mnie ze Slimjeta idzie. Fajna i szybka przeglądarka tak w ogóle emotka

W temacie komina: o tak, jest milusi i cieplusi. Tylko trochę w nim wyglądam, jak ABS = Absolutny brak szyi

właśnie instaluję tą przeglądarkę - a przychodzą maile, że zgłoszenie wysłane? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6317992 Napisano: 03.02.2017 10:50:36 w Lay's
lola.lola napisał(a):

Dziś defiladowałam sobie przez Warszawę w wygranym kominie (założyłam go do intensywnie zielonej kurtki i jak dla mnie jest spoko), w metrze na trasie Marymont - Pole Mokotowskie kilka osób dziwnie mi się przyglądało przez co zastanawiałam się czy rozpoznają ten komin emotka  czy po prostu jego kolor przykuwa uwagę   emotka  

Muszę przyznać, że mimo wszystkim hejtom jestem z niego zadowolona  emotka

to może i ja swój wyciągnę emotka bardzo fajny ten komin, ja tylko żałuję, że nie inny kolor..  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6317991 Napisano: 03.02.2017 10:49:29 w Lay's
defed napisał(a):

monisss napisał(a):

defed napisał(a):

monisss napisał(a):

violetta napisał(a):

czy dzisiaj działa już formularz zgłoszeniowy lay's Carrefour?
https://usmiechlays.pl/#formularz
bo u mnie dalej nic

o to samo miałam pytać! już pewna nie jestem czy 1 zgłosenie poszło...
a przychodzi zwrotka jak się wysle zgloszneie?

Chciałam się zapytać Avanti "o so chozi?" poprzez formularz kontaktowy na konkursowej stronie, ale on także nie działa i wyskakuje ten sam komunikat o błędzie. Napisałam bezpośrednio na maila Avanti - jak odp. to dam znać  emotka

a jakiekolwiek zgłoszenie udało Ci się wysłać? albo komukolwiek ?bo już nie wiem czy miałam fatamorganę, że poszło czy naprawdę mi się udało?;)

mi za każdym razem pojawia sie komunikat o błędzie... a otrzymana wiadomość od Avanti mnie zbiła z stropu:

Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie konkursem. Niezmiernie nam przykro, iż napotkała Pan trudności ze zgłoszeniem. Szanowny Panie, uprzejmie informujemy, iż zgłoszenia do konkursu wpływają, a stronahttps://usmiechlays.pl/ działa poprawnie. Oczywiście chcemy jednak zweryfikować każdy sygnał i prosimy o informacje z jakiej przeglądarki Pan korzysta, a jeśli to możliwe print screen ekranu z błędem.
Prosimy spróbować dwóch rozwiązań:
- w obecnie używanej przeglądarce wyczyścić historię przeglądania i spróbować ponownie,
- spróbować skorzystać z innej przeglądarki.
___
U mnie ten sam problem pojawia się w Chromie i Mozilli

co ty... no to ja nie mogę puścić.. kurczę blaszka napisałam do nich ciekawe co odpiszą... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6317965 Napisano: 03.02.2017 10:09:31 w Auchan
banka-manka napisał(a):

Dziwią mnie te teorie, że jedna osoba wygrywa w kilku sklepach. Mało to jest ludzi, którzy mają tak samo na imię i nazwisko na tę samą literę, ba albo nawet to samo imię i nazwisko? Przecież w Polsce żyją miliony ludzi, nie sądzę, żeby wszyscy byli tak wyjątkowi i nie zdarzył się dubel w inicjałach  emotka

ja nawet "siebie" znalazłam w jakimś sklepie co się śmialiście,że mafia na literkę "K" emotka   na pewno jest sporo Monik K emotka
jakby to było jakieś imię w stylu Brajan, Jessica czy Mercedes no to wtedy by można było mówić o spisku emotka  
pozdrawiam Was cieplutko biorąc przykład z Pauliny i kochani.. jak to ktoś mądry kiedyś powiedział to TYLKO KONKURSY emotka

wiadomo, że człowiek ma okresy kiedy to brak wygranych dołuje i płakać się chce, że człowiek znów ponosi porażkę bo chyba o to w tym wszystkim chodzi:P (przynajmniej ja tak mam.. zawsze to +punkt do samooceny przy wygranej i reperacja domowego budżetu emotka ) każdemu zdarza się zagrać trochę nie fair, tu czy tam, wątpię żebyście wszyscy byli tacy kryształowi choć nie mówię, że takich na forum nie znajdę emotka
co do plagiatów tego nie popieram i nigdy nie będę i tu nie ma usprawiedliwienia... bo chodzi o kradzież komuś twórczości...
generalnie pozdrawiam Was i życzę udanego dnia i nie ma co zazdrościć innym.. każdy ma pewne rzeczy a pewnych nie ma. ot taki life. myślę, że ważniejsze od pieniędzy i wygranych jest zdrowie swoje i najbliższych emotka
i życzę Wam dużych wygranych emotka
Wyświetl w wątku >>

monisss

#6317789 Napisano: 02.02.2017 20:16:09 w Paragony na trwające konkursy
ivanotta napisał(a):

asper01 napisał(a):

mika0103 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Kupię paragon na konkurs Okocim Smolara w  wybranych DC https://www.e-kon...18.html#.WJNoxxvhBPY
Pw

ja też chętnie kupię ze 2 paragoniki emotka Pw

Ja też kupię dwa...

i ja kupię dwa  emotka

Kupie 1;) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6317788 Napisano: 02.02.2017 20:09:28 w Lay's
defed napisał(a):

monisss napisał(a):

violetta napisał(a):

bo u mnie dalej nic

a przychodzi zwrotka jak się wysle zgloszneie?

Chciałam się zapytać Avanti "o so chozi?" poprzez formularz kontaktowy na konkursowej stronie, ale on także nie działa i wyskakuje ten sam komunikat o błędzie. Napisałam bezpośrednio na maila Avanti - jak odp. to dam znać  emotka

a jakiekolwiek zgłoszenie udało Ci się wysłać? albo komukolwiek ?bo już nie wiem czy miałam fatamorganę, że poszło czy naprawdę mi się udało?;) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6317778 Napisano: 02.02.2017 19:59:32 w Lay's
violetta napisał(a):

bo u mnie dalej nic

a przychodzi zwrotka jak się wysle zgloszneie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6317598 Napisano: 02.02.2017 14:17:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rutka napisał(a):

burgundowo napisał(a):

Olx za umieszczenie historii na stronie daje nagrodę gwarantowaná 30zł.Jak ją można odebrać?

ale to nie 30 zl tylko 30 pkt o wartości 30 zl,pewnie do wykorzystania na Olx do wyróżnienia ogłoszeń

ja nic nie mam na koncie swoim. Wyświetl w wątku >>

monisss

#6317580 Napisano: 02.02.2017 13:38:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nawet darmowej wejściówki na strzyżenie dla dziecka .. no bez jaj.. nic nie wygrywam, nic ;( Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monisss

#6317476 Napisano: 02.02.2017 10:35:53 w Wygraj mi / Wygram za...
to i ja się wpiszę i Pelafen i Auchan emotka a może ktoś jednak pomoże albo mnie zainspiruje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6317429 Napisano: 02.02.2017 09:04:23 w Auchan
ja cały czas gram na Modlińską.. i nic  emotka chciałam też zrobić cioci prezent z Krakowa (bo straciła ostatnio prace-p.s. nie będzie to zagrywka na litość emotka )  i też Kraków obstawiony , że nie idzie. no cóż podejrzewam,że większość wali gdzie się da i dlatego cieżko wygrać. w poprzednich konkursach udwało się wygrać po 1 nagrodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0