Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6324543 Napisano: 22.02.2017 09:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w konkursie PUR można dodawać dowolną ilość zdjęć na 1 osobę? nie widzę nic w regulaminie na ten temat.. albom ślepa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324521 Napisano: 22.02.2017 08:15:38 w Czy informują/ informowali?
truskaweczka123 napisał(a):

pewnie dziwnie zabrzmi., bo konkurs skonczony daaaaawno temu.. ale czy rozwiazali https://www.e-kon...-b.html#.WKyAeBw1qlg emotka

czy komus udalo sie wygrac??bo ja caly czas sie ludze ze wynikow nie bylo  emotka nigdy nic na tym everyday nie wygralam i nie mam pojecia po jakim czasie oni informuja, a reg. mi sie na tel. nie otwiera emotka

No wlasnie tez sie zastanawialam o nim ostatnio...nic mi nie wiadomo... Wyświetl w wątku >>

monisss

#6324178 Napisano: 21.02.2017 14:09:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
i ja mam 200zł od Jogobelli emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6323779 Napisano: 20.02.2017 15:49:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Za to u mnie w DN niccc... nie wpasowalam sie w ich gust:(  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6323774 Napisano: 20.02.2017 15:46:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mojej mamy zestaw kosmetykow Pierre Rene z Drogerii Natura - jej pierwsza wygrana emotka Wyświetl w wątku >>
1 justkra 0

monisss

#6323646 Napisano: 20.02.2017 10:43:13 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

basku napisał(a):

czy w nowym projetkcie TRND z philips lumea urządzenie po okresie testowania trzeba będzie oddać?  czy zostaje na wlasnosc?

po 8 miesiącach będzie trzeba odesłać. I chyba na własny koszt.

ja się zgłaszam emotka nie ważne czy na własny koszt. wolę testować 8 miesiecy niz utopic prawie 2 000 i nie wiadomo czy u mnie to zda egzamin emotka   Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

monisss

#6323644 Napisano: 20.02.2017 10:42:03 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

constanza napisał(a):

szukam kogoś kto kupował ostatnio mieszkanie od dewelopera bądź z rynku wtórnego i uspokoi mnie, że da się to jakoś ogarnąć w sensowny sposób. Jestem przerażona tym, że w obu przypadkach trzeba tyle rzeczy sprawdzić emotka  przeraża mnie też wizja, że miałabym iść do notariusza wskazanego przez dewelopera czy agencję. Naoglądałam się tych wszystkich programów o oszustwach i się boję. A może ktoś kupował mieszkanie z pomocą prawnika i mogłby mi napisać jak to wygląda i w kwestii finansowej i w kwestii załatwiana. Może ktoś ma jakąś liste w punktach co sprawdzić żeby kupić mieszkanie i miec swiety spokoj emotka  będę wdzieczna za wszystkie wskazowki na PW emotka

Nie musisz iść do notariusza wskazanego przez dewelopera, możesz sobie wybrać innego, masz do tego prawo  emotka

Ja wszystkie sprawy załatwiałam z notariuszem wskazanym przez developera...było o wiele taniej i sprawniej. 
Przed jakimkolwiek zakupem poczytaj informacje o developerze w sieci, opinie klientów. Możesz również wybrać się na inne osiedle wybudowane przez tego developera i zobaczyć jak funkcjonuje. 
Nabywałam mieszkanie w domu który już stał, więc o tyle miałam łatwiej. Do dnia dzisiejszego zjawiają się na naszym osiedlu ludzie, którzy zainteresowani innymi inwestycjami tego developera pytają jak się mieszka...a ja zawsze chętnie dzielę się swoimi spostrzeżeniami.  emotka

niecałe 5 lat temu kupowałam przysłowiową dziurę w ziemi emotka no dobra coś tam stało emotka i po 1 sprawdzałam w necie developera, po 2 akty podpisywaliśmy przez notariusza od developera i wcale nie wyszliśmy na tym gorzej 3. jak masz nowe mieszkanie to tak naprawdę nie widzę większych zagrożeń, raczej kwestia wywiedzenia się o developerze , jeśli z wtórnego to upewnić się, że mieszkanie nie jest zadłużone. 4. moi rodzice obecnie będą sprzedawać mieszkanie i kupować nowe, moja siostra dopiero co kupiła mieszanie. jakby co pisz na pw emotka jak będę umiała pomóc to pomogę. p.s. ja kupowałam przez Home Brokera, moja siostra bezpośrednio u developera. powodzenia!  Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6323637 Napisano: 20.02.2017 10:29:43 w Auchan
scrabble napisał(a):

cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Nie mogłam go od razu poinformować o peselu, bo skąd miałam wiedzieć, że będzie potrzebny?? (...) Jedynym problemem jest to, że nie zgadza się na podanie peselu czytaj ze zrozumieniem!

No fajnie, odpowiadasz na mój wpis, ale nie zwróciłaś uwagi, że to cytat z cudzej wypowiedzi?
emotka emotka

Ale z Ciebie bohater  emotka  Podaj Jej jeszcze mój adres, niech przyjedzie i mi wchrzani osobiście. emotka  

U mnie nie ma takiego "prawa", że co wygram na rodziców to u nich zostaje. Dajmy na to sztućce wygrała mama, mam je ja, ale dostała wygrany przeze mnie rower, bo jej wołał o pomstę do nieba. Rodzicielka dostaje to, co jest jej potrzebne i sprawia radość emotka

hehe oby nie znał Twojego adresu emotka
ja gram bardziej na siebie, co jakiś czas zdarzy mi się coś puścić na mamę czy siostrę, ale teraz mamę wkręciłam i sama już bierze pełnoprawnie udział:) ja zależy co.. czasem daje czasem nie emotka czasem specjalnie na nią gram,żeby nagroda była dla niej emotka z moją siostrą gorzej bo wcale nie skora oddawać nagrody.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6323541 Napisano: 19.02.2017 20:22:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olus15 napisał(a):

Fatalny miesiąc, oj nie mam już ochoty na te konkursy emotka
Niestety małe dziecko w domu i konkursy nie idą razem w parze.

Tez mam male dziecko. Moim zdaniem to swietne oderwanie;) w temacie przez weekend cisza:P no i Lidka oczywiscie noe docenia moich zdjec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6323330 Napisano: 18.02.2017 14:10:29 w co chcielibyście wygrać?
Spa dla duszy, samochod dla ciala i gotowka wieksza by sie przydala;) aby zycie przeorganizowac i wolny czas w inne tematy zainwestowacemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

monisss

#6323105 Napisano: 17.02.2017 15:20:09 w Lay's
paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

jeju nieodgadniony jest przeze mnie ten fotograficzny konkurs emotka heh Luko nie jesteś sam jeśli chodzi o ilość pudeł emotka  
heh co my wszyscy o tych kartonach/pudłach ?! emotka emotka

Dołączam się, może poczekajmy na następny z rymami? emotka  Z tym szło nam lepiej emotka
Ja już prawie odpuściłam...

też o tym marzę emotka może dadzą na lato coś ciekawego znowu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6323104 Napisano: 17.02.2017 15:19:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniaj93 napisał(a):

Jako że to moja pierwsza wygrana w ITM (odkurzacz podręczny dla Superbohaterowie) mam do Was pytanie. Jeśli na paragonie mam napisane proszek do prania muszę iść do marketu po dopisek Lovela tak? Bez problemu dopisuja?

oo dobre, ja też mam jakiś opis dziwny,ale to konkurs w ITM, więc nie powinni się czepiać? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6323097 Napisano: 17.02.2017 15:11:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
falus napisał(a):

ITM super nagrody dla superbohaterki - Odkurzacz  emotka  nagroda 2 stopnia.

o i ja i ja i ja emotka w końcu moje auto będzie czysteemotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6323087 Napisano: 17.02.2017 15:00:00 w Lay's
jeju nieodgadniony jest przeze mnie ten fotograficzny konkurs emotka heh Luko nie jesteś sam jeśli chodzi o ilość pudeł emotka  
heh co my wszyscy o tych kartonach/pudłach ?!emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6322688 Napisano: 16.02.2017 15:20:43 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

czy z konkursów na babyboom przychodzi mail czy od razu nagroda?

przychodzi ale z opóźnieniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6322685 Napisano: 16.02.2017 15:15:53 w SZUKAM....
czy z konkursów na babyboom przychodzi mail czy od razu nagroda? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6322627 Napisano: 16.02.2017 13:48:33 w Czy informują/ informowali?
z Milki Fresha informowali? "tylko" 14 nagród + 1 główna, więc jest szansa, ze się nikt nie pochwalił? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6322539 Napisano: 16.02.2017 10:07:57 w Zjazd e-konkursowiczów
Warszawka ?:) kurczę do Katowic daleko, jeszcze Łódź bym przeżyła emotka na razie póki zimno to trochę boję się jeździć,że znów chora wrócę:P ale jak ja bym chciała Was poznać !:D Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

monisss

#6322526 Napisano: 16.02.2017 09:25:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiaj110 napisał(a):

[quote=3. Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest zakup w sklepie sieci Lewiatan Żory w terminie wskazanym w ust. 1, dowolnych produktów firmy Wedel za kwotę minimum 15,00 zł oraz zachowanie paragonu fiskalnego dokumentującego zakup. W czasie trwania konkursu Uczestnik może dokonać kilkakrotnych zakupów wskazanych produktów o każdorazowej wartości minimum 15,00 zł, co daje możliwość zgłoszenia kilku odpowiedzi na zadanie konkursowe. 

4monisss]

Agnes napisał(a):

edith napisał(a):

Czy do tego konkursu kupujemy produkty we wszystkich sklepach  Lewiatan w Żorach czy wybranych ? emotka  https://www.e-kon...ry.html#.WKTQ9jvhDIU

moim zdaniem we wszystkich

kupiłam wczoraj w innym. ale i tak najlepszy jest kupon emotka nie ma miejsca na tekst emotka

skrót myślowy.. nie dziwne, że nikt nie zrozumiał emotka zapomniałam dodać, że kupiłam w sklepie partnerskim emotka ( tekst pisany przed kawą;)) który widnieje na stronie Lewiatan, ma nawet taki szyld ale jak się wejdzie to słowem nie ma wspomnianego nic o Lewiatane. 15 minut rozprawiałam na ten temat ze sprzedawczynią i mi tłumaczyła, że oni niby są zależni od Lewiatana Żory ale takim typowym Lewiatanem nie są, że są różne typy tych sklepów.. długo się wachałam, ale na stronie jest no to zaryzykowałam. Wiem, że w jednym z Warszawskich Lewiatanów to jest mocno oszyldowane i jak wół jest , że to Lewiatan, tu tak nie było. Raesumując z tego co się dowiedziałam są sklepy typowe LEWIATAN ŻORY i franczyzy, które są jakoś współzależne,ale na dziwnych warunkach. Te inne miałam na myśli emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6322511 Napisano: 16.02.2017 08:27:43 w Smolar
mahuska napisał(a):

monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ja sie dziwie czego ie wygrałam z Mili a wszystko posłałam z prefiksem biedronki  emotka

właśnie też się zdziwiłam, że nie wygrałaś.. o kurczę emotka a te z Biedro chociaż dobrze poszły? kurcze to może spróbuj wyjaśnić przed wynikami... bo jak wygrasz w Biedro to co będzie ?

To będzie rezerwa haha emotka

Za głupotę się płaci emotka

:( nie głupotę tylko roztargnienie emotka ja się dziwię, że do tej pory jeszcze nic nie pogmatwałam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0