Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6325938 Napisano: 25.02.2017 19:18:59 w Lay's
Kiciunia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

O jaaaa, liczę na to, że to będzie fajny konkurs emotka  :D 

Ja też  emotka

Szkoda, że te samsungi są na zdjęcie i nie mogę wygrać za cholerę, bo akurat na smartfonie to mi zależy bardzo emotka  

U mnie podobnie. Telewizor i konsolki Lidzia dała a smartfona nie chce emotka  

Ja tez konsola obdarowana a Samsung boi sie mnie jak ognia. Hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325799 Napisano: 25.02.2017 08:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

maverick napisał(a):

eskel napisał(a):

Jakieś wałki z tym Heinekenem! W jednym dniu ta sama osoba wygrywa dwa razy?

Do tego jedne i te same osoby powtarzają się z dnia na dzień emotka

W zeszłej edycji podobno było to samo. Czas chyba odpuścić ten konkurs...

Pierwszy raz podczas mojej przygody z konkursami i loteriami to samo odczulam... Wyświetl w wątku >>

monisss

#6325577 Napisano: 24.02.2017 14:42:40 w Kupię...
serio nikt nie ma odkurzacza na sprzedaż? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325576 Napisano: 24.02.2017 14:41:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Halszka napisał(a):

Wybierz sklep, w którym dokonałaś/eś zakupu
Wybierasz "INNE"

Dzięki, chyba o to chodziło, bo z tego co wiem to tylko w jednym konkursie można wziąć udział majac jeden paragon, a mnie chodziło tylko o ogólnopolski emotka

jesteście pewni, że tak to działa?! nie wywnioskowałam tego z regulaminu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325568 Napisano: 24.02.2017 14:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

Wybierz sklep, w którym dokonałaś/eś zakupu
Wybierasz "INNE"

czyli co ja posłałam tylko na ITM i Superpharm?! o kurde... lipa ;(  byłam pewna, że bierze i w tym i w tym udział.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325524 Napisano: 24.02.2017 13:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Chciałam wysłać zgłoszenie na konkurs Nivea, ale ten ogólnopolski gdzie są 3 łazienki do wygrania i jak mam zaznaczyć zgody to wymusza, aby zaznaczyć zgodę na udział w konkursie w Intermarche, ale ja chcę tylko w tym głównym i boje się, że przyjmie mi tylko na ten sklepowy emotka  Pomóżcie, bo chyba jakaś durna jestem!

wydaje mi się, że bierze się udział w sklepowym I w ogólnopolskim.. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

monisss

#6325468 Napisano: 24.02.2017 10:09:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
to i ja pomarudzę, po fajnej serii porażka ze Streamlinem i Smolarem z Biedronki.. emotka i tak nic nie wpada od kilku dni a pogoda nie rozpieszcza również ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325227 Napisano: 23.02.2017 16:03:05 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Czy w tym konkursie ze Spa jest jakiś limit znaków? Czytam i czytam i doszukać się nie mogę tej informacji...

Chyba nie ale pisza o hasle wiec ja napisalam 1 zdanie

Ja napisalam 2 zdania ... potem do mnie dotarko ze to haslo:( Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325148 Napisano: 23.02.2017 13:45:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

u mnie 1 wers, mniej wiecej dlugoscia taki jak to 1 zdanie, co oni podaja

a chcą paragon czy scan- przyznam się bez bicia nie czytałam regulaminu.... emotka

scan lub foto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325069 Napisano: 23.02.2017 12:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczy emotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto to emotka

Od gaf jestem specjalistką, najpierw mówię, potem myślę emotka Np. kiedyś latem pokazali w tv faceta bez koszuli, łysego i z petem w gębie, co oczywiście skomentowałam. Dopiero kilka sekund później skumałam, że siedzący obok mój teść dokładnie tak samo wygląda emotka Tak że ten... gafy to moja specjalność emotka

Inna sprawa, że jestem z tych ludzi, co gdy widzą wielki kawałek pietruszki na Twoim zębie, to Ci o tym powiedzą, żebyś tak nie paradowała przez pół dnia. Jednym to pasuje, innym nie.

to i ja tak mam emotka i lubię konstruktywną krytykę. tylko juz nie jestem taka incognito emotka ale sama też już z twarzy kojarzę kilku konkursowiczów, więc może to nie jest takie straszne Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325062 Napisano: 23.02.2017 12:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

Rzekłabym, że te fotki są gorsze, niż w wielkopolskim, ale nie mam odwagi emotka Prawie każdemu (prawie!) coś można zarzucić, ale z sympatii nie będę tego robić.

Mój faworyt to aktualnie dziewczyna ciemnowłosa na stronie 2 / po środku / rząd na samym dole. Może brwi trochę przerysowane, ale potencjał ma. Zresztą - Ty również, tylko tak jakby nie patrzysz w migawkę emotka

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczyemotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto toemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325053 Napisano: 23.02.2017 12:04:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

masz na mysli to na ostatniej stronie? bo ono jest moim faworytem, pani w zwiewnej sukience, bardzo w stylu bueno wg mnie.

nie nie - tamto zdjęcie jest ekstra ale widać, że pełna profeska..i jak dla mnie ta Pani to profesjonalna modelka - chyba, że się mylę:) chodzi mi o piękny uśmiech 2 zgłoszenie od góry 1 strona:) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6325041 Napisano: 23.02.2017 11:48:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324990 Napisano: 23.02.2017 10:03:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kurde no jak na złość, żadnego spa wygrać nie mogę... ;( kolejny konkurs i nic C4 palmolive.. nawet ręcznika:( Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324989 Napisano: 23.02.2017 10:02:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Czy wiadomo już czy w konkursie Knorr wygrywają jedno wersowe odpowiedzi czy 300 znakowe ballady ?

u mnie 1 wers, mniej wiecej dlugoscia taki jak to 1 zdanie, co oni podaja Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6324968 Napisano: 23.02.2017 09:40:27 w Paragony na trwające konkursy
kupie paragon spar Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324796 Napisano: 22.02.2017 18:08:41 w Kupię...
Odkurzacz dosc pilnie. Tylko nie automatyczny bo mam:P taki najzwyklejszy, najlepiej workowy, moze byc tez taki kijowy Philips czy Electrolux. Do 400-500zl max:) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324785 Napisano: 22.02.2017 17:54:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Wielkopolski na finiszu.
Część zdjęć rodem z "Posiłki w polskich szpitalach". Jeśli prawdziwa jest opcja, że przez żołądek do serca, wieeelu Polakom wróżę tzw. forever alone.
Inne fotki bardzo ładne & apetyczne (dziękuję, że się staracie!)
Szkoda, że przy pracach nie ma pełnych nazwisk; chciałabym dowiedzieć się, kto wcina z podłogi...

Haha ja sie przyznaje ... emotka  wykorzystalam tlo podlogowe bo zwyczajnie nic innego sie nie nadawalo....  ale patelka wpadla;)  Wyświetl w wątku >>

monisss

#6324615 Napisano: 22.02.2017 12:26:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
i jeszcze jedno wazne pytanie, czy jest jeszcze sens odsylac na Milowa Rame ze Smolara dzis oswiadczenie + paragon?
informowali 15.02... ale mi paragon dopiero dotarł dziś............... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6324612 Napisano: 22.02.2017 12:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chcę dodać zdjęcie na wizaz.pl Kinder Bueno i co ? i jakiś błąd mi wyskakuje? ktoś też ma taki problem? Wyświetl w wątku >>
0 0