Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6328112 Napisano: 03.03.2017 07:27:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
sandramysza napisał(a):

banka-manka napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja mam wyświetlone tylko fotki na tej stronie, znów nie widziałam żadnej z nich dotychczas, aż się boję, że znowu po moim wpisie się okaże, ile to już razy każda z nich po necie śmigała w innych konkursach (mam nadzieję, że nie), ale naprawdę mowę wprost mi odjęło po ich obejrzeniu emotka - są MEGA: pomysłowe, z humorem, kapitalnie opisane, doskonale wstrzelone w zasady i wymogi. emotka emotka

Pierwsze miejsce to to samo co I miejsce w konkursie Noizz  emotka  Tylko tu cały filmik, a w Lenovo zdjęcie z tego filmu.
http://noizz.pl/l...rnal-kampera/rjddezr

Ten pan to profesjonalny fotograf, ma kilka kont na instagramie z całą swoją ekipą, łatwo rozpoznać ich zdjęcia bo są bardzo charakterystyczne, jego żona/ dziewczyna wygrała motor w konkursie v-max ale o dziwo inna osoba na zdjeciu, a inne imie i nazwisko:D W sumie to zdominowali ten konkurs i jego ekipa wygrała chyba z 5 zegarków:D Dużo głownych nagród już zgarneli:D Ogólnie ciągle te same foty na konkursy to standard u nich:D

Madrzy ludzie jak uzyskac taki efekt? Specjalny obiektyw? Jest ktos kto sie interesuje fotografia?:) p.s. w wielu konkursach widze takie a la rybie oko. I zawsze wygrywaja. Chyba zainwestuje:P Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

monisss

#6327922 Napisano: 02.03.2017 15:35:12 w Lay's
paula9891 napisał(a):

Na fejsie Lay's piszą, że do konkursu trzeba zrobić zdjęcie z paczką promocyjną emotka
Sami nie wiedzą o co chodzi w tym konkursie, czy to ja źle go zrozumiałam? Cały czas wysyłałam zdjęcie uśmiechu, bez paczki...

własnie to samo zobaczyłam. ktoś wygrał telefon wstawiając zdjęcie z paczką? Wyświetl w wątku >>
1 czeko 0

monisss

#6327905 Napisano: 02.03.2017 15:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

mam troszkę nietypowe pytanie,czy ktoś orientuje się może przed czym zabezpiecza czujnik SmrtSkin w Lumea?

Miła26 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

mam troszkę nietypowe pytanie,czy ktoś orientuje się może przed czym zabezpiecza czujnik SmrtSkin w Lumea?

"Właśnie dlatego czujnik SmartSkin rozpoznaje Twój kolor skóry i doradza właściwy dla Ciebie poziom intensywności zabiegu. Jeżeli jednak poczujesz, że poziom intensywności światła jest zbyt wysoki lub zbyt niski, lub jeżeli zabieg na sugerowanym poziomie sprawia Ci dyskomfort, Philips Lumea Prestige, jako jedyne urządzenie na rynku daje również możliwość przejścia na tryb manualnego doboru intensywności światła."     wystarczy w necie poszukac emotka  

przeczytałam wszystko dokładnie tylko nie wiedziałam którą odpowiedź wybrać:)

A to chyba w takim razie nie ten temat forum - zapytaj na Ambasador innowacji

to trnd.com z testu.. ja tez mialam z tym problem, pomimo, ze szukalam i czytalam... odpowiedzialam przeciw poparzeniu.. no bo jak przeiw depilacji czy wrastaniu wlosow??? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6327878 Napisano: 02.03.2017 14:35:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
83huda napisał(a):

Pytanie filozoficzne: na jakie pytanie należy odpowiedzieć w konku Aquafresh?
1. Dwa razy więcej dla mnie to... (strona)
2. Dwa razy więcej to dla mnie.. (regulamin)

Różnica subtelna, ale jednak jest.

chyba wstanie o 4.20 daje efekty. możesz mi wyjaśnić jaka różnica?:D Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

monisss

#6327800 Napisano: 02.03.2017 11:58:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

karolkas napisał(a):

monisss napisał(a):

nelunia napisał(a):

emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

wlasnie tak myslalam,ze to Luko emotka ja tez jestem i wiem,ze kilka forumowiczek tez emotka  

emotka i ja Luko poznałam

Czekam na wyniki 1 etapu... zobaczymy czy chociaż do kina zaproszą emotka

też się łudzę na bilety emotka cokolwiek .. przez nich wciągnęłam 2 opakowania ... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6327781 Napisano: 02.03.2017 11:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

emotka  zauważyłam w galerii zdjęć dodanych wczoraj na Kinder Bueno co najmniej dwie znajome twarze tj. luko922 i moją emotka , ależ mi się trafiła konkurencja  emotka

wlasnie tak myslalam,ze to Luko emotka ja tez jestem i wiem,ze kilka forumowiczek tez emotka   Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

monisss

#6327648 Napisano: 02.03.2017 06:12:49 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

1. Czy poza El Sol jest jakiś konkurs z winem?
2. Czy da się przeszukać bazę pod kątem konkursów rozpoczynających się w danym dniu? Wpisałam szukany dzień, to wyskoczyły różne, również te, które dopiero się zaczną, a zostały dodane w szukanym dniu. Czy coś źle robię?
3. Szukam jeszcze (działającej) listy sklepów dwóch smolarowych loterii, co to colę kupić trzeba, albo jakiegokolwiek naprowadzenia na sklepy konkursowe na Górnym Śląsku-to jakieś sieci, zwykłe sklepiki?

Zwykle male sklepiki, zazwyczaj:) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6327647 Napisano: 02.03.2017 05:51:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kurde tyle nagrod w Lenovo a ja nawet karty nie mam;( i oczywiście Rafaello pudło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6327206 Napisano: 01.03.2017 13:02:51 w Czy informują/ informowali?
czy Lenovo moje postanowienia informowało ? mają czas do dziś, na stronie nic nie ma, ale może maile puszczali? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6327124 Napisano: 01.03.2017 10:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

startują dziś jeszcze jakieś loterie? (oprócz velvet i develey)

jeszcze rusza dzisiaj loteria https://www.cieszsiegotowaniem.pl/zasady

Ale sklepy na liscie bardzo dziwne emotka  dwa w poblizu mojego domu (cukiernia i maly sklepik z prasa) w ogole nie maja tych produktow w ofercie, a na liscie sklepow promocyjnych sa... emotka  ciekawe jak z innymi

lista to tragedia.. czy ktoś odkrył wg jakich kryteriów ułożona? ani po nazwie sklepu tak do końca ani po lokalizacji.. znaleźć tam coś to poracha... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6327122 Napisano: 01.03.2017 10:55:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rutka napisał(a):

a w Rafaello mozna zgłaszać się dopiero od 2.03 to nie wiem czy dzisiaj to dziala ,wpisywał ktoś kod?

czyli co to jednak nie bramki tylko kwestia szczęśliwego kodu?" kupiłam wczoraj przy okazji , kodu jeszcze nie wpisałam, ale paragon trzeba mieć w razie wygranej nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6327041 Napisano: 01.03.2017 08:43:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

A ta loteria/konkurs develey
trafny-wybor.pl

Tez miala byc od dzisiaj, dziaa komus strona?

tak:) Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6326780 Napisano: 28.02.2017 14:56:58 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
cc_investigator napisał(a):

Ja mam odczucia, że u Streamline nie jest łatwo wygrać. Niby coś tam trafiam u nich czasem - ale ciągle nie wiem, czego oczekują, jakie mają upodobania. Czasem jak człowiek dojdzie o co danej agencji chodzi, to potrafi ustrzelić niezłą serię... Jakby po prostu trafił w gust.

faktycznie Streamline to zagadka.. a czym wygrywacie u nich? doborem słów czy treścią? lubią wychwalanie produktów, czy wolą odpowiedzi abstrahujące od sponsora nagród? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

monisss

#6326772 Napisano: 28.02.2017 14:34:18 w Czy informują/ informowali?
nkba napisał(a):

Pytanie grzecznościowe: czy te dwie zmywarki z konka Fairy w Mili mają już swoich nowych właścicieli?

podłączam się, chociaż tyle czasu minęło, że raczej cud by był gdyby jeszcze byłe nie rozdane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6326646 Napisano: 28.02.2017 10:55:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niestety im mocniej wyczekuję wyników tym bardziej boli porażka:( mialam nadzieję na jakiś miły pobyt w hotelu ale chyba nie jest mi pisany emotka chyba pora trochę wyluzować Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6326467 Napisano: 27.02.2017 18:29:12 w Paragony na trwające konkursy
Kupie ITM lajkonik x3szt i Bobovitax1 Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6326430 Napisano: 27.02.2017 16:44:34 w Lay's
holaaolaa napisał(a):

orientuje się ktoś może kiedy wyniki z konkursu lays w c4?

Tez cxekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6326360 Napisano: 27.02.2017 14:03:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet Lewiatan mnie olał ;( pasmo porażek.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6326307 Napisano: 27.02.2017 12:12:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

eskel napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Ze strony Heinekena znikły wyniki  emotka

Hmmm pytanie czy się cieszyć z tego powodu ? emotka

Cieszyć bo jakieś jaja robią z konkursem!

a czy ktoś z forum z piątkowego losowania wygrał jakąś nagrodę????
ja wysłałąm tyle kodów i nic emotka

ktos w MDW sie kegiem chwalił.. Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6326150 Napisano: 26.02.2017 19:51:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Ja proponuje żeby przy najbliższym konkursie każdy z nas wrzucił zdjecie z kartonem na twarzy... Może chociaż nie wygra po raz kolejny coś co jest brzydkie

Przyjmuje wyzwanie! Wyświetl w wątku >>
0 0