Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6337910 Napisano: 24.03.2017 19:19:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I oczywis ie do tego Douglas.... i Chata Polska... ide sie popsikac perfumami ktore kupilam i zapomniec o ich cenie i o tym ze moglam je kupic gdzie indziej..taniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337753 Napisano: 24.03.2017 14:25:02 w Lay's
synk napisał(a):

monisss napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

kto da mi kontakt do osoby która sprzedawała kody pepsi na allegro?

o i z tego mi Pan odpisał, a ja miałam inny - ten podany z allegro i nikt nie odpisuje. dziwna akcja emotka

może go posadzili...

predzej zapuszkowali emotka odpisuje,zyje i ma sie dobrze;) Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6337737 Napisano: 24.03.2017 13:56:57 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

monisss napisał(a):

miłej osóbki co mi podpowie co lubi Streamline emotka będę wdzięczna, za każdą uwagę emotka

też już szukałam ale nie znalazłam, chyba z 2 razy u nich wygrałam ale zazwyczaj piszę podobnie więc niestety nie odkryłam jeszcze tej tajemnicy, znowu muszę pomyśleć kogo upić jutro na spotkaniu i wyciągnąć info emotka emotka

Mysia licze,ze Ci sie uda emotka a kto bedzie tam? jejuu jak ja zaluje,ze nie dam rady podjechac.. ale by bylo fajnie z Wami wypic piwko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337734 Napisano: 24.03.2017 13:55:52 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

kto da mi kontakt do osoby która sprzedawała kody pepsi na allegro?

o i z tego mi Pan odpisał, a ja miałam inny - ten podany z allegro i nikt nie odpisuje. dziwna akcja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337685 Napisano: 24.03.2017 12:24:46 w co chcielibyście wygrać?
monisss napisał(a):

Spa dla duszy, samochod dla ciala i gotowka wieksza by sie przydala;) aby zycie przeorganizowac i wolny czas w inne tematy zainwestowac emotka

spa jest emotka
teraz czas na samochód i kasę emotka plan mam teraz czekam na cud emotka   Wyświetl w wątku >>

monisss

#6337677 Napisano: 24.03.2017 12:19:31 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

donia7 napisał(a):

monisss napisał(a):

ace napisał(a):

Wkurza mnie ( to delikatnie powiedziane...), że sąd w moim mieście zwolnił pedofila z więzienia po kilku miesiącach... bo podobno źle znosił pobyt w więzieniu i wystarczą mu leki, a nie odsiadka... Normalnie brak mi słów! Może jeszcze trzeba się nad nim litować? Nie wiem co sędzia miał w głowie? Czeka aż zgwałci kolejne dziecko? To dla mnie niepojęte, że taki drań może teraz chodzić wolno, a często w więzieniu siedzą niewinni ludzie... Chore, chore, chore...

Moja przyjaciółka po studiach o kierunku resocjalizacja miała staż/praktykę w więzieniu. Jej podopiecznym którego miała resocjalizować był ojciec który zabił faceta który najpierw zgwałcił, a później zamordował jego 12letnią córkę... Gwałciciel dostał coś ok 10 lat, wyszedł po kilku za dobre sprawowanie, ojciec się na niego przyczaił i zabił. Przyjaciółka zrezygnowała z zawodu, bo jak stwierdziła jak ma resocjalizować kogoś kogo miała ochotę wyściskać i podziękować w imieniu społeczeństwa za pozbycie się śmiecia, a nie wmawiać i przekonywać, że to co zrobił było złe ... Pewnie specjalnie dali jej taki przypadek emotka

:((( przykre to okropnie.. kurcze zaluje ze nie jestem prawniczka.. chyba bym dziala tylko probono.. ;(

Ja się właśnie zastanawiam, czy obrońcy tego pedofila z mojego miasta mieliby odwagę spojrzeć skrzywdzonej dziewczynce w oczy? Czy mogą spać spokojnie? Czy dla nich to tylko kolejne zadanie? Bo robili wszystko, żeby go uniewinnić, chociaż on sam się przyznał i nawet nie żałował. Wiem, że taki zawód... Wiem, że pieniądze... Ale czy oni mają jakąś moralność? Rozumiem, że lekarz musi pomóc każdemu. Ale bronić pedofila przed słuszną karą?

Ja lekarzom też nie ufam. Doskonale wiedzą, jakie działanie mają co niektóre leki a i tak je przepisują, bo mają kontrakty.. no i kasa emotka

Zaufanie to już inna kwestia. Niby pomagać mają każdemu, a wiadomo co robią. Moja babcia czuła się świetnie, normalnie funkcjonowała: sprzątała sobie, gotowała... aż ją ciotka namówiła na jakieś badania, po tych badania dostała skierowanie do szpitala i po kilku dniach wróciła już inna kobieta. Słaba, smutna, zgaszone oczy. Praktycznie leżała już tylko w łóżku. Na kilka dni przed kolejnym leczeniem w szpitalu tak źle się poczuła, że zadzwoniliśmy po pogotowie. Rano okazało się, że babcia leży w izolatce, żebyśmy mogli się pożegnać... Nawet nie mówiła, zmarła przed południem, w niecały miesiąc od tego cholernego badania. Uważam, że gdyby nie oto, nie to całe leczenie, to żyła by do dziś. A tak zgasła w tak krótkim czasie. Nie wierzę, że to przez chorobę, bo nie było żadnych objawów, badanie miało być profilaktyką...

ja też się zastanawiam,że wiele osób żyje z rakiem i jest ok, jak nagle go odkryją to w ciągu kilku dni, tygodni czy miesięcy ich pozamiata.. to też mnie ostatnio zastanowiło .. Wyświetl w wątku >>

monisss

#6337674 Napisano: 24.03.2017 12:16:58 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Kup dowolny produkt Always lub Naturella i wyślij smsa:
Używam produkty Always i Naturella poniewaz...
Czy tylko mnie śmieszy to konkursowe pytanie?  emotka emotka

I jeszcze: "6. Jeden uczestnik może dokonać dowolną ilości zgłoszeń w konkursie"
emotka

Och, to tylko ludzkie zagubienie w gąszczu form gramatycznych emotka
Mnie zawsze rozwalają zadania z gatunku: "O czym jest książka, którą możesz wygrać w naszym konkursie?"
Trąci bezsensem - jeśli znam odpowiedź, znaczy, że czytałem. Jesli czytałem, prawdopodobnie już mam.
Tak, wiem - mogłem czytać w bibliotece i tak się spodobała, że chciałbym mieć na własnej pólce - dopuszczam też takie tłumaczenie.
Co nie zmienia faktu, że takie zadania konkursowe mnie śmieszą emotka

a mnie się od razu nasuwa jak można użyć na raz i Always i Naturellę?:P i ciekawa jestem ile odpowiedzi wyślą mężczyźni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337673 Napisano: 24.03.2017 12:15:29 w SZUKAM....
miłej osóbki co mi podpowie co lubi Streamline emotka będę wdzięczna, za każdą uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337668 Napisano: 24.03.2017 12:10:28 w Czy informują/ informowali?
xjustx napisał(a):

foton napisał(a):

kamil17 napisał(a):

witegz napisał(a):

foton napisał(a):

Czy dzwonili już z Wedla C4 ?

Podejrzane to trochę? Nikt się nie pochwalił nawet 1 z 200 bonów? Albedo coś knuje? emotka

O TYM SAMYM PISZE JUŻ OD KILKU DNI .... dziwna sprawa

Mam info od nich - konkurs zakończony, a WSZYSCY laureaci powiadomieni telefonicznie lub przez sms. Bardzo to wszystko dziwne...

Serio emotka  
trochę mi tu śmierdzi

zaraz się okaże, że nie obdzwonili emotka ;) życzę tego Wam i sobie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337667 Napisano: 24.03.2017 12:10:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Streamline emotka no ja nie czaję tej agencji.. o co im chodzi? kolejny raz milion nagród a ja 0 na 2 emotka nierówna ta walka emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

monisss

#6337622 Napisano: 24.03.2017 11:26:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Po jakim czasie mieliście dziś zwrotki z Garnier Biedronka? U mnie brak, a zgłoszenie wysłałem krótsze niż ostatnio (wtedy zwrotka była natychmiast)

za kazdym razem w ciagu 30 sekund Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337581 Napisano: 24.03.2017 10:52:25 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Wkurza mnie ( to delikatnie powiedziane...), że sąd w moim mieście zwolnił pedofila z więzienia po kilku miesiącach... bo podobno źle znosił pobyt w więzieniu i wystarczą mu leki, a nie odsiadka... Normalnie brak mi słów! Może jeszcze trzeba się nad nim litować? Nie wiem co sędzia miał w głowie? Czeka aż zgwałci kolejne dziecko? To dla mnie niepojęte, że taki drań może teraz chodzić wolno, a często w więzieniu siedzą niewinni ludzie... Chore, chore, chore...

Moja przyjaciółka po studiach o kierunku resocjalizacja miała staż/praktykę w więzieniu. Jej podopiecznym którego miała resocjalizować był ojciec który zabił faceta który najpierw zgwałcił, a później zamordował jego 12letnią córkę... Gwałciciel dostał coś ok 10 lat, wyszedł po kilku za dobre sprawowanie, ojciec się na niego przyczaił i zabił. Przyjaciółka zrezygnowała z zawodu, bo jak stwierdziła jak ma resocjalizować kogoś kogo miała ochotę wyściskać i podziękować w imieniu społeczeństwa za pozbycie się śmiecia, a nie wmawiać i przekonywać, że to co zrobił było złe ... Pewnie specjalnie dali jej taki przypadek emotka

:((( przykre to okropnie.. kurcze zaluje ze nie jestem prawniczka.. chyba bym dziala tylko probono.. ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337577 Napisano: 24.03.2017 10:49:23 w Lay's
ale nie wiem co z tą osobą.. bo przepadła .. tzn pisałam maila już chyba 2doby temu i cisza emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337565 Napisano: 24.03.2017 10:37:57 w Carrefour konkursy
martucha-jk napisał(a):

Czy w konkursie Prima zmywak i czyścik to jest to samo ? U nas zamiennie używa się tych słów, więc zgłupiałam emotka

czyścik to nie taki druciak?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337537 Napisano: 24.03.2017 10:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Mysia napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Do osób, które wygrały w II etapie Kinder Bueno. Czy otrzymał już ktoś jakąś informację z wygraną?

Ja mam I etap i nic emotka podobno mają czas..

Yhy.. to czekamy emotka

I etapu, mąż dostał info w sprawie nagrody II stopnia

info o wygranej już poszło z II etapu, ale sama wygrana nie doszła jeszcze ani z I a tym bardziej z II emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

monisss

#6337509 Napisano: 24.03.2017 09:35:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Miła26 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

bon 400 zł z Peugeot emotka

Też mam emotka

I ja:)

gratuluję emotka ja też emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6337486 Napisano: 24.03.2017 08:24:51 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

w temacie...żona mnie wkurza bo zachciało jej się popróbować jazdy na motocyklu. Sprzęt trzeba kupić,  potem trzeba gdzieś trzymać a miejsca nie ma emotka bo mój zajmuje sporo garażu. I jak tu kobiecie wyperswadować tak drogie, nowe hobby? Czy każda kobieta jest tak....uparta?

ale przepraszam,ze ty mozesz a ona nie?:P zamiast sie cieszyc,ze bedziesz mial z kim jezdzic to ty narzekasz;)
tak kobiety sa uparte emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6337223 Napisano: 23.03.2017 15:10:22 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

foton napisał(a):

Czy dzwonili już z Wedla C4 ?

Podejrzane to trochę? Nikt się nie pochwalił nawet 1 z 200 bonów? Albedo coś knuje? emotka

raczej spóźnia się ze wszystkim Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6337206 Napisano: 23.03.2017 14:46:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
dwaburekoty napisał(a):

kalka napisał(a):

Za to całkiem fajne są teksty NIVEA nagrodzone remontem łazienki za 16 tys 

mi też się bardzo podobają. Mój był do kitu (ponoć losowanie miało być), plus do tego kupiony w Kerfie, więc albo łazienka, albo nic. Jak zobaczyłam teksty to jakoś przegrana mnie w ogóle nie zabolała.

proszę o wypowiedź innych graczy czy tylko mi się nie podobają dwa pierwsze?:P ostatni ma sens i jak najbardziej moim zdaniem zasługuje na wygraną.. ale pierwsze dwa... mi się po prostu nie podobają emotka takie są o niczym... ?! bez żadnego przekazu, mądrości czy czegokolwiek emotka ale to może ja źle podchodzę do tych konkursów ? mi w głowie utkwił główny wygrany tekst w Koktajlowych Lodach Koral - to jest moim zdaniem jak najbardziej odpowiedź godna głównej emotka   Wyświetl w wątku >>
2 bethan, mysia 0

monisss

#6337178 Napisano: 23.03.2017 14:07:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
basku napisał(a):

ehhh, wg mnie niektóre nagrodzone prace to jakaś porażka emotka http://naszetygryski.pl/laureaci
mogli od razu napisać, że najważniejszym warunkiem jest to by na zdjęciu pojawił się ich produkt ;

tak cos czulam.. a wstawilam zwykla fotke i porazka emotka Wyświetl w wątku >>
1 basku 0