Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika monisss

monisss

#6351257 Napisano: 28.04.2017 11:45:58 w Czy informują/ informowali?
smolar z kasztelana w tesco juz informowal z pierwszych dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6351213 Napisano: 28.04.2017 10:55:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
talerze z Drogerie Koliber Henkel - UPS Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

monisss

#6350994 Napisano: 27.04.2017 16:46:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

abodak napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy tylko ja dostałem maila z Podaruj Dziecięcą Radość (Intermarche WEDEL), że " w wyniku pomyłki nie otrzymali ode mnie maila z paragonem i oświadczeniem" i że proszą o ponowną wysyłkę do jutra?  emotka

mam i ja, wlasnie tam dzwonie

ja mam SMS  emotka

a macie SMSy na wczesniej wygrane? Ja mam Sms na numer, ktory wczesniej nic nie wygral  emotka

ja na numer wygrany

Widocznie wcześniej nie doczłapał się do mnie SMS z info o wygranej ;/

a ja mialam i odeslalam im dane... wrrt Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6350949 Napisano: 27.04.2017 15:34:51 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

joasiunia napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

A mnie nie wkurza, ale jest mi przykro, że usłyszałam dzisiaj dwie opinie na temat moich konkursów:
1) "Nam nic tak nie spada z nieba jak Tobie. My na wszystko sami musimy zapracować." - a odpowiedzi konkursowe to chyba aniołki mi piszą emotka
2) "Że też Ci się opłaca siedzieć pół dnia nad konkursami za 10pln".
Rzadko biorę udział w promocyjnych, a staram się wybierać konkursy, w których do wygrania są rzeczy, na które, w obliczu zbliżającego się wesela sponsorowanego przez nas samych i remontu, po prostu żal mi było wydać jakiekolwiek pieniądze. I wiem, że to nie jest pół dnia, a kilkanaście minut, ale mimo wszystko obydwie opinie wpędziły mnie w podły nastrój. 

O, znam to! A mnie wkurza moja teściowa, która w każdym konkursie, który w mężem wygramy, dopatruje się oszustwa i wmawia człowiekowi... "Cooo? Wygraliście wyjazd? Ooo, to na pewno Was oszukają i będziecie musieli za wszystko zapłacić! Wygraliście telefon? To pewnie jakieś oszustwo, zobaczycie, żadnego telefonu nie dostaniecie. Wygraliście konkurs na kreatywność? E tam! Pewnie losowali i po prostu Wam się jakimś cudem udało..." emotka I oczywiście też mi wmawia, że nad konkursami siedzę cały dzień, dzień w dzień... emotka

Nie przejmuj się emotka Kto nie gra,nie wygrywa.Ile razy już słyszałam (jak coś wygram)- TY to masz szczęście! -Wtedy mówię,że żeby wygrać to trzeba grać,a nie biadolić! emotka

hehe u mnie to samo. ile razy słyszałam - ale ty to masz szczęście? jak ty wygrywasz?
najśmieszniejsze jest to,że mąż miał stłuczkę i zamiast naszego 10 letniego samochodu dostalismy zastepczak - rocznik 2016;) akurat ten sam model i kolor. sluchajcie jak sie sasiedzi krzywa patrza... jeden 3 razy patrzyl na nas i na samochod.. smialam sie do bardziej zaufanych sasiadow ,ze pojdzie fama,ze wygralam. ale sie zdziwia jak za jakis czas podjedziemy nasza 10latka emotka Wyświetl w wątku >>

monisss

#6350830 Napisano: 27.04.2017 12:32:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

a Play informowali? z pociagu oczywiscie:)

Tak  emotka  
Play i Plus, godz. 11:08, Alior i nie mam włosów w kolorze blond. Chyba, że chodziło o wzrost to krasnale poinformowane  emotka

dzięki emotka no to szkoda - gratulacje emotka

Nie ma co się łamać, konkurs trwał 2 czy 3 miesiące. Nawet nie chcę wiedzieć ile tam poszło zgłoszeń skoro można było doładowywać nawet za 10 zł . To już niemal jak loteria emotka

nie ujmuj sobie emotka emotka jasne, jasne. nie ten to może jakiś inny mnie doceni emotka w końcu nie na darmo w gó*** znów wdepnęłam (przez przypadek !!!) emotka haha Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6350824 Napisano: 27.04.2017 12:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

a Play informowali? z pociagu oczywiscie:)

Tak  emotka  
Play i Plus, godz. 11:08, Alior i nie mam włosów w kolorze blond. Chyba, że chodziło o wzrost to krasnale poinformowane  emotka

dzięki emotka no to szkoda - gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

monisss

#6350820 Napisano: 27.04.2017 12:21:30 w Wkurza mnie...
mattadore napisał(a):

monisss napisał(a):

mattadore napisał(a):

@#$%^&U*()#$%^&**  emotka   Szef nie chce mi dać wolnego weekendu na wyjazd na finał Ligi Mistrzów  emotka

wiesz,że funkcjonuje coś takiego jak UŻ ?:D

gdybym mu nie powiedział o wyjeździe to by to przeszło, ale chciałem być uczciwy  emotka   A teraz jak walnę na żądanie, to będąc w Londynie będe mógł już szukać sobie roboty na zmywaku emotka

współczuję emotka powiedz, że to dla Ciebie ważne, pogadaj z nim jak człowiek z człowiekiem.. trzymam kciuki! Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6350812 Napisano: 27.04.2017 12:14:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a Play informowali? z pociagu oczywiscie:) Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

monisss

#6350804 Napisano: 27.04.2017 12:08:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

monisss napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

czy z soraya przychodzi potwierdzenie?

kto grał w Soraya Natura i może podać info? Będę wdzięczna...

nie przychodzi emotka

dziękuję emotka  A mnie przyszło potwierdzenie z podziękowaniem za udzial w konkursie ,wysyłałam 2 dni temu a wczoraj przyszlo potwierdzenie email  emotka

tak do mnie też dotarło dopiero wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6350799 Napisano: 27.04.2017 12:06:10 w Wkurza mnie...
mattadore napisał(a):

@#$%^&U*()#$%^&**  emotka   Szef nie chce mi dać wolnego weekendu na wyjazd na finał Ligi Mistrzów  emotka

wiesz,że funkcjonuje coś takiego jak UŻ ?:D Wyświetl w wątku >>

monisss

#6350763 Napisano: 27.04.2017 11:38:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jasminum napisał(a):

Nawet stówy z pociągu, smutno...

u mnie też NIC z pociągu emotka widocznie nie mieli do mnie pociągu emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

monisss

#6350629 Napisano: 27.04.2017 08:15:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
gryszelm napisał(a):

kalka napisał(a):

kermit napisał(a):

norweska20 napisał(a):

kermit napisał(a):

https://web.faceb...umerieDouglasPolska/
Chyba drugi czy trzeci post od góry (filmik z wręczenia nagród). Nie wiem o co chodzi, ja tych pań nie znam. Forumowiczki?

wady i zalety netu wujek google prawdę ci powie http://www.goldenline.pl/joanna-nejfeld/
Senior Account ExecutiveAlbedo Marketing
Promotion & Event ExecutiveV&P Agencja Reklamowa

I Bum emotka . Nawet nie da się pogdybać, że to zbieżność nazwisk, bo pani ze zdjęcia na Golden jest na filmiku z Douglasa.

Ale o sso tu chozzi?  emotka   Towarzystwo wzajemnego adoracji konkursowej, czy co ( i to obie laureatki)? emotka  
Będzie rewanż, czy może już był?  emotka  

p.s. Ale przynajmniej Douglas nie szukał wymówek w stylu: nie możemy podać imienia i nazwiska laureatów dla ich własnego dobra emotka

Czy Douglas podał zwycięskie teksty? Bo fajnie by było wiedzieć jaką kreatywnością błysnęły? Może swoją, w co wierzę, a może nie, dopóki nie opublikują ich ciągle będą spekulacje....

a ta druga Pani blondynka to skad? z jakiejs agencji rowniez? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6350342 Napisano: 26.04.2017 15:18:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
po dobrych dwóch dniach dziś same porażki .. emotka Mokate, Lays emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6350329 Napisano: 26.04.2017 14:52:01 w Wkurza mnie...
constanza napisał(a):

szukanie pracy mnie wkurza i ten milczący telefon ;/ Ja rozumiem, że może nie zawsze wpisuję się  w model "idealnego kandydata", którego warto zaprosić na rozmowę ale wysyłam różne cv - zwykłe, szablony, ze zdjęciem, bez zdjęcia. Do tego odpowiadam na ogłoszenia gdzie mam większe kwalifikacje, gdzie pasuję akurat i tam gdzie któregoś z wymagań mi brakuje i ciągle nic  emotka  mogłabym zanucić piosenkę "mniej niż zero" i ona świetnie oddawałaby moje zdanie o sobie emotka  

tez szukam pracy i jest tragedia emotka ja nie wiem o co chodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6350327 Napisano: 26.04.2017 14:45:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

iaziaz napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Z jakiego numeru dzwoni Mokate z torebkami?

emotka podbijam

Tylko jedna osoba wygrała w Mokate ?

o to samo mialam pytac? Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6350218 Napisano: 26.04.2017 11:48:46 w Lay's
lipa.. kolejny raz nic .. 2 koszulki i 0 tv.. odechciewa mi sie tego konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6349983 Napisano: 25.04.2017 17:01:37 w moje dzisiejsze wygrane :)

monisss

#6349888 Napisano: 25.04.2017 14:04:31 w Platformy dla testerów- trnd itp.
mam 4000 i tez nie mam takiej propzycji Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6349862 Napisano: 25.04.2017 13:25:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

monisss napisał(a):

czy w loterii Heinekn Tesco jest jakiś formularz/oświadczenie? czy trzeba samemu naskrobać?

na stronce http://pilkapelnanagrod.pl/ jest zielone okienko oświadczenie laureata 
http://pilkapelna...les/oswiadczenie.pdf

dziękuję Ci slicznie! ten zielony mnie oslepil i nie zauwazylam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

monisss

#6349792 Napisano: 25.04.2017 11:40:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
monisss napisał(a):

wow piłka z loterii Heinekn w Tesco emotka i testowanie żelu Nivea;)

i jeszcze kosmetyczka Batycki z Fantazji w Biedronce emotka Wyświetl w wątku >>