Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aneti

aneti

#2783778 Napisano: 25.10.2009 05:55:45 w skojarzenia
wióry - rżnięcie (bez skojarzeń!) Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2781764 Napisano: 24.10.2009 05:27:47 w Popraw sobie humor...
To ja opiszę usłyszaną historyjkę - też podobno na fakcie...
Tramwaj. Na jednym siedzeniu siedzi starsza pani, za nią kobietka z małym dzieckiem na kolanach. Dzieciak naparza nogami w oparcie fotela, tak że starszą panią dosłownie podrzuca. Kobieta w końcu nie wytrzymuje i prosi matkę aby uspokoiła syna, na co młoda mama odpowiada, że nie zwróci synkowi uwagi gdyż ona wychowuje swoje dziecko bezstresowo! emotka
Na to ze swojego fotela wstaje studzencik. Wyciaga z ust gumę do żucia i przykleja ją kobiecie na czole dokładnie dociskając kciukiem i mówi: Mnie też wychowali bezstresowo! Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2781749 Napisano: 24.10.2009 05:22:26 w Popraw sobie humor...
Monika11 napisał(a):

radosna napisał(a):

swibek napisał(a):

arta napisał(a):

golcia20 napisał(a):

cb656 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

A ja opiszę historyjkę, która podobno jest prawdziwa.
Mieli ludzie działkę a tam trzymali psa-rotweilera, starali się go pilnować zeby sąsiedzi się nie skarżyli.
Pewnego razu urządzili imprezkę, nie wiadomo kiedy psisko gdzieś się zapodziało, kiedy wszyscy mieli już nieźle w czubie zjawia się cholernik z nieżywym psem sąsiada w pysku.
Szok! Konsternacja!
Jeden z gości (najzwinniejszy) przelazł przez płot i przywiązał nieżywą psinę do budy, żeby się nie wydało-niby sama zeszła bidula.
Rano, gospodarz imprezy przeciąga się w ogródku i słyszy jak sąsiad klnie na czym świat nie stoi.
-Co się stało?
-Panie, k..wa jego mać, co za świat popier...ny!
Pies mi zdechł, zakopałem go pod płotem, rano wstaję, patrzę..a ten s..syn przywiązany przy budzie leży!

emotka emotka emotka
...zarąbiaszcze... oplułem się kawą emotka

emotka a ja az sie ciesze ze kawy nie pilam emotka

leżymy i płaczemy emotka emotka

emotka emotka emotka kwiczymy.. emotka buuaaahahaa.. emotka

Dawno się tak nie uśmiałam do łez! Naprawdę!

emotka emotka dobre-ale najlepsza historyjka była z żyrandolem emotka

oooo tak!! emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2774792 Napisano: 22.10.2009 09:33:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
dysia napisał(a):

ewelcia napisał(a):

czy ktoś otrzymał @ w sprawie tego Konkursu Dyskretne piękno emotka emotka

chodzi o wizaz?
otrzymałam juz kupon do realizacji

nie było @, wczoraj doszedł kupon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2773502 Napisano: 21.10.2009 07:34:45 w Pomocy!!!!
tato999 napisał(a):

martu18 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Szukam pomocnej osoby do licytacji na Allegro. emotka

daj linka i na ile podbic emotka

ja tez moge... jak cos PW emotka

ja też ja też :d

kto mnie przelicytował? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2773327 Napisano: 21.10.2009 06:57:20 w Wkurza mnie...
asiam napisał(a):

Kiedyś jak chciałam ugotować mleko z woreczka to się zwarzyło.No i poleciałam reklamować to mleko razem z garnkiem.Reklamacja została uznana ale Pani powiedziała,że następnym razem wystarczy jak woreczek po mleku przyniosę emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2773317 Napisano: 21.10.2009 06:54:59 w Pomocy!!!!
jolcia12 napisał(a):

beata28 napisał(a):

Szukam pomocnej osoby do licytacji na Allegro. emotka

daj linka i na ile podbic emotka

też mogę podbić - byle nie kupić! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2773197 Napisano: 21.10.2009 06:30:58 w Wkurza mnie...
reklamy na nk! co kliknę to muszę ze dwa, trzy razy (sic!) odświeżać bo na całej stronie wyrąbana jest tylko i wyłącznie reklama! Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2764786 Napisano: 19.10.2009 01:46:55 w Wkurza mnie...
smsowicz napisał(a):

Motyl w domu, co od 3 dni lata i szaleje. emotka

ciesz się, że masz dwa dni wolnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2729336 Napisano: 08.10.2009 09:30:27 w skojarzenia
ewunia63 napisał(a):

nerwy-nerwica

nerwica-melisa Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2714430 Napisano: 04.10.2009 05:03:56 w Sport

aneti

#2698109 Napisano: 28.09.2009 01:30:58 w Allegro.pl - bez linków
rafi323raf napisał(a):

cb656 napisał(a):

http://www.allegr...35610_746735610.html
emotka

hhahahahahahahhahaa emotka emotka emotka emotka emotka
ciekawe czy jest tam dodaj do ulubionych emotka

pewnie przy każdej branży emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2684247 Napisano: 23.09.2009 03:56:22 w Wkurza mnie...
Reni napisał(a):

gocha26 napisał(a):

aneti napisał(a):

emotka właśnie zatankowałam samochód, początek rezerwy, w bak 45 litrów weszło 53 litry emotka Cud jakiś! Poszłam z reklamacją a facet mi mowi, że przeciez ten Pan który Pani tankował paliwo nie nalał go sobie do kieszeni emotka

ja mam tak z gazem
jeden pan powiedział że od gazu może się zbiornik wyciągnąć emotka

Tylko że gaz w zależności od temperatury ma różną objętość... emotka
aneti a Ty mogłaś wezwać policję-trochę za duża ta różnica emotka emotka

nie chciałam robić dymu tym bardziej że nie znam się na tym, ale to 8 litrów to troszkę zbyt dużo jak na dokapanie do pełnego baku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2684185 Napisano: 23.09.2009 03:22:19 w Wkurza mnie...
emotka właśnie zatankowałam samochód, początek rezerwy, w bak 45 litrów weszło 53 litry emotka Cud jakiś! Poszłam z reklamacją a facet mi mowi, że przeciez ten Pan który Pani tankował paliwo nie nalał go sobie do kieszeni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2683679 Napisano: 23.09.2009 12:19:47 w Pomocy!!!!
korni84 napisał(a):

aggie napisał(a):

aneti napisał(a):

aneti napisał(a):

taaga20 napisał(a):

aneti napisał(a):

Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić swój nr telefonu? (plus) może jakaś formuła do wpisania... ? Mam zero na koncie więc nigdzie nie zadzwonię emotka

W notatniku na stoliku emotka

laleczko!
emotka emotka

ale się ubawiłam - zadzwoniłam do plusa z pytaniem czy jest taka opcja aby spr. swój numer (w playu wpisuje się pewien od i pojawia się numer telefonu) a pani... poprosiła o mój numer telefonu emotka no to mówię, że właśnie po to dzwonię aby to sprawdzić
i wtedy powaliła mnie na łopatki - otóż kazał mi kupić doładowanie i jak będę miała aktywne konto to mogę jej puścić sygnała i ona mi powie jaki to numer emotka emotka tylko jaki numer ja mam tym doładowaniem zasilić ja się pytam? emotka

A ja w folderze kontakty mam podfolder własne numery i tam jest mój numer wpisany emotka

dokładnie, tego nie ma we wszystkich telefonach emotka

u mnie nie ma - folder pusty
Taaga i Reni - jesteście wielkie i z powodzeniem nadajecie się do BOK plusa emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2683645 Napisano: 23.09.2009 12:12:58 w Pomocy!!!!
ciriness napisał(a):

aneti a nie masz żadnych papierów, opakowania po starterze, tej dużej karty z której wyjmuje się kartę sim?

nie, to kupa starterów konkursowych a te plastiki poszły w kosz...
to żaden problem, kupię nowe... z ciekawości zaczęłam drążyć temat
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2683631 Napisano: 23.09.2009 12:09:53 w Pomocy!!!!
aneti napisał(a):

taaga20 napisał(a):

aneti napisał(a):

Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić swój nr telefonu? (plus) może jakaś formuła do wpisania... ? Mam zero na koncie więc nigdzie nie zadzwonię emotka

laleczko!
emotka emotka

ale się ubawiłam - zadzwoniłam do plusa z pytaniem czy jest taka opcja aby spr. swój numer (w playu wpisuje się pewien od i pojawia się numer telefonu) a pani... poprosiła o mój numer telefonu emotka no to mówię, że właśnie po to dzwonię aby to sprawdzić
i wtedy powaliła mnie na łopatki - otóż kazał mi kupić doładowanie i jak będę miała aktywne konto to mogę jej puścić sygnała i ona mi powie jaki to numer emotka emotka tylko jaki numer ja mam tym doładowaniem zasilić ja się pytam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2683589 Napisano: 23.09.2009 11:59:10 w Pomocy!!!!
taaga20 napisał(a):

aneti napisał(a):

laleczko!
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2683443 Napisano: 23.09.2009 11:28:11 w Pomocy!!!!
Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić swój nr telefonu? (plus) może jakaś formuła do wpisania... ? Mam zero na koncie więc nigdzie nie zadzwonię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2683099 Napisano: 23.09.2009 09:57:21 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

niuniu napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Hej, Niuniu, ale to konkursy powinny być dodatkiem do życia, a nie na odwrót emotka Zastanów się, czy za ileś tam lat będziesz żałować, że nie zrobiłaś jakiegoś kolejnego konkursu, czy tego, że za mało czasu spędziłaś z tymi, których kochasz emotka Luzu troszkę, konkursy to TYLKO zabawa emotka

To znaczy - myśle że ci których kocham i których potrzebuję a oni mnie myślę że potrafię to pogodzić. Tylko chodzi mi o to, że bardzo przeżywam to wszystko. te regulaminy, terminy, wyniki... Wiem że dla niektórych z was to może i śmieszne jest ale jakoś bardzo się stresuję tym.
Nie chce rezygnowac z konków bo bardzo lubię to forum tych ludzi z którymi mogę zamienić choć parę słow WYGRANE:) ale tak jak pisałam wcześniej - bardzo to przeżywam wszystko - chyba aż za bardzo.

konkursowe delirium emotka nie widzisz gdzieś stópek forumowych?? emotka

a na serio... za powaznie podchodzisz do tego wszystkiego, musisz przystopować... wiem, że na początku to będzie trudne ale konkursy to też rodzaj nałogu - czasami bardzo szybko można w niego wpaść

zołko ma rację; skądś to znam, przez pierwszych kilka miesięcy cała żyłam konkursami, wtedy mniej osób grało więc nagród wpadało dość sporo... na szczęście opamiętałam się jak zrobiłam w domu awanturę że ktoś nie odebrał połączenia z telefonu konkursowego - ochłonęłam i stan ten trwa emotka trochę mi szkoda nagród po które nawet nie sięgnęłam ale jakaś cena spokoju musi być emotka Wyświetl w wątku >>
0 0