Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneti
Postów 1002
Data rejestracji 26.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo trafisz na szlak, albo szlak trafi ciebie...
Cudeńka mojej sister fb http://tiny.pl/h2g4c
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tramwaj. Na jednym siedzeniu siedzi starsza pani, za nią kobietka z małym dzieckiem na kolanach. Dzieciak naparza nogami w oparcie fotela, tak że starszą panią dosłownie podrzuca. Kobieta w końcu nie wytrzymuje i prosi matkę aby uspokoiła syna, na co młoda mama odpowiada, że nie zwróci synkowi uwagi gdyż ona wychowuje swoje dziecko bezstresowo!
Na to ze swojego fotela wstaje studzencik. Wyciaga z ust gumę do żucia i przykleja ją kobiecie na czole dokładnie dociskając kciukiem i mówi: Mnie też wychowali bezstresowo! Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oooo tak!! Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie było @, wczoraj doszedł kupon Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kto mnie przelicytował? Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mogę podbić - byle nie kupić! Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciesz się, że masz dwa dni wolnego Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nerwica-melisa Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie przy każdej branży Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chciałam robić dymu tym bardziej że nie znam się na tym, ale to 8 litrów to troszkę zbyt dużo jak na dokapanie do pełnego baku Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie nie ma - folder pusty
Taaga i Reni - jesteście wielkie i z powodzeniem nadajecie się do BOK plusa Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, to kupa starterów konkursowych a te plastiki poszły w kosz...
to żaden problem, kupię nowe... z ciekawości zaczęłam drążyć temat
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale się ubawiłam - zadzwoniłam do plusa z pytaniem czy jest taka opcja aby spr. swój numer (w playu wpisuje się pewien od i pojawia się numer telefonu) a pani... poprosiła o mój numer telefonu no to mówię, że właśnie po to dzwonię aby to sprawdzić
i wtedy powaliła mnie na łopatki - otóż kazał mi kupić doładowanie i jak będę miała aktywne konto to mogę jej puścić sygnała i ona mi powie jaki to numer tylko jaki numer ja mam tym doładowaniem zasilić ja się pytam? Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
laleczko!
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zołko ma rację; skądś to znam, przez pierwszych kilka miesięcy cała żyłam konkursami, wtedy mniej osób grało więc nagród wpadało dość sporo... na szczęście opamiętałam się jak zrobiłam w domu awanturę że ktoś nie odebrał połączenia z telefonu konkursowego - ochłonęłam i stan ten trwa trochę mi szkoda nagród po które nawet nie sięgnęłam ale jakaś cena spokoju musi być Wyświetl w wątku >>