Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneti
Postów 1002
Data rejestracji 26.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo trafisz na szlak, albo szlak trafi ciebie...
Cudeńka mojej sister fb http://tiny.pl/h2g4c
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.kretyn.com/najnowsze,page-1
np.:
<Magda> no to co idziemy do tego Kamila? dzwonił do mnie kilka godzin temu i nas zapraszał, mówił że ma bilard w domu
<Dominika> Kamil? on pije od 16 więc o tej porze to on może mieć w domu nawet kręgielnie...
<Magda> oO Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
thx za podpowiedzi! Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehehe dobre
Dzieciaki są nieprzewidywalne, jakiś czas temu moja mama dała siostrzeńcowi dychę żeby sobie kupił coś słodkiego... ten kręci się, coś kombinuje no to mama żeby go zachęcić mówi: może jakieś chipsy sobie wybierz... A on na to na cały sklep: BABCIU, JA BYM WOLAŁ KUPIÆ SOBIE KIEŁBASÊ Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyżby kurnik ja wpadłam w te same sidła Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też na tym - tam chyba chodzi o jakąś konkretna marke i gdy ja zaznaczysz to idziesz dalej... Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10 grrr Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do podstawych prawnych:
Zgodnie z art. 9 ust. 3 ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów, przedsiębiorca jest zobowiązany do potwierdzenia konsumentowi na piśmie informacji o zawartej umowie najpóźniej w momencie rozpoczęcia spełniania świadczenia. Z powyższego wynika, iż po rejestracji na stronie internetowej http://www.pobieraczek.pl powinni Państwo otrzymać potwierdzenie zawartej umowy na piśmie. W wypadku nieotrzymania powyższego potwierdzenia, zgodnie z art. 10 ust. 2 przedmiotowej ustawy, termin w którym konsument może odstąpić od umowy wynosi trzy miesiące i liczy się od dnia zawarcia umowy o świadczenie usługi. Jeżeli jednak konsument po rozpoczęciu biegu tego terminu otrzyma potwierdzenie, termin ulega skróceniu do dziesięciu dni od tej daty.
W związku z powyższym konsument, który zawarł umowę przez rejestrację na stronie http://www.pobieraczek.pl, podał swoje prawdziwe dane oraz nie otrzymał potwierdzenia zawarcia umowy na piśmie ma prawo odstąpić od powyższej umowy w terminie 3 miesięcy od jej zawarcia. W celu z korzystania z powyższego uprawnienia należy sporządzić oświadczenie o odstąpieniu od umowy na piśmie oraz wysłać je listem poleconym za potwierdzeniem odbioru na adres przedsiębiorcy.
Jednocześnie informuję, iż Prezes Urzędu analizuje stronę http://www.pobieraczek.pl oraz sposób zawierania i wykonywania umów przez Eller Service S.C. w zakresie posiadanych kompetencji ustawowych.
Zastraszają tylko i nic wiecej... Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pobieranie opłat za pobieraczka jest bezprawne - widziałam o nich program w TV, m.in wypowiadali sie prawnicy. I generalnie to ty ich możesz oddać do sądu, za to że wyłudzają od Ciebie pieniądze (i są już takie sprawy pozakładane) a nie oni Ciebie (w momencie gdy był nadawany ten program w sądzie nie znalazła się ani jedna taka sprawa)
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti