Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aneti

aneti

#3107505 Napisano: 13.02.2010 07:42:46 w Sport
0 0

aneti

#3097666 Napisano: 10.02.2010 02:21:49 w Popraw sobie humor...
kliknęłam i przekierowało mnie na taką stronę:
http://www.kretyn.com/najnowsze,page-1

np.:

<Magda> no to co idziemy do tego Kamila? dzwonił do mnie kilka godzin temu i nas zapraszał, mówił że ma bilard w domu
<Dominika> Kamil? on pije od 16 więc o tej porze to on może mieć w domu nawet kręgielnie...
<Magda> oO Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3081132 Napisano: 03.02.2010 05:41:51 w GFK
kasia9791 napisał(a):

dziś ankieta na temat dzieci za 37 p o szczepieniach dzieci trzeba zaznaczyć obowiązkowe i dodatkowe szczepionki ( przeciw meningokokom )

emotka

thx za podpowiedzi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3080656 Napisano: 03.02.2010 02:43:50 w Popraw sobie humor...
avatea napisał(a):

PRZYSTANKOWE HISTORIE

Stoję sobie dziś kulturalnie na przystanku mojego wieś-busa. Ze mną dziewczyna na oko wiek 22 z synkiem ok 3 lata i babcią. Co chwilę mnie zaskakiwali jakimś tekstem.

1:
ama - Patryś a co sobie kupisz jak bedziemy w sklepie?
ziecko - Lody!
abcia - I co jeszcze Skarbeńku?
- cukierki, lizaki, ciastka... i MAJONEZ!

2:
- Patryk tak okropnie lubi lody. Jak ostatnio byliśmy w sklepie to jaj zobaczył lodówkę to zaczął wyć, że on chce lody.
- ...
- I mówi mi, że on sobie sam kupi bo on ma pieniążki w torebce.
- Miał tą czerwoną Asi?
(dumnie) - Nie, on ma swoją, różową z kwiatkiem.

3:
Dzieciak rzucił jednym z 3 lizanych naraz lizaków w ścianę przystanku i prosto w błotko.
- (beczy)
- Patryś ale on jest brudny! Babcia weźmie do domu i go umyje.
- (wrzeszczy)
- Patryk ale masz drugiego, tego umyjemy.
- (jeszcze większy wrzask)
(do babci) - Mamo obliż go albo coś.
- ...

hehehe dobre emotka
Dzieciaki są nieprzewidywalne, jakiś czas temu moja mama dała siostrzeńcowi dychę żeby sobie kupił coś słodkiego... ten kręci się, coś kombinuje no to mama żeby go zachęcić mówi: może jakieś chipsy sobie wybierz... A on na to na cały sklep: BABCIU, JA BYM WOLAŁ KUPIÆ SOBIE KIEŁBASÊ emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3079789 Napisano: 03.02.2010 09:27:08 w Wkurza mnie...
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że od trzech dni wchodzę tylko na forum przeczytać wiadomości bo ciągle gram w tysiąca i strasznie się uzależniłam... Przez przypadek znalazłam tę stronkę, a właściwie dzięki kilku forumowiczom bo mnie wciągnęli w kalambury i teraz wyjść stamtąd nie mogę... Gram całymi nocami... emotka I jeszcze mnie wkurza nowa szata wiadomości na PW...

czyżby kurnik emotka emotka ja wpadłam w te same sidła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3067201 Napisano: 29.01.2010 01:34:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie kumpela która dzisiaj przypomniała sobie, że do wczoraj miała zamówić moje pomadki Oriflame emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3059876 Napisano: 27.01.2010 08:04:47 w GFK
noemi napisał(a):

sasanka24 napisał(a):

mio napisał(a):

lui napisał(a):

tylko 10 za farbowanie... co trzeba było zaznaczyc zeby przeszło? w ogole nie farbowane czy więcej niż 4 razy?

4 razy lub wiecej

ja zaznaczyłam 4 lub więcej i doliczyli mi 10 pkt emotka

ja tak samo- 10 punktów, wywaliło mnie na pytaniu o zaznaczenie marek

mnie też na tym - tam chyba chodzi o jakąś konkretna marke i gdy ja zaznaczysz to idziesz dalej... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3058177 Napisano: 27.01.2010 10:30:29 w GFK
aneti napisał(a):

poproszę o sugestię co zaznaczyć w ankiecie o farbowaniu aby spełnić kryteria emotka emotka

10 grrr emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3058126 Napisano: 27.01.2010 10:17:23 w GFK
poproszę o sugestię co zaznaczyć w ankiecie o farbowaniu aby spełnić kryteria emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3047419 Napisano: 23.01.2010 05:42:43 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
Co do pobieraczka: program Expresu Reporterów jest dostepny w archiwum na str. tvp.pl

A co do podstawych prawnych:

Zgodnie z art. 9 ust. 3 ustawy o ochronie niektórych praw konsumentów, przedsiębiorca jest zobowiązany do potwierdzenia konsumentowi na piśmie informacji o zawartej umowie najpóźniej w momencie rozpoczęcia spełniania świadczenia. Z powyższego wynika, iż po rejestracji na stronie internetowej http://www.pobieraczek.pl powinni Państwo otrzymać potwierdzenie zawartej umowy na piśmie. W wypadku nieotrzymania powyższego potwierdzenia, zgodnie z art. 10 ust. 2 przedmiotowej ustawy, termin w którym konsument może odstąpić od umowy wynosi trzy miesiące i liczy się od dnia zawarcia umowy o świadczenie usługi. Jeżeli jednak konsument po rozpoczęciu biegu tego terminu otrzyma potwierdzenie, termin ulega skróceniu do dziesięciu dni od tej daty.

W związku z powyższym konsument, który zawarł umowę przez rejestrację na stronie http://www.pobieraczek.pl, podał swoje prawdziwe dane oraz nie otrzymał potwierdzenia zawarcia umowy na piśmie ma prawo odstąpić od powyższej umowy w terminie 3 miesięcy od jej zawarcia. W celu z korzystania z powyższego uprawnienia należy sporządzić oświadczenie o odstąpieniu od umowy na piśmie oraz wysłać je listem poleconym za potwierdzeniem odbioru na adres przedsiębiorcy.

Jednocześnie informuję, iż Prezes Urzędu analizuje stronę http://www.pobieraczek.pl oraz sposób zawierania i wykonywania umów przez Eller Service S.C. w zakresie posiadanych kompetencji ustawowych.

Zastraszają tylko i nic wiecej... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3042270 Napisano: 22.01.2010 09:28:29 w Uwaga na Maszynki Courlux i program Pobieraczek !
gocha26 napisał(a):

a ja dałam sie nabrać przez zmęczenie na pobieraczka emotka
maszynek na szczęście mój mąż nie zamówił

Pobieranie opłat za pobieraczka jest bezprawne - widziałam o nich program w TV, m.in wypowiadali sie prawnicy. I generalnie to ty ich możesz oddać do sądu, za to że wyłudzają od Ciebie pieniądze (i są już takie sprawy pozakładane) a nie oni Ciebie (w momencie gdy był nadawany ten program w sądzie nie znalazła się ani jedna taka sprawa)
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3031254 Napisano: 19.01.2010 08:37:13 w Wkurza mnie...
wkurza mnie masakrycznie!!!!!!! to że nie dość że mam walnięty samochód to jeszcze ubezpieczalnia wyceniła mi naprawę o 2/3 mniejszą niż serwis a do tego piszą że może w ogóle mi jej nie uznają bo może to jednak była moja wina. Kur*** sama sobie przodem uderzyłam w tył!!! Ale jestem wściekła!! Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3028128 Napisano: 18.01.2010 10:02:54 w Rossmann
czy ktoś może pobrac mój kupon? emotka jest ikonka ale nie idzie jej pobrać... trzeba uzupełnic jakieś dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3028113 Napisano: 18.01.2010 10:00:43 w Rossmann
jest, w łódzkim - ale nie moge pobrać kuponu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3028096 Napisano: 18.01.2010 09:56:35 w Rossmann
na IE wszystko działa normalnie Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3028080 Napisano: 18.01.2010 09:51:12 w Rossmann
czy ktoś napotkał gdzieś miasto Ostrów Wlkp.? Bo w wlkp go nie ma a nie wydaje mi sie żeby juz kuponów zabrakło emotka (pod wrocławiem jest m. in Warszawa emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#3013747 Napisano: 12.01.2010 09:55:36 w Wkurza mnie...
wkurza mnie medialna nagonka na to, że powinniśmy się cieszyć że jest taka piękna zimowa pogoda i nic to, że ślisko i zaspy... emotka Ja doceniam to jak jest ładnie no ale kurde trudno znaleźć plusy w tym, że nie mogę wjechać na parking a jak już wjadę to później czekam aż ktoś mnie litościwie wypchnie, żeby podskoczyć na pocztę robię kilka rund po mieście bo na poboczu leżą zwały śniegu a poza tym, przez tą piękną pogodę ktoś mi najechał na cenzura i muszę na tydzień odstawić auto do warsztatu. Poza tym jest naprawdę pięknie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2984188 Napisano: 01.01.2010 06:38:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

toka napisał(a):

ziolko napisał(a):

myszka222 napisał(a):

czy ktos cos wie na temat wyników konkursu smsowego z National Geografic chyba bylo 100 nagrod do wygrania oraz byl taki konkurs tez smsowy gdzie mozna bylo monety wygrac? Co z wynikami Gali 2009? prosze o pw jesli ktos cos wie na ten temat

PODOBNO z NG już było rozwiązanie i wyniki na stronie, ale NIKT tych wyników nie widział.

Proponuję zadzwonić do NG i spytać się, bo jak ja dzwoniłam to babka właśnie takiej informacji mi udzieliła a poza tym była zdziwiona, że pytam o ten konkurs emotka

co do reszty koszkursów - nie wiem

jak masz numer to podaj-zadzwonimy i spytamy
emotka Na mejle nie odpowiadaja,wyników na stornie tez nie widziałam a pare razy szukałam emotka

Kontakt
Biuro Obsługi Klienta(Prenumerata i sprzedaż wysyłkowa)
ul. Wynalazek 4, 02-677 Warszawa
tel. (0-22) 607 02 62, fax (0-22) 607 03 49
(pon.-pt., godz. 9.00 - 17.00)
e-mail: bok@nationalgeographic.pl

Redakcja serwisu internetowego National-Geographic.ple-mail: ng@national-geographic.pl
Redakcja Magazynu National Geographic Polskaul. Wynalazek 4, 02-677 Warszawa
tel. (0-22) 607 02 56, fax (0-22) 607 02 61
e-mail: ngm@nationalgeographic.pl

stąd brałam http://www.nation...c.pl/strona/kontakt/

i prosić o osobę zajmującą się konkursami, chociaż z tego co pamiętam pani z BOKu rozmawiała wtedy ze mną

toka, dzwoniłaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2961294 Napisano: 23.12.2009 12:17:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Co sie dzieje z konkursem National Geografic? Były wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneti

#2943054 Napisano: 15.12.2009 08:16:03 w GFK
a to szczeżuje, wypełniłam całą ankietę i na końcu napisali że maja już dosyć ankieterów i dziękują i 10 pktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0