Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneti
Postów 1002
Data rejestracji 26.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo trafisz na szlak, albo szlak trafi ciebie...
Cudeńka mojej sister fb http://tiny.pl/h2g4c
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
udało wam się otworzyć?
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od 2 dni karmię bezdomnego psa którego mijam w drodze do/z pracy. Wczoraj nie miał siły pogryźć jedzenia, dwa razy chlipnął wodę i padł. Chudy jak patyk, z chorą łapą, siedzi na tym rowie od kilku dni. Przed chwilą zadzwoniłam ale powiedzieli procedury są takie że to straż miejska musi zgłosić prośbę o zabranie zwierzęcia. dzwonię do straży a oni mi na to że miasto płaci za 20 miejsc w schronisku, i wie pani teraz dużo ludzi wyrzuca psa, i może to pies sąsiada bo czasami ludzie wyrzucają psa i dzwonią do schroniska... ( w tych kropkach niedopowiedzenie, że może to mój pies!). I stanęło na tym że oni zobaczą czy jest jakieś miejsce w schronisku i on zapisał gdzie ten pies jest (po pierwsze pojęcia nie ma o jakim miejscu mówię, po drugie tom nie kamień że będzie tam leżał przez następne 100 lat!). Pytam co się stanie jeżeli nie będzie miejsca - i tu mnie Pan olśnił: wtedy może ktoś psa zaadoptuje... Ktoś... Czyli kto ma miękkie serce ten ma twardą cenzura!! Za to że nie dałam mu wczoraj zdechnąć na tym palącym słońcu mam go karmić bo miasto ma to w d*** Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
las rąk
może ja komuś pomogę... Wybrałam m.in iplex
myślę, że testują odbiór nowego portalu (czy jak to zwać?) w którym będzie można oglądać filmy przez internet Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam nieco inne doświadczenia ze swojej działki
jak szukam dostawcy wpisuję jakieś słowo-klucz i dzwonię, najczęściej dzwonię do kilku pierwszych firm z wyszukiwarki a do W to nigdy w życiu nie dojechałam
Tak więc ładna nazwa - ładną nazwą, ale jeśli liczysz na klientów korzystających z neta obstawiaj początek alfabetu Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tytuł wiadomości jest za krótki
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, natychmiast przychodzi info @
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5 minut wstydu i dyplom do końca życia Będzie dobrze, zobaczysz Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przesadzasz?? jego sprawa co robi w pracy i poza nią, a wyzywanie kogoś od bydła to już przegina! kwestię płacenia podatków przez pracujących na bezrobotnych pomijam... Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak, to jest rozwiązanie - i kopia nie wyblaknie
Wyświetl w wątku >>
aneti
Postów 1002
Punkty karne 0
Konkursy dodane