Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika madzia1-s

madzia1-s

#6274424 Napisano: 24.10.2016 20:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Zakupybezgotówki  - żle wpisałam nazwę banku, wypełniam potwierdzenie narzeczonego, mówi że ma  w Millenium - no i na tej liscie szukam wg alfabetu i nie ma Millenium i wpisałam INNY - a się okazało, że jest Bank Millenium... Co teraz? W razie wygranej akceptują to czy negatywny paragon?! 
Odnośnie: numer rachunku (dowód sprzedaży) to też paragon z Biedronki błędny (widze 1 przykładowe zdjęcie potwierdzeniea - nie widziałam tych kropeczek i że są jednak 4 zdjęcia - wpisałam numer dowodu sprzedaży - bo tak pisze na potwierdzenie, a nie ten naprzeciw daty - tak jak namalowali na rysunku. Co robić? Pisać do nich?

Faktycznie, wczesniej nei bylo wiecej przykladow.
Ja tez do tej pory wszystkie biedronkowe paragony zle rejestrowalam. NIe mam zamiaru tego odkrecac
na jednych paragonach chca jako numer ten kolo daty, na innych juz nie (przyklad 4)
niech sie ogarna! Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6274298 Napisano: 24.10.2016 16:25:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejny zestaw produktów Elseve do włosów dobrany na podstawie diagnozy wlosow, wartosc 80 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6274086 Napisano: 24.10.2016 10:54:30 w TESCO konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

harnas napisał(a):

harnas napisał(a):

dokonać zakupu dowolnego produktu do pielęgnacji i/lub stylizacji włosów marki NIVEA,oferowanych w sieci sklepów TESCO

liczba poj a zapis jeden produkt to jednak nie to samo. Na wszystkich plakatach i ulotkach jest mowa o zakupie dowolnych dwoch produktow

Ty chyba szukasz problemu tam, gdzie go nie ma emotka . Gdyby była liczba mnoga, to napisaliby dowolnych produktów lub dwóch produktów itp. Dla mnie dowolnego produktu oznacza jednego dowolnego produktu, a nie produktów. A na plakacie masz info, żeby zapoznać się z Regulaminem? emotka

porownajcie sobie z tym regulminem http://www.studioversus.pl/pobierz-pliki
wyraznie pisze o 2 produktach.... ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6274083 Napisano: 24.10.2016 10:51:27 w TESCO konkursy
olunka napisał(a):

harnas napisał(a):

olunka napisał(a):

harnas napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Konkurs Nivea w Tesco:
trzeba kupić dwa czy 1 produkt?
Na stronie NiVEA:

Kup w Tesco dwa dowolne produkty

w reg:

dokonać zakupu dowolnego produktu

2 czy 1?

Wiążący jest regulamin.

czyli 1?

Dwa do pielęgnacji włosów

ale w reg jest napisane, że jeden produkt do pielegnacji włosów

gdzie jest zapis, że JEDEN, bo nie widzę ...  :/

"1.6. Uczestnikiem Konkursu może stać się pełnoletnia osoba fizyczna, posiadająca paragon dokonanejosobiście transakcji zakupu dowolnego produktu do pielęgnacji i/lub stylizacji włosów marki NIVEA,oferowanych w sieci sklepów TESCO. Zakupy dokonywane w związku z działalnością gospodarczą, jak
również zakupy odnośnie których nabywca skorzystał z uprawnień konsumenckich w zakresie zwrotu
zakupionego towaru, nie będą uwzględniane w toku niniejszego konkursu" i jeszcze  w pkt 3.1 A (nie umiem zacytować)

Chyba sa rozbieznosci w regulaminach tego ze strony agencji i tego ze strony nivea emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6274078 Napisano: 24.10.2016 10:49:26 w TESCO konkursy
harnas napisał(a):

olunka napisał(a):

harnas napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Konkurs Nivea w Tesco:
trzeba kupić dwa czy 1 produkt?
Na stronie NiVEA:

Kup w Tesco dwa dowolne produkty

w reg:

dokonać zakupu dowolnego produktu

2 czy 1?

Wiążący jest regulamin.

czyli 1?

Dwa do pielęgnacji włosów

ale w reg jest napisane, że jeden produkt do pielegnacji włosów

gdzie jest zapis, że JEDEN, bo nie widzę ...  :/

3.1. Aby wziąć udział w Konkursie należy wtrakcie trwania Konkursu:

A) dokonać zakupu dwóch dowolnych produktów do pielęgnacji i/lubstylizacji włosów markiNIVEA, oferowanych w sieci sklepów TESCO;  Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6274040 Napisano: 24.10.2016 09:59:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
3 koszulki PKP (biale i czarne) w pudełkach (duże ale cienkie) UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6274029 Napisano: 24.10.2016 09:46:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 boniki do Auchan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6273705 Napisano: 22.10.2016 19:36:12 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

kupiłem w Groszku ALPEJSKIE MLECZKO na konkurs z kocykiem a na paragonie PTASIE MLECZKO A... no szlak mnie trafił jak przyjechałem do domu i zobaczyłem taki opis. 13 zł poszło... emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Kurcze też kupiłam ostatnio specjlanie na konkurs 14,95 cena w groszku juz wkurza emotka , a na opis nie zwrocilam uwagi....
Jutro bede w domu i mam nadzieje, ze bedzie inaczej opisane, bo zgloszenie juz dawno poszlo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6273631 Napisano: 22.10.2016 15:40:51 w SZUKAM....
cherry_coke napisał(a):

Szukam kogoś kto mi podpowie jakie jest całe hasło z rebusu Auchan, bo siedzę już sporo czasu i dopiero odgadłam chyba pół rebusu tzn. słowo rękawy emotka  kuchenne rękawy? 

Chyba tylko RĘKAWY --> wg mnie to jest pelna odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6273289 Napisano: 21.10.2016 16:55:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów ELSEVE dobranych wg diagnozy włosów o wartości 80 zł emotka
Zgłoszenie z wczoraj Wyświetl w wątku >>
1 wanila4 0

madzia1-s

#6273216 Napisano: 21.10.2016 14:33:28 w Biedronka
magdalena-1989 napisał(a):

violka88 napisał(a):

Halszka napisał(a):

A karty Winiar kiedy bedą losować?
dawno nikt sie niczym od nich nie chwalił...?

wczoraj lub dziś było losowanie więc zapewne za chwilę zaczną powiadamiać emotka

Pewnie od poniedziałku zaczną informować

A z poprzedniego etapu cos malutko osób sie chwalilo na forum emotka  czyzby tak malo nagrod wpadlo (w pierwszym bylo bardzo duzo na forum) Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6273178 Napisano: 21.10.2016 13:59:01 w SZUKAM....
toka napisał(a):

soniamonia napisał(a):

Czy karte CC do Top Secret dostajemy przy zakupach na dowolna kwote?

można dostać bez zakupów.W sumie to nie dają karty to takie powiększanie bazy danych.Karta jest "wirtualnym kontem'

a ile kuponow moze jedna osoba wypełnić? tylko jeden? Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6273098 Napisano: 21.10.2016 12:11:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

luko922 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy w Vegecie jest jakieś ograniczenie - osoba/gospodarstwo ?

Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę, z każdego poziomu nagrody.

Mam nadzieję, że jak jest wielu uczestników pod jednym adresem to spoko. emotka  Tak na wszelki wypadek, chociaż pewnie i tak nie wygram. 

a mi się wydaje że że tylko 1 nagroda na jeden adres - w zeszłym roku z vegety tak miałam wygrałam ja i mąż a nagroda tylko jedna doszła

chcialbym miec takie dylematy emotka nie umiem rozgryzc tej Vegety emotka posylam codziennie i nic.... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

madzia1-s

#6272876 Napisano: 20.10.2016 20:49:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

shell napisał(a):

czy przy zgłoszeniu w tym konkursei POSTI http://www.e-konk...ti.html#.WAjBqMmVkeI
zdjęcie powinno się załadować i pokazać? emotka
bo dodaję fotkę i nie widzę żeby była załadowana czy cokolwiek...

czy nikt nie wysyłał zgłoszenia? emotka

ja nigdzie nie moge znalezc promocyjnych opakowan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6272842 Napisano: 20.10.2016 19:46:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Chyba tu będzie lepiej. 

Jest aktualnie jakiś konkurs Palmolive?
Zapisałam kupić mydło w płynie + drugi produkt. Kupiłam w Tesco a nie ma takiego konkursu.
Skąd ja to wytrzasnęłam? emotka

https://www.tesco.../akcje/31-palmolive/
moze ten? Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

madzia1-s

#6272816 Napisano: 20.10.2016 18:42:23 w Biedronka
becia1973 napisał(a):

czy w Waszych Biedronkach są pojemniki Curver?????

Sa takie male, ostatnio kolo owocow lezaly i sie "walały" Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6272815 Napisano: 20.10.2016 18:41:33 w Biedronka
infatne napisał(a):

Czy w waszych Biedronkach są galaretki z pianką winiary?? Byłam w 3 i od tygodnia nie ma  emotka

u mnie byly chyba tylko 1wszego dnia, kilka i szybko sie rozeszly.
Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6272670 Napisano: 20.10.2016 15:18:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Voucher WARS 50 zł 
Przywieszka bagazowa (zamiast koszulki) 

Czekam jeszcze na 2 koszulki (damska i meska) zobaczymy co przyjdzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6272649 Napisano: 20.10.2016 14:54:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lena5_1985 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Jak następnym razem zobaczę loterię w której do wygrania jest 1000 kart to najpierw puknę się w głowę zanim uradowana  wyślę zgłoszenie ;/

Też miałam pozytywny nastawienie i już wyobrażałam sobie, że wygram 2-3 karty, dla rodzinki a tu jedno wielkie zero  emotka

u mnie to sama. cala loteria JEDNO WIELKO ZERO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

madzia1-s

#6272646 Napisano: 20.10.2016 14:52:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ksiązka fotograficzna z BIC TESCO emotka
Smolar nicc ;( Wyświetl w wątku >>
0 0