Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
andziulka21
Postów 1208
Data rejestracji 06.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast kiedy byłam w ciąży, w ciąży była także koleżanka siostry męża, która także nijako była znajomą teściowej, urodziłyśmy w odstępie tygodnia. Teściowa razem ze szwagierka jeździły do tej znajomej codziennie, pomagały przy dziecku, gotowały, sprzątały etc. Nawet nie spytaly czy może ja nie potrzebuje pomocy, ba nawet nie przyjeżdżały tylko czekały aż my przyjedziemy z synkiem.
Od tej pory mam jakiś żal do teściowej, że mi nie pomogła, gdy byłam o krok od depresji. I boli mnie i męża również to, że woleli zajmowac się obcym dzieckiem niż własnym wnukiem.
Ale było minęło, synek ma 3 lata i nigdy nie poprosiłam jej o pomoc, i pewnie nie poproszę
A w temacie, wkurza mnie bardzo udawanie samotnych matek. Ostatnio spotkałam się z koleżanką z podstawówki, a ta do mnie, że świetnie jej się żyje. Dziecko ma z byłym facetem, ale w dokumentach wpisane ojciec NN, teraz ma nowego chłopa. I chwali mi się, że bierze wszystkie zasiłki na samotna matkę, alimenty z funduszu alimentacyjnego, były facet też płaci alimenty a obecny ich utrzymuje.
Wkurza mnie to cholernie, bo przez takie krętactwa prawdziwe samotne matki wiele tracą! Wyświetl w wątku >>
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) Wyświetl w wątku >>
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
X box one x. Z gra forza horizon 3
Propozycje cenowe na pw,
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku trochę mnie przerażała bo byłam przyzwyczajona do białej pasty a ta jest czarna . Używam takiej
https://www.iperf...aEAQYAiABEgK8kPD_BwE Wyświetl w wątku >>
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wąteczku zacznij działać Wyświetl w wątku >>
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście podczas kataru układam mu nieco wyżej pod głowę, bo tak zalecił mi pediatra.. Wyświetl w wątku >>
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do myśliwych to popieram Cię w 100%.
U mnie na wsi, jest jeden taki "wielki myśliwy", codziennie chodzi z psem na spacer obok mojego domu. W zeszłym roku jego piesek zamordował matkę i małe króliczki. Mój tata to widział zareagować nie zdarzyl bo było po wszystkim niestety. Ale dobitnie nagadal temu myśliwemu, nawet to gdzieś pozglaszal ale olali sprawę. A ten z zemsty na opowiadał takich rzeczy o moim tacie, że masakra....
Edit chodzi o zające ale dla mnie to milusie króliczki. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
andziulka21
Postów 1208
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tel 604270970 Wyświetl w wątku >>