Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6291750 Napisano: 28.11.2016 11:02:09 w Lay's
marysiam napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Lays cebula, lays papryka, dziś schrupiemy przeciwnika 

nie ma rymu bez rymu też jest szansa na wygraną?

Ja tam widzę rym emotka  Ale bez rymu też jest szansa. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

paula9891

#6291735 Napisano: 28.11.2016 10:50:20 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

To po co Wy się w ogóle przyznajecie w tych ogłoszeniach,że to wygrana rzecz jest emotka Nietrafiony prezent i tyle emotka Wkurza mnie,że podczas wizyty w domu koleżanki zaczęłam rozmawiać z jej niespełna trzyletnią córką. Nagle Młoda zaczęła mi coś tam odpowiadać na moje pytania i w pewnym monecie odezwała się do mnie "no tak, ciociu". Na co mama do niej tekstem: "Nie mówi się "no tak", tylko tak, "nie zachowuj się jak mała wieśniareczka" emotka

Ja się przyznaję, jeżeli produkt ma gwarancję... Np.: Konsola PS4 - jak nie napiszesz o wygranej i nie dołączysz protokołu, to masz kilka stów w plecy...
Edit.
Jeszcze chciałam napisać co mnie wkurza...
Że dzisiaj wstałam rano i zobaczyłam całe zas...ne mieszkanie na rzadko emotka  Pies musiał coś połknąć na spacerze i taki jest skutek. Już tak go pilnuje, a jednak coś przeoczyłam.
Do tego zasypało całe drogi i ludzie rano jechali 30 km/h... emotka  Prawie spóźniłam się na spotkanie przez to wszystko. Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

paula9891

#6291700 Napisano: 28.11.2016 09:52:18 w Lay's
luko922 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lookaso napisał(a):

Ktoś ze zwycięzców II etapu wybiera się na mecz do Monachium ? 

Ja niestety nie, kolega jedzie za mnie  emotka
Są wyniki 53 dnia.

Ciekawe kiedy zrobią przelewy i wyślą bilety. Wiem, że mają czas 4 i 2 dni przed meczem, ale może wcześniej? 

Ostatnio przelewy zrobili 15.11. czyli 7 dni przed emotka
Czyli możliwe, że pieniądze będą jutro. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

paula9891

#6291688 Napisano: 28.11.2016 09:24:55 w Lay's
lookaso napisał(a):

Ktoś ze zwycięzców II etapu wybiera się na mecz do Monachium ? 

Ja niestety nie, kolega jedzie za mnie  emotka
Są wyniki 53 dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6291399 Napisano: 27.11.2016 10:31:39 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

myszania napisał(a):

A na paragonie tych syfiastych słodyczy co macie?

Ja wczoraj kupilam (1 zgłoszenie i koneic ) i dałam dzieciakmo brata emotka zeby moja tego nie jedła emotka

te okrągłe ciasteczka oblewane mleczną czekoladą są pyszne emotka

Mowcie co chcecie, ale ja uwielbiam pryncypalki. Nie wszystko co jem musi byc zdrowe emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, aaa 0

paula9891

#6290822 Napisano: 25.11.2016 15:21:52 w Biedronka
myszania napisał(a):

A możecie wrzucić fotę tych najtańszych. Ja musze Staremu pokazać, bez obrazka ni da rady emotka

https://www.google.pl/search?q=ciastka+biszkopty+z+truskawkowym+biedronka&biw=1280&bih=884&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiU-4C4jcTQAhWJRhQKHWe0Bd4Q_AUIBigB#imgrc=FhsrwSK-jRuTfM%3A
Tylko uważaj, bo wydaje mi się, że było więcej ciastek, które nazywały się Paryskie i nie produkował ich drGerard. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6290796 Napisano: 25.11.2016 14:26:32 w Biedronka
jokan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A skąd macie takie tanie ciastka ? U mnie są po 5,99 -kulki , 4,69- wafelki emotka

U mnie wafelki 3,49 a podłużne biszkopciki z dżemem 2.99 emotka

mozna kupic 3 x takie same produkty?

3 dowolne moim zdaniem emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6290769 Napisano: 25.11.2016 13:25:20 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A skąd macie takie tanie ciastka ? U mnie są po 5,99 -kulki , 4,69- wafelki emotka

U mnie wafelki 3,49 a podłużne biszkopciki z dżemem 2.99 emotka

a może dzisiaj tylko przez ten czarny piątek -ja wczoraj kupowałam

Ja tez wczoraj, więc czarnych... piątków nie ma co mieszać do tych cen emotka
Edit. Ty kupowałaś te ciastka z plakatu. Rozejrzyj się, bo są jeszcze inne produkowane przez DrGerard emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, brucee 0

paula9891

#6290765 Napisano: 25.11.2016 13:23:31 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

U mnie są takie rurki z nadzieniem po 3,89 chyba emotka  I te biszkopty z nadzieniem morelowym, albo truskawkowym po 2,99. Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

paula9891

#6290615 Napisano: 25.11.2016 10:41:40 w Biedronka
jokan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

koper napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ja odpowiadałam na pytanie bez całego schematu i też podziękowali emotka

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez?

No właśnie. Czy ktoś wygrał u JETa bez pisania początku zdania? Nigdy tego nie sprawdzałam, zawsze pisałam początek, a może niepotrzebnie. 

A co Wam szkodzi przepisać ten początek? Ja dla bezpieczeństwa przepisałam, bo w regulaminie tak napisali emotka

Regulamin:
poprzez uzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo….

szkodzi, nie szkodzi....ale zabiera nam dodatkowe miejsce w smsie....no ale w koncu tam nie ma ograniczenia znakow?

Nie ma  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6290609 Napisano: 25.11.2016 10:31:50 w Biedronka
falus napisał(a):

Ciekawe kiedy będą wyniki? Czy codziennie będą dzwonić czy nakońcu.

Wy czytacie w ogóle te regulaminy? emotka

21. Wybór najlepszych i kolejno wyróżniających się haseł reklamowych odbywać się będzie w dniach:
28 listopada 2016 (i obejmować będzie hasła reklamowe przesłane w dni 24 listopada 2016 – 27 listopada 2016)
05 grudnia 2016 (i obejmować będzie hasła reklamowe przesłane w dni 28 listopada 2016 – 4 grudnia 2016)
12 grudnia 2016 (i obejmować będzie hasła reklamowe przesłane w dni 05 grudnia 2016 – 11 grudnia 2016)
19 grudnia 2016 (i obejmować będzie hasła reklamowe przesłane w dni 12 grudnia 2016 – 14 grudnia 2016) Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6290605 Napisano: 25.11.2016 10:29:38 w Biedronka
koper napisał(a):

jokan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

ja odpowiadałam na pytanie bez całego schematu i też podziękowali emotka

no ale mozna tylko dokonczyc zdanie, czy pisac poczatek tez?

No właśnie. Czy ktoś wygrał u JETa bez pisania początku zdania? Nigdy tego nie sprawdzałam, zawsze pisałam początek, a może niepotrzebnie. 

A co Wam szkodzi przepisać ten początek? Ja dla bezpieczeństwa przepisałam, bo w regulaminie tak napisali emotka

Regulamin:
poprzez uzupełnienie poniższego zdania, dotyczące ciasteczek dr Gerard wg schematu:
DrGerard.numer paragonu.Ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo…. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6290599 Napisano: 25.11.2016 10:25:49 w Lay's
yreks napisał(a):

Czy lays tv paka posiadają kody/banderole konkursową ?

Wszystkie biorące udział masz tu na samym dole https://wejdzdogry.lays.pl/#Zasady Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6290594 Napisano: 25.11.2016 10:19:10 w Lay's
falus napisał(a):

mia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Jak  ktoś czeka to są wyniki za 52 dzień emotka

Dzięki. Zrobiłam mały eksperyment. No i jest wygrana na koleżankę. emotka
W odniesieniu do pyszczenia na Smolara w innym wątku - to, co Avanti wyprawia z wyborem nazwisk (nie haseł), to jest dopiero przegięcie. emotka

Żeby nie było, że mi zawiść i żałość za wygranymi ślepia zalewa - wczoraj doszła konsola z 5 etapu.

A ja na Avanti nic złego powiedzieć nie mogę, chociaż konsoli nie wygrałem. Może w przyszłym tygodniu wpadnie emotka

Może mają takie zalecenie od osoby finansującej konkurs? Ja tam uważam, że Avanti dobrze wykonuje swoją pracę emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6290549 Napisano: 25.11.2016 09:33:56 w Biedronka
monisss napisał(a):

edzia21 napisał(a):

i u mnie zero  emotka

przepraszam, z całą sympatią do Ciebie, ale się cieszę emotka emotka ja już puszczać w inne dni nie zamierzam. wystarczająco gruba już jestem ,słodyczy nie chce kupować emotka  

Hahhaha to samo chciałam do Edzi napisać emotka
Coś czuję, że będę Wam mocno zazdrościć tych samochodów emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6290530 Napisano: 25.11.2016 09:13:13 w Biedronka
monisss napisał(a):

to co po ile zgłoszeń puściliście 1 dnia?:)

1 - Ja sobie samej konkurencji nie robię emotka
Dzisiaj też chciałabym spróbować, ale weny jakoś nie mam... emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6289779 Napisano: 24.11.2016 14:15:29 w Lay's
joan napisał(a):

michal5 napisał(a):

mam pytanie może się ktoś orientuje emotka
wygrałem wcześniej piłkę na siebie i moje nazwisko jest już "spalone"

Teraz grałem na brata i wygrana piłka. Czy w tym oświadczeniu mogę podać imię i nazwisko szwagra, a swój adres? czy on koniecznie będzie musiał odebrać tę piłkę od kuriera
jak to wygląda z odbiorem nagród?

Grałeś na brata, chcesz podać nazwisko szwagra plus adres do wysyłki swój własny? Nadajesz się na polityka! emotka

Najlepiej podaj wszystkie dane prawidłowo, bo inaczej całą rodzinę uwędzisz i nic już nie wygracie emotka

Dane trzeba podać takie same, ale adres? Przecież mogę mieszkać w dużym domu, gdzie ze mną mieszka szwagier i brat? Czy to coś złego? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6289708 Napisano: 24.11.2016 13:07:55 w Lay's
maga120 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

maga120 napisał(a):

Ja mam pytanie czy konsole są wybierane z tych osób co wygrały piłki w danym tygodniu???

Tak emotka

Ale nagrodę codzienną mogę tylko raz wygrać czyli jak już wygrałam raz i wtedy się tygodniowej nie udało czyli już nie mam co grać dalej???

Prawdopodobnie Twoje rozumowanie jest poprawne emotka  Za to Twój mąż, czy sąsiadka jeszcze mogą wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6289697 Napisano: 24.11.2016 12:58:41 w Lay's
maga120 napisał(a):

Ja mam pytanie czy konsole są wybierane z tych osób co wygrały piłki w danym tygodniu???

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6289682 Napisano: 24.11.2016 12:42:05 w Lay's
bruce napisał(a):

Dziwi mnie dyskusja na forum o akurat moim mężu, który w 7 tygodniu istotnie wygrał piłkę, o czym zresztą napisałam publicznie na forum zaraz po ogłoszeniu wyników, bo nie mam się czego bać ani wstydzić, wygrana jest uczciwa i zgodna z regulaminem (post wykasowałam, jak to robię od pewnego czasu ze wszystkimi moimi wpisami, ponieważ po moim ostatnim powrocie na forum spotkałam się z przykrym PW - podsumowano kilkakrotnie ilość moich postów na forum, porównując ją następnie z ilością moich dodanych konkursów i wytykając mi ciągle olewanie - że tak to brzydko ujmę - konieczności zamieszczania w bazie kolejnych konków, choć przecież tutejszy regulamin, na który pewne Osoby ciągle się tu powołują, nie zabrania mieć miliarda postów i zera konkursów dodanych akurat w danym momencie; wspomniana  blokada wiadomości PW, zresztą zdjęta w okresie jubileuszowym (przy okazji - spóźnione, ale zawsze szczere:  STO LAT! emotka ) - wzięła się właśnie stąd). Miło mi, że Zezowaty Kot dobrodusznie odczytuje omawiany tu szeroko wpis jako gratulacje jego Autora pod moim adresem, ale daleka byłabym od aż tak optymistycznej wersji wypadków. emotka Jak sama wspomniałam na forum, włączając się niedawno do dyskusji o cenie piłek, wygrana ta jest przeznaczona na prezent mikołajowy, czego regulamin konkursu (a przecież pewne Osoby ciągle powołują się tylko na święte zapisy regulaminowe) też chyba nie zabrania. Rękawicy nie podnoszę, ponieważ naprawdę mam istotniejsze i dużo poważniejsze sprawy na głowie. Kto ma ochotę się żreć o takie - sorki - doooperele, niech to robi, Jego sprawa, mnie to nie bawi ani nie pociąga. emotka Raz jeszcze napiszę to, co na forum pisałam wielokrotnie - żal i zdumienie, że Ludziom się chce takimi rzeczami niszczyć wszystko, co dobre i optymistyczne. emotka  

Nie przejmuj się i nie przyjmuj zaczepek. Gdyby nie Twój post, nie wiedziałabym, że chodzi o Ciebie.
emotka
Też mam mnóstwo postów na koncie, a konkursów dodanych... Jak sami widzicie, mało  emotka Jeden woli wrzucać konkursy, drugi pomaga odpowiadając na posty, a inny korzysta z pomocy, doda 3 konkursy i ma to w d. emotka Wyświetl w wątku >>