Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6300843 Napisano: 15.12.2016 14:57:33 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

joan napisał(a):

arya napisał(a):(...) Uwielbiam rurki waflowe  emotka

Niestety, ja również emotka Nawet moja kicia ma jakąś gerardofazę: potrafiła w nocy wyjść z łóżka i zacząć wyżerać okruszki waflowe z opakowania, które akurat leżało na stole emotka Dlatego dobrze, że to już koniec konkursu emotka

Ja mam faze na herbatniki z misiami. Najlepiej sie udal moj maz, konkursowicz pelna para z kilkuletnim doswiadczeniem w robieniu zakupow na x paragonow i objawami konkursoholizmu, przyniosl mi z duma paragon z 1 opakowaniem misiow. 

Mój raz przyniósł 2 opakowania Pryncypałków, aż mi ręce opadły i zaczęłam kręcić głową, a on dumnie wyjął paragon i pokazał mi, że kupił 3, ale 1 oddał, bo robili zbiórkę żywności emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6300784 Napisano: 15.12.2016 14:03:27 w Biedronka
ilosto3995 napisał(a):

eskel napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

O której mniej więcej można się spodziewać? Cały czas zerkam w telefon, żeby nie przegapić, jak zadzwonią  emotka

Ktoś tu pisał, że nie dzwonią tylko przesyłają SMS.

Nawet z samochodami? 

Podobno tak. Osobiście nie potwierdzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6300606 Napisano: 15.12.2016 10:55:53 w Biedronka
eskel napisał(a):

falus napisał(a):

krseta napisał(a):

A wyniki powinny być dziś czy coś źle kojarzę?

Jak zadzwonią do mnie z autem to dam znać  emotka  

Kurde do mnie mieli dzwonić emotka

To do Was niech dzwonią, a ja czekam na smsa (bo niby informują smsowo) emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

paula9891

#6300593 Napisano: 15.12.2016 10:43:26 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

u mnie endo na NFZ ma terminy za 2 lata...  emotka emotka

Ja też chodze co dwa lata na kontrolę, bo mam haschimoto w "uśpieniu", ale mam też niedoczynność, która jest tylko w czasie ciąży (tarczyca da radę produkować hormony dla jednej osoby. Dla dwóch już nie).
Więc...jeżeli przy pierwszych badaniach TSH, które zleci Ci gin wynik będzie wskazywał na leczenie u endokrynologa to w ciąży ma obowiązek Cię wcisnać między pacjentów.

Obowiązek może nie, ale pilny przypadek powinien zostać przyjęty poza kolejnością emotka
Ale koleżanka efka napisała, że może iść na NFZ, ale nie opłaca jej się, bo jest za daleko i dlatego musi zapłacić. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6300577 Napisano: 15.12.2016 10:07:07 w Biedronka
83huda napisał(a):

luko922 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bethan napisał(a):

agniehaha89 napisał(a): bo takie hasła preferuje zazwyczaj Dr Gerard

Robili już jakiś konkurs  emotka ?

Było kilka na fb i na ich stronie internetowej do wygrania były chyba ciastka i ekspresy do kawy . Zazwyczaj wygrywały takie teksty o spędzaniu chwil z bliskimi, wierszyki w których były podane różne rodzaje ciastek np. mafiljne jem w poniedziałki a we wtorki pryncypałki emotka  :P  oraz kilka tekstów Pzychodzi Baba do lekarza a lekarz to doktor gererd emotka  

O jaaa, a ja nawet nie pomyślałem, żeby powiązać Dr Gerard z lekarzem...  emotka

Pierwsze moje zgłoszenie było o antybiotykach, hormonach i lewatywach i niestety nie chwyciło. Moze szanowna komisja jest kiepska z biologii, a moja terminologia byla zbyt fachowa emotka

No to pojechałaś... Ciastka łączyć z lewatywą? Myślę, że raczej nie do końca o to im chodziło w tym pytaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6300563 Napisano: 15.12.2016 09:41:05 w Biedronka
scrabble napisał(a):

rafi323raf napisał(a): Samochody rozdają a Wam nie pasuje, no lepiej, żeby w każdym konkursie rozdawali podkładki pod kubki, słoiki czy kubki - tam jakoś ludzie nie narzekają emotka

Nie zrozumiałeś aluzji, nie podoba się tylko to, że (dla mnie) to było totalna, konkursowa porażka. Poszło sporo zgłoszeń, nie wygrałam nawet tabletu a nagrody ZBYT kuszące żeby odpuścić emotka  Dlatego niech sobie darują, bo znów bym kupiła ciastka, których nawet nie mogę jeść, bo mam nietolerancję pokarmową na gluten. Ale z dwojga złego, przynajmniej nie wtrząchnęłam dwudziestu paczek ciastek- tu aluzja do Lays. emotka  
Nie bierz wszystkiego tak dosłownie, nikt nie jest zmuszany do brania udziału w danym konkursie, a to, że sobie marudzimy, to po prostu zmęczenie materiału . 

Mam to samo, ale niestety mogę jeść ciastka (chipsy też emotka ). Aż boję się stanąć na wagę...
Żałuję, że nie oddałam więcej opakowań na zbiórki żywności.
Ciasteczka DrGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo gdy widzę wyniki na forum i brak tam mojego numeru, to sięgam po nie i jem aż mi niedobrze emotka  Potem żałuję, ale jest już za późno.
Najgorsze jest to, że w czerwcu biorę ślub i kupiłam już sukienkę. Jak ja się w nią zmieszczę?! Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6300538 Napisano: 15.12.2016 08:33:10 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

kachakacha napisał(a):

efka napisał(a):

Mnie wkurza służba zdrowia! Od ok 10lat jestem stałe zatrudniona, uczciwie płacę podatki i wszelkie składki, a teraz kiedy jestem w ciąży te składki mogę sobie wsadzić w nos, bo większość lekarzy w moim mieście przyjmuje prywatnie. O specjalistach takich jak endokrynolog mogę w ogóle zapomnieć. Więc bulę za prywatne wizyty, za badania, może niech jeszcze szpital sprywatyzują, żebym za poród mogła sobie zapłacić, przecież nie mam lepszych wydatków, przecież dziecko, które niedługo przyjdzie na świat nic nie kosztuje  emotka

Niektórzy robią tak, że chodzą do dwóch lekarzy - do jednego prywatnie, a do drugiego na NFZ. Do tego na NFZ głównie po to, żeby dostawać skierowania na badania. Jeżeli nie masz takiej możliwości, to może warto raz na jakiś czas chodzić do rodzinnego - skierowania na podstawowe badania, typu mocz, morfologia, TSH, HIV czy grupa krwi może Ci wystawić.

Ja tak korzystałam z badań ale np: HIV, grupa krwi musiałam płacić, wyszło mi dodatkowo ok. 150zł emotka a z wizytą na NFZ u mnie nie ma problemu mogę chodzić, ale wybrałam polecanego lekarza i chodzę prywatnie. Natomiast wkurza mnie, że większość pilnych badań człowiek często jest zmuszony zrobić prywatnie, tak samo jak miałam problem z kolanem, zapisałam się na wizytę - termin za miesiąc, musiałam iść prywatnie.. Niestety tak to w większości  przypadków wygląda i to jest przykre, a przecież dla każdego z nas, zdrowie jest na pierwszym miejscu.. emotka

Niestety, ale lekarz POZ nie ma prawa kierować na wszystkie możliwe badania. Jest ograniczony zarządzeniem, a dokładny wykaz macie tu: http://www.prawomedycyna.pl/jakie-badania-moze-zlecac-lekarz-poz-od-1-stycznia-2015-r/ Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6300193 Napisano: 14.12.2016 12:50:04 w SZUKAM....
ace napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ace napisał(a): od kiedy liczony jest początek gwarancji PS4? Od daty podanej na protokole odbioru nagrody czy od pierwszego uruchomienia konsoli? Może ktoś wie?

Ktoś pisał, że ta z Lay's ma 12 miesięcy od uruchomienia.
Osobiście się nie dowiadywałam emotka

no właśnie tak wpisałam w ogłoszeniu, ale pewna nie jestem, a nie chcę wyjść na oszustkę emotka (a i jeszcze to jest konsola z premii)

https://www.e-konkursy.info/forum/lay-s/strona/28/#p6284601
Tutaj pytałam i dostałam odpowiedź.
Pytanie dotyczyło obecnego konkursu, ale w premii pewnie było tak samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6300190 Napisano: 14.12.2016 12:40:28 w SZUKAM....
ace napisał(a):

od kiedy liczony jest początek gwarancji PS4? Od daty podanej na protokole odbioru nagrody czy od pierwszego uruchomienia konsoli? Może ktoś wie?

Ktoś pisał, że ta z Lay's ma 12 miesięcy od uruchomienia.
Osobiście się nie dowiadywałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6300060 Napisano: 14.12.2016 10:26:28 w Lay's

kokoszka napisał(a):

Czy wygrywajac pilke z Lays mam jeszcze szanse na konsole?

Tylko wygrywając piłkę masz szansę na konsolę.
magdalena_g napisał(a):

Czy ta konsola z Lays jest slim czy nie? Takie pytanie mi zadał kupujący..

Jest slim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6299504 Napisano: 12.12.2016 21:10:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam na ciebie moja nagrodo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6298186 Napisano: 08.12.2016 22:41:19 w Lay's
kalafior napisał(a):

Co Wy robicie z taką ogromną ilością chipsów?
Ja po czterech opakowaniach dałam sobie spokój  emotka

Ja zjadam emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6297971 Napisano: 08.12.2016 15:59:39 w Biedronka
aerdna napisał(a):

beata21 napisał(a): http://drgerard.e...edronka_laureaci.pdf
tu są wyniki

Wyniki są z poprzedniego etapu. Dzisiejszych tam nie ma emotka

Są. Do 04.12.2016r. - czyli 2 etap Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6297925 Napisano: 08.12.2016 15:05:08 w Lay's
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Jak Cię źle zrozumiałam, to przepraszam. Wydawało mi się, że Ty masz ciągle jakieś "ale", ale, ale mogło mi się pomieszać emotka

W tym się zgadzamy - to tylko złudzenie.
Z reguły wiem, kiedy mam intencję dosrania komuś złośliwie, wsadzenia kija w mrowisko, ale to przecież nie ma miejsca w tym przypadku, kiedy tylko sucho wrzucam jakieś konkrety bez silenia się na interpretację. A wrzucam zestawienie z Regulaminu, bo (trudno, taka jest brutalna prawda) liczne wpisy na tym forum wskazują, że jest bardzo wiele osób, które albo wcale nie przeczytały regulaminu, albo zagubiły się gdzieś w rozumieniu treści zawartych. Taka "piguła" ma na celu tylko i wyłącznie zebranie najistotniejszych fragmentów w jednym miejscu, by stanowiły wyjaśnienie na dręczące ludków wątpliwości. Jak widać, kolejny raz nie są ważne treści wpisu, ale osoba, która wpis umieściła. emotka (a zaraz pewnie ktoś inny będzie miał swoje "ale", że znów piszę "za dużo" emotka Nosz, q..a emotka
Pora chyba zacząć właściwie reagować, a nie czepiać się z rozpędu na zasadzie "a bo ty zawsze...". NIE ZAWSZE.

Już przeprosiłam emotka Chciałam również wyjaśnić sprawę na PW, ale niestety zostałam zablokowana emotka

Życzę wszystkim Miłego dnia, dużo wygranych oraz informuję, że lubię tutaj każdego i nic do nikogo nie mam ! emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6297909 Napisano: 08.12.2016 14:33:41 w Lay's
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a): cb656 już przestań...

Ale o co ci chodzi?
Zebrałem informacje w jednym wpisie, bo często pojawiają się pytania: a dlaczego to, a dlaczego tamto, na jakiej podstawie.
Nie obchodzi mnie kto na jakie dane gra, tak samo nie powinno to obchodzić ciebie. Odpalantuj się już ode mnie, bo co nie napiszę, to zawsze masz jakieś ale, doszukujesz się nie wiadomo czego.

Jak Cię źle zrozumiałam, to przepraszam. Wydawało mi się, że Ty masz ciągle jakieś "ale", ale, ale mogło mi się pomieszać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6297903 Napisano: 08.12.2016 14:25:48 w Czy informują/ informowali?
wowela napisał(a):

A dr Gerard z 2 etapu?

Jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6297756 Napisano: 08.12.2016 10:58:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

jacu007 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Czy w konkursie "blikomania" należy dokonywać tranzakcji BLIK codziennie aby nie przepadła nagroda? Za nic nie mogę zrozumieć tego regulaminu.

Tak to rozumiem, jak zostaniesz wylosowana a bank nie potwierdzi danego dnia transakcji to nagroda przepada.

A nie będzie tak, że będą losować tylko osoby, które płaciły blikiem w danym dniu?  Zarejestrować może się wiele osób, a nie każdy codziennie będzie tak płacił.

Ja też tak zrozumiałam, ale regulamin jest mało czytelny, więc już sama nie wiem emotka

3.1. Loterią objęte są Transakcje BLIK wykonane przez Uczestnika Loterii począwszy od dnia, w którym dokonał on Zgłoszenia swojego uczestnictwa w Loterii, do dnia 4.03.2017r.
I dalej:3.4. W losowaniu przeprowadzanym danego dnia uwzględniane są Transakcje BLIK wykonane przez Uczestnika w okresie objętym losowaniem tego dnia, zarejestrowane przez Bank zgodnie z pkt 3.7.

Czyli moim zdaniem biorą udział wykonane transakcje, a nie ja jako użytkownik blik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6297726 Napisano: 08.12.2016 10:35:15 w Biedronka
arya napisał(a):

Chyba z całego etapu. Jak coś, niech mnie ktoś poprawi.

Na pewno z kilku dni, a czy z całego etapu - nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6297398 Napisano: 07.12.2016 15:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy kapsel faktycznie spełnia wybrane marzenia czy jest opcja równowartości nagrody w formie pieniężnej? Jakiś przelewik czy cus?

Raczej spełnia, bo zgodnie z reg. będą nakręcać filmik. I bez zgody na to, nagrody nie wydadzą.

https://dajcosodsiebie.pl/Regulamin%20konkursu.pdf
Też tak myślę. Tu macie regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6297224 Napisano: 07.12.2016 11:54:28 w Lay's
masza napisał(a):

Sprawdzają po prostu czy dane są prawdziwe, czy też piłki i konsole to wygrane na chomiki:)

Zgadzam się z Defed, być może szykują się rezerwy na konsole i dlatego Was sprawdzają.
Prośby o skany wysyłali przed nadaniem nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0