Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6316142 Napisano: 31.01.2017 08:13:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzena2210 napisał(a):

czy gracie w loterie paragonowa? ktoś wygrał z forum?

Grałam chyba przez pół roku i rejestrowałam stertę paragonów tygodniowo, ale nic nie wpadło (zresztą pewnie jest bardzo duża liczba osób grających).
Ktoś na forum kiedyś pisał, że zna osobę, która wygrała tablet.
Ogólnie to stwierdziłam, że szkoda mi mojego czasu na tę loterię. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6315827 Napisano: 30.01.2017 11:46:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
83huda napisał(a):

Bomba.. w styczniu jeno 2 kominy lays  emotka

U mnie 4 kominy + patelnia emotka
Niech już się coś zadzieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6315743 Napisano: 30.01.2017 10:16:17 w dzis mam urodzinki
lola.lola, sto lat, sto lat! emotka Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

paula9891

#6315693 Napisano: 30.01.2017 07:58:33 w Czy informują/ informowali?
carissma napisał(a):

Jeśli zgłosiłam kartę do loterii Karta Milion Warta wczoraj, to dzisiaj powinny być powiadomienia z tego okresu?

Nie. Losowanie jest dopiero 2 lutego  emotka Wyświetl w wątku >>
1 carissma 0

paula9891

#6315593 Napisano: 29.01.2017 17:37:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasia20 napisał(a):

Kto gra w 3miesie ? emotka  

Ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6315248 Napisano: 27.01.2017 21:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dokładnie. Mam wrażenie, że oni oceniają prawdziwość dań, a nie dania, które są misternie przygotowane pod zdjęcie. Niestety ja jem w dużej mierze oczami i widząc fotki jakie dodają ludzie, chwilami bierze mnie obrzydzenie emotka Może i są smaczne, ale wyglądają nieestetycznie i do mnie nie przemawiają.
Ale jest to ich ocena subiektywna, więc niech wybierają co uważają za "ładne".
Co do tego zdjęcia, które wygrało lodówkę, dla mnie jest zwyczajne, prawdziwe, ale nie brzydkie emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6315184 Napisano: 27.01.2017 18:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na poprawę humoru w piątkowy wieczór polecam oglądanie galerii z V etapu Wielkopolskiego. Frytki z ketchupem z mikrofali? Czemu nie emotka
A czy ktoś mi wyjaśni co to? Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6314993 Napisano: 27.01.2017 11:33:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brenda89 napisał(a):

Cześć, jestem nowa na forum i mam do Was pytanie odnośnie NUMERU PARAGONU. Zawsze mi się wydawało, że jest to kombinacja składająca się przeważnie z samych cyfr, w prawym, górnym rogu (obok daty). Jednak już nie jestem tego pewna - w konkursie NIVEA jako numer paragonu podają za przykład ten numer na samych dole:

Byłabym wdzięczna za podpowiedź, czy to jest zależne w takim razie od każdego konkursu? emotka

Tak, jest to zależne od wymagań organizatora.
Ja wpisałam dokładnie ten ze zdjęcia, czyli z literkami i liczbami emotka Wyświetl w wątku >>
1 brenda89 0

paula9891

#6314951 Napisano: 27.01.2017 10:12:39 w Lay's
holaaolaa napisał(a):

orientujecie się kiedy będą wyniki z 3 tygodnia??

Prawdopodobnie dzisiaj. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6314892 Napisano: 26.01.2017 22:54:28 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Oprócz pokaźnej ilości zboczków na FB, mrozu, śniegu, wiatru, przeciągającej się w styczniu zimy i w ogóle całego tego zafajdanego życia, dziś (najpierw bardzo mnie ucieszyła znaleziona w bazie zapowiedź konkursu z Colgate w Biedronce, a potem) bardzo mnie wiadomość o Colgate wkurzyła, bo już przewiduję pesymistycznie, że niczego tam nie wygram - kolejny raz nie mam pojęcia, jak odczarować tego organizatora... emotka

Ja tez nie mam pojecia jak ich zaczarowac, ale moze tym razem jest nam pisany samochod emotka  Wiec glowa do gory I mysl nad haslem. Tym razem bedzie zjawiskowe (moje tez oczywiscie emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6314890 Napisano: 26.01.2017 22:49:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

kajeczka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ty nam coś ugotujesz  emotka

nie nooo...paula napisała wyżej, że ma pomysła  emotka

Ale ona chyba nie o kulinarnych pomysłach prawiła, ale w sumie to nie wiem. Zbiorowe gotowanie też lubię  emotka

Tak, tak, to pomysl kulinarny, ale stwierdzilam, ze w razie czego bedzie mi ciezko podzielic nagrode na 3 i zabralam sie za studiowanie podstaw lustrzanki (az wstyd sie przyznac, ze od 5 lat jest prawie nieuzywana, a jak juz wyjmowana z szafy, to dziala na trybie auto emotka ).
Postaram sie i zobaczymy co z tego wyjdzie emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6314748 Napisano: 26.01.2017 14:14:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
79magda napisał(a):

Wydaje mi się, że to zupełnie inny gatunek konk... nie, to nawet trudno konkursowiczem nazwać! Są osoby, które nagminnie dodają do swoich wypowiedzi "pisemnych" (często niskich lotów) dziwne fotografie, które wg nich oddają ducha owej twórczości emotka Tak więc, oprócz znanych nam doskonale kartonów, mamy:

- zdjęcia wanny pełnej wody/świeże kwiaty/kieliszki wina/gustownie ułożone owoce, czyli domowe spa
 - zdjęcia sportowych aktywności, czyli trzy sekundy wygięcia w pozycji wprawdzie zupełnie niewskazanej dla ciała, ale jakże fotogenicznej
 - zdjęcia ułożonych hasełek z literek scrabbli/wstążek/plansz z napisami, czyli jestę oryginałę
 - zdjęcia talerzy pustych bądź pełnych, czyli coś dla was, kochani organizatorzy ugotuję vel właśnie zjadłam pyszną soczewicę w szyjkach rakowych, muśniętą pudrem z szynki, na ekologicznym węglu z kominka podaną...
 - zdjęcia dzieci cudzych bądź własnych, częstokroć przebranych za nie-wiadomo-co, obowiązkowo uroczo uśmiechniętych, czyli patrzcie, jesteśmy tacy słodcy, jakże nas tu nie nagrodzić
 - przeróbki w programach graficznych, gdzie owi autorzy dodają sobie odpowiednie, zgodne z tematem, atrybuty, czyli mam czapkę mikołaja, jestem żółciutką kaczuszką, dorobiłam swoją głowę do ciała J.Lo albo Pudziana/właśnie zupełnie przypadkowo wpadł mi w ręce wasz telefon/wasza książka/wasze perfumy itp.

Przykłady można oczywiście mnożyć, inwencja naprawdę nie zna granic... I tylko oczy trochę bolą, gdy widzimy po raz setny te same fotki na wszystkich możliwych fejsbukowych stronach emotka Skoro uczestnicy wysyłają do organizatora sygnał "patrz, patrz, to ja, zrobiłem więcej, niż ten pode mną i ten nade mną, dałem z siebie 200%, a nie tylko 84", to niech wysilą się jednak na oryginalność emotka

A ja mam taki fajny pomysł, ale za nic w świecie nie potrafię zrobić dobrego zdjęcia emotka
Chyba muszę pójść na jakiś kurs, bo inaczej nie mam szans w fotograficznych, jesteście zbyt dobrzy. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6314676 Napisano: 26.01.2017 11:08:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
mdepfs napisał(a):

bruce napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

I tu powstaje pytanie - co jest ważniejsze, wygoda organizatora czy komfort uczestnika. emotka

emotka W tym sęk! emotka (skojarzenia kabaretowe pomijam... emotka ). Najlepiej - gdyby i jedno, i drugie. emotka
Edit, póki nie ma niczego pod spodem:
mdepfs napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Stwórz perfekcyjny duet"
Wyniki dostępne tutaj: https://www.faceb...app/263940943713821/

Dla mnie Pani Kasia K. - rewelacja!  emotka

Dla mnie Pani Kasia K. absolutnie nie. Jak wchodzę na jej instagrama to nuda nudą powiewa. Motyw ciągle ten sam - ona i dziecko z kokardkami na głowach, tylko tło się zmienia, już z 3-4 konkursy na tę modłę widziałam.... Dla mnie za to super 2 miejsce. Bardzo dobre zdjęcie!

Dla mnie też drugie miejsce najlepsze, ale jak widać to kwestia gustu.  emotka  Gratuluję wygranym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6314575 Napisano: 25.01.2017 21:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na młynek z Kamisa? lista zniknęła i teraz nie wiadomo czy jeszcze weryfikują czy co:(

Ja też jeszcze nie mam emotka
Znalazłam link do wyników, ale mnie tam nie ma emotka  http://kamis.vas.nazwa.pl/files/zwyciezcy-jesien.pdf

ja czekałam na młynek, nie doczekałam się więc napisałam do nich maila dlaczego nie ma mnie na liście zwyciezców, to mi odpisali że adres @ nie zgadza się z  adresem @ podanym przy zgłoszeniu i żebym jeszcze raz wysłała wypeniony formularz, wysłałam im drugi raz formularz i młynek doszedł 

Napisali mi, ze nadal sa w trakcie weryfikacji I prosza o cierpliwosc. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6314531 Napisano: 25.01.2017 19:12:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

Ten konkurs z Wielkopolskim to naprawdę porażka....:) Mają tyle dni, a wybierają w każdej turze od końca i nawet nie starają się przejrzeć innych prac, dodanych wcześniej. Najgorsze jest to, że to ewidentnie widać, wystarczy zobaczyć galerię, a później wyniki z tego samego etapu; że im tak nie wstyd, masakra. 

Oni wygrane zdjecia przerzucaja na sam poczatek, bo moje bylo duzo nizej w galerii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6314432 Napisano: 25.01.2017 15:33:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrana za moje pierwsze zdjęcie w konkursach foto, patelnia z Wielkopolskiego. Coś na przełamanie tego nędznego miesiąca emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6314431 Napisano: 25.01.2017 15:31:15 w Informują
Wielkopolski 3 tura emotka  mail 15:30 Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6314428 Napisano: 25.01.2017 15:11:58 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

Ja właśnie będę robić remont kuchni to i za wyposażeniem się rozglądam. mam kuchenkę gazową, ale chciałabym pozbyć się gazu z kuchni więc może wymienię na elektryczną (ale nie chcę indukcji) - choć ja od jakiegoś czasu mam bardzo duże opory przed wymianą sprawnego sprzętu RTV i AGD (a moja kuchenka gazowa jest sprawna) więc jeszcze nie wiem emotka . Dzięki za info, właśnie mało który sklep stacjonarny sprzedaje takie gary, a ja chcialabym obejrzeć je najpierw, dotknąć, zobaczyć czy rzeczywiście ciężkie emotka

Tak z ciekawości, dlaczego nie chcesz indukcji?
Ja jestem bardzo zadowolona emotka
Szybko się nagrzewa, łatwo ją doczyścić, nie trzeba zamawiać gazu, łatwo dopasować temperaturę do gotowania (na palnikach zawsze miałam problem z tym, żeby ogień był w sam raz) i ma małe zużycie. Niby jest najbardziej ekonomiczna, bo nie traci się ciepła na zewnątrz (garnek stoi bezpośrednio na niej, więc ciepło nie ucieka).
Wcześniej miałam gazową i za nic w świecie bym do niej nie wróciła. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

paula9891

#6314423 Napisano: 25.01.2017 14:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Czy w konkursie Milka w żabce są dzienne etapy? bo zwrot "codziennie tablet do wygrania" na plakacie jest jakiś podejrzany...

Nie ma etapów, a przynajmniej w regulaminie brak informacji.
Wybierają laureatów ze wszystkich dni po zakończeniu konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6314369 Napisano: 25.01.2017 13:30:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na młynek z Kamisa? lista zniknęła i teraz nie wiadomo czy jeszcze weryfikują czy co:(

Ja też jeszcze nie mam emotka
Znalazłam link do wyników, ale mnie tam nie ma emotka  http://kamis.vas.nazwa.pl/files/zwyciezcy-jesien.pdf

ja czekałam na młynek, nie doczekałam się więc napisałam do nich maila dlaczego nie ma mnie na liście zwyciezców, to mi odpisali że adres @ nie zgadza się z  adresem @ podanym przy zgłoszeniu i żebym jeszcze raz wysłała wypeniony formularz, wysłałam im drugi raz formularz i młynek doszedł 

Napisali mi, ze nadal sa w trakcie weryfikacji I prosza o cierpliwosc. Wyświetl w wątku >>
0 0