Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6320777 Napisano: 10.02.2017 12:21:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
83huda napisał(a):

paula9891 napisał(a):

izkak napisał(a):

Dlaczego zawsze po ukazaniu się wyników  mam wrażenie, że "konkursy" na stronie NIVEA to jednak loteria?  emotka

Ja się załamałam, bo tak się starałam, a nawet głupich biletów nie dostałam emotka
Nie mówię, że loteria, ale duuużo bardziej wolę te organizowane przez Studio Versus.
A Golden Submarine... Hmm... Chyba nie potrafię tak rzy...ać tęczą jak inni  emotka

A kto organizuje ten konkurs z łazienką? Zastanawiam się, czy w ogóle brać udział..

GPD Agency Sp. z o.o. Sp.k.
Nie miałam z nimi styczności. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320765 Napisano: 10.02.2017 11:59:24 w Wkurza mnie...
Uwielbiam gdy ciepły wiatr okrywa moje ramiona,
Kocham krople deszczu, które delikatnie spływają po moim ciele
I mojego męża (którego nie mam) i syna (którego nie mam),
A najbardziej kocham się tarzać w kremie Nivea,
Caluteńka, aż po stopy emotka

(Ten post nie ma na celu obrażania kogokolwiek, lecz pozwala mi wyrzucić z siebie to co mnie wkurza) Wyświetl w wątku >>
1 grandprix 0

paula9891

#6320758 Napisano: 10.02.2017 11:49:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
izkak napisał(a):

Dlaczego zawsze po ukazaniu się wyników  mam wrażenie, że "konkursy" na stronie NIVEA to jednak loteria?  emotka

Ja się załamałam, bo tak się starałam, a nawet głupich biletów nie dostałam emotka
Nie mówię, że loteria, ale duuużo bardziej wolę te organizowane przez Studio Versus.
A Golden Submarine... Hmm... Chyba nie potrafię tak rzy...ać tęczą jak inni  emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6320741 Napisano: 10.02.2017 11:39:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet biletów do kina nie wygrałam emotka
Ja się poddaję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320665 Napisano: 10.02.2017 09:32:16 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

paula9891 napisał(a):

vazzz napisał(a): Ktoś mi kupił Jogobellę na konkurs. Pytam się: Sprawdziłeś cenę w czytniku? TAK. Po wyjściu ze sklepu: Sprawdziłeś na paragonie, że kwota jest powyżej 5 złotych? TAK. Podając mi dane z paragonu: Na pewno jest powyżej 5 złotych? TAK.
Paragon zgłoszony tydzień temu, dziś dostaję go do ręki a tam kwota 4,56.

A sprawdź czy nie masz 2 pozycji? Mi się pokazywało 4 coś, ale 1 jogurt nie był ze zwykłej serii, tylko panna cotta i był w osobnej pozycji emotka

Niestety nie. Jest 4x4,14zł.

Sama kiedyś ufałam i raz siostra zostawiła paragon na stole, a mama zauważyła "śmieć" i go wyrzuciła emotka

A raz się pytam, masz ten paragon, na pewno? Tak, wszystko dobrze kupiłem, możesz wysłać. Po kilku godzinach "o kurde zostawiłem ten paragon w sklepie"  emotka

Nauczyło mnie to, żeby ufać tylko sobie, a nawet nie sobie emotka  Staram się sprawdzać nawet siebie po kilka razy.
Nie przejmuj się, tak się czasem zdarza emotka Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

paula9891

#6320658 Napisano: 10.02.2017 09:20:48 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

Ktoś mi kupił Jogobellę na konkurs. Pytam się: Sprawdziłeś cenę w czytniku? TAK. Po wyjściu ze sklepu: Sprawdziłeś na paragonie, że kwota jest powyżej 5 złotych? TAK. Podając mi dane z paragonu: Na pewno jest powyżej 5 złotych? TAK.
Paragon zgłoszony tydzień temu, dziś dostaję go do ręki a tam kwota 4,56.

A sprawdź czy nie masz 2 pozycji? Mi się pokazywało 4 coś, ale 1 jogurt nie był ze zwykłej serii, tylko panna cotta i był w osobnej pozycji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320653 Napisano: 10.02.2017 09:08:15 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

bc14 napisał(a):

czy mozliwe.ze po  plombowaniu zeba moze on bolec? ( juz dwa dni po wizycie)
wczesniej nie bolalo, poszlam kontrolnie do dentysty a teraz caly czas go czuje...
jeszcze wspomniany dentysta mial na koszulce napis " Trust me, I'm denstist"

wkurzam sie bo cenil sie za usluge emotka i boli

Mój dentysta zawsze mówi, że przez 2-3 dni ma prawo trochę poboleć, a jakby bolało dłużej, to każe zgłosić się ponownie. Zazwyczaj mnie nie boli, ale ostatni ząb właśnie bolał mnie przez 2 dni po wyleczeniu, chociaż przed leczeniem nie bolał wcale. Po ok 2 dniach przestał boleć i wszystko jest ok...

Ja tak mam za każdym razem emotka  Ząb jest taki nadwrażliwy, ale po kilku tygodniach przechodzi. Raz poszłam do dentystki i jej mówiłam, że nadal boli, dziury nie było żadnej, ale otworzyła ząb jeszcze raz, w środku czysto, więc zaplombowała.
Zrobiła mi fluoryzację, może da się kupić fluor w aptece? Nakładasz go na ząb i nie ruszasz przez minimum pół godziny. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320565 Napisano: 09.02.2017 21:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja juz sie dzisiaj podlamalam, ze nic ostatnio nie wygrywam, ale powiem Wam jedno...
Calkowite zalamanie nastepuje wtedy, kiedy przegrywasz z kartonem.
Na szczescie tego nie doswiadczylam, bo to by mnie dobilo emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6320473 Napisano: 09.02.2017 15:46:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja już wymiękam. emotka  Pustki od grudnia... Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

paula9891

#6320452 Napisano: 09.02.2017 14:45:11 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

do kiedy mają informować klub nivea - tam gdzie były bilety i bony do zalando do wygrania?

Do jutra emotka

A oni informują na maila, czy tam jest tylko lista, czy jak? Bo pierwszy raz brałam udział w Nivea i tam było chyba coś w regulaminie o jutrzejszych wynikach na stronie... emotka

Informują mailowo i podają wyniki na stronie (zazwyczaj mniej więcej w tym samym momencie). Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

paula9891

#6320425 Napisano: 09.02.2017 13:34:50 w Czy informują/ informowali?
mdepfs napisał(a):

do kiedy mają informować klub nivea - tam gdzie były bilety i bony do zalando do wygrania?

Do jutra emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6320403 Napisano: 09.02.2017 13:05:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dala napisał(a):

violka88 napisał(a): jak myślicie kiedy będą wyniki z IV etapu z oleju wielkopolskiego?

Ostatnio były chyba w piątek, więc pewnie jutro.

Ostatnio były 25 stycznia (środa), czyli po 14 dniach.
Wychodzi na to, że byłyby wczoraj  emotka
Może do jutra będą... Wyświetl w wątku >>
1 dala 0

paula9891

#6320384 Napisano: 09.02.2017 12:35:57 w Wkurza mnie...
hogata1179 napisał(a):

Wkurza mnie  Albedo     rano brat dostał mail :   Niestety nie udało mi się namierzyć  Pana przesyłki. Proszę o przesłanie pisemnej reklamacji na adres organizatora:
Albedo Marketing...
chodzi o młynek z loterii Kamisa  podobno nie dostali jego paragonu z oświadczeniem laureata a patrząc na stronę poczty jak byk jest ,że list  polecony odebrali  danego dnia  co im brat napisał i nawet wysłał zdjęcie strony z potwierdzeniem przesyłki , więc jak zgubili to ich powinien być problem a nie brata ... mała nagroda, a problem wkurza  bo to ja namówiłam brata na ten konkurs i nie wiem czy warto się bawić w reklamację  ...

Strasznie wkurzające emotka  Czekam na swój młynek już nie powiem ile czasu, a jak zapytałam dlaczego nie ma mnie na liście wygranych, odpowiedzieli, że jeszcze trwa weryfikacja emotka
List kosztował chyba 2 zł, wiec pal licho, ale jak ktoś wysyła poleconym, a potem ma składać reklamację znowu poleconym, to dziękuję i wolę sobie kupić ładny, drewniany w Pepco za niecałe 30 zł (nawet już się zastanawiałam, czy nie kupić, bo nie wiem czy mam wciąż liczyć na swoją nagrodę...) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320354 Napisano: 09.02.2017 11:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy...

30 punkt Regulaminu:
Wyłonienie zwycięskich irezerwowych Zgłoszeń nastąpi podczas posiedzeń Komisji Konkursowej odbywających się do końca
tygodnia kalendarzowego następującego po tygodniu, z którego wybierane są Zgłoszenia. , 

Oooo. Czyli mają czas do niedzieli na wybór pierwszych laureatów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6320288 Napisano: 09.02.2017 08:37:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mala1 napisał(a):

szindy napisał(a):

Czy ktoś wygrał 300zł w tym konkursie Knorr? Nikt się nie chwali, zwycięzców nie publikują...

Ja dodałam 4 zgloszenia i ciszaaaa, cos mysle ze ten konkurs to lipa bo od 1.02 juz powinni byc wygrani. Chyba że są ale jacys znajomi knorra....

Regulamin mówi:

32. Wszyscy autorzy zwycięskich Zgłoszeń są powiadamiani o wygranej oraz trybie jej wydania w ciągu 3dni kalendarzowych od dnia, w którym nastąpiło rozstrzygnięcie Konkursu dotyczącego danego dnia.

Nie jest napisane, kiedy nastąpi rozstrzygnięcie danego dnia. Poza tym, Streamline prowadzi ten konkurs i nie wydaje mi się, żeby robili takie rzeczy... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

paula9891

#6320230 Napisano: 08.02.2017 21:49:50 w Biedronka
monisss napisał(a):

numer dowodu zakupu na Colgate to ten na przeciw daty prawda?

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6319969 Napisano: 08.02.2017 11:10:16 w Zdjęcia naszych wygranych
paula9891 napisał(a):

Ktoś pisał, że dostał z testowania włosymoichmarzen tylko szampon i olejek. Ja jestem pozytywnie zaskoczona emotka

mahuska A z tego co pamiętam, ten mój zestaw był o wartości 80 zł, więc te 200 zł to chyba trochę przesada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6319931 Napisano: 08.02.2017 09:16:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

Miła26 napisał(a):

co wpisujecie w polu tekst na zawieszce w konkursie Piękno niejedno ma imię?

swoje imię, puściłam 3 zgłoszenia na siebie emotka jak się uda choć jedno będę happy

Ja nie pamiętam co napisałam, ale jakies krótkie motto emotka
Ogólnie to wpisujesz to, co chiałabyś mieć na niej napisane w razie wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

paula9891

#6319700 Napisano: 07.02.2017 14:52:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Dobrze liczę, że z Wielkopolskiego powinny jakoś teraz być wyniki z IV etapu?

20 dni od zakończenia etapu (czyli czas mają do wtorku emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6319257 Napisano: 06.02.2017 15:42:58 w Auchan
madzia1-s napisał(a):

Czy w Auchan mozna kupic pralke? Wykorzystalabym na to bony, bo akurat musze wymienic stara emotka

Czasami widziałam w gazetce lodówki, więc może i pralka być. Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0