Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6322014 Napisano: 15.02.2017 08:02:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

kajeczka napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Powrót do  źródeł - karton rządzi. 

https://www.faceb...p;type=3&theater

i kolejne kartonowe szaleństwo a swoją drogą jak straszną trzeba mieć facjatę, że wybór padł na karton

https://www.faceb...p;type=3&theater

kartony zniknęły  emotka

eee..ja wciąż widzę "panią Teresę" emotka

To come back - Terasa z kartonem  https://www.faceb...p;type=3&theater

A o co chodzi z tymi butami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321973 Napisano: 14.02.2017 22:49:57 w Lay's
aleksiak napisał(a):

paula9891 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

tereniagno napisał(a):

nataliarobert473 napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

mvrcia napisał(a):

Czy za każdym razem, gdy wygrywa się telefon wysyłają maile dot. Skanów dowodów osobistych?:)

Ja nic nie miałam takiego,a trzeba?

Mama wygrała w drugim etapie, komin dawno już dostała, a wczoraj dostała maila o kserze dowodu osobistego emotka

Nie rozumiem,żeby za komin trzeba było wysyłać skan dowodu emotka Nie brałam udziału w tym konkursie,ale to przesada!! Wygrałam rower wartości 2 tys. i  inne bardzo cenne nagrody, żadnego dowodu nie żądali,a tu za zwykły komin wołają dowód !!!

i bardzo dobrze, bo nie są głupi i zauważyli że cwaniaki grają na fikcyjne osoby!

Pytanie, ktory cwaniak odesle skan im dowodu po to, zeby dostac komin? Zaden. Mogliby robic taka weryfikacje tylko przy telefonach i to nie wybranym, ale wszystkim emotka  Odechcialoby sie cwaniakowac, jakby telefon przepadl.

no nie odeśle skoro dał na fikcyjną osobę, ale skoro w poprzednim na ps4 nie chcieli skanów lub wybiórczo, to cwaniaki myślę że i tu się uda. Bardzo dobrze, że żądają potwierdzenia tożsamości.

Ja dla tego komina nie wyslalabym im skanu dowodu i mysle, ze malo kto by wyslal, bo nagroda nie jest tego warta, nawet jezeli osoba, ktora wygrala nie jest fikcyjna. Za to przy telefonach powinni tego pilnowac. A zreszta... To i tak nic nie da emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6321963 Napisano: 14.02.2017 22:18:56 w Lay's
aleksiak napisał(a):

tereniagno napisał(a):

nataliarobert473 napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

mvrcia napisał(a):

Czy za każdym razem, gdy wygrywa się telefon wysyłają maile dot. Skanów dowodów osobistych?:)

Ja nic nie miałam takiego,a trzeba?

Mama wygrała w drugim etapie, komin dawno już dostała, a wczoraj dostała maila o kserze dowodu osobistego emotka

Nie rozumiem,żeby za komin trzeba było wysyłać skan dowodu emotka Nie brałam udziału w tym konkursie,ale to przesada!! Wygrałam rower wartości 2 tys. i  inne bardzo cenne nagrody, żadnego dowodu nie żądali,a tu za zwykły komin wołają dowód !!!

i bardzo dobrze, bo nie są głupi i zauważyli że cwaniaki grają na fikcyjne osoby!

Pytanie, ktory cwaniak odesle skan im dowodu po to, zeby dostac komin? Zaden. Mogliby robic taka weryfikacje tylko przy telefonach i to nie wybranym, ale wszystkim emotka  Odechcialoby sie cwaniakowac, jakby telefon przepadl. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321675 Napisano: 14.02.2017 10:11:05 w Czy informują/ informowali?
83huda napisał(a):

Milka Żabka - czy dobrze liczę, że czas mają do dziś?

do 15-go + 5 dni na info Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321382 Napisano: 13.02.2017 08:24:54 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

paula9891 napisał(a):

assal napisał(a):

To nie plagiat.
Wykorzystanie produktów do robienia konturów państw w świecie konkursowym sprawdza się od lat.
Widziałam już świat z przypraw (nagroda wpadła), z ciasta kształt konkretnego państwa (zgarnęła praca wycieczkę), z kawy też świat nagrodzony gdzieś był itp.
Plagiat to odwzorowanie dość dokładne. Tu jedynie pewien element się powtarza, ale inaczej.

Ale akurat ryż? Nie widziałam nigdzie takiego pomysłu. Poza tym pojawiają się też inne elementy.
Ehh. Mniejsza o to. Jestem zła, że nie dodałam zdjęcia na ostanią minutę, miałabym pewność, że nikt się nim nie "zainspiruje" emotka

O jakim konkursie mowa?

Itaka, trwał do wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

paula9891

#6321333 Napisano: 12.02.2017 19:42:21 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Tematycznie tam tylko ryż pasuje, skoro Japonia na zdjęciu  emotka
Ale w google tego w sekundę znalazłam więcej  emotka

A podasz link, bo nie widzę w google podobnych zdjęć (na których wykorzystano ryż w ten sam sposób). Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321331 Napisano: 12.02.2017 19:30:29 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

To nie plagiat.
Wykorzystanie produktów do robienia konturów państw w świecie konkursowym sprawdza się od lat.
Widziałam już świat z przypraw (nagroda wpadła), z ciasta kształt konkretnego państwa (zgarnęła praca wycieczkę), z kawy też świat nagrodzony gdzieś był itp.
Plagiat to odwzorowanie dość dokładne. Tu jedynie pewien element się powtarza, ale inaczej.

Ale akurat ryż? Nie widziałam nigdzie takiego pomysłu. Poza tym pojawiają się też inne elementy.
Ehh. Mniejsza o to. Jestem zła, że nie dodałam zdjęcia na ostanią minutę, miałabym pewność, że nikt się nim nie "zainspiruje" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321323 Napisano: 12.02.2017 18:50:22 w Wkurza mnie...
A ja jestem zła, że za wcześnie wrzuciłam swoje zdjęcie na konkurs. Miałam pomysł, ale zdjęcia nie wychodzą mi aż tak dobrze jak innym.
W każdym razie dzisiaj wchodzę i widzę dwa zdjęcia z zerżniętym pomysłem emotka
Tak się wkurzyłam, że się zastanawiam czy nie napisać w tej sprawie do organizatora, a z drugiej strony nie wiem, czy nie narobię tym problemu tylko sobie emotka Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0

paula9891

#6321315 Napisano: 12.02.2017 17:44:48 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Rozumiem Walentynki Walentynkami i mnóstwo konkursów w związku z tym. Im ich więcej tym więcej szans na wygranie, a nagrody czasem nawet niezłe, w tym telefony...  Jednak gdy nie ma się tej drugiej połówki to wszystko na nic. Np. Zrób zdjęcie z ukochaną osoba i oznacz je tak i tak.  Albo zdjęcie kreacji walentynkowej.  Taki konkurs wtedy odpada, sama i to w dresie po domu.
Uff , wreszcie to z siebie wyrzuciłam...

Nie martw się, zawsze możesz sobie zrobić zdjęcie z "ukochanym" zwierzęciem, albo wpaść na inny fajny pomysł, który zostanie doceniony, a nawet lepiej, bo całkiem możliwe, że zrobisz coś bardziej kreatywnego, niż selfie z chłopakiem. emotka

Ja za to nie zrobię żadnego zdjęcia, bo wyglądam okropnie i leżę chora. Faceta mam, ale co z tego jak walentynki spędzę w łóżku hehe. I bez brudnych myśli emotka

A co zrobię zdjęcie kreacji w dresie. Część ich już jest i je widzialam. Sukienki i to az  do znudzenia. A nagroda cenna i nie tania szczerze mówiąc.

Ale dlaczego w dresie? Przecież nie musisz się stroić dla faceta, tylko możesz dla siebie, a potem wyjść np. z innymi samotnymi koleżankami na piwo. Nie poddawaj się! Trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321310 Napisano: 12.02.2017 17:19:26 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

Rozumiem Walentynki Walentynkami i mnóstwo konkursów w związku z tym. Im ich więcej tym więcej szans na wygranie, a nagrody czasem nawet niezłe, w tym telefony...  Jednak gdy nie ma się tej drugiej połówki to wszystko na nic. Np. Zrób zdjęcie z ukochaną osoba i oznacz je tak i tak.  Albo zdjęcie kreacji walentynkowej.  Taki konkurs wtedy odpada, sama i to w dresie po domu.
Uff , wreszcie to z siebie wyrzuciłam...

Nie martw się, zawsze możesz sobie zrobić zdjęcie z "ukochanym" zwierzęciem, albo wpaść na inny fajny pomysł, który zostanie doceniony, a nawet lepiej, bo całkiem możliwe, że zrobisz coś bardziej kreatywnego, niż selfie z chłopakiem. emotka

Ja za to nie zrobię żadnego zdjęcia, bo wyglądam okropnie i leżę chora. Faceta mam, ale co z tego jak walentynki spędzę w łóżku hehe. I bez brudnych myśli emotka Wyświetl w wątku >>
2 ziolko, kalka 0

paula9891

#6321240 Napisano: 11.02.2017 23:23:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

szindy napisał(a):

paula9891 napisał(a):

szindy napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy w Smak dopisuje zadanie się zmienia? I czy wygrywają krótkie czy długie? Bo widzę w regulaminie, że do 300 znaków, a Marian każe dopisać "wers"...  emotka

Czy ktoś dopytywał o który numer na paragonie im chodzi?

W rybryce gdzie podaje się numer paragonu pojawia się znak zapytania. Jak na niego najedziesz, to pojawi się zdjęcie, na którym jest zaznaczone o jaki numer chodzi.

Wiem ale mam paragony z różnych sklepów i na żadnym z nich w podanym miejscu nie ma numeru, jest 32-cyfrowy ciąg znaków ale nie sądze aby o niego chodziło.

Mi się wydaje, że ktoś do nich pisał w tej sprawie, ale teraz nie mogę znaleźć postu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321232 Napisano: 11.02.2017 22:48:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy w Smak dopisuje zadanie się zmienia? I czy wygrywają krótkie czy długie? Bo widzę w regulaminie, że do 300 znaków, a Marian każe dopisać "wers"...  emotka

Czy ktoś dopytywał o który numer na paragonie im chodzi?

W rybryce gdzie podaje się numer paragonu pojawia się znak zapytania. Jak na niego najedziesz, to pojawi się zdjęcie, na którym jest zaznaczone o jaki numer chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321180 Napisano: 11.02.2017 18:29:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

i jeszcze mam prośbę o radę w Knorrze, czy ja dobrze rozumiem że mam wpisać ten numer (tasiemca?) pod kwotą?? u mnie 40 znaków.. czy ja już dziś do końca wyłączyłam myślenie? co wy wpisywaliście?
A i ile razy można w Knorrze wygrać?
Będę wdzięczna za pomoc <3

U mnie on miał tylko kilka cyferek, ale to pewnie zależy od sklepu. Ktoś tutaj pisał o problemach z tym numerem, ale nie włączałam się za bardzo, bo nie dotyczyła mnie dyskusja.
Poszukaj w tym wątku, może znajdziesz odpowiedz emotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

paula9891

#6321163 Napisano: 11.02.2017 17:24:56 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

Wkurza mnie choróbsko, które nie chce się odczepić od mojej rodziny emotka A...i wkurza mnie, że mąż mi dzisiaj przyniósł dwa takie paragony:

A weź nic nie mów... Tydzień temu leżałam w domu z gorączką kilka dni, a dzisiaj znowu to samo emotka Znowu gorączka i leżenie, już mam dosyć...
W xeiązku z tym, że nie mogę się ruszyć poprosiłam kogoś o zakup konkursowy emotka
Oczywiście, dostałam nawet dwa produkty (chociaż prosiłam o jeden), ale pomimo proszenia i przypominania w smsach "nie zapomnij paragonu!" i tak się nie udało. emotka Doskonale Cię rozumiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

paula9891

#6321158 Napisano: 11.02.2017 17:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzena2210 napisał(a):

Jak szybko dodaja prace z wielkopolskiego?

Roznie z nimi bywa, ale raczej dodaja wszystko bez problemow (nawet jak jest niezgodne z regulaminem) emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

paula9891

#6321083 Napisano: 11.02.2017 11:55:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
iceflower napisał(a):

Ale w międzyczasie "ulepszali" stronę i teraz wcale nie widzę swojego adresu, nie mam takiej zakładki (kiedyś na pewno była - uzupełniona)... W profilu jest tylko imię, nazwisko, datę urodzenia i dane logowania. Stąd pytanie, czy dane adresowe wpisywało się przy dokonywaniu zgłoszenia.

Kliknij "klub Nivea", a potem po prawej "moje konto", pojawią się dane adresowe. Przy zgłoszeniu nie były podawane z tego co pamiętam. Wyświetl w wątku >>
1 iceflower 0

paula9891

#6321066 Napisano: 11.02.2017 09:23:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
iceflower napisał(a):

mia napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Mysia napisał(a):

https://freshmark....01.17-_07.02.17.pdf
punkt 10regulaminu, przykład emotka

nivea https://www.nivea...azen-9/wyniki?page=3
jak w linku, strona 3, odp 3 od końca

Boszeee...co za dno... emotka
Naprawdę jestem dość tolerancyjna,jednak coś takiego to jest dno dna.
Serio nie mam bardziej kreatywnych stwierdzeń. emotka

Faktem jest, że trochę ulepszyła, bo ten tekst z regulaminu był kompletnie kretyński. Aż się zastanawiałam, czy to aluzja od strony Karlsbada, żeby pisać na mugola i to tępawego. emotka
Ale poważnie mówiąc, to już jest zdrowa przeginka. emotka
Nie ma Nivea jakiej strony na fejsie? Jakby tam ich wypunktować, to jakaś reakcja by może była. Bo tak mailami to se można do wiosny korespondencję prowadzic. emotka

Mają stronę na fejsie, ale nie liczyłabym na reakcję. Swego czasu korespondowałam z nimi w sprawie problemów z logowaniem na nivea.pl - i
owszem są mili, szybko odpowiadają, ale z poziomu fb nie pomogą... Radzą skorzystać z zakładki Kontakt na stronie nivea, a tam wiadomo...

I jeszcze w temacie tego konkursu: pamiętacie może czy przy wysyłaniu zgłoszenia uzupełniało się dane do wysyłki? Od zwycięzców chcą jedynie skan paragonu a z profilu, po "liftingu" strony, poznikały wszelkie dane. Już zgłupiałam.

Jak zakladalas konto na mojanivea, to powinnas uzupelnic dane adresowe.
Zaloguj sie i sprawdz co tam wpisalas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321062 Napisano: 11.02.2017 08:41:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
MartaZey napisał(a):

Ale masakra....ktoś pisał do agencji a propos tego? oni nie czytali tych prac na 100%

Niebieska Laguna napisala, ale w sprawie innego tekstu, ktory tez jest plagiatem.
Nie wiem dlaczego Studio Versus przestalo teraz organizowac konkursy z Nivea emotka
To moja ulubiona agencja (no powiedzmy, ze ex aequo z Avanti).
Golden Submarine to jakas porazka, nawet nie potrafia wrzucic tekstu do internetu, w celu sprawdzenia plagiatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6321014 Napisano: 10.02.2017 21:57:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

https://freshmark....01.17-_07.02.17.pdf
punkt 10regulaminu, przykład emotka

nivea https://www.nivea...azen-9/wyniki?page=3
jak w linku, strona 3, odp 3 od końca

Loooo kurde emotka Nie wpadlabym na to...
Coz za kreatywnosc emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6320822 Napisano: 10.02.2017 13:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Olej Wielkopolski, dziś IV etap powinni ogłosić?

Do wtorku mają czas. Wyświetl w wątku >>
0 0