Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6325497 Napisano: 24.02.2017 11:31:35 w Paragony na trwające konkursy
edzia21 napisał(a):

Kupię paragony na konkurs LAJKONIK w ITM - proszę o PW z ceną

Ja też kupię, lub wymienię na inne emotka
Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6325475 Napisano: 24.02.2017 10:31:01 w Lay's
taak napisał(a):

o której godzienie mniej więcej ostatnio pojawiały się wyniki tygodniowe? emotka  

14:49 emotka
W każdym wątku u góry masz opcję "przeszukaj ten wątek". Wpisujesz sobie tekst np. "wyniki" i wszystko Ci ładnie wyszuka emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, taak 0

paula9891

#6325447 Napisano: 24.02.2017 08:29:29 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Olej Wielkopolski V etap?

Jeszcze nie. Czas mają chyba do wtorku emotka Wyświetl w wątku >>
1 siasiolka 0

paula9891

#6325443 Napisano: 24.02.2017 08:13:47 w Wkurza mnie...
O matko, a co to za nerwy tutaj?
Wiem, że pada i jest depresyjnie, a do tego (przynamniej ja) długi brak wygranych, ale proszę wziąć się w garść emotka
Miłego dnia, bez wkurzania! Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6325356 Napisano: 23.02.2017 20:10:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja juz nawet nie mam sily sie tu wpisywac, bo nie dziala emotka  Juz prawie od trzech miesiecy tylko szale i patelnia za 4 dychy.
Ehh... A w tylu konkursach bralam idzial emotka
Niech juz sie podniose z tego dna! Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6325051 Napisano: 23.02.2017 12:00:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

masz na mysli to na ostatniej stronie? bo ono jest moim faworytem, pani w zwiewnej sukience, bardzo w stylu bueno wg mnie.

Chyba nie tyle chodziło o zdjęcie, co o twarz Pani ze strony 1 emotka  Faktycznie ładna. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6325020 Napisano: 23.02.2017 11:28:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

Olej Wielkopolski - konkurs zakończony i galeria niedostępn, nic, zero.... usunięta z listy rozwijalnej na stronie. ciekawe czy to tylko chwilowe?

Co jakiś czas znikały zdjęcia w galerii (cała galeria chyba nie) , pewnie dodadzą fotki, które doszły i galeria wróci. Chociaż... Kto ich tam wie  emotka Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

paula9891

#6324745 Napisano: 22.02.2017 15:56:29 w Czy informują/ informowali?
pereka napisał(a):

Za jakie dni powiadamiali dziś z Knorra?

Na stronie konkursu jest info. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6324635 Napisano: 22.02.2017 13:08:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
falus napisał(a):

falus napisał(a): Czy Albedo odpisało już osobom, które pisały do nich w piątek w sprawie konkursu kamis? Bo pisałem do nich i szybko odpisywali, a teraz jak okazało się, że z ich winy (u nich zagubił się mój list z danymi) prawdopodobnie nie dostanę nagrody to jest cisza.  emotka

Dziś Albedo mi odpisało  emotka  od prawie dwóch tygodni z nimi piszę, bo znikłem z listy zwycięzców i nie dostałem stojaka na przyprawy emotka  . Najpierw pisali, że czegoś brakuje, a potem, że nie dostali moje listu. Jak im wysłałem potwierdzenie nadania z poczty i potwierdzenie odbioru u nich. To teraz każą mi znowu wysyłać reklamację pisemną na ich adres  emotka  a jak znowu się im zgubi  emotka  . Za niedługo na znaczki więcej wydam niż nagroda warta emotka . Mieliście, kiedyś z nimi jakiś problem ? I czy ktoś składał u nich reklamacje ? Bo nie wiem czy warto się w to bawić.

Ktoś tutaj pisał, że miał identycznie z młynkiem... emotka  
https://www.e-konkursy.info/forum/wkurza-mnie/strona/4037/#p6320382 Wyświetl w wątku >>
1 falus 0

paula9891

#6324591 Napisano: 22.02.2017 11:18:08 w Wkurza mnie...
madzia34 napisał(a):

wkurzam sie.....zroiłam pita-wysyłam i....wisi.....niby cos tam przetwarza...ale poprzednie poszły od razu emotka

Spokojnie, jak będzie coś nie tak, to go odrzucą i zawsze możesz poprawić i wysłać jeszcze raz emotka  Poczekaj jeszcze trochę. Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0

paula9891

#6324221 Napisano: 21.02.2017 14:21:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Znowu lipa ani jogobella ani milka w żabce...

Mam to samo... Nie wiem co się ze mną stało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6323656 Napisano: 20.02.2017 11:16:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet rękawiczek nie dostałam? emotka
Ze wstydu schowam twarz w kartonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6323635 Napisano: 20.02.2017 10:26:23 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

szukam kogoś kto kupował ostatnio mieszkanie od dewelopera bądź z rynku wtórnego i uspokoi mnie, że da się to jakoś ogarnąć w sensowny sposób. Jestem przerażona tym, że w obu przypadkach trzeba tyle rzeczy sprawdzić emotka  przeraża mnie też wizja, że miałabym iść do notariusza wskazanego przez dewelopera czy agencję. Naoglądałam się tych wszystkich programów o oszustwach i się boję. A może ktoś kupował mieszkanie z pomocą prawnika i mogłby mi napisać jak to wygląda i w kwestii finansowej i w kwestii załatwiana. Może ktoś ma jakąś liste w punktach co sprawdzić żeby kupić mieszkanie i miec swiety spokoj emotka  będę wdzieczna za wszystkie wskazowki na PW emotka

Nie musisz iść do notariusza wskazanego przez dewelopera, możesz sobie wybrać innego, masz do tego prawo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6323525 Napisano: 19.02.2017 19:16:20 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że dałam namówić się byłemu promotorowi na powrót na studia wyższego stopnia i jeszcze skusiłam się na stypendium. Teraz muszę ślęczeć i uczyć się do egzaminu emotka Niestety przy pierwszym podejściu była dwója, a strasznie mnie nuży ten materiał. Jakby tego było mało studia kolidują mi z pracą... Wszędzie patrzą na mnie wilkiem: w pracy, kiedy tłumaczę się, że mam na głowie jeszcze studia i na studiach, gdy tłumaczę się, że mam jeszcze pracę. Ale wiem, że nie mogę nikogo obwiniać, bo to była moja decyzja. Najchętniej to bym zrezygnowała z tych studiów, ale pobieram stypendium, któe z konta już zniknęło emotka i musiałabym wszystko zwracać... Eh, nienawidzę takich stresujących sytuacji. Jeszcze czeka mnie nieprzespana noc nad książkami  emotka Marzę już, żeby tylko zaliczyć na 3 emotka

Dasz radę! Sama stypendium nigdy nie pobierałam, więc nic nie wiasiało mi nad głową, mogłam swobodnie zrezygnować, ale nawet mi to nie przechodzilo przez myśl. Wiem, że jest ciężko, po pracy do nauki, brak czasu dla siebie i innych, ale dasz radę i będziesz z siebie dumna! Trzymam kciuki, na pewno tym razem będzie przynajmniej 3 emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6323090 Napisano: 17.02.2017 15:02:05 w Lay's
monisss napisał(a):

jeju nieodgadniony jest przeze mnie ten fotograficzny konkurs emotka heh Luko nie jesteś sam jeśli chodzi o ilość pudeł emotka  
heh co my wszyscy o tych kartonach/pudłach ?! emotka emotka

Dołączam się, może poczekajmy na następny z rymami? emotka  Z tym szło nam lepiej emotka
Ja już prawie odpuściłam... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6323035 Napisano: 17.02.2017 13:37:25 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

Ale pracę można w tej branży chyba dostać tylko na 2 sposoby: po znajomości albo dzięki wypaśnemu CV, a w/w kurs nie zapewnia ani jednego, ani drugiego.

To pewnie zależy gdzie, w moich rejonach nie jest trudno o pracę w księgowości (nie wiem jak po kursie, ale po studiach nie ma z tym problemu)  emotka  . Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

paula9891

#6322904 Napisano: 17.02.2017 09:17:12 w WC - rozmowy o wszystkim
marzena2210 napisał(a):

czy ktos jest po kursie dwuletnim z rachunkowosci- księgowości? macie prace po nim?

Moja koleżanka skończyła (chyba miesięczny) kur fryzjerski i jako jedyna ze wszystkich tam obecnych dostała pracę (zastanówcie się czy chcielibyście, żeby ktoś po takim stażu Was obcinał... No, ale przecież każdy kiedyś musi zacząć). Jest fryzjerką już od kilku lat i uwielbia to robić, ale zaczynała od kilku miesięcy pracy za darmo, potem dopiero zaczęła zarabiać i to dosyć dobrze.
Powiem Ci jedno, jak masz determinację i bardzo chcesz, nie będziesz się poddawać pomimo wszystko, to znajdziesz pracę i się rozwiniesz, a z czasem osiągniesz sukces.
Jeżeli ktoś czeka, aż po takim kursie praca spadnie mu z nieba i to w dodatku dobrze płatna, to nie jest to opcja dla niego.
Jeżeli chodzi o księgowość (w której sama pracuję), to uważam, że nie są potrzebne studia, żeby w niej pracować, ale to niestety tylko moje zdanie, a firmy w tych czasach bardzo często studiów wymagają. Sama ukończyłam finanse i rachunkowość i uważam, że niewiele z nich wyniosłam. Z tego co słyszałam, na kursach, czy w szkole (technikum ekonomiczne) nauczysz się wiedzy praktycznej, na studiach większy nacisk kładą na teoretyczną. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6322204 Napisano: 15.02.2017 15:04:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czuję, że moja przygoda z konkursami dobiegła końca emotka  To już trzeci miesiąc od kiedy nikt mnie nie lubi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6322033 Napisano: 15.02.2017 09:21:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

paula9891 napisał(a): Czy ktoś jeszcze czeka na młynek z Kamisa?
Prawie miesiąc temu napisali, że nadal weryfikują laureatów i w razie braków będą się kontaktować mailowo, ale dziwi mnie to, że zaczęli wysyłać już standy...
Chyba muszę się pogodzić z tym, że go nie dostanę, chociaż trochę mi przykro, bo to moja pierwsza i jedyna wygrana w loterii... emotka

Napisz do nich. Ja też długo czekałam na nóź. Wysłałam im ksero paragonu, bo oryginału już nie miałam i bałam się, że może go nie uwzględnili. Odpisali, że wszystko się zgadza i wkrótce wysłali nagrodę. Może przey tak dużej ilości nagród gubią się w tych papierach.

No właśnie jak do nich pisałam, to odpisali, że nadal weryfikują, ale spróbuję jeszcze raz. Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6322016 Napisano: 15.02.2017 08:09:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze czeka na młynek z Kamisa?
Prawie miesiąc temu napisali, że nadal weryfikują laureatów i w razie braków będą się kontaktować mailowo, ale dziwi mnie to, że zaczęli wysyłać już standy...
Chyba muszę się pogodzić z tym, że go nie dostanę, chociaż trochę mi przykro, bo to moja pierwsza i jedyna wygrana w loterii... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0