Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6337773 Napisano: 24.03.2017 15:29:17 w Informują
Garnier Biedronka - z wczoraj Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

paula9891

#6337585 Napisano: 24.03.2017 10:57:33 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

paula9891 napisał(a): Nie chciałabym Was dobijać, ale był jeszcze jeden... Z Citroenem... I też mają być dziś wyniki.

Akurat z Citroenem wzięłam udział, bo ktoś miłosierny dało do topu Teraz chyba. Ale tam zdaje się miał być jeden bon, a nie 100... emotka Więc na nic nie liczę.

50 bonów było. Nie wiem, czy mówimy o tym samym. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6337575 Napisano: 24.03.2017 10:43:44 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

silvia8 napisał(a):

ace napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie, że mało iż w wygrywaniu bessa, to jeszcze o większości konkursów dowiaduję się z MDW...  emotka
Tak jak o konkursie Peugeot. Tyle razy obiecywałam sobie przeglądać wszystkie nowo dodane konkursy codziennie, ale ciągle brak czasu lub chęci, i kończy się na promocyjnych...

Ja tak samo emotka Ale to z braku czasu... i przeorganizowania priorytetów, ale mimo to trochę boli emotka

dziewczyny,  czuję to samo emotka

Oj ja też mocno wkurzona jestem na siebie za to, że nie wzięłam w nim udziału... A widziałam ten konkurs  emotka emotka emotka ....

Nie chciałabym Was dobijać, ale był jeszcze jeden... Z Citroenem... I też mają być dziś wyniki. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6337503 Napisano: 24.03.2017 09:15:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
apoccalipsa napisał(a):

bon 400 zł z Peugeot emotka

Też mam emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6337335 Napisano: 23.03.2017 18:04:35 w Lay's
lena5_1985 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Dziś również poszło nasze zgłoszenie. Drugie. emotka Myślałam nad nim chyba ze dwie godziny. Jak nie wygra koszulki i telewizora, to chyba będę musiała się udać na konkursowy odwyk, odpocząć... emotka

A ja dwa dni emotka To dopiero będzie odwyk  emotka

Niestety czasami im bardziej wymyślne tym mniejsza szansa na wygraną. W moim przypadku gdy nastawiam się na wygraną nic z tego nie wychodzi. Lepiej mile się zaskoczyć niż niemile rozczarować

ALe ja zawsze tak długo myślę i dzięki takiemu myśleniu w trybunach zdobyłam główną. Po prostu lubię hasła dopracowane na ostatni guzik, a często jakiś wyraz psuje mi cały obraz, później go wymieniam na inny i tak w koło emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6337331 Napisano: 23.03.2017 17:54:03 w Lay's
joasiunia napisał(a):

Dziś również poszło nasze zgłoszenie. Drugie. emotka Myślałam nad nim chyba ze dwie godziny. Jak nie wygra koszulki i telewizora, to chyba będę musiała się udać na konkursowy odwyk, odpocząć... emotka

A ja dwa dni emotka To dopiero będzie odwyk emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6337156 Napisano: 23.03.2017 13:43:47 w Lay's
xpac napisał(a):

tylko ja nie mogę wysłać zgłoszenia??

Cos im się popsuło i trzeba zaznaczyć wszystkie zgody, żeby przeszło emotka
Jak nadal nie działa, zmień przeglądarkę i zaznacz zgody. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6337133 Napisano: 23.03.2017 13:18:06 w Lay's
masza napisał(a):

maryam napisał(a): 9 dzień wyniki

jaka to data?

Na 1 stronie jest kalendarz. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6337051 Napisano: 23.03.2017 11:35:13 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

masz chyba jakieś dziwne fobie i złe doświadczenia. Twój awatar zresztą nam nieco podpowiada, bo wiadomo kim był Jack w Lśnieniu Stanleya Kubricka.
Nie znamy żadnych historii "wściekłego" ani innych jemu podobnych i nie interesuje nas to.
My chcemy się dobrze bawić a nie napinać się emotka emotka

emotka Od zabawy to jestem tu ja, a reszta się tylko spina - i z tego własnie się jawnie naśmiewam.
Tak, tak, w tym świecie tylko prawdziwy wariat ma odwagę innym w oczy rzucić, co mysli. emotka
Reszta zwykle kreuje się na tych "lepszych" emotka
Ludzkość w swojej historii powtarza się, mody, "wynalazki", osiągnięcia dublują się zupełnie niezależnie od siebie. Nie musicie "znać" emotka mechanizmów działania wściekłego czy innych, by stosować podobne, uznając je za własne odkrycie emotka Tak to działa. Po czasie dopiero historia dokonuje podsumowań emotka

Ja i moja ekipa doceniamy ludzi z poczuciem humoru, naśmiewanie się jawne zaś z "Bogu ducha winnych", tylko może "nieco myślących inaczej" i "nie tak bystrych" uważamy za niestosowne. To wszak nie ich wina, że się napinają. Napiętnowania zaś wymaga ewidentne wpuszczanie tu "w maliny" naiwnych, którzy wierzą w każde słowo pisane. To powinno być wyłapywane i korygowane. emotka

A ktoś tutaj się napinał, bo nie zauważyłam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6337000 Napisano: 23.03.2017 10:31:53 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

niunia-k napisał(a): Nie chodziło mi o kasę emotka   Sama omijam takie nagrody emotka

Tylko zastanawiałam się nad tym kogo wybierzecie z grupy skoro tylko dwie osoby pojadą emotka

Akurat o tym , że dobro powraca wiem dobrze emotka

Jeśli to będzie wyjazd, to pojadą osoby, które kochają piłkę najbardziej. Jeśli to będzie 4 osoby to wylosujemy dwie! Zawsze jest jakieś wyjście! emotka

A tam nie jest tak, że zwycięzca jedzie "obowiązkowo"? Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6336993 Napisano: 23.03.2017 10:24:23 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):Tym razem hasło jest genialne i nie tylko mnie się tak wydaje ale i kolegom z biura, bo myślało nad nim z tuzin ludzi

emotka Rety, gdybyż to było takie proste... Im więcej osób "myśli" nad hasłem, tym ono jest lepsze, powiadasz? emotka No to jest dopiero myślenie życzeniowe, pogratulować emotka emotka
Swoją drogą, strasznie to zgrany zespół, skoro kilkanaście osób jest w stanie się ze sobą dogadać i MYŚLEĆ WSPÓLNIE.
Do niedawna tak połączyć rdzenie umiały tylko procesory komputerowe emotka

Tworzymy jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny i zjawiskowy zespół. Nie ma to jak wespół w zespół, czyż nie? Poza tym lepiej jak grupa łebskich typów wybiera spośród kilkudziesięciu haseł to jedno. Przecież każdy wymyślał swoje a nie wszyscy myśleli nad jednym. Tu nie trzeba odhumanizowanego komputera tylko kilka kreatywnych pomyślunków emotka Ot takie tam przemyślenia w odpowiedzi na sarkazm emotka

Oczywiście życzę wygrania głównej emotka

Ale tu zastanawiam się jak podzielicie się wygraną emotka  

Tradycyjnie oddamy na licytacje na cele charytatywne! Nie samą kasą człowiek żyje, a dobre uczynki wracają. Grunt to się dobrze bawić i poczuć ten dreszczyk emocji w trakcie ogłaszania wyników. A jeśli przy okazji dobry uczynek się zrobi... emotka

A to zmienia postać rzeczy emotka  Podziwiam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6336992 Napisano: 23.03.2017 10:23:09 w Lay's
niunia-k napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Tym razem hasło jest genialne i nie tylko mnie się tak wydaje ale i kolegom z biura, bo myślało nad nim z tuzin ludzi

emotka Rety, gdybyż to było takie proste... Im więcej osób "myśli" nad hasłem, tym ono jest lepsze, powiadasz? emotka No to jest dopiero myślenie życzeniowe, pogratulować emotka emotka
Swoją drogą, strasznie to zgrany zespół, skoro kilkanaście osób jest w stanie się ze sobą dogadać i MYŚLEĆ WSPÓLNIE.
Do niedawna tak połączyć rdzenie umiały tylko procesory komputerowe emotka

Tworzymy jedyny w swoim rodzaju, niepowtarzalny i zjawiskowy zespół. Nie ma to jak wespół w zespół, czyż nie? Poza tym lepiej jak grupa łebskich typów wybiera spośród kilkudziesięciu haseł to jedno. Przecież każdy wymyślał swoje a nie wszyscy myśleli nad jednym. Tu nie trzeba odhumanizowanego komputera tylko kilka kreatywnych pomyślunków emotka Ot takie tam przemyślenia w odpowiedzi na sarkazm emotka

Oczywiście życzę wygrania głównej emotka

Ale tu zastanawiam się jak podzielicie się wygraną emotka  

Ja tak samo. I dlatego wolę wygrywać samodzielnie, bo dzieląc wygraną na tuzin ludzi... Hmm emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6335997 Napisano: 21.03.2017 15:24:10 w Lay's
luko922 napisał(a):

zonka78 napisał(a):

pusheen napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja myślę, że dużo jest kwestią szczęścia - siadają i przeglądają zgłoszenia dopóki nie trafią na pierwsze 10 fajnych. Przynajmniej ja bym tak zrobił przy takiej ilości zgłoszeń (bo na bank jest mnóstwo). I o ile przy stu nagrodach dziennie może nie jest to takie zauważalne, to tu może tak być. Chociaż nie twierdzę, że mam jakąś pewność emotka  

Wtedy by wychodziło na to, że wybierają z tych pierwszych zgłoszeń a ja wysyłam zawsze wieczorem i jakoś udało mi się wygrać. emotka

Moje też wieczorne emotka

Hmm, a może losują jakąś pulę po prostu, z której wybierają (muszę sobie jakoś usprawiedliwić porażkę emotka )

Ja też! Miałam taki fakty tekst emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6335974 Napisano: 21.03.2017 14:56:09 w Lay's
krseta napisał(a):

wiem, że to jeszcze daleko do końca, ale z ciekawości. takie bilety z głównej to są imienne?:) wiem, że sporo osób miało okazje już wygrać bilety na mecze z lays

Podajesz nazwiska osób, które jadą, ale na samym bilecie nie widnieją. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6335781 Napisano: 21.03.2017 08:28:32 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Ja bym chciała zamieszkać sama ale niby jak? Mam doświadczenie, jestem młoda, znam języki, obecnie poszukuję pracy, byłam już chyba na 20-30 rozmowach i co? Ano nic. Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.
A ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Warszawie? Pewnie za te 1800zł opłaciłabym czynsz i to wsio. Można głodować do końca miesiąca  emotka

A co potrafisz robić? Bo to jest kluczowe emotka
Mogę się wypowiedzieć na temat Trójmiasta, ostatnio dwie koleżanki szukały pracy (jeżeli to można nazwać szukaniem) i znalazły w przeciągu kilku dni dobrze płatną i bez doświadczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6335242 Napisano: 20.03.2017 09:27:19 w Lay's
synk napisał(a):

ciekawe czy na te kody z alledrogo coś wpadnie. Bo kody są pochodzenia....no...niepewnego że tak powiem

A dlaczego miałoby nie wpaść, skoro kody przechodzą? Myślisz, że są jakieś naznaczone? emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6334876 Napisano: 18.03.2017 14:01:21 w Lay's
http://allegro.pl....php?item=6755738933
Jest nowa aukcja na allegro emotka
kumulacja napisał(a):

Gdzie kupujecie promocyjne butelki Pepsi? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć /templateshttps://www.e-konkursy.info/public/img/emots/sad.gif

Kupowałam w osiedlowym sklepie. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6334567 Napisano: 17.03.2017 15:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

kinder bueno jeszcze nie informowali z poprzedniego tygodnia?

Nie. Zwykle informowali po 16-tej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6334528 Napisano: 17.03.2017 14:53:50 w Lay's
cb656 napisał(a):

Wychodzi na to, że sześć dni roboczych. Czyli od pierwszego dnia pierwszego etapu (poniedziałek) mają czas do kolejnego poniedziałku

A nawet do wtorku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6334480 Napisano: 17.03.2017 13:32:03 w Lay's
monisss napisał(a):

i tak i tak pisze;)
kurcze czy te kody sie same powinny odblokowac? pisalam do Avantii i kazali podac kody , bardzo lubie ta agencja, ale kurcze bede musiala chyba leciec szukac pepsi bo przeciez juz zaraz weekend i koniec pierwszego tygodnia emotka

A które Ci nie działają? Te biedronkowe, czy Pepsi? Wyświetl w wątku >>
0 0