Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6340446 Napisano: 31.03.2017 08:51:02 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

specjal napisał(a):

bethan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a): a jak tam nasze genialne KORPO?

Nie wywołuj wilka z lasu  emotka

A tam cisza..dźwięk klawisza? Nadstaw uszy...nikt już nie zamawia sushi emotka

Oświadczenie genialnej ekipy KORPO (skoro już tak nas nazywacie):
dziękujemy za pamięć o naszej skromnej ekipie (tak sami siebie nazywamy). Otóż śpieszymy donieść, że nie wygraliśmy telewizora! Nie zniechęciło nas to jednak, bo traktujemy udział w tym konkursie jako zabawę i oderwanie od codziennych stresów i obowiązków. Wręcz przeciwnie, zachęciło nas to do podjęcia kolejnych prób. W mijającym tygodniu zgłosiliśmy ok 30 haseł "z różnych parafii" (po 4 w każdym dniu), dodawanych w różnych porach dnia i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pierwszy dzień nie przyniósł koszulki, czekamy na kolejne wyniki. Jesteśmy bardzo pozytywnie nakręceni tym konkursem i Waszymi komentarzami, które nas dodatkowo motywują i choć niektóre w sarkastycznym tonie, to w sumie...miłe. Przynajmniej na forum nie jest nudno i jednostajnie. Pozdrawiamy wszystkich Laysożerców i forumowiczów. emotka

No i super, że się nie poddajecie emotka  A piszecie te posty razem, czy macie jakiegoś przedstawiciela? Bo jakoś dziwnie to brzmi, kiedy forumowicz wypowiada się w imieniu kilku osób (no chyba, że te posty też razem piszecie? emotka  ). Nie, żebym coś do tego miała, ale to, że gracie razem, nie oznacza, że musicie mieć jednakowe zdanie i pisać na forum w liczbie mnogiej.
W konkursach "nie poddawaj się" to podstawowe motto, więc życzę powodzenia emotka  Aaa... No i za mnie też proszę trzymać kciuki emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6340174 Napisano: 30.03.2017 15:28:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
maa napisał(a):

Gratulacje wycieczek do Wenecji z Kauflanda emotka  

Gratulacje!!! emotka  Może po tym walentynkowym wypadzie, wpadnie jeszcze 500 + emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6340114 Napisano: 30.03.2017 14:05:27 w Ambasadorinnowacji - Philips
Alle napisał(a):

sylwia2 napisał(a):

Niestety, ale te brudne urządzenia nie świadczą o pracownikach, ale o osobach, które wcześniej testowały dany produkt.
Mąż załapał się do testowania odkurzacza, oczywiście jest to odkurzacz wcześniej używany. Zastanawiam się czemu ludzie odsyłając sprzęt do producenta wcześniej go nie przetrą, umyją bądź usuną zbędne ślady użytkowania. Przecież to nic nie kosztuje! 

Nie do końca się zgadzam. Pracownik odbiera sprzęt odesłany przez testującego i to pracownik powinien zweryfikować jego stan, a tym bardziej doprowadzić go do porządku, jeśli stwierdzi, że sprzęt jest brudny. Wyszłoby na to, że nawet nie odpakowywali tylko przerzucali do kolejnych testujących. A jeśli w takim ekspresie albo innym urządzeniu weszłaby pleśń i ktoś by się zatruł, to czyja byłaby wina? Poprzedniego testującego? Nie. Właściciel odpowiada za to, co wysyła. I nawet jeśli ktoś odsyła sprzęt na maksa wypucowany to pracownicy mają obowiązek zweryfikować jego stan.

Zgadzam się. To, że ktoś odsyła sprzęt w takim stanie, to jedno, ale na sprzęcie ktoś się podpisał, że sprawdził jego stan... Wyświetl w wątku >>
2 Alle, dorothy 0

paula9891

#6340025 Napisano: 30.03.2017 11:40:20 w Lay's
wesoyromek napisał(a):

prawie "mugolskie" pytanie mam emotka  te laysy tudzież pepsi promocyjne na ten konkurs z tv i koszulkami to w dowolnym sklepie kupujemy czy w Biedronce(tu nie widziałam promocyjnych opakowań) 

W dowolnym, tylko zwróć uwagę, żeby na opakowaniu była informacja o konkursie emotka  Kody są pod nakrętkami i na zgrzewach opakowań w paczkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6339959 Napisano: 30.03.2017 10:23:03 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Ola1201 napisał(a):

Nie, rano jak wychodzę z domu to jej daję karmę i wodę, ale skubana je najwięcej jak ja już wrócę- a wcześniej ma prawie tyle, ile jej nasypałam rano.Daję jej tylko suchą karmę Purina One- siostra mi zostawiła dla niej. 

Mam kota i psa i jedzą tylko jak mają "towarzystwo" w osobie ludzkiej, a tak nie tkną karmy  emotka  

Ale za to jaka radość z jej strony jak wracam do domu- skacze po mnie jak opętana emotka

Kot to co innego, ale pies nie powinien mieć karmy w misce przez cały dzień, a w szczególności buldog francuski, który ma problemy z oddychaniem. Może się karmą zakrztusić, a jak nikogo nie będzie w domu, to...
Poza tym, karma to nagroda i powinien się cieszyć kiedy dostaje jeść.
No, ale wiem, że to nie Twój pies, więc pewnie nie masz na jego wychowanie wpływu... emotka
Te rasy (plus mopsy) są niesamowicie wesołe, pozytywne i przyjazne, ani grama w nich agresji i za to je uwielbiam emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6339911 Napisano: 30.03.2017 08:20:02 w Lay's
synk napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

tak, a gdzie królewska mość i goniec
tam serce zawsze za gońcem
poza tym koszulki wygrywają osoby, które samodzielnie wymyślają hasła, więc - bez uszczypliwości - nie jest to jeszcze sukces. Będzie tv - będą brawa. emotka  

może dla ciebie sukcesem w tym konkursie nie jest wygranie koszulki...nie musisz mierzyć innych swoją miarą. Wiem ile pracy kosztuje wpasowanie się w gust Lidki, więc szacun za każdą koszulkę. To nie jest tej miary konkurs co uśmiechy - gdzie byle szit wygrywał komin. Tu trzeba mieć to coś i szczęście.

Zgadzam się, że to dużo większy wyczyn, bo koszulek jest tylko 10 dziennie, a kominów było 100. To jednak wieeelka różnica emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6339773 Napisano: 29.03.2017 18:51:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

nic plus mandat o ktorym sie dowiedzialam... cudownie po prostu cudownie

emotka  Spokojnie, czekamy na cos duzego po prostu. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6339640 Napisano: 29.03.2017 13:59:09 w SZUKAM....
constanza napisał(a):

jeszcze jedno pytanie mam odnosnie rozwiazywania umowy o prace - okres wypowiedzenia 2 tyg liczymy od niedzieli/poniedzialku czy od dnia zlozenia?bo zglupialam juz a moja firma srednio ogarnieta wiec chce wiedziec na czym stoje emotka

Dwa pełne tygodnie. Jak dajesz wypowiedzenie w środę, to liczysz 2 tygodnie dopiero od poniedziałku. Wyświetl w wątku >>
1 constanza 0

paula9891

#6339600 Napisano: 29.03.2017 12:35:53 w Lay's
estrelitta napisał(a):

synk napisał(a):

3 dni w plecy emotka

tak jak u mnie emotka

My się Avanti chyba przestaliśmy rozumieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6339562 Napisano: 29.03.2017 11:43:18 w Ambasadorinnowacji - Philips
kaylie napisał(a):

W ekspresie włosy?

Na szczęście w samym ekspresie nie, ale w pudełku, w którym był - tak emotka
Pudełko mokre, brudne, ekspres też. Powinno być im wstyd.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6339556 Napisano: 29.03.2017 11:30:48 w Ambasadorinnowacji - Philips
kaylie napisał(a):

Hej. Otrzymałam produkt do testowania i oczywiście umowę. Zastanawia mnie czy tak ma być czy to jakieś niedopatrzenie --> Na żadnym z egzemplarzy nie było podpisu ręcznego osoby odpowiedzialnej od Philipsa. Tak jest zawsze, czy ja zaczynam od problemu? 

Do mnie przyszedł ekspres mokry, brudny, w pudełku były rozsypane ziarna kawy i włosy (mam nadzieję, że z nóg) emotka .
Zastanawiałam się, czy do nich nie napisać, bo na taki widok aż obrzydzenie bierze i nie wiem jak mam go testować... Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6339349 Napisano: 28.03.2017 20:44:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

Czy ktoś wysyłał Garniera bez polskich znaków i udało mu sie wygrać ? Bo nie wiem jak na to patrzą 

Ja zawsze wysylam bez polskich i wygralam emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, infatne 0

paula9891

#6339146 Napisano: 28.03.2017 14:21:27 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Mi tak szybko teraz czas leci, że dziś wyniki pelafenu, a ja znów nie zdążyłam zagrać  emotka
Z Jogobellą mam jeszcze szanse z dwa wierszyki napisać, by nie było, że nie próbowałam i się nie postarałam  emotka

Pewnie Cię to nie pocieszy za bardzo, ale ja się starałam cały konkurs i nie wygrałam ani jednej karty emotka  Może też nie był wcale dla Ciebie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6338928 Napisano: 28.03.2017 08:19:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
julia1264 napisał(a):

http://wizaz.pl/a....php?w=5&p=2   druga strona dolne zdjęcie pod tytułem Ja i scur W najbliższym czasie odpuszczę sobie kinder bo ten widok będzie mnie prześladował

To z Kinder we włosach (obok) tez niezbyt estetyczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6338689 Napisano: 27.03.2017 14:11:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
lubiemakaron napisał(a):

Smartbonus (czyli z wygranym bonem) - w tym samym hotelu dwie noce dla 2 osób tylko ze śniadaniami to 780zł.

Ejjj. Czyli nie można wykorzystać dwóch bonów na jeden wyjazd?

No chyba nie... Czyli lipa, myślałam, że można to połączyć...
 "Przy każdym Pakiecie SMART jest informacja o maksymalnej kwocie zniżki jaką można uzyskać dzięki Bonom Smart. Można wykorzystać bon wyższej wartości, wtedy jednak zostanie przyznana maksymalna możliwa zniżka dla danego pakietu. Istnieje również możliwość wykorzystania bonu niższej wartości, wtedy jednak zostanie przyznana zniżka w wartości odpowiadającej wartości posiadanego Bonu Smart." Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6338508 Napisano: 27.03.2017 07:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksiula73 napisał(a):

Czy w konkursie Garniera w Biedronce chcą skan paragonu, czy proszą o wysłanie go pocztą?

Skan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6338402 Napisano: 26.03.2017 19:52:42 w Lay's
kermit napisał(a):

paula9891 napisał(a):

magisterek napisał(a):

kermit napisał(a):

Stety - niestety, ale potwierdza podejrzenia, że jest to kryptoloteria. Jak wyjaśnić sytuację, w której to samo zdjęcie za pierwszym razem nie wygrywa nawet komina, a za drugim razem komin i ... telefon. Taka  sytuacja u mnie, a i pewnie nie tylko u mnie. O ile za drugim razem zdobyłoby tylko komin to ok za pierwszym razem były zdjęcia od niego lepsze, ale ciężko uznać tak jeśli za drugim razem zdobyło telefon. Moim zdaniem nie jest to może loteria czystej postaci ale coś na zasadzie losowania jakiejś ilości zgłoszeń np. kilkudziesięciu i wybieraniu z nich. U tego gościa też jak sam mówi burackie zdjęcie zdobywa komin a zdjęcia naprawdę fajne \"laysowe\" null.

W konkursach na hasła u AVANTI jest jeszcze ciekawiej emotka Hasło wysłane 5 razy nie zgarnia nic, a wysłane 6 raz tylko na inne dane WYGRYWA WSZYSTKO emotka Dla mnie to niestety konkurs na NAZWISKA a nie na hasła emotka Kiedyś, jak Lay\'sy robiła inna agencja wygrać można było wiele razy - liczył się tekst - wyniki publikowano - a tu... zastanawiam się nad tym czy swoje uwagi nie zgłosić na infolinie Fritolay - czyżbym z powodu jednej wygranej znalazł się u Avanti w bazie konkursowiczów TENJUZNICNIEWYGRA tzw gorszy sort, mogliby napisać od razu, bym już nie próbował, Laysów nie kupował, Panu już dziękujemy emotka

A ja uwazam, ze nie w kazdym konkursie mozna byc najlepszym i jesli nie wygraliscie, musicie sie z tym pogodzic.
Avanti w tych konkursach uwazam, ze jest uczciwe, bo w trybunach praktycznie za kazdym razem wygrywalam pilke, a na najlepsze haslo wpadla glowna. Usmiech, zwykly, ladny, za kazdym razem wygrywal komin, a co to znaczy kreatywnosc? Dla niego chyba obrzydliwe zdjecie typa w wannie pelnej chipsow... Hmm. Nie dziwie sie, ze jego zdjecia nie wygraly nawet komina!

Opieranie teorii o uczciwości agencji na fakcie, że wygrałaś ileś tam piłek jest średnio logiczne. Może masz szczęście w losowaniach? Swoją drogą potwierdza to raczej teorię o nazwiskach \"ok\" lub \"be\" skoro piłkę jak i komin można było wygrać tylko raz na te same dane więc siłą rzeczy grałaś na różne osoby...

Ehh no pewnie, ze mam szczescie. Nigdy nie wygralam nic w loterii emotka  Ale jak bedziesz sie z tym lepiej czuc, to tak, mam szczescie...
Hasla byly w podobnym stylu, ale dlugo myslalam nad kazdym i byly pomyslowe.
Myslcie co chcecie, ale ja po prostu godze sie z przegranymi, bo po prostu uwazam, ze byl ktos lepszy wedlug komisjii. A gust komisji jest zawsze inny, dlatego raz wygrywasz, a raz nie. Zycie. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6338397 Napisano: 26.03.2017 19:44:18 w Lay's
kermit napisał(a):

paula9891 napisał(a):

magisterek napisał(a):

kermit napisał(a):

Stety - niestety, ale potwierdza podejrzenia, że jest to kryptoloteria. Jak wyjaśnić sytuację, w której to samo zdjęcie za pierwszym razem nie wygrywa nawet komina, a za drugim razem komin i ... telefon. Taka  sytuacja u mnie, a i pewnie nie tylko u mnie. O ile za drugim razem zdobyłoby tylko komin to ok za pierwszym razem były zdjęcia od niego lepsze, ale ciężko uznać tak jeśli za drugim razem zdobyło telefon. Moim zdaniem nie jest to może loteria czystej postaci ale coś na zasadzie losowania jakiejś ilości zgłoszeń np. kilkudziesięciu i wybieraniu z nich. U tego gościa też jak sam mówi burackie zdjęcie zdobywa komin a zdjęcia naprawdę fajne \"laysowe\" null.

W konkursach na hasła u AVANTI jest jeszcze ciekawiej emotka Hasło wysłane 5 razy nie zgarnia nic, a wysłane 6 raz tylko na inne dane WYGRYWA WSZYSTKO emotka Dla mnie to niestety konkurs na NAZWISKA a nie na hasła emotka Kiedyś, jak Lay\'sy robiła inna agencja wygrać można było wiele razy - liczył się tekst - wyniki publikowano - a tu... zastanawiam się nad tym czy swoje uwagi nie zgłosić na infolinie Fritolay - czyżbym z powodu jednej wygranej znalazł się u Avanti w bazie konkursowiczów TENJUZNICNIEWYGRA tzw gorszy sort, mogliby napisać od razu, bym już nie próbował, Laysów nie kupował, Panu już dziękujemy emotka

A ja uwazam, ze nie w kazdym konkursie mozna byc najlepszym i jesli nie wygraliscie, musicie sie z tym pogodzic.
Avanti w tych konkursach uwazam, ze jest uczciwe, bo w trybunach praktycznie za kazdym razem wygrywalam pilke, a na najlepsze haslo wpadla glowna. Usmiech, zwykly, ladny, za kazdym razem wygrywal komin, a co to znaczy kreatywnosc? Dla niego chyba obrzydliwe zdjecie typa w wannie pelnej chipsow... Hmm. Nie dziwie sie, ze jego zdjecia nie wygraly nawet komina!

Ale chyba nie doczytałaś... Właśnie wygraliśmy więc nie ma się z czym godzić - nie godzić. Tylko po tym jak wygrałam wnioski są jakie są.

Doczytalam. Jak masz wątpliwości, to wysylaj hasla na inne nazwiska... Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6338392 Napisano: 26.03.2017 19:34:40 w Lay's
magisterek napisał(a):

kermit napisał(a):

Stety - niestety, ale potwierdza podejrzenia, że jest to kryptoloteria. Jak wyjaśnić sytuację, w której to samo zdjęcie za pierwszym razem nie wygrywa nawet komina, a za drugim razem komin i ... telefon. Taka  sytuacja u mnie, a i pewnie nie tylko u mnie. O ile za drugim razem zdobyłoby tylko komin to ok za pierwszym razem były zdjęcia od niego lepsze, ale ciężko uznać tak jeśli za drugim razem zdobyło telefon. Moim zdaniem nie jest to może loteria czystej postaci ale coś na zasadzie losowania jakiejś ilości zgłoszeń np. kilkudziesięciu i wybieraniu z nich. U tego gościa też jak sam mówi burackie zdjęcie zdobywa komin a zdjęcia naprawdę fajne "laysowe" null.

W konkursach na hasła u AVANTI jest jeszcze ciekawiej emotka Hasło wysłane 5 razy nie zgarnia nic, a wysłane 6 raz tylko na inne dane WYGRYWA WSZYSTKO emotka Dla mnie to niestety konkurs na NAZWISKA a nie na hasła emotka Kiedyś, jak Lay'sy robiła inna agencja wygrać można było wiele razy - liczył się tekst - wyniki publikowano - a tu... zastanawiam się nad tym czy swoje uwagi nie zgłosić na infolinie Fritolay - czyżbym z powodu jednej wygranej znalazł się u Avanti w bazie konkursowiczów TENJUZNICNIEWYGRA tzw gorszy sort, mogliby napisać od razu, bym już nie próbował, Laysów nie kupował, Panu już dziękujemy emotka

Avanti w tych konkursach uwazam, ze jest uczciwe, bo w trybunach praktycznie za kazdym razem wygrywalam pilke, a na najlepsze haslo wpadla glowna. Usmiech, zwykly, ladny, za kazdym razem wygrywal komin, a co to znaczy kreatywnosc? Dla niego chyba obrzydliwe zdjecie typa w wannie pelnej chipsow... Hmm. Nie dziwie sie, ze jego zdjecia nie wygraly nawet komina! Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6337795 Napisano: 24.03.2017 16:00:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
A ja mam blender - Garnier  emotka Wyświetl w wątku >>