Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6344361 Napisano: 10.04.2017 12:08:23 w Ambasadorinnowacji - Philips
Szukam osoby, która pomoże mi w nadchodzącej licytacji.
Próbowałam już swoich sił i niestety się nie udało, więc emotka
Oczywiście się odwdzięczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6344334 Napisano: 10.04.2017 11:39:04 w Lay's
niunia-k napisał(a):

Ja chyba , składam broń , poddaje się .
Wygrałam w sumie to co chciałam , więc nie będę już konkurencji robić ( w sumie to żadna konkurencja skoro nie wygrywam)  emotka

Ja już też siły nie mam emotka  Nie wiem o co im chodzi tym razem... Ani jednej koszulki, a zgłoszeń poszła masa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6344302 Napisano: 10.04.2017 11:18:57 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurzają mnie organizatorzy, którzy odwalają lipę. emotka
Zadanie: przyślij uzasadnienie (tekst, zdjęcie, link do filmu).
Konkurs dawno zakończony, a okazuje się, że organizator nie był łaskaw nawet obejrzeć przysłanego filmu, wrrr emotka
I jak tu wierzyć w uczciwość?! emotka

A gdzie są wyniki? Może po prostu jeszcze nie przejrzeli wszystkich zgłoszeń?
W regulaminie nie znalazłam też informacji na temat daty, do której powinni dokonać wyboru zwycięskiego zgłoszenia/czy tam zgłoszeń (nie brałam udziału, więc się nie zagłębiałam).
A konkurs zakończony 31 marca, czyli tydzień temu... To wcale nie tak dawno temu. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6343736 Napisano: 07.04.2017 19:43:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bilety z Kinder Bueno w SPAMIE  emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6343550 Napisano: 07.04.2017 13:46:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A ja dobrze czytam, że te pasty Aquafresh można kupić w dowolnym sklepie? Chodzi o konkurs PODWÓJNA MOC NAGRÓD emotka

Tak, dobrze czytasz emotka Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

paula9891

#6343480 Napisano: 07.04.2017 11:38:17 w Lay's
siasiolka napisał(a):

Gdzie jest kolega od "lewych" kodów?  ;)
Tak mnie ten umcyk bumcyk natchnął, że muszę kupić kilka zakrętek  emotka

Lewy jest tylko jeden emotka
Ale kody kupisz od tego użytkownika (jeżeli zechce Ci sprzedać emotka ) https://www.e-konkursy.info/profile/user/armiz Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6343432 Napisano: 07.04.2017 10:58:05 w Lay's
niunia-k napisał(a):

michałek13 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

michałek13 napisał(a): Wczoraj zagrałam po raz pierwszy - napiszcie jak tam wyniki się pojawiją i wczoraj to który będzie dzień losowania?

25 dzień to był wczoraj . Apo coś zastopowała dzienne wyniki to do Niej pretensje  emotka  Dziś może się pojawią ale na pewneo nie będzie to wczorajszy dzień. 
Ps. to nie losowanie (chyba)  emotka

Już to widzę jak to czytają i wybierają najlepsze - no ale może się mylę 

A ja widzę  emotka  jak siedzą nad moim zgłoszeniem i wygrywam Tv  emotka
Nie sądzę żebym miała aż takie szczęście w losowaniu emotka   

Moim zdaniem czytają (chociaż w tym konkursie nie wygrałam jeszcze niczego emotka ), ale gdybadnie nic nie zmieni, lepiej siadajcie i zacznijcie myśleć. emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

paula9891

#6343146 Napisano: 06.04.2017 15:15:07 w Lay's
andzi18 napisał(a):

paula9891 napisał(a):To zawsze tak jest, że laureat głównej zgarnia 3 nagrody.
Jak wygrasz koszulkę, masz szansę na tv.
Wygrasz tv, masz szansę na główną emotka

Załóżmy hipotetycznie. Wygrałem koszulkę, TV, ale wyjazdu na mecz już nie. Czy mam teraz szansę mimo wszystko wygrać go w kolejnych etapach, skoro nie mogę już zgarnąć koszulki i TV? emotka

To może niech teraz gra żona? emotka  Bo wtedy ma szansę wygrać tv (chyba, że koniecznie nie chcesz jej zabrać na mecz, to niech gra kolega emotka ).
Teoretycznie, regulamin dopuszcza taką możliwość (że wygrasz główną, jak wyślesz kolejne zgłoszenie w tym etapie, pomimo, że nie wygra koszulki), w praktyce hmm... Ciężko powiedzieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6343142 Napisano: 06.04.2017 15:11:16 w Lay's
monisss napisał(a):

mam sasiada Lewandowski ma na nazwisko... grac na niego czy sie z nim ochajtac? emotka

Grać na niego, bo jak się ochajtasz, to będziecie mieć jedno nazwisko, a jak zostanie tylko sąsiadem, będą dwa emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6343136 Napisano: 06.04.2017 15:07:33 w Lay's
FBanna, FBJózef, FBkrzysiek? weź lepiej zmień już ten początek dla niepoznaki...
Kody jak kody i uważam, że nikt ich nie sprawdza. Liczą się tylko hasła (właśnie dlatego jeszcze nic nie wygrałam emotka ). Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

paula9891

#6343126 Napisano: 06.04.2017 15:01:16 w Lay's
FBanna2 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

FBanna2 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lukasz7 napisał(a): Pytanie, udało sie komuś cos wygrać z kodow z allegro?

Wczoraj ktoś pisał, że tak...

Pytanie.... czy te osoby nie były podstawione emotka . Taki spisek emotka

Ehhh  Tylko teorie i spiski ...
Zajmijcie się lepiej graniem i wtedy będą efekty  emotka

Skoro kody nie trafiły razem z produktami  do sprzedaży, to zapewne Lay's nie ma ich w swojej bazie........więc łatwo mogą to sprawdzić. Mało tego, jedna osoba dostała ostrzeżenie, że zostanie zablokowana.... hmm emotka  Ktoś ewidentnie doniósł Avanti o sprzedaży...:/

I znowu jakiś dziwny FB emotka Ty myślisz, że ktoś uwierzy w to co piszesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6343125 Napisano: 06.04.2017 14:59:26 w Lay's
armiz napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

nataliarobert473 napisał(a):

Główne z pierwszego etapu już są na stronie

A jednak nazwisko Pazdan zobowiązuje  emotka

No bez jaj, wszystkie  3 nagrody zgarnęła?? emotka

To zawsze tak jest, że laureat głównej zgarnia 3 nagrody.
Jak wygrasz koszulkę, masz szansę na tv.
Wygrasz tv, masz szansę na główną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6342904 Napisano: 06.04.2017 09:34:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Agnes napisał(a):

defed napisał(a):

paula9891 napisał(a): Czary mary, czary mary,
Telewizor chce mój stary!
Hokus pokus dla Pani Lidki,
Koszulkę Kuby na moje c.cki! emotka

Ps.: Piersi by tutaj lepiej pasowały,
Lecz zarymować się nie chciały...

Nie wygrywasz? Niech Cię to nie dziwi, skoro piszesz, że chcesz Twój stary tivi...
Do wypowiedzi dodawaj myślniki, albo przecinki- zobaczysz wyniki! :P

telewizor to chyba Pauli stary chce a nie ona - przynajmniej ja tak to zrozumiałam

w temacie mnie to nawet ten wątek nie pomaga

Tak, mój stary chce emotka  Hehe. Interpretując wiersze na j. polskim, nigdy nie myślałam, że ktoś będzie interpretował moje, a jednak.

Autor miał na myśli, że: Nie wygrywa już od jakiegoś czasu, usilnie próbuje swych sił w konkursie kibice wygrywają PIERSI, posługuje się żartobliwym slangiem, więc nie jest prawdopodobnie w aż tak głębokiej desperacji, próbuje coś wyczarować, więc być może miał już kiedyś związek z magią, jest kobietą, ponieważ posiada c.cki emotka  I nie posiada zbyt dużego talentu, bo nie potrafi wyszukać odpowiednich rymów, do wybranych słów emotka
No cóż... Właśnie dlatego nie wygrywam od jakiegoś czasu. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6342869 Napisano: 06.04.2017 08:10:40 w Lay's
lukasz7 napisał(a):

Pytanie, udało sie komuś cos wygrać z kodow z allegro?

Wczoraj ktoś pisał, że tak... Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6342868 Napisano: 06.04.2017 08:10:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czary mary, czary mary,
Telewizor chce mój stary!
Hokus pokus dla Pani Lidki,
Koszulkę Kuby na moje c.cki!emotka

Ps.: Piersi by tutaj lepiej pasowały,
Lecz zarymować się nie chciały... Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6342558 Napisano: 05.04.2017 13:45:33 w Lay's
armiz napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Mysia napisał(a):

gdzie dwóch się bije.. choć już straciłam rachubę emotka to ja chcę być tym który skorzysta, ktoś mi podpowie jak wygrać na znane już agencji nazwisko mając kilka kodów? emotka emotka

No kurczę, już mógłby ktoś podać hasło, które wygrało koszulkę (nikt nie prosi o hasło na tv).
Ja w trybunach swoje podawałam (zresztą nie tylko ja), więc może będzie ktoś tak dobry?
Zupełnie nie wiem o co im chodzi w tym konkursie emotka

Raczej coś związanego z pepsi lub lays. 1000 zgłoszeń dziennie a 10 nagród trzeba mieć szczęście emotka

No próbuję i próbuję z Lay's i Pepsi emotka  Jak było po 30 piłek dziennie to udawało się wygrać od tak, teraz jest 10 koszulek i za nic w świecie nie mogę wygrać ani jednej emotka
Może jestem za mało kreatywna i muszę się bardziej postarać po prostu. Albo całkowicie źle formułuję swoje teksty...
Nie wiem, ale idę myśleć, może za którymś razem się uda emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6342553 Napisano: 05.04.2017 13:32:30 w Lay's
Mysia napisał(a):

gdzie dwóch się bije.. choć już straciłam rachubę emotka to ja chcę być tym który skorzysta, ktoś mi podpowie jak wygrać na znane już agencji nazwisko mając kilka kodów? emotka emotka

No kurczę, już mógłby ktoś podać hasło, które wygrało koszulkę (nikt nie prosi o hasło na tv).
Ja w trybunach swoje podawałam (zresztą nie tylko ja), więc może będzie ktoś tak dobry?
Zupełnie nie wiem o co im chodzi w tym konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6341611 Napisano: 03.04.2017 18:48:58 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, że nawet nie potrafię się skupić na czytaniu tego co tutaj pisaliście, a już nie mówiąc o napisaniu chociaż krótkiego tekstuemotka Jestem zmęczona, nieprzytomna, a jutro znowu muszę wcześnie wstać i przygotować się na ciężki dzień.
Taki dzień z życia cyborga, no ale cóż... Życie. Jeden pracuje jak wół, drugi spada na sam dół (co mam nadzieję, że nigdy mi się nie przytrafi).
Miłego wieczoru drodzy konkursowicze! Obyśmy jutro wkurzali się mniej emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6340779 Napisano: 31.03.2017 18:57:44 w Wkurza mnie...
sailor napisał(a):

Albedo!!! I ich śmierdzące ryby. Mój wiersz był lepszy!

Mój też był raz taki świetny, no ale... Jak widać za krótki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6340657 Napisano: 31.03.2017 14:51:52 w Lay's
mia napisał(a):

Niech to jasny szlag trafi! Ktoś mi podebrał 17-go dnia nazwisko. emotka
No to już mi raptem jedno w rodzinie zostało, na które może być TV. Nie cierpię Avanti i ich kretyńskich zasad. emotka

emotka  Ale tutaj ktoś podawał przykłady, że nazwiska się powtarzają, więc luuuz  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0