Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika paula9891

paula9891

#6350698 Napisano: 27.04.2017 10:41:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

paula9891 napisał(a):

giulietta napisał(a):

paula9891 napisał(a): A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...
Ludzie, którzy pracują w agencjach być może po prostu są zdolni? Tutaj na forum przecież też takich mamy i nie podejrzewam ich o plagiaty emotka  To są tacy sami ludzie jak Wy i mają prawo brać udział w konkursach, jeżeli nie organizuje ich agencja, w której są zatrudnieni.
I hasła, za które ludzie dostają samochody raczej nie są publikowane, więc dlaczego miałyby być tym razem?

a na jakiej podstawie przyjmujesz linię obrony tak jak my nie widząc tekstów.... za długo siedzimy w tym interesie, żeby nie widzieć tego, co widać  emotka  poza tym z doświadczenia wiemy, że inna pani z innej agencji brała udział w konkursach i wygrywała, jest na kilkunastu listach zwycięzców w necie, a panie z douglasa na ilu? 

czy równe szanse ma kowalski z pracownikiem agencji z tysiącami haseł?... a może też brać kredyty na kogoś, bo ma przecież dostęp do danych osobowych? 

i przy samochodach są publikowane hasła, jak agencja nie ma nic do ukrycia to wyda autka i do 5 miejsca z rezerwy  emotka  chyba, że pisze regulamin pod siebie...

Ja nie muszę się tłumaczyć na jakiej podstawie wysnuwam wnioski, bo nie tworzę oskarżeń.
Jeżeli tworzysz oskarżenie, radzę je czymś poprzeć, a nie tylko gdybaniem, bo inaczej może się to skończyć w sądzie.

właśnie tworzysz "oskarżenia" w stosunku do nas... i to bezpodstawnie, bo też nie widzisz tekstów... 

Napisałam "jeżeli", ale pozwól, że nie będę się wdawała w dalszą dyskusję, ponieważ uważam, że to strata mojego cennego czasu emotka
Idę się postarać o swoje 4 kółka, żeby nie mieć nigdy takiego bólu d...y emotka  Polecam! Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350684 Napisano: 27.04.2017 10:19:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

paula9891 napisał(a): A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...
Ludzie, którzy pracują w agencjach być może po prostu są zdolni? Tutaj na forum przecież też takich mamy i nie podejrzewam ich o plagiaty emotka  To są tacy sami ludzie jak Wy i mają prawo brać udział w konkursach, jeżeli nie organizuje ich agencja, w której są zatrudnieni.
I hasła, za które ludzie dostają samochody raczej nie są publikowane, więc dlaczego miałyby być tym razem?

a na jakiej podstawie przyjmujesz linię obrony tak jak my nie widząc tekstów.... za długo siedzimy w tym interesie, żeby nie widzieć tego, co widać  emotka  poza tym z doświadczenia wiemy, że inna pani z innej agencji brała udział w konkursach i wygrywała, jest na kilkunastu listach zwycięzców w necie, a panie z douglasa na ilu? 

czy równe szanse ma kowalski z pracownikiem agencji z tysiącami haseł?... a może też brać kredyty na kogoś, bo ma przecież dostęp do danych osobowych? 

i przy samochodach są publikowane hasła, jak agencja nie ma nic do ukrycia to wyda autka i do 5 miejsca z rezerwy  emotka  chyba, że pisze regulamin pod siebie...

Ja nie muszę się tłumaczyć na jakiej podstawie wysnuwam wnioski, bo nie tworzę oskarżeń.
Jeżeli tworzysz oskarżenie, radzę je czymś poprzeć, a nie tylko gdybaniem, bo inaczej może się to skończyć w sądzie. Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350649 Napisano: 27.04.2017 09:05:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

paula9891 napisał(a):

darog napisał(a):

Może branie udział w różnych loteriach/akcjach przez pracowników np Albedo marketing jest przyczyną "zaginięcia"
przesyłek pocztowych poleconych z paragonami..
Mieć paragon-który sam listonosz przyniesie - fajna sprawa..

A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...

Zdolni?? Tylko to jest tak jakby Einstein brał udział w konkursie fizycznym gdzie do wygrania jest samochód, fair?? Spuściłabyś głowę i zostawiłabyś to bez słowa? 

A co innego miałabym zrobić? Skoro był lepszy, to wygrał emotka  Miałby takie same prawo wziąć w nim udział jak ja. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

paula9891

#6350641 Napisano: 27.04.2017 08:55:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
Claudia77 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

darog napisał(a): Może branie udział w różnych loteriach/akcjach przez pracowników np Albedo marketing jest przyczyną "zaginięcia"

A nie uważacie, że wysnuwanie tak daleko idących wniosków może być krzywdzące? Trochę chyba przesadzacie...

a nie sądzisz, że mając dostęp do haseł czy tekstów naprawdę dobrych nie pokusiłabyś się by się " zainspirować" taką twórczością i nieć wygraną na talerzu...

Nie dowiem się, bo nie pracuję w agencji, ale na pewno bałabym się, bo co mi z tego wygranego samochodu, jak stres, że wyjdzie na jaw plagiatowanie, zjadłby mnie od środka. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350639 Napisano: 27.04.2017 08:49:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
darog napisał(a):

Może branie udział w różnych loteriach/akcjach przez pracowników np Albedo marketing jest przyczyną "zaginięcia"

I hasła, za które ludzie dostają samochody raczej nie są publikowane, więc dlaczego miałyby być tym razem? Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350628 Napisano: 27.04.2017 08:13:50 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a): Wkurza mnie NESCAFE  emotka emotka emotka emotka emotka

Mnie też emotka
Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać  emotka

Do słoiczka odsypywać można. Później gości tym uraczysz emotka  

No brawo, brawo emotka Dużo słyszałem o "słynnej na cały świat polskiej gościnności", tylko nie wiedziałem, że potrafi tak wyglądać emotka

Ale dlaczego? Ja bardzo lubię 3w1 i byłabym zachwycona, gdyby ktoś mnie nią poczęstował, więc nie uważam, że częstowanie nią gości (jeżeli sobie tego życzą) jest czymś złym  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350587 Napisano: 26.04.2017 22:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

mattadore napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dostałam kody do kina z Kinder Bueno na Wizaż i mi wybrali miasto Zgorzelec - nie wiem czemu. Czy tych kodów już nie da się wykorzystać w żądnym innym mieście?

Przecież przesyłali tylko kody bez narzucania miasta

Ja mam tak napisane w mejlu: Podwójny bilet do wybranego kina - "MULTIKINO, Zgorzelec" przesyłamy w postaci ekodu.
A żadnego Zgorzelca nie wybierałam o.O

Ja wybralam konkretne kino i nie narzucili nic w mailu.
A jak wchodzisz w link, to masz napisane, ze kody mozna zrealizowac w calej Polsce?
Mysle, ze dzialaja wszedzie, moze maile pomieszali emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350232 Napisano: 26.04.2017 11:57:36 w Lay's
nataszka napisał(a):

Gość w 6 tygodniu ma telewizor i w nowych wynikach z 42 dzień też jest -czy to może inne osoby???

Za 42 dzień ma tv. To tydzień numer 6. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6350217 Napisano: 26.04.2017 11:48:29 w Lay's
trebor1 napisał(a):

Ddodo

apoccalipsa napisał(a): Nie chciałam się przechwalać, ale mój chomik ostatnio błysnął geniuszem. Telewizor na pewno wykosi. emotka    emotka

dobra podpuściliście mnie na wyznanie... u mnie roztocza układają się w hasła na dywanie

Moja siostra dostała od rodziców chomika kilka dni temu, a on nagle urodził młode.
Mam tyle chomików, na które można grać, co z tego, jak nawet koszulki nie mam znowu emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6350140 Napisano: 26.04.2017 08:17:51 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

cb656 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a): Wkurza mnie NESCAFE

Mnie też. Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać.

Ech, w takich sytuacjach stosuję prostą zasadę: skoro kawa Woseba jest dla mnie obrzydliwa w smaku, unikam jej jak ognia i nie biorę udziału w tych konkursach, w których trzeba ją kupić. Bo to bez sensu jest - kupować dla paragonu i wyrzucać towar albo cierpieć podczas jego spożywania. A oddać sąsiadom też nie zamierzam, bo to byłoby wredne, skazywać niewinnych ludzi na cierpienie dla własnej wygody emotka No w każdym razie ja tak to widzę. emotka

kawa jest dobra jako peeling do ciała (oczywiście mielona, a nie rozpuszczalna) i to lepszy niż jakikolwiek sklepowy peeling emotka

I to mi się podoba! Niech żyje kreatywność emotka Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6349871 Napisano: 25.04.2017 13:33:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai
Musisz kliknąć na massangera, albo "wbijaj kody na stronie".
Wpisujesz kod i pojawi Ci się informacja o logowaniu, albo założeniu konta. Wtedy możesz założyć. emotka Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

paula9891

#6349795 Napisano: 25.04.2017 11:44:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
monisss napisał(a):

jeszcze kosmetyczka Batycki z Fantazji w Biedronce

I u mnie emotka  sms 11:41 Wyświetl w wątku >>

paula9891

#6349474 Napisano: 24.04.2017 13:41:21 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

ani Fantasia emotka

Ja teraz czytam ich regulamin i tam nie widzę informacji do kiedy muszą poinformować laureatów. Jest napisane, że wybierają do 21-go, a do kiedy informują nigdzie nie widzę emotka
"Organizator podejmie 3 próby kontaktu z Laureatem. Próby kontaktu będą podejmowane w dni robocze w godzinach 9-18 czasu polskiego" - No i wygląda na to, że będą dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6349441 Napisano: 24.04.2017 12:25:18 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

androm napisał(a): Wkurza mnie, bo przyszła karta z Jogobelli, ale z tego co czytam to nie da sie wyplacic  z bankomatu tej kasy.
Tylko jest mowa o placeniu nią. Czy to możliwe?

Wypłacałam z karty Jogobella 190 zł, 6 zł zjadł bankomat, pozostałymi 4 zł na karcie zapłaciłam za gazetę  emotka

Niestety karty nie wygrałam, ale kiedyś dostałam podobną. Można zapłacić za coś dużego i powiedzieć, żeby 200 zł zabrali z karty, a resztę dopłacić gotówką. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6349340 Napisano: 24.04.2017 09:09:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

czy z avon 25 lat przychodzą maile potw wysłanie zgłoszenia?

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6348745 Napisano: 21.04.2017 13:17:17 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Praca to praca. Za pracę powinno się płacić godziwie, stosownie do wkładanego wysiłku, umiejętności, doświadczenia. 

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że "praca to praca", bo jedna osoba potrafi dla firmy wygenerować miliony, a druga ją zadłużyć, więc praca, pracy nierówna. 

Nie doczytałaś, więc podkreśliłem fragment ominięty. Nie wiem, czy przypadkiem, czy celowo emotka Napisałem dokładnie to samo, skup się emotka

dokładnie , zgadzam się z cb656. To, co się teraz dzieje w zakładach pracy woła o pomstę do nieba.Zyski- ponad wszystko a pracownik traktowany jest jak niewolnik.Mnie, po 34 latach pracy wysiadł kręgosłup,jestem od 8 marca na L4 i już się zaczęły naciski, straszenie, że moje losy się ważą, że jestem do zwolnienia, że blokuję etat.Działają przez zastraszanie.  emotka

Poważnie? emotka Z czymś takim to prosto do sądu pracy! Nie mają praca Cię za cos takiego zwolnić! Wyświetl w wątku >>
1 mama2006 0

paula9891

#6348723 Napisano: 21.04.2017 12:36:36 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):Takie jest życie. Jak się zakłada własną firmę, to na początku jest się nawet na minusie i nikt nie widzi w tym nic złego...
Ja uważam, że jeśli człowiek ma jasny cel i wie do czego dąży, to i nawet praca za darmo na początek może być, bo wiadomo, że prędzej czy później to się opłaci.

Pod warunkiem, że ma INNE źródło utrzymania (choćby rodzinę, która pomaga).
A jak wyobrażasz sobie takie pracowanie za nic, kiedy ktoś jest zdany na siebie wyłącznie, a i czynsz trzeba zapłacić, i czymś ten razowy chlebek posmarować?
Praca to praca. Za pracę powinno się płacić godziwie, stosownie do wkładanego wysiłku, umiejętności, doświadczenia. Zrozumiesz być może tę ideę, kiedy problem dotknie bezpośrednio. Łatwo bagatelizować z oddali. Nie wiesz, jak smakuje tynk ze ścian. emotka

Paula9891 - wierz mi ze ja 10 lat temu wierzyłam ze praca w mojej obecnej firmie sie oplaci i tez poltora miesiaca pracowalam za darmo. Tyle ze bylam mloda, nie dzieciata, moglam siedziec po godzinach i zasuwac za grosze. Gdy zrobilam sie dzieciata i za darmo po godzinach zostawac nie moglam/nie chcialam no to wyszedl problem. W tym miesiacu np zrobilam 7 nadgodzin ale dzis po poltorej godziny pracy szefowa kazala mi isc do domu (bo przeciez nie bede jednej rzeczy robila - marnowanie czasu, w tym samym czasie trzeba kilka robic przeciez) wiec przypuszczam ze z tych 7 nadgodzin sobie "odbierze" 2,5 h ktorych dzis nie wypracowalam no i mi juz mniej zaplaci (albo i nie bo do konca miesiaca jeszcze kilka dni w ktorych moze mnie wygonic tak jak dzisiaj) Czy wg was to jest uczciwe?

Twoja sytuacja jest zupełnie inna. Takiego traktowania pracownika nigdy nie zrozumiem... Już dawno nauczyłaś się wszystkiego co powinnaś wiedzieć i uważam, że to nie jest sprawiedliwe.
Na Twoim miejscu szukałabym innej pracy, niestety. Trzymam za to kciuki! Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6348719 Napisano: 21.04.2017 12:32:39 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

paula9891 napisał(a):Takie jest życie. Jak się zakłada własną firmę, to na początku jest się nawet na minusie i nikt nie widzi w tym nic złego...
Ja uważam, że jeśli człowiek ma jasny cel i wie do czego dąży, to i nawet praca za darmo na początek może być, bo wiadomo, że prędzej czy później to się opłaci.

Pod warunkiem, że ma INNE źródło utrzymania (choćby rodzinę, która pomaga).
A jak wyobrażasz sobie takie pracowanie za nic, kiedy ktoś jest zdany na siebie wyłącznie, a i czynsz trzeba zapłacić, i czymś ten razowy chlebek posmarować?
Praca to praca. Za pracę powinno się płacić godziwie, stosownie do wkładanego wysiłku, umiejętności, doświadczenia. Zrozumiesz być może tę ideę, kiedy problem dotknie bezpośrednio. Łatwo bagatelizować z oddali. Nie wiesz, jak smakuje tynk ze ścian. emotka

Dokładnie, tylko o takich ludzi mi chodziło. Miałam na myśli osoby mieszkające jeszcze z rodzicami i zaczynające dopiero karierę.
Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że "praca to praca", bo jedna osoba potrafi dla firmy wygenerować miliony, a druga ją zadłużyć, więc praca, pracy nierówna. Taka osoba, która chce się czegoś nauczyć raczej nie przynosi firmie dużych zysków (jeżeli nie straty, w przypadku kiedy jeszcze takiej osobie płacisz).
Jeszcze jest ok, jeżeli potem w Twojej firmie zostanie, ale jak chce się nauczyć i wyfrunąć? Zostajesz na lodzie i znowu uczysz kolejną.
Tez na początku zarabiałam grosze, więc to nie do końca jest tak, że mnie to nie dotknęło. Od czegoś trzeba zacząć niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

paula9891

#6348680 Napisano: 21.04.2017 11:44:57 w Lay's
cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

Koszulki czy piłki z autografami nie są zawrotnie drogie, bo sporo osób takie skarby wystawia.

Ojć, zdziwiłabyś się, ile fani potrafią zapłacić za autograf emotka
Zdobyłem przed laty autograf Anity Lipnickiej - konscertowała w klubie w moim mieście (nie muszę dodawać, że wejściówka to wygrana w konkursie? emotka ) Jeszcze wtedy nie byli oficjalnie parą z Porterem, ale trochę dziwnie na mnie patrzył przy stoliku, gdy podsunąłem Anicie nie płytę, a egzemplarz Playboya, gdzie miała sesję emotka
...no i niedawno poszedł ten podpisany egzemplarz do fana za pięć dych emotka

Konkursowiecze mają biznes we krwi. Ja sprzedałam kiedyś za grubą kasę autograf Zakościelnego, w którym kochałam się na zabój. Do dziś nie wiem czemu się ze mną nie ożenił  emotka  

Kochałaś się w nim, ale i tak sprzedałaś? No wiesz... emotka  Zapewne chciałaś czegoś więcej niż autografu, no ale cóż... Teraz nie masz ani jednego, ani drugiego emotka
Ja tam nie będę zaniżać ceny na allegro i też wystawię swoją po 200 zł. emotka Wyświetl w wątku >>
1 specjal 0

paula9891

#6348613 Napisano: 21.04.2017 10:08:01 w Lay's
aurorcia napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mia napisał(a):

synk napisał(a): ja oddałem na charytatywną aukcję - będzie na allegro. Może się uda sensowną cenę uzyskać (były na allegro za ponad 100zł, ale to z pierwszego rzutu)

A są w ogóle gdzieś na Allegro (czy tylko "były")? Przeglądałam kilka dni temu i nic nie znalazłam...

Są, widzę emotka  Jedna z licytacją od 1 zł, a druga po 249 zł.

To ja jestem ślepa, bo nie znalazłam emotka  podasz link?

Pewnie emotka
https://allegro.pl/listing?string=koszulka%20autograf%20b%C5%82aszczykowski&order=m&bmatch=s0-uni-1-4-0222 Wyświetl w wątku >>
0 0