Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6276803 Napisano: 28.10.2016 16:38:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Auchan popoprawiał u wybranych błędne rozwiązania z "kawalerja" i "kawaler" na kawaleria, ale nagrodzenie zostali Ci sami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6276800 Napisano: 28.10.2016 16:35:26 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

Wysłałem wczoraj dwa fajne zgłoszenia na Auchan, ale chyba tylko ja w całym kraju źle rozwiązałem rebus, i zamiast kawaleria napisałem kawaler  emotka

W moim mieście nagrodzili bonem rozwiązanie kawaler, więc raczej nie odbierali go jako niepoprawne. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6276582 Napisano: 28.10.2016 12:44:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Kawaler" też jest nagradzany przez Auchan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6276486 Napisano: 28.10.2016 11:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostajecie zwrotki z Nescafe w Żabce? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6275416 Napisano: 26.10.2016 14:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie w Auchanie jednego dnia wylosowali 2 razy tą samą osobę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6275384 Napisano: 26.10.2016 13:56:51 w Informują
Nadal Pelafen Furby, gdyby ktoś stracił nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

Niebieska_Laguna

#6274597 Napisano: 25.10.2016 10:24:36 w Intermarche
pioge7 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

A w konkursie Jacobs chcą numer transakcji z dołu paragonu... U mnie jest to dwucyfrowa liczba, która pewnie powtórzy się na innych paragonach, a oni nie będą uwzględniać drugi raz tego samego numeru...

Chodzi Ci o ten kawowy konkurs? Tam też podajesz nazwę miasta, to już by był prawdziwy pech gdyby się powtórzyło, mało prawdopodobne. 

U mnie akurat jest dużo tych sklepów emotka i wydaje mi się, że jeśli ktoś kupi z rana tak jak ja, to spora szansa, że się powtórzy numer, bo są bardzo proste.

Ta, i że kupi kawę Jacobs akurat, i jeszcze zgłosi na konkurs... Jasne, prawie 100% prawdopodobieństwa. emotka

Przy moim pechu dałabym 110% prawdopodobieństwa emotka emotka

Ja miałem takie szczęście że kupowałem w dwa dni, czwartek (mama) piątek (ja). W czwartek miałem 47 a w piątek 45 (różne kasy) to samo miasto emotka  wiec było blisko emotka    

Ja mam 44, więc też blisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6274564 Napisano: 25.10.2016 09:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Wiem, moje złudne marzenia nie mają sensu ... Ale do kiedy mają czas z 15 lat Kauflanda wytypować 10 szczęśliwców dla jakże pięknych samochodów Audi A3? emotka

Mają baaaaardzo dużo czasu. Do 30.11

Informacja o wynikach poszczególnych Etapów Konkursu zostanie umieszczona przez Komisję na stronie Konkursu www.kaufland15lat.pl do 30 listopada 2016 r. oraz przesłana w formie wiadomości e-mail do Zwycięzców poszczególnych Etapów.

serio e-mailem? a jak ktoś skasuje myśląc, że to spam ?:P
wygrałeś Audi A3 - kliknij aby potwierdzić swoje dane emotka

Ktoś może nie odebrać telefonu, bo nie będzie miał zasięgu albo sobie wyciszy. Może też być akurat w pracy emotka Według mnie forma e-mail/sms jest lepsza. Bo w niektórych konkursach dzwonią tylko raz i nagroda przepada... Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

Niebieska_Laguna

#6273909 Napisano: 23.10.2016 19:21:21 w Intermarche
mia napisał(a):

scrabble napisał(a):

A w konkursie Jacobs chcą numer transakcji z dołu paragonu... U mnie jest to dwucyfrowa liczba, która pewnie powtórzy się na innych paragonach, a oni nie będą uwzględniać drugi raz tego samego numeru...

Chodzi Ci o ten kawowy konkurs? Tam też podajesz nazwę miasta, to już by był prawdziwy pech gdyby się powtórzyło, mało prawdopodobne. 

U mnie akurat jest dużo tych sklepów emotka i wydaje mi się, że jeśli ktoś kupi z rana tak jak ja, to spora szansa, że się powtórzy numer, bo są bardzo proste.

Ta, i że kupi kawę Jacobs akurat, i jeszcze zgłosi na konkurs... Jasne, prawie 100% prawdopodobieństwa. emotka

Przy moim pechu dałabym 110% prawdopodobieństwa emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6273901 Napisano: 23.10.2016 19:01:15 w Intermarche
scrabble napisał(a):

U mnie akurat jest dużo tych sklepów emotka i wydaje mi się, że jeśli ktoś kupi z rana tak jak ja, to spora szansa, że się powtórzy numer, bo są bardzo proste. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6273887 Napisano: 23.10.2016 17:58:39 w Intermarche
A w konkursie Jacobs chcą numer transakcji z dołu paragonu... U mnie jest to dwucyfrowa liczba, która pewnie powtórzy się na innych paragonach, a oni nie będą uwzględniać drugi raz tego samego numeru... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6273683 Napisano: 22.10.2016 18:15:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj bony z Tchibo i wreszcie po rocznej przerwie docenił mnie Wizaz emotka dając mi krem do testów emotka Wyświetl w wątku >>
1 teodozja 0

Niebieska_Laguna

#6273655 Napisano: 22.10.2016 17:02:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że przegapiłam mejla z informacja o wygranej... Dopiero dzisiaj jak czyściłam pocztę, to się go dopatrzyłam. Jeden dzień zwłoki i przepadłaby mi nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6273591 Napisano: 22.10.2016 12:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Czy ostatnio jak była krzyżówka Auchan, to powiadamiali w soboty?

Nie.
A czy są jakieś zwrotki w tej edycji?

Ja nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

Niebieska_Laguna

#6273582 Napisano: 22.10.2016 12:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ostatnio jak była krzyżówka Auchan, to powiadamiali w soboty? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6273251 Napisano: 21.10.2016 15:28:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
Pitach napisał(a):

marzenier napisał(a):

W temacie obrazkowych odpowiedzi słownych,nurtuje mnie pytanie,ile takowych "wyjątkowo kreatywnych" odpowiedzi od "wykazyjacych się niezwykłą świeżością i niebanalnym podjęciem do tematu uczestników" poszło na konkurs z audi w Kauflandzie?

Strach się bać.

Kaufland zapowiedział, że będzie brał pod uwagę tylko teksty, a w formularzu nie było miejsca na wklejenie foto, wątpię też, żeby otwierali linki do innych stron, gdzie są zamieszczane cudaczne prace. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

Niebieska_Laguna

#6272897 Napisano: 20.10.2016 21:24:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie skład jednego z konkursowych produktów... na pierwszym miejscu cukier, potem syrop glukozowy i całkowicie utwardzony olej z ziaren palmowych chyba najgorsze świństwa z możliwych, a dalej jeszcze litania stabilizatorów i innych cudów. Na co dzień nie gustuję w tego typu przetworzonych produktach i jestem naprawdę mocno zaskoczona jak te koncerny trują ludzi. To czysta rakotwórcza bomba. Myślałam, że oddam je komuś z rodziny albo znajomym, bo sama nie pijam kawy, ale nie mam sumienia ich truć emotka A teraz jeszcze CETA i TTIP. Już całkiem skażą wszelkie jedzenie... Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6272658 Napisano: 20.10.2016 15:03:41 w Czy informują/ informowali?
Tchibo ITM było łaskawe poinformować czy czekają na ostatni dzień? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6272268 Napisano: 20.10.2016 08:15:38 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

iskierka napisał(a):

dzisiaj w Biedronce sprzedawczyni udarła mi róg paragonu  emotka  wygląda jakby pies go wygryzł .Niby to lewy dolny róg  ale znając życie jakby co nie uznają go ...jeszcze byyły na nim zakupy na dwa konkursy  emotka

Iskierka, miałam to samo w Żabce, pani oddarła byle jak i został kawalek paragonu w maszynie i nadziwić się nie mogła,że upierałam się,żeby ten pozostały kawałek też mi dała... nikt normalny nie zrozumie,że dla nas ważniejszy jest dobry paragon niż  kupiony towar emotka ))

Mi ostatnio Pani w Intermarche wcale nie wydała paragonu, zostawiła go na kasie, nawet nie wyrzucając do kosza i już zaczęła podliczać kolejną osobę. Jak się grzecznie upomniałam, to rzuciła mi go z wielką łaską głośno przy tym wzdychając emotka Potem już nawet mi nie odpowiedziała na dziękuję i do widzenia - tak ją to wkurzyło, że człowiek prosi o paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6271281 Napisano: 18.10.2016 12:05:11 w Czy informują/ informowali?
hehatka31 napisał(a):

madzia34 napisał(a):

czy Tchibo wIntermarche informowało??

Mam nadzieję, że jeszcze nie emotka

Do dzisiaj mają czas na wybór, potem 3 dni na powiadomienie.
Wyświetl w wątku >>
1 madzia34 0