Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6308437 Napisano: 06.01.2017 15:06:07 w Intermarche
A na Kamis jest 14 dni do odesłania? Dobrze usłyszałam? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6308230 Napisano: 05.01.2017 18:51:45 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
defed napisał(a):

Bigos bez mięsa - ma ktoś sprawdzony przepis? W necie tego tak dużo!

Jak dla mnie tylko Jadłonomia emotka Mam w domu książkę Marty i wszystko wychodzi pysznie, każdy przepis dopracowany w najmniejszym detalu. Dania są aromatyczne i pełne smaku.
http://www.jadlon...etarianski-doskonay/ Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6308213 Napisano: 05.01.2017 17:55:32 w Czy informują/ informowali?
bandit napisał(a):

Witam 
Czy były informacje z konkursu KAMIS w  INTERMARCHE ?

Jeśli chodzi o ten konkurs https://www.e-kon...he.html#.WG56YX10xMs to już dawno wszystko poinformowane Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6306724 Napisano: 02.01.2017 14:57:54 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mellowfruit 
Osoba godna polecenia. Dziękuję za udaną transakcję w tak przesympatycznej atmosferze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6305977 Napisano: 30.12.2016 14:04:07 w Czy informują/ informowali?
cc_investigator napisał(a):

darog napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Kamis z bonami do Inter - do kiedy powinien poinformować ? Albedo

2x czytalem regulamin, wybieraja hasła dzienne główne + bony tego samego dnia..
potem informują.. nie wiem dlaczego nie informuja o bonach..

Moim zdaniem do 09.01 - pierwszy raz chyba im tak wyszło, że podzielili informowanie o głównych i bonach, ale to pewnie z okazji świąt. Ciągle mało mi nagród głównych, ale może tym razem wyjątkowo mało osób się pochwaliło...

Po Albedo można spodziewać się wszystkiego. W niektórych konkursach mają te swoje etapy, a potem przy dzwonieniu i tak je mieszają. Z organizacją u nich kiepsko, więc możliwe, że po nowym roku jeszcze zadzwonią z kilkoma głównymi.  Z mojego doświadczeniem u nich wynika, że nie ma żadnej logiki w ich sposobie powiadamiania (albo ja jej nie ogarniam). Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6304638 Napisano: 25.12.2016 14:45:51 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon od zaufanej osóbki na ten konkurs w TOPAZ https://www.e-kon...ym.html#.WF_Ma310xMs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6304481 Napisano: 23.12.2016 21:49:43 w Udane wymiany - polecane nicki:)
madzia1-s napisał(a):

Niebieska_Laguna bardzo polecam, super kontakt, pełne zaufanie i w 100% udana transakcja!

I ja wzajemnie polecam oraz dziękuję za transakcję przeprowadzoną w tak miłej atmosferze! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6304406 Napisano: 23.12.2016 15:06:54 w Intermarche
angelika1701m napisał(a):

aguagu napisał(a):

Czy Albedo "Najpiękniejsze święta" informowało też o 1000 zł dla siebie? emotka

i czy komuś napisali, co wygrał, bo wysłałam dwa zgłoszenia, każde z prezentem dla innej osoby i nie mam pojęcia które docenili emotka

Nie, nie jest napisane, co się wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6304396 Napisano: 23.12.2016 14:52:22 w Czy informują/ informowali?
Czy W.KRUK informował o kartach po tysiąc złotych? Z tego konkursu https://www.e-kon...uk.html#.WF0sCX10xMs Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6304390 Napisano: 23.12.2016 14:41:20 w Informują
14:23 mejl o portfelu z ITM Podaruj najpiękniejsze święta
Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6303695 Napisano: 21.12.2016 17:42:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Co z wynikami Bobovity? Dobrze zapisała, że to już po terminie?  emotka

Tak. Wybór był do 16, a potem 2 dni robocze na powiadomienie, więc do wczoraj. Może zapomnieli, że konkurs organizowali  emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6303582 Napisano: 21.12.2016 14:44:29 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie kolejne konkursy promocyjne, w których do wygrania jest tylko jedna fajna nagroda, a poza tym nic albo jakieś badziewie za 15 złotych... Nawet szkoda grać, bo szansa na wygraną jak trafienie w lotka, a przynajmniej odpowiedzi nie trzeba pisać. Mogliby na te nagrody drugiego stopnia jakieś bony chociaż dawać emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6303398 Napisano: 21.12.2016 09:20:14 w Udane wymiany - polecane nicki:)
vickichelm napisał(a):

Polecam i dziękuję za wymiany z :
Prad
Niebieska_Laguna
kammaro
gonika

Ja również dziękuję i oczywiście polecam emotka  Miło i konkretnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6302998 Napisano: 20.12.2016 12:25:51 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

nkba napisał(a):

cb656 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Wkurza mnie, ze co chwile w niemieckim radiu podaja, ze ciezarowka na polskich numerach rejestracyjnych z poskiej firmy wjechala w tlum ludzi, po drodze niszczac i lamiac budy kramarzy. Podejrzewam, ze (...) Polaka zamordowano. Tutaj cisza co do zamachowcow, tylko stale o polskiej ciezarowce, z Polski i polskim kierowcy lub wspolkierowcy.

Martwy mężczyzna znaleziony w kabinie ciężarówki, która wjechała w tłum ludzi w Berlinie, to Polak - potwierdziła ostatecznie nad ranem niemiecka policja.

Też usłyszałam teraz o tym w radio, choć podejrzewałam to już wczoraj emotka Masakra emotka

dopóki poprawność polityczna będzie dla Niemców wazniejsza, niż ich życie i bezpieczeństwo to tak będzie....

Przeraża mnie to życie, ten świat  emotka  boję się o swoją rodzinę! ;(
nienawidzę uchodźców!!!!! Uciekali ze swojego kraju bo bali się o swoje życie, ktoś naraża się swemu państwu aby dać jm schronienie a oni się tak odwdzięczają?... emotka  w głowie się nie mieści ! Jestem zła ! chce mi się płakać emotka  strasznie mi szkoda rodziny kierowcy ciężarówki i ofiar w zapachu emotka  

Bo nie uciekły spokojne rodziny z dziećmi, tylko w większości bandyci. Wojna w Syrii stała się pretekstem do przeniesienia się na zasiłki do europy. Śmieszne jest to, że tak potężne państwa są wobec tego bierne i bezbronne... Mają przecież wojska, mogliby w krótkim czasie zrobić porządek, ale wolą narażać własnych obywateli w imię poprawności politycznej. Jedyną nadzieją jest to, że ludzie powoli otwierają oczy i chcą zmiany. Pokazują to wyniki wyborów w wielu państwach. Najdobitniej w USA, gdzie wygrał Trump, który oficjalnie był przeciwko temu całemu cyrkowi. Polska też wybrała konserwatywną, antyniemiecką partię. Podobnie na Słowacji, Węgrzech. Merkel z dnia na dzień traci poparcie w Niemczech na rzecz otwarcie anty islamskiej partii... Mimo wszystkie najbliższe lata raczej nie zapowiadają się spokojnie, nawet jak ktoś spróbuje posprzątać ten bałagan. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6302545 Napisano: 19.12.2016 15:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dalej nie doszły do mnie bony z Jesieni w ITM emotka  Ktoś jeszcze czeka? Bo chyba wszyscy już dostali.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6302047 Napisano: 18.12.2016 11:24:15 w Intermarche
frodo napisał(a):

mia napisał(a):

frodo napisał(a):

angelika1701m napisał(a):

frodo napisał(a):

Dostajecie potwierdzenia z ITM Kamis? Bo u mnie brak emotka

tak, dostałam od razu

Wysłałam ponownie na numer 4321 Kamis1.odpowiedź i dalej nie ma zwrotki... Kurcze co w takim razie robię źle???

Może to kwestia sieci? U mnie np. ostatnio Plus potrafi mieć takie zawiechy, że szlag mnie trafia... emotka

W takim razie dzisiaj Play szwankuje, bo i z Kamis i z abc brak zwrotek emotka

Mi z Play poprzychodziły o 3 w nocy, a wysyłałam gdzieś w południe. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6302036 Napisano: 18.12.2016 10:45:20 w Smolar
defed napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Mój telefon zwariował i wysłał mi dwa razy to samo zgłoszenie do Smolara emotka  Dostałam dwie zwrotki, a najgorsze jest to, że esemes z numerem paragonu i nie mogę go innym zastąpić. Myślicie, że będą chcieli ewentualnie dwóch paragonów z tym samym numerem? Zgłoszenia identyczne, ten sam numer telefonu. Nie wiem, czy do nich pisać i wyjaśnić  emotka

pisać, prosić o anulowanie dubla - kiedyś miałam problem z wysłaniem hasła poprzez ich formularz, pisałam, wyjaśniałam, doopę zawracałam, a i tak wygrałam  emotka

Dziękuję bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6302025 Napisano: 18.12.2016 10:05:44 w Smolar
Mój telefon zwariował i wysłał mi dwa razy to samo zgłoszenie do Smolara emotka  Dostałam dwie zwrotki, a najgorsze jest to, że esemes z numerem paragonu i nie mogę go innym zastąpić. Myślicie, że będą chcieli ewentualnie dwóch paragonów z tym samym numerem? Zgłoszenia identyczne, ten sam numer telefonu. Nie wiem, czy do nich pisać i wyjaśnić  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6301424 Napisano: 16.12.2016 14:52:57 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

delvitto napisał(a): a jakie dni teraz będą informowane? ja zagrałam dopiero 9, i nie wiem, czy już mam się martwić.

9. poinformowany.

Czy wyniki były tylko z III, czy też z IV etapu? emotka

4 etap komisja dopiero 19 Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6301382 Napisano: 16.12.2016 14:28:38 w Informują