Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6314994 Napisano: 27.01.2017 11:33:24 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ja kiedyś takie pudełko od razu taśmą zakleiłam, ale i tak nic to nie pomogło emotka Musze poszukać jakiejś instytucji charytatywnej w moim mieście, może organizują jakieś zbiórki żywności, to będę oddawać.

Poszukaj jakiejś świetlicy środowiskowej w okolicy. Takiej do której dzieciaki z "trudniejszych" domów mogą zajść po szkole, odrobić lekcje i takie tam. 
Myślę, że w każdym mieście są takie miejsca. Ja w moim 30 tyś. mieście znalazłam taką i oddaję tam wiele rzeczy okołokonkursowych. 

Mam blisko dom dziecka, zawsze było mi głupio tam iść się zapytać, czy przyjmą takie rzeczy, ale teraz chyba się wybiorę. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6314977 Napisano: 27.01.2017 11:14:02 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Kolejna złamana obietnica, że przy konkursie ze słodyczami nie będę jadła tego, co kupię... emotka

Aktualnie mam taki myk, że zakupione słodycze wkładam do kartonu po jakiejś tam nagrodzie - skoro ich nie widzę, w ogóle o nich nie myślę emotka

Ja kiedyś takie pudełko od razu taśmą zakleiłam, ale i tak nic to nie pomogło emotka Musze poszukać jakiejś instytucji charytatywnej w moim mieście, może organizują jakieś zbiórki żywności, to będę oddawać. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6314935 Napisano: 27.01.2017 09:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Gdzie są wyświetlane te ciekawostki w konkursie Auchan? Bo mi od razu pytania wyskakują, ktoś szukał tych odpowiedzi?  emotka

Ja metodą prób i błędów, jak się źle zaznaczy, to taki kogut wyskakuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0

Niebieska_Laguna

#6314934 Napisano: 27.01.2017 09:26:53 w Wkurza mnie...
Kolejna złamana obietnica, że przy konkursie ze słodyczami nie będę jadła tego, co kupię... emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6314870 Napisano: 26.01.2017 20:56:23 w SZUKAM....
Orientuje się ktoś, czy jeśli wyślę paczkę znajomej osobie do Brazylii, to może ją przejąć urząd celny i będą oczekiwali jakiegoś cła? Pamiętam, że raz jak zamawiałam coś z Korei to mi przejęli przesyłkę i płaciłam podatek, ale wtedy przedstawiałam fakturę ze sklepu. A co w przypadku, gdy nie są to zakupy, tylko kilka polskich produktów spożywczych i kosmetycznych dla znajomej? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6314373 Napisano: 25.01.2017 13:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja w regulaminie nie widzę zapisy ,by wpisać miasto. Jest prefiks milka i numer syst. Pod numer 7055

Bo są dwie wersje regulaminu. Inna na stronie Żabki, a inna na stronie agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6314371 Napisano: 25.01.2017 13:36:36 w Wkurza mnie...
Mam swój numer telefonu od trzech lat, a nadal wydzwaniają na niego różne instytucje z pytaniem o byłą właścicielkę. Przynajmniej 3 razy w tygodniu słyszę pytanie: czy rozmawiam z panią XX, którą nie jestem. Zgłaszałam to do operatora, ale oni twierdzą, że nic nie mogą na to poradzić. To samo w banku, a ciągle przychodzą mi z niego powiadomienia, co owa pani robi ze swoim kontem, ile wypłaca i wpłaca... Jak można zrezygnować z numeru telefonu i pozostawić go do konta bankowego... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6314362 Napisano: 25.01.2017 13:19:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jak to w końcu z tym prefiksem? Przejrzałam gazetkę Żabki i tam w instrukcji wysłania zgłoszenie nie ma nic o mieście... Chyba aż takiej gafy by nie popełnili, żeby nie uwzględnić takiej ważnej informacji w gazetce, która wychodzi chyba też drukiem.

Ale w sumie po co mi to, skoro Pani w Żabce dała mi dzisiaj kompletnie wyblaknięty paragon, który wylądował w koszuemotka O żadnym duplikacie nie chciała słyszeć... wyszłam, żeby mnie policja za 4 złote nie zgarnęła. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6314291 Napisano: 25.01.2017 11:04:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=scrabble] W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu:

10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w Promocji i wykonanie zadania konkursowego przezUczestnika oraz odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący
sposób:
po uprzednim dokonaniu zakupu, Uczestnik Promocji wysyła pod numer 7055 SMS
zawierającą, z zachowaniem poniższej kolejności, następujące treści oddzielone
kropkami:

prefix Milka, a następnie
numer systemowy, nazywany tez numerem transakcji, uwidoczniony na doleparagonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów, a następnie

wykonane zadanie konkursowe polegające na odpowiedzi na pytanie : Twój sposób napogodę ducha zimą :
Przykład: Milka.Poznan.1138. Kiedy mroz na dworze szczypie i zlyhumor na mnie lypie, kiedy snieg mi w oczy proszy no i odmarzają uszy, biorę narty albo
sanki, wtedy lepsze sa poranki, a na wieczor ksiazka, kocyk dostarczaja mi zimowej
mocy. 

Więc skąd ten "POZNAŃ" w prefixie?  emotka  Może ma ktoś maila do nich czy numer i dowie się czy miasto ma być czy nie?  U mnie nie ma nic o Poznaniu  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6313458 Napisano: 22.01.2017 19:35:16 w Paragony na trwające konkursy
Mam 3 kody na konkurs Lays i wymienię chętnie na paragon Lactacyd Hebe lub Natura Colgate emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6312986 Napisano: 20.01.2017 17:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Przyszedł do mnie tablet z 3 etapu Dr Gerard, a z pierwszego nie emotka Czy ktoś ma podobnie?

Tak, u mnie ta sama sytuacja i już się martwiłam.

Uff, dzięki za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6312977 Napisano: 20.01.2017 17:39:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przyszedł do mnie tablet z 3 etapu Dr Gerard, a z pierwszego nie emotka Czy ktoś ma podobnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6312654 Napisano: 19.01.2017 21:05:17 w Smolar
avanti99 napisał(a):

•  na stronie konkursowej bylo pokazane gdzie jest numer paragonu. wyraznie byla zaznaczona prawa strona koleczkiem (czyli nr lamany). na dole krotki nr jest oznaczony nr transakcji wiec nie jest to nr paragonu.

Ja pisałam do agencji ze skanem paragonu w jakim formacie mam go wpisać (czy pominąć te zera) i kazali mi wpisać numer transakcji z dołu. Dwa razy się upewniałam, czy chodzi na pewno o ten z dołu i potwierdzili, że tak. Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6312116 Napisano: 18.01.2017 12:19:31 w Udane wymiany - polecane nicki:)
aguagu oraz dorothy - polecam serdecznie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

Niebieska_Laguna

#6310854 Napisano: 14.01.2017 08:35:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

jak wpisujecie numer paragonu w konkursie coli i statoil (smolar) ja mam jakiś taki długi: format 001111/0011 - wpisujcie całośc czy bez 0?

Tak mi odpisali:

Witamy,Prosimy podać nr transakcji.Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6309260 Napisano: 09.01.2017 20:30:23 w SZUKAM....
mama02 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Planuję zakup materaca do łóżka, ale zupełnie nie wiem co wybrać. Nie bardzo wierzę w opinie w internecie, a po sklepach też nie mam czasu chodzić. Czy ktoś ostatnio sprawił sobie materac, z którego jest zadowolony? Będę wdzięczna za polecenia jakichś dobrych mare/modeli.

Firma Janpol ma rewelacyjne materace. Od lat używany tylko tej firmy. Cenowo przystępne. Długo trzymają kształt, nie załamują się. Jest duży wybór stopni twardości i systemów np. piankowe, sprężynowe, kieszeniowe. Za dopłata jest ściągany pokrowiec do prania, wiec w miarę można zachować długą dobrą higienę.  Chyba sieć meblowa Juk ma ich materace, w salonach można dopasować twardość. A na ich głównej stronie można chyba tez zamówić emotka
Jeśli chcesz poszukam dokładnego modelu który aktualnie mamy. Z warstwa kokosu i końskiego włosia (dwustronny), dość twardy. A

Będę wdzięczna za podanie tego modelu emotka

Materac powinien być wybierany pod siebie, to co jest dobre dla jednych, dla innych może okazać się niewygodne, powinien dobrze dopasować się do kształtu Twojego ciała a nie Ty do materaca... Materac trzeba dostosować do swojej wagi i przyzwyczajeń, no i przede wszystkim do ceny na jaką chcesz na to przeznaczyć. Dla dorosłych, bo chyba o takim materacu mowa (?) jeśli chcesz wybrać sprężynowy to warto zwrócić uwagę na sprężyny kieszeniowe o jednorodnej twardości albo 7 lub 5 strefowe. Te drugie sprawdzają się dla osób ze wzrostem ok.170cm. Są też materace 2-stronne, które z jednej strony są twardsze, a z drugiej miękcejsze, generalnie wszystkie mają zdejmowane pokrowce (wersja dla alergików), jeśli nie są w wersji zima-lato. Ja osobiście materacy z kokosem nie polecam, są twarde, z czasem wydzielają nieprzyjemny zapach i kokos mimo, że lateksowany sypie się jak siano, albo rozwarstwia. Jak nie chcesz sprężyn to są też materace lateksowe lub piankowe z pianki wysoko lub termoelastycznej, ale są drogie. Ja mam i mogę polecić model sprężynowo-lateksowy o jednorodnej twardości, generalnie twardość średnia z pokrowcem zdejmowanym do prania, a z firm M&K foam Koło i Hilding. emotka

Dziękuję za cenną radę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6309259 Napisano: 09.01.2017 20:28:19 w SZUKAM....
-Violka- napisał(a):

Planuję zakup materaca do łóżka, ale zupełnie nie wiem co wybrać. Nie bardzo wierzę w opinie w internecie, a po sklepach też nie mam czasu chodzić. Czy ktoś ostatnio sprawił sobie materac, z którego jest zadowolony? Będę wdzięczna za polecenia jakichś dobrych mare/modeli.

Przy wyborze materaca nie zapominaj o konkursach  emotka
https://www.e-kon...em.html#.WHH1ZiKtbqA

Haha, aż tak zawzięta w konkursach nie jestem emotka Potem bym przegrała i po spokojnym śnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6308672 Napisano: 08.01.2017 11:06:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

helcia85 napisał(a):

mia napisał(a):

helcia85 napisał(a): W coca-cola na stadtoil to trzeba wpisać ten dziwny nr paragonu? A jaki on jest dziwny? U mnie normalny - 6 cyfr...

u mnie format 123456/0086 ?

A to nie wiem o co chodzi...
Ale ja na wszelki wypadek wpisałabym wszystko, jeśli to ten numer na prawo od daty.

Miałam tak samo i Smolar kazał podać numer transakcji z dołu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6308581 Napisano: 07.01.2017 13:02:28 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

Firma Janpol ma rewelacyjne materace. Od lat używany tylko tej firmy. Cenowo przystępne. Długo trzymają kształt, nie załamują się. Jest duży wybór stopni twardości i systemów np. piankowe, sprężynowe, kieszeniowe. Za dopłata jest ściągany pokrowiec do prania, wiec w miarę można zachować długą dobrą higienę.  Chyba sieć meblowa Juk ma ich materace, w salonach można dopasować twardość. A na ich głównej stronie można chyba tez zamówić emotka
Jeśli chcesz poszukam dokładnego modelu który aktualnie mamy. Z warstwa kokosu i końskiego włosia (dwustronny), dość twardy. A

Będę wdzięczna za podanie tego modelu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6308572 Napisano: 07.01.2017 12:15:28 w SZUKAM....
Planuję zakup materaca do łóżka, ale zupełnie nie wiem co wybrać. Nie bardzo wierzę w opinie w internecie, a po sklepach też nie mam czasu chodzić. Czy ktoś ostatnio sprawił sobie materac, z którego jest zadowolony? Będę wdzięczna za polecenia jakichś dobrych mare/modeli. Wyświetl w wątku >>
0 0